freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την “αρπάξει” από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως! Ναι, διαφωνούσαν μπροστά μας. Πεισματικά εκείνος έκανε συστάσεις στην Ελένη να μην καλεί τους παπαράτσι. Να μην τους προκαλεί ούτε στις δημόσιες εξόδους τους, ούτε στις …δημόσιες βουτιές τους στα Άχλα και αλλού.! Όμως η Ελένη δεν μπορούσε χωρίς τις φωτογραφικές μηχανές απέναντι της. Το πως του εξηγούσε, εκείνη γνωρίζει. Πάντως ακόμα και μπορστά μας ένα βράδυ – εκτός από τις ημέρες στα Άχλα, μας εξηγούσε πως εκείνος δεν μπορεί να …καταλάβει.

Μοναδικό περιστατικό δεν μπορείς να το πεις, απλά τα υπόλοιπα που ήταν και πολλά ήταν και πιο κουλ ο Μάκης. Σηκωνόταν κια έφυεγε και η Ελένη έμεν μόνη της ή με κάποιο φίλο στην παραλία.

Τα παραπάνω δεν χρειάζεται αν σαι μάντης για να τα αντιληφθείς. Να καταλάβεις τα θέλω της Ελένης Μενεγάκη και τα “δεν θέλω” του Μάκη Παντζόπουλου.

Ελένη Μενεγάκη: ‘Δέν χαρίζω το χαμόγελό μου, ούτε χάνω ένα λεπτό από την προσωπική μου ζωή’

Έφτασε πάντως όχι μία φορά, αλλά πολλές που μπροστά στο φακό μας,…

…εκείνος την άφηνε – δεν γράφουμε την λέξη “παρατούσε”, είδατε; – στην παραλία, ενώ μέχρι τότε λιάζονταν μαζί. Και μεις οι ίδιοι ξεχνάμε τα τόσα περιστατικά και πρέπει να κοιτάμε το αρχείο μας για να τα θυμηθούμε. Όπως παράδειγμα, αυτές οι πολύ χαρατηριστικές φωτογραφίες.

Αυτές μας έρχονται στο μαυλό επειδή θυμόμαστε πως τις έχουμε δημοσιεύσει. Όμως κάθε λίγο, θυμόμαστε άλλες, από άλλη μέρα, άλλη ώρα, με άλλα μαγιό, άλλο σκηνικό μεταξύ τους,  στην ίδια παραλία. Σκεφτείτε, πως στην συγκεκριμένη σειρά φωτόγραφιών, ο Μάκης έχει “αρπάξει” τη Μενεγάκη ερχόμενος να τη βρει στην παραλία όπυ έκανε το μπάνιο της. Με τα χέρια σταυρωμένα και όλο του το σώμα να “φωνάζει” τον θυμό του που φωτογραφιζόταν απατεί και καταφέρνει να ντυθεί και αν τον ακολουθήσει, με΄σα στο ξενοδοχείο!

ΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ‘ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΜΟΥ’

Εκείνη αντιλαμβανόμενη πως δεν μπορεί αυτή τη φορά να κάνει αλλιώς και μάλιστα πως ο Μάκης δεν μπορεί αν περιμένει, ντύνεται βιαστικά για να τον ακολουθήσει!

Σε επόμενη ανάρτηση, θα σας δείξουμε καρέ – καρέ άλλο photostory,  από την αρχή μέχρι το τέλος του με λαζάντες για να καταλάβετε απόλυτα.

Εκείνη ήθελε να τη φωτογραφίζουμε με μαγιό και γι αυτό φορούσε και κάθε μέρα που βρισκόμασταν στα Άχλα, διαφορετικό μπικίνι. Δηλαδή αν επί πέντε μέρες φορούσε το ίδιο, θα είχαμε μόνο ένα μπικίνι.

Η Ελένη Μενεγάκη φρόντιζε για την εικόνα της και γι αυτό ήθελε τους παπαράτσι στην Άνδρο.

Ο Μάκης Παντζόπουλος, όχι. Το τι έλεγαν μεταξύ τους, δεν  μπορούμε να το ξέρουμε. Μπορούμε όμως να το υποθέσουμε, αφού αυτό που καταγράφει ο φακός, είναι ξακάθαρο από χιλιόμετρα! Εκείνο το μεσημέρι η Ελένη είχε κατέβει μόνη της στην παραλία. Την χαιρετήσαμε και κάναμε τη δουλειά μας. όσο φωτογραφίζαμε εκείνη να πλατσουρίζει στα ρηχά νερά της παραλίας, έφατσε ο Μάκης!

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Η Ελένη απολαμβάνει τη θάλασσα και τα κλικ του παπαράτσι, μόνη της, ενώ ο Μάκης δεν έχει φτάσει ακόμα
Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!

Ο Μάκης έχει έρθει από το ξενοδοχείο και φωνάζει στην Ελένη να έρθει κοντά του για να φύγουν
Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Ο Μάκης έχει σηκώσει με τα χέρια του και το δύχτυ που έχει για να του κάνει σκιά… πιστεύοντας πως κόβει το πλάνο από τον φωτογράφο

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Ο Μάκης περιμένει κάτω από το αυτοσχε΄διο δίχτυ – τέντα για τους πελάταες του ξενοδοχείου, να φτάσει η Ελένη σε κείνον…γρήγορα
Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Ο Μάκης εξακολουθεί και ακούει όσο η Ελένη του εξηγεί και προσπαθεί να τον ηρεμήσει…αλλά στάση δεν αλλάζει
Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Ο Μάκης, ενώ η Ελένη μαζεύει τα πράγματα της, επιδεικτικά δεν κουνιέται, αφήνοντας την να το κάνει μόνη της!

Ελένη Μενεγάκη: ‘Αυτό θα το πληρώνω μέχρι το τέλος της ζωής μου’

Της έκανε νόημα αυστηρά, να πάει προς το μέρος του. Τον υπάκουσε αμέσως!

Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το μέρος του. Εκείνος όρθιος με σταυρωμένα χέρια με σηκωμένους ώμους της μιλούσε χωρίς να γύρει προς το μέρος της.

Περίμενε με το σώμα του να μαρτυρά τα νεύρα του, μέχρι η Ελένη να ντυθεί. Εκείνη ξέροντας πως ο φακός είναι στα λίγα μέτρα και φωτογραφίζει, προσπαθούσε να τον καρμάρει, παρά όμως και την αγκαλιά που του έκανε καθαρά για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, εκείνος δεν μπόρεσε ν’ αλλάξει στάση. Μεσ στα νεύρα την πήρε από το χέρι και χάθηκαν στα ενδότερα…

σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες…

Μενεγάκη - Παντζόπουλος ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την...αρπάξει από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Βλέπετε πόσο βιαστικά ντύνεται η Ελε΄νη, ενώ ο Μάκης όρθιος από πάνω της με τα χέρια σταυρωμένα περιμένει..

Μενεγάκη - Παντζόπουλος ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την...αρπάξει από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: PAPARAZZI ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΦΟΡΜΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΧΩΡΙΣ MAKE UP!

 

Διαβάστε ακόμα:

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ Η ΕΛΕΝΗ. ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΜΑΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ; ΑΚΑΛΕΣΤΟΣ; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ. ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ; ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΩΜΑΤΙΟ; ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ, ΠΟΥ Ο ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΤΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ…ΥΠΝΟ ΤΟΥ – ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ, Ο ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ, ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΤΑΝ. ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΠΛΕΞΕ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.

Ελένη Μενεγάκη: ΚΑΙ στην αμμουδιά δίπλα της ο κομμωτή της, να της ΠΛΕΚΕΙ ΚΟΤΣΙΔΕΣ στα μαλλιά

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΦΑΧΤΗΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΧΗ

Ελένη Μενεγάκη: ΚΑΙ στην αμμουδιά δίπλα της ο κομμωτή της, να της ΠΛΕΚΕΙ ΚΟΤΣΙΔΕΣ στα μαλλιά! Ο συγκεκριμένος κύριος βέβαια είναι εκείνος που εμπιστέυονται και διεκδικούν πολλές διάσημες Ελληνίδες. Το ταλέντο του και η εξοικείωση με το μαλλί, φαίνεται και στο ότι κυριολεκτικά, το παίζει στα δάχτυλα τους ενός χεριού!

Ελένη Μενεγάκη: ΚΑΙ στην αμμουδιά δίπλα της ο κομμωτή της, να της ΠΛΕΚΕΙ ΚΟΤΣΙΔΕΣ

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: “ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ! ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ”

Διαβάστε ακόμα: Η θαυματουργή δίαιατα της Ελένης, είναι πιο απλή απ όσο φαντάζεστε!

Η Ελένη Μενεγάκη απεχθάνεται τις δίαιτες. Κάθε Σεπτέμβριο όμως, λίγο πριν ξεκινήσει την εκπομπή, εφαρμόζει μια ευέλικτη διατροφή.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΜΕ EXTRA ΚΙΛΑ ΣΕ ΓΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑ

Πρωί: Δυο ασπράδια και ένας κρόκος, βραστά ή ομελέτα σε αντικολλητικό τηγάνι. Δυο φρυγανιές ή ακόμα καλύτερα μια φέτα ψωμί ολικής άλεσης.

Σνακ: Ένα γιαούρτι, μαζί με δυο βερίκοκα ή δέκα ρώγες σταφύλι.

Μεσημέρι: Σαλάτα με μαρούλι, δυο κουταλάκια ελαιόλαδο, ένα φιλέτο κοτόπουλο 250 γρ., μισό φλυτζάνι ρύζι.

Απογευματινό σνακ: Μία φέτα πεπόνι. Προαιρετικά δυο κουταλιές cottage cheese.

Βράδυ: Σαλάτα με μαρούλι, αγγούρι, ντομάτα, τρεις κουταλιές ελαιόλαδο, ένας τόνος κονσέρβα σε νερό, μισό φλυτζάνι ρύζι ή 200 γρ, μακαρόνια.

Το ίδιο μενού, μπορείς να ακολουθήσεις για μια εβδομάδα, αρκεί να αλλάζεις τα φρούτα, την πηγή των υδατανθράκων, του ασβεστίου και των πρωτεϊνών.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ!

Οπωσδήποτε στο σύνολο της ημέρας να πίνεις πολύ νερό. Η Ελένη Μενεγάκη καταναλώνει τουλάχιστον 10 ποτήρια μέσα στο 24ωρο.

Επίλεξε τρόφιμα ολικής άλεσης, βιολογικές τροφές, παρθένο ελαιόλαδο.

Μην παραλείπεις κανένα από τα τέσσερα γεύματα της μέρας.

Απόφυγε για δυο μήνες τουλάχιστον το σοτάρισμα στα φαγητά.

Σέρβιρε τις μερίδες σου σε μικρότερο πιάτο.

Μην το παρακάνεις με τον καφέ και το τσάι.

Εάν ακολουθήσεις αυτή τη δίαιτα θα χάσεις πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά 1,5 – 2 κιλά λίπους σε 15 μέρες. Καθόλου άσχημα δηλαδή.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner