Μόλις ΕΣΚΑΣΕ! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΖΥΓΙΟ 25 του μήνα, Μενεγάκη - Παντζόπουλος

Μόλις ΕΣΚΑΣΕ! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΖΥΓΙΟ 25 του μήνα, Μενεγάκη – Παντζόπουλος

Μόλις ΕΣΚΑΣΕ! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΖΥΓΙΟ 25 του μήνα, Μενεγάκη – Παντζόπουλος. Όπως γραφόταν για το 3 στεφάνι της βασίλισσας, έτσι πάμε για το 3ο διαζύγιο της! Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος είδαν τον έρωτά τους πολύ σύντομα να αποκαλύπτεται, μετά το διαζύγιο της πρώτης με τον Γιάννη Λάτσιο, με τους δύο μάλιστα να παντρεύονται, αν και πλάνα από το γάμο τους ποτέ δεν κυκλοφόρησαν, σε αντίθεση με το πολυτελέστατο σπίτι τους στα Βόρεια προάστια.

Μενεγάκη – Σκορδά: Μετακομίζουν ΓΙΑΤΙ χωριζουν ΞΑΝΑ. Τα 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Όπως κάθε ζευγάρι, βέβαια, έχουν περάσει τις δύσκολες στιγμές και τις εντάσεις τους, με τον επιχειρηματία να μην έχει κρύψει τη δυσαρέσκειά του από το… κυνήγι αποφυγής της δημοσιότητας λόγω της συζύγου του.

Έχουν υπάρξει και φορές, όπως έχει γίνει γνωστό, που της έχει ζητήσει να αποσυρθεί από την τηλεόραση, αν και τελικά φαίνεται πως τα έχουν βρει κάπου στη μέση, με την παρουσιάστρια να συνεχίζει κανονικά μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Μόλις ΕΣΚΑΣΕ! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΖΥΓΙΟ 25 του μήνα, Μενεγάκη - Παντζόπουλος
Μόλις ΕΣΚΑΣΕ! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΖΥΓΙΟ 25 του μήνα, Μενεγάκη – Παντζόπουλος 3

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», όμως, οι δυο τους δεν είχαν βρεθεί μακριά από το διαζύγιο και, μάλιστα, ο πνευματικός της φέρεται να «έσπασε» τη σιωπή του για το θέμα. Όπως αναφέρει το περιοδικό, ο ίδιος εξήγησε το πώς έσωσε τη Μενεγάκη από ένα τρίτο διαζύγιο, που θα γινόταν και πάλι θέμα συζήτησης, με το δημοσίευμα ασφαλώς να μένει να επαληθευτεί.

x