freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Νεκρά παιδιά Πάτρα: Έτσι ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ στο ΣΠΙΤΙ και τις ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ της ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης. Σύμφωνα με την εκπομπή  έδωσαν στον πατέρα έναν κουβά με τα οποία μεταφέρονται τα όργανα. Μέσα σε αυτόν τον κουβά υπήρχε ο εγκέφαλος και άλλα όργανα.

Πατρα! Φωτογραφίες από τον γάμο Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη

Στην εκπομπή παρενέβη και ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, ο οποίος επιβεβαίωσε και ο ίδιος το ρεπορτάζ της εκπομπήςΣε αποκαλύψεις για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε φίλη του ζευγαριού ενώ στάθηκε και στην σπιτονοικοκυρά της οικογένειας η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Νεκρά παιδιά Πάτρα: η σπιτονοικοκυρά είχε δηλώσει πως φοβόταν! Η συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν επιθετική!
Νεκρά παιδιά Πάτρα: η σπιτονοικοκυρά είχε δηλώσει πως φοβόταν! Η συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν επιθετική!

«Γνώρισαν την σπιτονοικοκυρά το 2015, είχε γεννηθεί η Τζωρτζίνα και η σπιτονοικοκυρά, θέλοντας να τους βοηθήσει στο ξεκίνημα της ζωής τους, τους πρότεινε να μείνουν σπίτι της, χωρίς ενοίκιο και συγχρόνως να έχει και εκείνη κάποιον να τη βοηθά και να τη φροντίζει, μιας και δεν είχε οικογένεια η γυναίκα», ανέφερε στο Mega η φίλη του ζευγαριού.

«Το 2019, όταν άρχισαν τα προβλήματα μεταξύ της Ρούλας και του Μάνου και ο Μάνος είχε φύγει στα καράβια και πλέον δεν την φρόντιζαν, η σπιτονοικοκυρά ζήτησε 200 ευρώ ενοίκιο.

Πάτρα! Η ΜΗΤΕΡΑ της Ρούλας Πισπιρίγκου «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της

Τότε φέρεται πως η συμπεριφορά της Ρούλας προς τη σπιτονοικοκυρά δεν ήταν σωστή, με αποτέλεσμα η τελευταία να αναιρέσει τη “συμφωνία” τους. Μάλιστα, η σπιτονοικοκυρά είχε δηλώσει πως φοβόταν πλέον, καθώς η συμπεριφορά της μητέρας ήταν επιθετική» επισήμανε ακόμη η γυναίκα.

«Στην πρόταση του ενοικίου, το ζευγάρι της ζήτησε να κάνει λίγη υπομονή μήπως και το αγοράσουν το σπίτι, αν και δεν υπήρχαν χρήματα. Στον θάνατο της Μαλένας τους είχε βοηθήσει με τον γνωστό έρανο. Τους λυπήθηκε η γυναίκα αυτή. Μετά όμως έμαθε ότι υπήρχαν τα ταξίδια στην Καστοριά, η ξαφνική επιθυμία του Μάνου να ασχοληθεί με το τραγούδι, πράγματα τα οποία δεν της άρεσαν», υποστήριξε.

Τέλος αναφέρθηκε και στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς η οποία κατέληξε, καθώς μολύνθηκε από κάποιο μικρόβιο. «Έτσι διέδιδε εδώ στην γειτονιά η ίδια η Ρούλα.

Πάτρα: Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια του Φως στο Τούνελ

Πολλές φορές και οι γείτονες είχανε πει για κάποιες φωνές από την Ρούλα προς την ιδιοκτήτρια. Από εκεί και πέρα η γυναίκα αυτή ήταν πολύ ήπιων τόνων. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είχε καρκίνο και να είχε καρκίνο δεν πεθαίνεις μέσα σε τέσσερις ημέρες, με τον καρκίνο, γιατί πήγε Τρίτη στο νοσοκομείο και το Σάββατο πέθανε. Δεν ενημέρωσαν κάποιον», κατέληξε.

O πατέρας μετέφερε μέρος των οργάνων της Ίριδας σε παθολογοανατόμο στα Γιάννενα

Στο μεταξύ η εκπομπή «Αλήθειες Με τη Ζήνα», αποκάλυψε το παρασκήνιο της μεταφοράς των οργάνων της μικρής Ίριδας, από τον ίδιο της τον πατέρα σε παθολογοανατόμο στα Γιάννενα.

Πάτρα: Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια του Φως στο Τούνελ

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό τα όργανα του παιδιού  δεν μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, καθώς υπήρχε ανοιχτή δικαστική διαμάχη μεταξύ των γονέων και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών για τον θάνατο της Μαλένας. Έτσι λοιπόν ως καλύτερη λύση, προκρίθηκε η μεταφορά των οργάνων στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο τα οστά έπρεπε να μεταφερθούν στις αρμόδιες αρχές με περιπολικό. Ωστόσο φαίνεται να μην υπήρχαν δρομολόγια της αστυνομίας για τα Ιωάννινα.

Πάτρα! Οι φωτογραφίες με τις γρατζούνιες και η απάντηση της μητέρας της

Έτσι λοιπόν ο πατέρας ο οποίος θα πήγαινε στην πόλη λόγω της δουλειάς του και επειδή ήθελε να διαπιστώσει τι είχε συμβεί στο παιδί του προσφέρθηκε να τα μεταφέρει ο ίδιος. Η αστυνομία άναψε το «πράσινο φως» και συνέταξε το σχετικό έγγραφο και ο πατέρας μετέφερε τα όργανα με ιδιωτικό φορτηγό της εταιρείας στην οποία εργαζόταν.

Μάλιστα το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ο τρόπος με τον οποίο έγινε η διαδικασία της μεταφοράς. Σύμφωνα με την εκπομπή  έδωσαν στον πατέρα έναν κουβά με τα οποία μεταφέρονται τα όργανα. Μέσα σε αυτόν τον κουβά υπήρχε ο εγκέφαλος και άλλα όργανα. Στην εκπομπή παρενέβη και ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, ο οποίος επιβεβαίωσε και ο ίδιος το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Πάτρα! Οι φωτογραφίες με τις γρατζούνιες και η απάντηση της μητέρας της

Την ίδια ώρα ο πατέρας φέρεται να τα παρέδωσε κλαίγοντας, ενώ η παθολογανατόμος τον διαβεβαίωσε ότι θα έβρισκε από τι κατέληξε το παιδί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε -εκτός από το μακάβριο της υπόθεσης- παραβιάζει τα σχετικά πρωτόκολλα, όπως επισημάνθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η ενημέρωση που είχε ο πατέρας από ιατροδικαστή ήταν ότι επειδή δεν υπήρχαν δρομολόγια της αστυνομίας για τα Ιωάννινα, η μεταφορά θα γινόταν, έπειτα από τουλάχιστον 2-3 ημέρες. Καθώς το θέμα της Μαλένας βρισκόταν ήδη σε εξέλιξη, η οικογένεια ήθελε να μάθει απ ότι προήλθε ο θάνατος της Ίριδας και εάν σχετιζόταν με κάποιο τρόπο με τον θάνατο της Μαλένας ή όχι.

Πάτρα! Οι φωτογραφίες με τις γρατζούνιες και η απάντηση της μητέρας της

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα Γονείς! Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εντόπισε «περίεργα σημεία» στη συνέντευξη Όπως ισχυρίζεται, υπάρχει «σοβαρή απόκλιση αναμενόμενων συμπεριφορών με αυτή που παρουσιάζεται» στη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς
Την ώρα που βγαίνουν συνεχώς νέα στοιχεία για την υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα, ο Μάριος Βογιατζής, ειδικός στη γλώσσα του σώματος, σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς την περασμένη εβδομάδα.

Πάτρα Νέες αναρτήσεις της μητέρας ”το έχω πάθει από έναν ηλίθιο γιατρό εδώ στην Πάτρα”

Όπως είπε χαρακτηριστικά (Alpha) ο κ. Βογιατζής, εντόπισε «30 σημεία περίεργα» στα οποία υπάρχει «σοβαρή απόκλιση αναμενόμενων συμπεριφορών με αυτή που παρουσιάζεται» στη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς.

Αφού στάθηκε στην παντελή έλλειψη εκδήλωσης θλίψης και οδύνης, στη συνέχεια σχολίασε ότι δεν υπάρχουν σαφείς απαντήσεις σε κρίσιμες ερωτήσεις.

Τραγωδία στην Πάτρα: 10 νεκροί σε οίκο ευγηρίας

«Όπως για παράδειγμα στην ερώτηση του δημοσιογράφου »Ρούλα, έχεις σχέση με το θάνατο των παιδιών σου;» αρχίζει μία περιγραφή και καταλήγει σε ερώτηση »πώς είναι δυνατόν να έχω κάνει κάτι τέτοιο». »Μα αυτή ήταν η ερώτηση» σχολίασε ο Μάριος Βογιατζής.

Νεκρά παιδιά Πάτρα: Έτσι ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ στο ΣΠΙΤΙ και τις ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ της ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης
Νεκρά παιδιά Πάτρα: Έτσι ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ στο ΣΠΙΤΙ και τις ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ της ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης

 

Πάτρα θανάτων 3 παιδιών! ”Καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολουθήσης”

Πατρα! Φωτογραφίες από τον γάμο Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη Το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα συνεχίζεται, καθώς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την έρευνα με τη μυστηριώδη υπόθεση.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 10/3, το T-live και η Γιώτα Κηπουρού έφεραν στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τον γάμο του ζευγαριού.

Πάτρα Χρήστος Ρουγκάλας! ”Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς…”

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Οκτώβριο του 2014, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους. Η δεξίωση έγινε σε ταβερνάκι της Πάτρας, το οποίο ήταν στολισμένο σε… ποδοσφαιρικό ύφος, μιας και οι δύο ήταν λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» και ασχολούνταν επαγγελματικά. «Οι ευχές μας θα σας ακολουθούν ως το τέρμα» το μήνυμα που έγραφε η φωτογραφία σε τραπέζι της δεξίωσης.

Εκείνη την εποχή, το ζευγάρι που ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη, είχε αποκτήσει ήδη την πρώτη τους κόρη, Τζωρτζίνα.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η μητέρα αλλάζει δικηγόρο

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, στις 6 Απριλίου 2021, γίνονται συνεννοήσεις ανάμεσα στους δικηγόρους της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη για την υποβολή της αίτησης διαζυγίου. Στις 7 Απριλίου, το ζευγάρι ενημερώνει τα μέλη της οικογένειάς του για την απόφασή τους, ενώ στις 8 Απριλίου, όπως έχει γίνει γνωστό, η Τζωρτζίνα εισάγεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.Πατρα! Φωτογραφίες από τον γάμο Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη

 

Πατρα! Φωτογραφίες από τον γάμο Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη

Διαβάστε ακόμα:

“Κάποιοι ντε και καλά, είχαν βαλθεί να ξεπαστρέψουν τα παιδιά” είπε η Ανθή Βούλγαρη ακούγοντας όσα μετέφερε στον αέρα η Άρια Καλύβα!

Τρομερές μαρτυρίες και περιγραφή περιστατικών από τους μάρτυρες. η Ρούλα Πισπιρίγκου σύμφωνα με κατάθεση μάρτυρα – νοσοκόμας φοβήθηκε πως η 9χρονη Τζωρτζίνα θα…μιλούσε όταν ο γιατρός την επανέφερε και ησύχασε όταν διαπίστωσε πως δεν μπορεί να μιλήσει. Αυτό είναι μόνο ένα παό τα συγκολνιστικά που ακούσαμε σήμερα από την Άρια Καλύβα.

Πάτρα νεκρά παιδιά! Ο Γιατρός “ΚΑΡΦΩΝΕΙ” τη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου!

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση οδεύει προς εξιχνίαση, καθώς έως και την Τετάρτη θα έχουν γίνει συλλήψεις των υπευθύνων για τον θάνατο των παιδιών.

Οι δύο πρώτες περίπτωσεις της Μαλένας και της Ίριδας συνηγορούν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και ερευνάται και εάν ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται σε αυτό.

Μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση της Τζωρτζίνας, και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, έχουν βρεθεί ουσίες στον οργανισμό του παιδιου, ωστόσο διερευνάται εάν αυτές οι ουσίες, ταιριάζουν και ποσοτικά με την φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε η 9χρονη.

«Εάν βρεθεί ότι έχει χορηγηθεί υπερβολική δόση φαρμάκων ή ένδειξη βαρέων μετάλλων τότε πρόκειται για εγκληματική ενέργεια», τόνισε η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά.

Ρούλα Πισπιρίγκου! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΆ

Έχει καταλήξει η αστυνομία σε ένα συμπέρασμα, προς το παρόν είναι μη ανακοινώσιμο. Η αστυνομία ξέρει. Πέραν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα εξεταστούν και οι καταθέσεις των μαρτύρων, όπως και η μαρτυρία της εργαζόμενης του νοσοκομείου.

«Το πόρισμα του ιατροδικαστή, είναι ένα από τα στοιχεία που μπορεί να στηριχθεί ο Εισαγγελέας για να ασκηθεί ποινική δίωξη, εφόσον, αποδειχθεί ασφυκτικός βίαιος θάνατος, αποστέρηση οξυγόνου.

Πάτρα! Ετσι ΠΕΘΑΝΕ η ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ που ΦΡΟΝΤΙΖΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σε συνάρτηση και σε σχέση με τις μαρτυρικές καταθέσεις που δείχνουν ότι κάποιος είναι ύποπτος να έχει διαπράξει ένα έγκλημα, ο Εισαγγελέας θα καταλήξει στο άτομο που θα ασκήσει την δίωξη», συμπλήρωσε η κ. Βαρελά.
Πηγή mega tv

 

Διαβάστε ακόμα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: ΤΣΟΥΡΟΜΑΔΙΣΜΑΤΑ, ΞΕΜΑΛΛΙΑΣΜΑΤΑ και ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ! «Πέρασε η Ρούλα, στην αρχή δεν την γνώρισα, με κοιτάζει και περνώντας δίπλα μου, φωνάζει δυνατά… “να δώσουμε στην π… 500 ευρώ άμα της λείπουν”. Ξεροκαταπίνω, δεν δίνω σημασία γιατί ήμουν με την παρέα μου, αλλά μετά από μισή ώρα προσπαθώντας να Μετά τα τρία περιστατικά (σε νεκροταφείο, γήπεδο και στον δρόμο) που κατήγγειλε η μητέρας της πρώην σχέσης του Μάνου, τα οποία έχει διαψεύσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η πρώτη αναφέρθηκε και σε ένα τέταρτο το επεισόδιο το οποίο εκτυλίχθηκε το περασμένο Σάββατο σε καφετέρια, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα pelop.gr.

Ρούλα Πισπιρίγκου: ΤΣΟΥΡΟΜΑΔΙΣΜΑΤΑ, ΞΕΜΑΛΛΙΑΣΜΑΤΑ και ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ
Ρούλα Πισπιρίγκου: ΤΣΟΥΡΟΜΑΔΙΣΜΑΤΑ, ΞΕΜΑΛΛΙΑΣΜΑΤΑ και ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ

Νέο επεισόδιο με τη μητέρα των κοριτσιών στην Πάτρα

Η ίδια περιέγραψε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» τα όσα συνέβησαν με την Ρούλα Πισπιρίγκου στην καφετέρια που συχνάζει με τις φίλες της.

«Πέρασε η Ρούλα, στην αρχή δεν την γνώρισα, με κοιτάζει και περνώντας δίπλα μου, φωνάζει δυνατά… “να δώσουμε στην π… 500 ευρώ άμα της λείπουν”. Ξεροκαταπίνω, δεν δίνω σημασία γιατί ήμουν με την παρέα μου, αλλά μετά από μισή ώρα προσπαθώντας να φύγω και να μπω στο αυτοκίνητό μου, ξανά περνάει δίπλα μου και λέει… “μη σου γ… κα…”. Πριν καν προλάβω να αντιδράσω είχε απομακρυνθεί. Οσοι ήσαν στην παρέα μου έρχονται μάρτυρες για να πιστοποιήσουν το συμβάν».

Το ως άνω επεισόδιο επιβεβαίωσε και η ίδια η 33χρονη, χθες το πρωί, χωρίς να γνωρίζει πως ήδη η καταγγελία είχε φθάσει στα γραφεία της εφημερίδας «Πελοπόννησος». Η ίδια είπε: «Πριν δύο ημέρες, το Σάββατο, κατέβαινα τον δρόμο του σπιτιού μου για να παραλάβω ένα δέμα και περνώντας μπροστά από ένα καφενείο, καθόταν η μητέρα της κοπέλας.

Την άκουσα να λέει ”αυτή είναι”. Γυρνώντας προς το σπίτι λίγα λεπτά μετά, μάς είδε, γιατί ήμουν μαζί με την αδελφή μου, μπήκε στο αυτοκίνητο της εταιρείας της, μαζί με μια άλλη γυναίκα, μας ακολούθησαν μέχρι το στενό του σπιτιού μου. Βγήκαν από το αυτοκίνητο, μας πλησίασαν προσπαθώντας να μας προκαλέσουν. ”Αυτή είναι η καταραμένη”, είπε για ένα απευθυνόμενη στη φίλη της. Εγώ δεν αντέδρασα, ούτε η αδελφή μου και μπήκαμε στο σπίτι μας»

Νεκρά Παιδιά Πάτρα: ΤΑ ΕΠΝΙΞΑΝ! Η αποκάλυψη του ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ! «Ο τρόπος που επήλθε η ασφυξία είναι μια διαδικασία που θα διερευνηθεί από τις αρμόδιες Αρχές. Το εάν υπάρχει ένα ανθρώπινο χέρι ή κάποιο άλλο μέσο θα διερευνηθεί», πρόσθεσε ο κ. Λέων. Σχολιάζοντας τη δήλωση – «βόμβα» του Θανάση Κατερινόπουλου για προσπάθεια ορισμένων να καλυφθούν οι μώλωπες στο πρόσωπο ενός εκ των παιδιών, ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι «οι ιατροδικαστές πρέπει να καταγράφουν σε κάθε έκθεση κάθε κάκωση που προκύπτει κατά την εξέταση του σώματος. Καταγράφουμε όλα τα ευρήματα.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η μητέρα αλλάζει δικηγόρο

Αν υπήρχαν εκχυμώσεις θα έπρεπε να είχαν καταγραφεί». Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τις αρχές να επιχειρούν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης.

Ο ιατροδικαστής κ. Γρηγόρης Λέων, ο οποίος έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα για την υπόθεση της Πάτρας, προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση για τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ειδικότερα, ο κ. Λέων, κοινοποίησε σε ανάρτησή του στο Facebook ένα απόσπασμα από βιβλίο ιατροδικαστικής και συγκεκριμένα από το κεφάλαιο που αφορά στον ασφυκτικό θάνατο. Ο ιατροδικαστής συνδέει με αυτόν τον τρόπο τα ευρήματα σε έκθεση περί «εκφύλισης ηπατικών κυττάρων» με τη βιβλιογραφία.

Πάτρα! Ράγισαν καρδιές στην κηδεία για το 7 μηνών αγγελούδι

Η ανάρτηση του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων:
«Διαβάζω σε έκθεση: “Εκτεταμένη κενοτοπιώδη εκφύλιση ηπατικών κυττάρων”, έγραψε ο Γρηγόρης Λέων και ανέβασε φωτογραφία από το βιβλίο, όπου αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Αυτές οι μικροαιμορραγίες και εξαγγειώσεις παρατηρούνται κυρίως στα διάφορα όργανα που περιγράφηκαν και η έντασή τους εξαρτάται από την ένταση της ασφυξίας και της εργώδους αναπνοής. Στο μικροσκόπιο παρατηρούνται: Χαρακτηριστικά στοιχεία είναι η ανεύρεση κενοτοπιών πλησίον των πυρήνων των ηπατικών κυττάρων, κυρίως σε παρατεινόμενες ασφυξίες».

Σημειώνεται ότι στην ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Μαλένας υπάρχει μία σημείωση για «εκτεταμένη κενοτοποιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, αυτή η αλλοίωση μπορεί να οφείλεται και σε έλλειψη οξυγόνου στα παιδιά.

Ελένη Μενεγάκη: Τα ΠΗΡΕ στο ΚΡΑΝΙΟ με τα ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ στην Πάτρα!

Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής, κ. Λέων, ανέφερε και πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξή του, ότι «το φαινόμενο του ασφυκτικού θανάτου και στα δύο παιδιά (σ.σ. Μαλένα και Ιριδα) δεν μπορεί να αποκλειστεί».

Μιλώντας στο MEGA, είχε πει ότι «τα στοιχεία προέρχονται από τη δημοσιοποίηση όλων των πορισμάτων των πραγματογνωμόνων. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι με τα συγκεκριμένα ευρήματα, το φαινόμενο του ασφυκτικού θανάτου τουλάχιστον ως σενάριο στη συγκεκριμένη υπόθεση, δεν μπορεί να αποκλειστεί και για τα δύο παιδιά. Υπάρχουν κοινά στοιχεία και στα δύο παιδιά (σ.σ. Ίριδα, Μαλένα)».

Νεκρά Παιδιά Πάτρα: ΤΑ ΕΠΝΙΞΑΝ! Η αποκάλυψη του ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ!
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :