Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Ζω τόσο γυάλινα ανοιχτά και διάφανα -στην παρακμή δεν χωράει καμία απάντηση»

Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Ζω τόσο γυάλινα ανοιχτά και διάφανα -στην παρακμή δεν χωράει καμία απάντηση» Το 2014 Τη δική του απάντηση στις «κακές γλώσσες» που τον θέλουν ζευγάρι «για τα μάτια του κόσμου» με τη Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του.

Ζέτα Μακρυπούλια: 50 χρόνια πίσω! Η ΜΗΤΕΡΑ της ΟΛΟΙΔΙΑ η Ζέτα! Δες φωτογραφία να ΠΑΘΕΙΣ πλάκα

«Στην ευτέλεια και στην παρακμή δεν χωράει καμία απάντηση» δήλωσε και ξεκαθάρισε ότι δεν στήνει παπαρατσικές φωτογραφίες: «Ζω τόσο γυάλινα ανοιχτά και διάφανα ώστε για να με πετύχει κανείς κάπου δεν χρειάζεται να… κλείσει ραντεβού».

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ «ΚΟΨΩ» ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

Εξήγησε επίσης στην Real Life πώς του φαίνεται που βλέπει τόσο συχνά «κρεμασμένη» τη σχέση του στα περίπτερα: «Και πού να μας δείτε «κρεμασμένους» και στην εκκλησία (γελάει). Σοβαρά τώρα. Η δημόσια έκθεση για έναν καλλιτέχνη και η επικοινωνία είναι ένα μέρος της δουλειάς του! Πρέπει να εξηγείς τι κάνεις και γιατί το κάνεις».

Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Ζω τόσο γυάλινα ανοιχτά και διάφανα -στην παρακμή δεν χωράει καμία απάντηση»  Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Ζω τόσο γυάλινα ανοιχτά και διάφανα -στην παρακμή δεν χωράει καμία απάντηση» 

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: