Hit enter after type your search item

Νεκρά παιδιά Πάτρα: η σπιτονοικοκυρά είχε δηλώσει πως φοβόταν! Η συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν επιθετική! Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ο τρόπος με τον οποίο έγινε η διαδικασία της μεταφοράς. Σύμφωνα με την εκπομπή  έδωσαν στον πατέρα έναν κουβά με τα οποία μεταφέρονται τα όργανα. Μέσα σε αυτόν τον κουβά υπήρχε ο εγκέφαλος και άλλα όργανα.

Πατρα! Φωτογραφίες από τον γάμο Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη

Στην εκπομπή παρενέβη και ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, ο οποίος επιβεβαίωσε και ο ίδιος το ρεπορτάζ της εκπομπής, Σε αποκαλύψεις για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε φίλη του ζευγαριού ενώ στάθηκε και στην σπιτονοικοκυρά της οικογένειας η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Νεκρά παιδιά Πάτρα: η σπιτονοικοκυρά είχε δηλώσει πως φοβόταν! Η συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν επιθετική!
Νεκρά παιδιά Πάτρα: η σπιτονοικοκυρά είχε δηλώσει πως φοβόταν! Η συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν επιθετική!

«Γνώρισαν την σπιτονοικοκυρά το 2015, είχε γεννηθεί η Τζωρτζίνα και η σπιτονοικοκυρά, θέλοντας να τους βοηθήσει στο ξεκίνημα της ζωής τους, τους πρότεινε να μείνουν σπίτι της, χωρίς ενοίκιο και συγχρόνως να έχει και εκείνη κάποιον να τη βοηθά και να τη φροντίζει, μιας και δεν είχε οικογένεια η γυναίκα», ανέφερε στο Mega η φίλη του ζευγαριού.

«Το 2019, όταν άρχισαν τα προβλήματα μεταξύ της Ρούλας και του Μάνου και ο Μάνος είχε φύγει στα καράβια και πλέον δεν την φρόντιζαν, η σπιτονοικοκυρά ζήτησε 200 ευρώ ενοίκιο.

Πάτρα! Η ΜΗΤΕΡΑ της Ρούλας Πισπιρίγκου «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της

Τότε φέρεται πως η συμπεριφορά της Ρούλας προς τη σπιτονοικοκυρά δεν ήταν σωστή, με αποτέλεσμα η τελευταία να αναιρέσει τη “συμφωνία” τους. Μάλιστα, η σπιτονοικοκυρά είχε δηλώσει πως φοβόταν πλέον, καθώς η συμπεριφορά της μητέρας ήταν επιθετική» επισήμανε ακόμη η γυναίκα.

«Στην πρόταση του ενοικίου, το ζευγάρι της ζήτησε να κάνει λίγη υπομονή μήπως και το αγοράσουν το σπίτι, αν και δεν υπήρχαν χρήματα. Στον θάνατο της Μαλένας τους είχε βοηθήσει με τον γνωστό έρανο. Τους λυπήθηκε η γυναίκα αυτή. Μετά όμως έμαθε ότι υπήρχαν τα ταξίδια στην Καστοριά, η ξαφνική επιθυμία του Μάνου να ασχοληθεί με το τραγούδι, πράγματα τα οποία δεν της άρεσαν», υποστήριξε.

Τέλος αναφέρθηκε και στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς η οποία κατέληξε, καθώς μολύνθηκε από κάποιο μικρόβιο. «Έτσι διέδιδε εδώ στην γειτονιά η ίδια η Ρούλα.

Πάτρα: Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια του Φως στο Τούνελ

Πολλές φορές και οι γείτονες είχανε πει για κάποιες φωνές από την Ρούλα προς την ιδιοκτήτρια. Από εκεί και πέρα η γυναίκα αυτή ήταν πολύ ήπιων τόνων. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είχε καρκίνο και να είχε καρκίνο δεν πεθαίνεις μέσα σε τέσσερις ημέρες, με τον καρκίνο, γιατί πήγε Τρίτη στο νοσοκομείο και το Σάββατο πέθανε. Δεν ενημέρωσαν κάποιον», κατέληξε.

O πατέρας μετέφερε μέρος των οργάνων της Ίριδας σε παθολογοανατόμο στα Γιάννενα

Στο μεταξύ η εκπομπή «Αλήθειες Με τη Ζήνα», αποκάλυψε το παρασκήνιο της μεταφοράς των οργάνων της μικρής Ίριδας, από τον ίδιο της τον πατέρα σε παθολογοανατόμο στα Γιάννενα.

Πάτρα: Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια του Φως στο Τούνελ

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό τα όργανα του παιδιού  δεν μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, καθώς υπήρχε ανοιχτή δικαστική διαμάχη μεταξύ των γονέων και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών για τον θάνατο της Μαλένας. Έτσι λοιπόν ως καλύτερη λύση, προκρίθηκε η μεταφορά των οργάνων στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο τα οστά έπρεπε να μεταφερθούν στις αρμόδιες αρχές με περιπολικό. Ωστόσο φαίνεται να μην υπήρχαν δρομολόγια της αστυνομίας για τα Ιωάννινα.

Πάτρα! Οι φωτογραφίες με τις γρατζούνιες και η απάντηση της μητέρας της

Έτσι λοιπόν ο πατέρας ο οποίος θα πήγαινε στην πόλη λόγω της δουλειάς του και επειδή ήθελε να διαπιστώσει τι είχε συμβεί στο παιδί του προσφέρθηκε να τα μεταφέρει ο ίδιος. Η αστυνομία άναψε το «πράσινο φως» και συνέταξε το σχετικό έγγραφο και ο πατέρας μετέφερε τα όργανα με ιδιωτικό φορτηγό της εταιρείας στην οποία εργαζόταν.

Μάλιστα το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ο τρόπος με τον οποίο έγινε η διαδικασία της μεταφοράς. Σύμφωνα με την εκπομπή  έδωσαν στον πατέρα έναν κουβά με τα οποία μεταφέρονται τα όργανα. Μέσα σε αυτόν τον κουβά υπήρχε ο εγκέφαλος και άλλα όργανα. Στην εκπομπή παρενέβη και ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, ο οποίος επιβεβαίωσε και ο ίδιος το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Πάτρα! Οι φωτογραφίες με τις γρατζούνιες και η απάντηση της μητέρας της

Την ίδια ώρα ο πατέρας φέρεται να τα παρέδωσε κλαίγοντας, ενώ η παθολογανατόμος τον διαβεβαίωσε ότι θα έβρισκε από τι κατέληξε το παιδί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε -εκτός από το μακάβριο της υπόθεσης- παραβιάζει τα σχετικά πρωτόκολλα, όπως επισημάνθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η ενημέρωση που είχε ο πατέρας από ιατροδικαστή ήταν ότι επειδή δεν υπήρχαν δρομολόγια της αστυνομίας για τα Ιωάννινα, η μεταφορά θα γινόταν, έπειτα από τουλάχιστον 2-3 ημέρες. Καθώς το θέμα της Μαλένας βρισκόταν ήδη σε εξέλιξη, η οικογένεια ήθελε να μάθει απ ότι προήλθε ο θάνατος της Ίριδας και εάν σχετιζόταν με κάποιο τρόπο με τον θάνατο της Μαλένας ή όχι.

Πάτρα! Οι φωτογραφίες με τις γρατζούνιες και η απάντηση της μητέρας της

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα Γονείς! Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εντόπισε «περίεργα σημεία» στη συνέντευξη Όπως ισχυρίζεται, υπάρχει «σοβαρή απόκλιση αναμενόμενων συμπεριφορών με αυτή που παρουσιάζεται» στη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς
Την ώρα που βγαίνουν συνεχώς νέα στοιχεία για την υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα, ο Μάριος Βογιατζής, ειδικός στη γλώσσα του σώματος, σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς την περασμένη εβδομάδα.

Πάτρα Νέες αναρτήσεις της μητέρας ”το έχω πάθει από έναν ηλίθιο γιατρό εδώ στην Πάτρα”

Όπως είπε χαρακτηριστικά (Alpha) ο κ. Βογιατζής, εντόπισε «30 σημεία περίεργα» στα οποία υπάρχει «σοβαρή απόκλιση αναμενόμενων συμπεριφορών με αυτή που παρουσιάζεται» στη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς.

Αφού στάθηκε στην παντελή έλλειψη εκδήλωσης θλίψης και οδύνης, στη συνέχεια σχολίασε ότι δεν υπάρχουν σαφείς απαντήσεις σε κρίσιμες ερωτήσεις.

Τραγωδία στην Πάτρα: 10 νεκροί σε οίκο ευγηρίας

«Όπως για παράδειγμα στην ερώτηση του δημοσιογράφου »Ρούλα, έχεις σχέση με το θάνατο των παιδιών σου;» αρχίζει μία περιγραφή και καταλήγει σε ερώτηση »πώς είναι δυνατόν να έχω κάνει κάτι τέτοιο». »Μα αυτή ήταν η ερώτηση» σχολίασε ο Μάριος Βογιατζής.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι -σύμφωνα με μελέτες- οι αξιόπιστες απαντήσεις θα ήταν «όχι» ή μία επίθεση στον δημοσιογράφο.

Slide Up
x
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :