ΜΥΘΙΚΑ ΠΟΣΑ η Μενεγάκη: Τι να την κάνει την τηλεόραση; Θα πάθεις αν διαβάσεις ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ για κάθε post στο instagram!

ΜΥΘΙΚΑ ΠΟΣΑ η Μενεγάκη: Τι να την κάνει την τηλεόραση; Θα πάθεις αν διαβάσεις ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ για κάθε post στο instagram! Η Ελένη Μενεγάκη ( σε αυτή την ανάρτηση θ’ αναφερθούμε πρώτα σ’ εκείνη και στην επόμενη στην Σκορδά ) είναι ένα πρόσωπο που σίγουρα δεν χρειάζεται συστάσεις. Ελένη Μενεγάκη: ΠΑΜΕ να ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ

Το πάτωμά της για τις εξωτερικές της συνεργασίες, όπως μια διαφήμιση σε προιόν, ξεκινάει από 7 χιλιάρικα ενώ για να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από έναν πελάτη της και να κάνει μια απλή αναφορά στο όνομα του ζητάει 5 χιλιάρικα…Για πολλά ποστ εισπράτει 15 χιλιάδες! Αυτό οφείλεται βεβαίως στο ότι ο λογαριασμός της στο ίνσταγκραμ, είναι τεράστιος για τα Εληνικά δεδομένα. Έχιε χτίσει αυτό το brand name, οπότε τα κέρδη είναι ανάλογα του μεγέθους.

Λογαριασμοί πάνω από ένα εκ. ακόλουθους αποφέρουν αυτά τα νούμερα και ξεφεύγουν και ακόμα παραπάνω.

Ελένη Μενεγάκη: Βρήκε καινούργια αγάπη και ξετρελάθηκε! ”Aγαπηθηκαμε με την πρωτη ματια”

Όπως πληροφορηθήκαμε πριν από περίπου ένα χρόνο, η πετυχημένη καριέρα της όλα αυτά τα χρόνια είχε ως αποτέλεσμα να αμείβεται με περίπου 2 εκατομμύρια τον χρόνο! Αυτό φυσικά είναι γνωστό.

Αυτό όμως πολλοί αναρωτιούνται σήμερα με αφορμή την απόφασή της να εγκαταλείψει τον Alpha μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας και το ενδεχόμενο να μην βρεθεί σε κάποιο άλλο κανάλι την επόμενη σεζόν, είναι πόσο χρήματα βγάζει μέσα από ένα της post στο Instagram και αν είναι δυνατόν να ζήσει με αυτά τα χρήματα! Όπως μπορείτε να φανταστείτε η απάντηση είναι καταφατική.

Καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας της στην τηλεόραση κατάφερε να αγαπηθεί όσο λίγες και δίκαια, σήμερα να κατέχει τον τίλτο της “βασίλισσας” της ελληνικής τηλεόρασης.

Όπως πληροφορηθήκαμε πριν από περίπου ένα χρόνο, η πετυχημένη καριέρα της όλα αυτά τα χρόνια είχε ως αποτέλεσμα να αμείβεται με περίπου 2 εκατομμύρια τον χρόνο!

Αυτό φυσικά είναι γνωστό.

Αυτό όμως πολλοί αναρωτιούνται σήμερα με αφορμή την απόφασή της να εγκαταλείψει τον Alpha μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας και το ενδεχόμενο να μην βρεθεί σε κάποιο άλλο κανάλι την επόμενη σεζόν, είναι πόσο χρήματα βγάζει μέσα από ένα της post στο Instagram και αν είναι δυνατόν να ζήσει με αυτά τα χρήματα!

Ελένη Μενεγάκη! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Φωτογραφίες από την προετοιμασία της στο Φεστιβάλ των Καννών!

Όπως μπορείτε να φανταστείτε η απάντηση είναι καταφατική.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Vanda’s blog, η Ελένη Μενεγάκη για να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από έναν πελάτη της και να κάνει μια απλή αναφορά στο όνομα του ζητάει… τουλάχιστον 5 χιλιάδες ευρώ! Ω, ναι. Καλά διαβάσατε.

Αν και σαφώς το ποσό είναι μεγάλο και οι περισσότεροι από εμάς χρειαζόμαστε 3-4 μήνες δουλειάς για να το κερδίσουμε, παραδεχόμαστε πως η Ελένη δεν είναι τυχαία… οπότε μάλλον αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω.

«Ιστορίες από την Κρύπτη» Ελένη Μενεγάκη σε Ζήνα Κουτσελίνη: ”ΜΑΖΕΨΟΥ Ζήνα”

Η καριέρα της Μενεγάκη, η αμύθητη περιουσία της και όσα δεν ήξερες γι΄αυτήν. Το μαγιό που η Ελένη Μενεγάκη φοράει ξανά…και ξανά.

Λίγο πριν το τέλος, η Μενεγάκη μιλά για την αναγνώριση που δέχεται8 πράγματα που η Μενεγάκη λατρεύει να κάνει εκτός δουλειάςΕλένη Μενεγάκη: «Αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επαινιδείν»

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: