Hit enter after type your search item
img

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός σε φωτογραφίες! Ήρθε να την “αρπάξει” από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!

/
/

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την “αρπάξει” από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως! Ναι, διαφωνούσαν μπροστά μας. Πεισματικά εκείνος έκανε συστάσεις στην Ελένη να μην καλεί τους παπαράτσι. Να μην τους προκαλεί ούτε στις δημόσιες εξόδους τους, ούτε στις …δημόσιες βουτιές τους στα Άχλα και αλλού.! Όμως η Ελένη δεν μπορούσε χωρίς τις φωτογραφικές μηχανές απέναντι της. Το πως του εξηγούσε, εκείνη γνωρίζει. Πάντως ακόμα και μπορστά μας ένα βράδυ – εκτός από τις ημέρες στα Άχλα, μας εξηγούσε πως εκείνος δεν μπορεί να …καταλάβει.

Μοναδικό περιστατικό δεν μπορείς να το πεις, απλά τα υπόλοιπα που ήταν και πολλά ήταν και πιο κουλ ο Μάκης. Σηκωνόταν κια έφυεγε και η Ελένη έμεν μόνη της ή με κάποιο φίλο στην παραλία.

Τα παραπάνω δεν χρειάζεται αν σαι μάντης για να τα αντιληφθείς. Να καταλάβεις τα θέλω της Ελένης Μενεγάκη και τα “δεν θέλω” του Μάκη Παντζόπουλου.

Ελένη Μενεγάκη: ‘Δέν χαρίζω το χαμόγελό μου, ούτε χάνω ένα λεπτό από την προσωπική μου ζωή’

Έφτασε πάντως όχι μία φορά, αλλά πολλές που μπροστά στο φακό μας,…

…εκείνος την άφηνε – δεν γράφουμε την λέξη “παρατούσε”, είδατε; – στην παραλία, ενώ μέχρι τότε λιάζονταν μαζί. Και μεις οι ίδιοι ξεχνάμε τα τόσα περιστατικά και πρέπει να κοιτάμε το αρχείο μας για να τα θυμηθούμε. Όπως παράδειγμα, αυτές οι πολύ χαρατηριστικές φωτογραφίες.

Αυτές μας έρχονται στο μαυλό επειδή θυμόμαστε πως τις έχουμε δημοσιεύσει. Όμως κάθε λίγο, θυμόμαστε άλλες, από άλλη μέρα, άλλη ώρα, με άλλα μαγιό, άλλο σκηνικό μεταξύ τους,  στην ίδια παραλία. Σκεφτείτε, πως στην συγκεκριμένη σειρά φωτόγραφιών, ο Μάκης έχει “αρπάξει” τη Μενεγάκη ερχόμενος να τη βρει στην παραλία όπυ έκανε το μπάνιο της. Με τα χέρια σταυρωμένα και όλο του το σώμα να “φωνάζει” τον θυμό του που φωτογραφιζόταν απατεί και καταφέρνει να ντυθεί και αν τον ακολουθήσει, με΄σα στο ξενοδοχείο!

ΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ‘ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΜΟΥ’

Εκείνη αντιλαμβανόμενη πως δεν μπορεί αυτή τη φορά να κάνει αλλιώς και μάλιστα πως ο Μάκης δεν μπορεί αν περιμένει, ντύνεται βιαστικά για να τον ακολουθήσει!

Σε επόμενη ανάρτηση, θα σας δείξουμε καρέ – καρέ άλλο photostory,  από την αρχή μέχρι το τέλος του με λαζάντες για να καταλάβετε απόλυτα.

Εκείνη ήθελε να τη φωτογραφίζουμε με μαγιό και γι αυτό φορούσε και κάθε μέρα που βρισκόμασταν στα Άχλα, διαφορετικό μπικίνι. Δηλαδή αν επί πέντε μέρες φορούσε το ίδιο, θα είχαμε μόνο ένα μπικίνι.

Η Ελένη Μενεγάκη φρόντιζε για την εικόνα της και γι αυτό ήθελε τους παπαράτσι στην Άνδρο.

Ο Μάκης Παντζόπουλος, όχι. Το τι έλεγαν μεταξύ τους, δεν  μπορούμε να το ξέρουμε. Μπορούμε όμως να το υποθέσουμε, αφού αυτό που καταγράφει ο φακός, είναι ξακάθαρο από χιλιόμετρα! Εκείνο το μεσημέρι η Ελένη είχε κατέβει μόνη της στην παραλία. Την χαιρετήσαμε και κάναμε τη δουλειά μας. όσο φωτογραφίζαμε εκείνη να πλατσουρίζει στα ρηχά νερά της παραλίας, έφατσε ο Μάκης!

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Η Ελένη απολαμβάνει τη θάλασσα και τα κλικ του παπαράτσι, μόνη της, ενώ ο Μάκης δεν έχει φτάσει ακόμα
Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!

Ο Μάκης έχει έρθει από το ξενοδοχείο και φωνάζει στην Ελένη να έρθει κοντά του για να φύγουν
Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Ο Μάκης έχει σηκώσει με τα χέρια του και το δύχτυ που έχει για να του κάνει σκιά… πιστεύοντας πως κόβει το πλάνο από τον φωτογράφο

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Ο Μάκης περιμένει κάτω από το αυτοσχε΄διο δίχτυ – τέντα για τους πελάταες του ξενοδοχείου, να φτάσει η Ελένη σε κείνον…γρήγορα
Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Ο Μάκης εξακολουθεί και ακούει όσο η Ελένη του εξηγεί και προσπαθεί να τον ηρεμήσει…αλλά στάση δεν αλλάζει
Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Ο Μάκης, ενώ η Ελένη μαζεύει τα πράγματα της, επιδεικτικά δεν κουνιέται, αφήνοντας την να το κάνει μόνη της!

Ελένη Μενεγάκη: ‘Αυτό θα το πληρώνω μέχρι το τέλος της ζωής μου’

Της έκανε νόημα αυστηρά, να πάει προς το μέρος του. Τον υπάκουσε αμέσως!

Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το μέρος του. Εκείνος όρθιος με σταυρωμένα χέρια με σηκωμένους ώμους της μιλούσε χωρίς να γύρει προς το μέρος της.

Περίμενε με το σώμα του να μαρτυρά τα νεύρα του, μέχρι η Ελένη να ντυθεί. Εκείνη ξέροντας πως ο φακός είναι στα λίγα μέτρα και φωτογραφίζει, προσπαθούσε να τον καρμάρει, παρά όμως και την αγκαλιά που του έκανε καθαρά για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, εκείνος δεν μπόρεσε ν’ αλλάξει στάση. Μεσ στα νεύρα την πήρε από το χέρι και χάθηκαν στα ενδότερα…

σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες…

Μενεγάκη - Παντζόπουλος ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την...αρπάξει από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Βλέπετε πόσο βιαστικά ντύνεται η Ελε΄νη, ενώ ο Μάκης όρθιος από πάνω της με τα χέρια σταυρωμένα περιμένει..

Μενεγάκη - Παντζόπουλος ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την...αρπάξει από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: PAPARAZZI ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΦΟΡΜΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΧΩΡΙΣ MAKE UP!

 

Διαβάστε ακόμα:

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ Η ΕΛΕΝΗ. ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΜΑΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ; ΑΚΑΛΕΣΤΟΣ; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ. ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ; ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΩΜΑΤΙΟ; ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ, ΠΟΥ Ο ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΤΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ…ΥΠΝΟ ΤΟΥ – ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ, Ο ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ, ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΤΑΝ. ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΠΛΕΞΕ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.

Ελένη Μενεγάκη: ΚΑΙ στην αμμουδιά δίπλα της ο κομμωτή της, να της ΠΛΕΚΕΙ ΚΟΤΣΙΔΕΣ στα μαλλιά

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΦΑΧΤΗΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΧΗ

Ελένη Μενεγάκη: ΚΑΙ στην αμμουδιά δίπλα της ο κομμωτή της, να της ΠΛΕΚΕΙ ΚΟΤΣΙΔΕΣ στα μαλλιά! Ο συγκεκριμένος κύριος βέβαια είναι εκείνος που εμπιστέυονται και διεκδικούν πολλές διάσημες Ελληνίδες. Το ταλέντο του και η εξοικείωση με το μαλλί, φαίνεται και στο ότι κυριολεκτικά, το παίζει στα δάχτυλα τους ενός χεριού!

Ελένη Μενεγάκη: ΚΑΙ στην αμμουδιά δίπλα της ο κομμωτή της, να της ΠΛΕΚΕΙ ΚΟΤΣΙΔΕΣ

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: “ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ! ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ”

Διαβάστε ακόμα: Η θαυματουργή δίαιατα της Ελένης, είναι πιο απλή απ όσο φαντάζεστε!

Η Ελένη Μενεγάκη απεχθάνεται τις δίαιτες. Κάθε Σεπτέμβριο όμως, λίγο πριν ξεκινήσει την εκπομπή, εφαρμόζει μια ευέλικτη διατροφή.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΜΕ EXTRA ΚΙΛΑ ΣΕ ΓΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑ

Πρωί: Δυο ασπράδια και ένας κρόκος, βραστά ή ομελέτα σε αντικολλητικό τηγάνι. Δυο φρυγανιές ή ακόμα καλύτερα μια φέτα ψωμί ολικής άλεσης.

Σνακ: Ένα γιαούρτι, μαζί με δυο βερίκοκα ή δέκα ρώγες σταφύλι.

Μεσημέρι: Σαλάτα με μαρούλι, δυο κουταλάκια ελαιόλαδο, ένα φιλέτο κοτόπουλο 250 γρ., μισό φλυτζάνι ρύζι.

Απογευματινό σνακ: Μία φέτα πεπόνι. Προαιρετικά δυο κουταλιές cottage cheese.

Βράδυ: Σαλάτα με μαρούλι, αγγούρι, ντομάτα, τρεις κουταλιές ελαιόλαδο, ένας τόνος κονσέρβα σε νερό, μισό φλυτζάνι ρύζι ή 200 γρ, μακαρόνια.

Το ίδιο μενού, μπορείς να ακολουθήσεις για μια εβδομάδα, αρκεί να αλλάζεις τα φρούτα, την πηγή των υδατανθράκων, του ασβεστίου και των πρωτεϊνών.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ!

Οπωσδήποτε στο σύνολο της ημέρας να πίνεις πολύ νερό. Η Ελένη Μενεγάκη καταναλώνει τουλάχιστον 10 ποτήρια μέσα στο 24ωρο.

Επίλεξε τρόφιμα ολικής άλεσης, βιολογικές τροφές, παρθένο ελαιόλαδο.

Μην παραλείπεις κανένα από τα τέσσερα γεύματα της μέρας.

Απόφυγε για δυο μήνες τουλάχιστον το σοτάρισμα στα φαγητά.

Σέρβιρε τις μερίδες σου σε μικρότερο πιάτο.

Μην το παρακάνεις με τον καφέ και το τσάι.

Εάν ακολουθήσεις αυτή τη δίαιτα θα χάσεις πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά 1,5 – 2 κιλά λίπους σε 15 μέρες. Καθόλου άσχημα δηλαδή.

30 Comments

 1. Ωχ , τα έχουν πάρει πολύ άσχημα τα Μενεγωφάν με το Μαθιό της λενιώς. Ο Θεός να τον βοηθήσει τον άνθρωπο γιατί δεν τον βλέπω να τη βγάζει καθαρή με τα ψυχοτρόλ της Μενέγως.

 2. Τέτοιες μαλακίες έκανε και ο κομπλεξικος κοντορεβιθουλης Ντέμης Νικολαΐδης και κατέστρεψε την εικόνα και την καριέρα της Βανδή.

 3. Μαθιό δε πας καλά. Έχεις πολύ βαρύ χέρι ρε καθίκι και θα το χάσεις το λενιώ και θα κλαίς με μαύρο δάκρυ ρε άνανδρο παλιοτόμαρο!

 4. Στο ‘χα πει Ελένη μου ότι δεν κάνει ο Μαθιός για σένα Χαρά μου! Και δεν με πίστεψες ποτέ. Αυτός Ελένη μου είναι ένας μπούλης χαχανούλης βίαιος, ένας βρωμύλος σαδιστής καρατέκας, που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ασκεί βία πάνω στο τρυφερό άβγαλτο κορμάκι σου ψυχούλα μου. Ελενάκι μου, κόψτου το πουλί το βράδυ που θα κοιμάται, μη το βάλεις στη φορμόλη, πάρτο μαζί σου, βάλτο στη τσάντα σου και σήκω φύγε από την Άνδρο όσο πιο γρήγορα μπορείς να γλιτώσεις μια για πάντα από αυτόν τον τύραννο σεξιστή της δεκάρας και της οκάς…

 5. Ελενίτσα κουράγιο κοπέλα μου! Μάζεψε λενιώ μου τα κομμάτια σου, πάρε και το κουκλί το γλυκούλι το Μαρινιώ μαζί σου, και τρέξτε και φύγετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε για να σωθείτε από το σατανά κέρβερο Μαθιό καρδούλες μου !!

 6. Πώς κάνετε έτσι ρε παιδιά; Νομίζω ότι είστε πολύ σκληροί με το κούκλο το Μαθιό και πάρα πολύ ανεκτικοί με το άκαρδο και ύπουλο λενιώ. Απλά την σκότωσε στο ξύλο πίσω απο τα βραχάκια των Άχλών επειδή την αγαπούσε. Τι δεν καταλαβαίνετε ρε ούγκανα γαμώ το φελέκι μου γαμώ!

  • Χαχαχαχααααα ….. έμπαινε Μαρικάκι έμπαινε! Δώσε κι άλλο πόνο στον παλιοσεξιστή Μαθιό που τόλμησε και πλάκωσε στις σφαλιάρες την πολυαγαπημένη Νονά Ελενίτσα μας!

 7. Και είναι λόγος αυτός σοβαρός επειδή του έκαψε δύο γ@μημένα σώβρακα και πέντε γ@μημένα κωλοστριγκάκια να την πλακώσει την γυναίκα στο ξύλο? Ρε Μαθιέ, τι είναι αυτά ρεεεε!! Σήκωσες χέρι στην Ελένη μια μητέρα τεσσάρων παιδιών ρε ελέεινέ και τρισάθλιε τύπε? Μαθιό, να καείς στην κόλαση σαν τον άρκαλο μωρή άνανδρη μυγιοφτυσμένη τσιμινιέρα της Άνδρου!!!!

 8. Ο λόγος ρε φίλε που ο Μαθιός σάπισε το άτυχο λενάκι στις ξυλιές είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καραφλή Μένιας και του Γωγουλίνι είναι λέει επειδή το λενιώ του έκαψε δυο σώβρακα στο σιδέρωμα, και στα πέντε μπραζίλιαν στριγκάκια που έκανε δώρο στο μπρουτάλ Μαθιό η μανούλα του η Κυρία Λιλίκα, το όμορφο Ελενάκι μας ξέχασε λέει να τους κάνει τσάκιση στο κορδονάκι, αυτό που είναι στην πίσω μεριά του κωλοκόφτη.

 9. Τι έγινε ρε παιδιά; Αυτός ο χαχανούλης ο Μαθιός, αυτός ο καλοάγαθος ερωτύλος γίγαντας της Άνδρου πλάκωσε στο ξύλο την Ελενάρα μας; Και ο λόγος ποιος ήτανε, ξέρει κανείς;

 10. Ελένη χώρισέ τον αυτόν το μπούλη τον μακαρονά. Δεν σου αξίζει βρε καρδούλα μου δεν το βλέπεις; Σε σάπισε στο ξύλο και τον έχεις ακόμα; Χώρισέ τον τον κερατά και εμείς θα σου βρούμε άλλο Μαθιό βρε Ελενίτσα μου πολύ πιο όμορφο και με πολύ πιο μεγάλη τσουτσούνα!

 11. Ελενίτσα μου γλυκιά, αν το θρασύδειλο αμόρε ο Μαθιός σου συνεχίζει να σε ξυλοφορτώνει χαρά μου, Το Πιστοποιημένο Συμβουλευτικό Κέντρο της Καραφλής Μένιας και του χοντρολιάγκουρα για τις γυναίκες λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 9:00 με 17:00, στα γραφεία του φορέα στην οδό Ντόλτσε Βίτα και καψούρας 56. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη δομή συμβουλευτικής υπηρεσίας της Καραφλής Μένιας και του χοντρολιάγκουρα του σκαφάτου, η οποία διαθέτει ανώμαλο εξειδικευμένο προσωπικό, γκέι Ψυχολόγων, Κοινωνικών Λειτουργών και Κοινωνιολόγων και εστιάζει στη συμβουλευτική σε καυτές παιχνιδιάρες γυναίκες- θύματα βίας, ποδολάγνων, κοπρολάγνων, κι άλλων παράξενων ανώμαλων Παλιμπαιδιστών με μεταπτυχιακά και μάστερ στις υποβρύχιες ενδοοικογενειακές πίπες και σφαλιάρες!

 12. Ρε παιδιά, όσο και να τον αγαπά, θα πρέπει η Ελένη να καταγγείλει τον Μαθιό και να του κάνει και μήνυση του παλιόπουστα του μακαρονά που τόλμησε και άπλωσε χέρι σε αυτόν τον ολοξανθο άγγελο. Σε κανέναν θηλύκαρο δεν αρέσει να κακοποιείται, αλλά ο φόβος όταν κλάνουν μπάμιες την ώρα που τις δέρνεις είναι ο κυριότερος λόγος που δεν αντιδρούν.

 13. Ρε παιδιά συγνώμη, ναρκωτικά παίρνετε εδώ μέσα; Τι μαλακίες είναι αυτά που γράφετε για το Μαθιό και την Ελένη; Και πότε ακριβώς πλάκωσε ο Μαθιός στο ξύλο την Ελένη και εμείς δεν το πήραμε χαμπάρι;

 14. Ναί βρε συ Ρούλη μου αλλά όταν ο Μαθιός κάνει μπλέ μαρέ στο ξύλο το άτυχο λενάκι επειδή τον έστησε στην παραλία για μόλις 10 λεπτά, τα παιδιά πάντα τραυματίζονται ψυχικά, ακόμη και σαν απλοί θεατές βλέποντας τον αφηνιασμένο μαθιό να γρονθοκοπά με λύσσα και περίσσιο θάρρος το ανυποψίαστο ανήμπορο λενιώ.

 15. Ρε παλιοπαπάρα «Παραληρηματικέ Φασιστάκε» της κακιάς ώρας Τα παιδιά της Νονάς Ελενίτσας μας δεν επηρεάζονται ρε βλάκα αν δεν είναι άμεσοι δέκτες βίας όταν ο Μαθιός σαπίζει με τρόπο στο ξύλο την γλυκιά Ελενίτσα μας! Αφού κατά βάθος λενιώ και μαθιός αγαπιούνται σφόδρα μωρή λουλού…«Παραληρηματικέ Φασιστάκε!»

 16. Νώντα //Τσώντα μου έχω την εντύπωση ότι λές μ@λακίες ρε αντράκι μου. Η ωμή βία του προικοθήρα Μαθιού πάνω στο ανυπεράσπιστο κορμάκι του λενιού πίσω απο τα βραχάκια των Αχλών είναι αδιαμφισβήτητο ποινικό αδίκημα, με ποινή φυλάκισης στο Μαθιό έως και 10 έτη παρακαλώ.

 17. Βρε κορίτσια ξεκολλάτε. Η Σκληρή Βία με τα κλωτσομπούνια που ασκεί ο Μαθιός πάνω στο άμοιρο λενιώ μας δεν είναι κατ’ ανάγκη ποινικό αδίκημα. Ένα συνηθισμένο απλό συζυγικό καβγαδάκι είναι. Έλεος ρε παιδιά με τις παραξενιές σας!

 18. Στελλίτσα μου αυτό που λές μου ακούγεται πολύ σεξιστικό ρε κοπέλα μου. Σε καμιά κρυφοπουτ@νίτσα απο εμάς τις παστρικές δεν αρέσει να κακοποιείται, ακόμα κι αν ο γκομενός τους είναι ένα ημίθεο καρακουκλί σαν τον Μαθιό της Ελενίτσας μας! Αλλά θα μου τώρα ότι ο φόβος και η ξεφτισμένη σαθρή ηδονή είναι ο κυριότερος λόγος που δεν αντιδρούμε στις αναποδαρές και τις σφαλιάρες του κάθε μπρουτάλ Μαθιού όταν με ευχαρίστηση τις δεχόμαστε.

 19. Βρε ας είχα και εγώ ένα σέξι κούκλο σαν τον Μαθιό της Ελένης κι ας μέ έδερνε με το βούρδουλα απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Σε πολλές γυναίκες όταν έχουν ένα αρσενικό κουκλί στα πόδια τους σαν το Μαθιό της ελενάρας τους αρέσει πολύ να τις κακοποιούν.

 20. @@ “Εμπρηστής Συνείδησης” λές π@παριές! Δεν φταίει καθόλου ο Μαθιός, αυτός είναι ένας άγιος, το ύπουλο λενιώ φταίει που τον έφτασε στα άκρα για να την πλακώσει στις σφαλιάρες. Άλλωστε αυτή είναι η πιο συχνή ηλίθια δικαιολογία που χρησιμοποιούν τα Μενεγάκια θύματα για τους φουκαράδες θύτες Μαθιούς!

  • Ποιές μάπες ρε Δεν βλέπεις?…καθώς το κυματάκι της θάλασσας (εκείνο το γαλαζοπράσινο με τον ανάγλυφο κυματισμό)χάιδευε το υπέροχο κορμί της, εκείνη ακριβώς τη στιγμή εμφανίστηκε ο καουμπόη και της πρότεινε να του πάρει μια……Εκείνη χωρίς δισταγμό με την ανεμελιά που ορίζει το καλοκαίρι, πλησίασε προς το μέρος του.

 21. Λενιώ είσαι θύμα κορίτσι μου, σήκω φύγε να σωθείς απο τον βίαιο Μαθιό. Προκαλούν τα κλωτσομπούνια του και η άθλια κακοποίηση που υφίσταται το κορμάκι σου καρδούλα μου! Πίστεψέ με Ελενίτσα μου, ειλικρινά δεν το αξίζεις να το περνάς όλο αυτό.

 22. Εντάξει ρε παιδιά! Νομίζω ότι είστε λίγο υπερβολικοί με το σεμνό και πολύ ντροπαλό Μαθιό. Δεν την σακάτεψε και στο ξύλο την Ελένη. Πώς κάνετε έτσι ρε γαμώτο! Δύο σφαλιάρες πέσανε γιατί η Ελένη τον έστησε τον άνθρωπο μέσα στον Ήλιο δέκα ολόκληρα λεπτά. Νομίζω ρε παιδιά ότι το λενιώ τις άξιζε τις ξυλίτσες της. Τις δούλεψε και τις πήρε επάξια από τον Κέρβερο Μαθιό.

 23. Ντροπή σου ρε Μαθιό. Δεν το περίμενα ειδικά από εσένα. Το λενιώ μας δεν το χτυπάνε ούτε με βελουδένιο χαρτομάντιλο ρε παλιοκερατά!

 24. Όχι ρε πούστη μου! Πάει χάλασε και ο Μαθιός. Αφού έκανε την αρχή και σήκωσε χέρι στο λενιώ δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτό το ρημαδοτόπο.

 25. Πω πω δικέ μου! Τι τύραννος και άγριος καθίκης που είναι αυτός ο Μαθιός. Ελένη κουράγιο κορίτσι μου. Η Μανούλα Ζέτα τα ξέρει αυτά που περνάς κοπέλα μου;

 26. Βρωμοπηδήκουλα σώγαμπρε Μαθιό κάτω τις βρωμοχερούκλες σου από το λατρεμένο Ελενάκι της καρδιάς μας γιατί θα κοπούν κωλαράκια εκεί στα άχλα.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :