Hit enter after type your search item

Μενεγάκη: Ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ με τον Παντζόπουλο και το…ΓΔΥΣΙΜΟ μπροστά στον παπαράτσι!!! (φωτογραφίες)

/
/
img

Κάθε της κίνηση νόμιζες γινόταν για τον φακό. Ήξερε πως θα προκαλέσει και το έκανε με μεγάλη άνεση και ΚΑΘΟΛΟΥ προσπάθεια.

Η Μενεγάκη στα Άχλα, παρά τις αντιρρήσεις του Μάκη Παντζόπουλου, έδινε ρεσιτάλ. Να φανταστείτε, εκείνο το μεσημέρι που τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες, ο Μάκης τσακώθηκε μαζί της και την άφησε μόνη στην παραλία. Μόνη με το φίλο της που βλέπετε δίπλα της και τον παπαράτσο στα λίγα μέτρα απόσταση.

Νωρίτερα, φωτογραφήσαμε και τους δύο, αλλά στη συνέχεια ο Μάκης, έδειξε να την προτρέπει να φύγουν μαζί για το ξενοδοχείο του. Εκείνη δεν μάσησε και όχι απλά έμεινε, αλλά άρχισε να παίρνει πόζες. Σιγά – σιγά, αυτές οι πόζες γίνονταν και πιο τολμηρές.

Λες και ήθελε να δει σε ποιο σημείο θα κομπλάρουμε. Μόνο που αφού εκεί δεν κόμπλαρε, θα το παθαίναμε εμείς;

Φυσικά, λίγο πριν το τελικό …στάδιο, “απείλησε” έτσι όπως πόζαρε, πως θα τα …κατέβαζε όλα. Οι γλώσσα του σώματος αυτό έδειχνε. Τελικά, έμεινε στην..πρόκληση!

5 Comments

 1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

  Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: 004915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους δανειακές υπηρεσίες, προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 – μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; – Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: 004915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

 2. Και τώρα, μετά τον άλφα πού; Ποιος θα δεχτεί αυτή να τα παίρνει ό,τι νούμερα και να φέρνει;Ποιός θα δεχτεί να τσεπώνει και από τους χορηγούς; Ποιος θα δεχτεί, αν πατώσει ,να μην αρχίσουν οι απολύσεις;;Απο πού τώρα θα στέλνει τους αγαπησιάρικους χαιρετισμούς της . τα λόγια ειλικρινής αγάπης προς τις τηλεθεάτριες;,Αραγε, φέτος, θα είναι ξέγνοιαστη να πάει τουρ στα νησιά;Είναι να τη ”λυπάσαι”

  • Κανείς δε χανεται Τρεις μονάδες πάνω τηλεθέαση σήμερα

 3. Ο ”τιμημένος” πισινός της Μενεγάκη πάνω, κάτω και πλαγίως.Η δεύτερη φορά που κατεβάζει το μαγιό, ξέροντας ότι ο παπαράτσος είναι εκεί και ότι δε θα χάσει κανένας της ενσταντανέ.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :