Μίνα Ορφανού: ”Μου έστειλαν πολύ αισχρά μηνύματα για τον Πέτρο Φιλιππίδη”

Μίνα Ορφανού: ”Μου έστειλαν πολύ αισχρά μηνύματα για τον Πέτρο Φιλιππίδη” Μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις που έδωσε η Μίνα Ορφανού και αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη στάθηκε η αφορμή να λάβει πολλά αρνητικά μηνύματα. Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής, 17 Οκτωβρίου στο Open Weekend και ξεκαθάρισε στην Ελένη Τσολάκη τη θέση της.

Πατέρας Πέτρου Φιλιππίδη! Τα παιδικά χρόνια και φούρνο τον γονιών του Πέτρου Φιλιππίδη

«Δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν είμαι νόμος και δεν έχει γίνει ακόμα η δίκη, οπότε κανείς δεν μπορεί να έχει μια γενική άποψη εξ’ ολοκλήρου. Σε εμένα φέρθηκε πολύ καλά και κρατώ αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα για ό,τι έγινε, έχει να κάνει ο νόμος. Από εκεί ξεκίνησε όλος ο πόλεμος ότι υπερασπίστηκα τον Πέτρο, δεν υπερασπίζομαι το έγκλημα. Κράτησα τα καλά στοιχεία από έναν άνθρωπο, αυτή είναι η άποψή μου και την υποστηρίζω» ανέφερε η Μίνα Ορφανού στο Open Weekend.

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μου έστειλαν πολύ αισχρά μηνύματα παντού και δεν θα έπρεπε. Δεν υπήρχε λόγος, δεν έβλαψα κάποιον κι ούτε υπερασπίστηκα κάποιον που είδαμε να κάνει έγκλημα. Πάντα είμαι με το θύμα».

Βάλαμε στην φυλακή τον σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη

Αρέσει σε %d bloggers: