freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Νικόλας και Λάμπης Ευαγγελάτος! Ποιοι είναι και τι κάνουν οι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΙ ΓΙΟΙ Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου! “Ο γιος μου, ο Νικόλας, σπουδάζει οικονομικά και εργάζεται παράλληλα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ υπερήφανος που δεν θέλει να μας επιβαρύνει. Ο Λάμπης μας ολοκληρώνει το πανεπιστήμιό του, πιάνει κι αυτός δουλειά. Επειδή η σφραγίδα των γονιών ήταν αρκετά έντονη στον χώρο της δημοσιογραφίας, αρχικά ο Νίκος τα απέτρεψε από το να μπουν στον χώρο μας.” Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη είχε παραχωρήσει η Τατιάνα Στεφανίδου πριν μερικούς μήνες στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το Happy Day, με αφορμή την πρεμιέρα του Tlive σε νέα ώρα.

Νίκος Ευαγγελάτος: ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Οι ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ! Στο πλευρό του η Τατιάνα Στεφανίδου!

«Προσαρμοστήκαμε, όπως κάνουμε πάντα. Έχω συνηθίσει, είμαι 27 χρόνια στην τηλεόραση, στον 28ο μπαίνω. Δεν είχα τόσο άγχος, όσο πέρσι. Όταν έχεις συνεργαστεί με κάποιους ανθρώπους, μπορεί να αλλάζει και αναπροσαρμόζεται λίγο το κόνσεπτ αλλά πάντα το άγχος είναι μικρότερο.

Η εκπομπή είναι η ενημέρωση που κάναμε πέρσι με μία πιο κοινωνική σφραγίδα. Βάλαμε το κομμάτι της προσωπικής συνέντευξης. Η εκπομπή είναι πιο μικρή σε διάρκεια και είναι μεσημέρι. Η επικαιρότητα έχει ήδη παρουσιαστεί και καταγραφεί από το πρωί μέχρι εκείνη την ώρα. Εκεί πια θα πρέπει να δώσεις το παρασκήνιο, την αποκάλυψη, την είδηση…

Νικόλας και Λάμπης Ευαγγελάτος! Ποιοι είναι και τι κάνουν οι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΙ ΓΙΟΙ Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου!
Νικόλας και Λάμπης Ευαγγελάτος! Ποιοι είναι και τι κάνουν οι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΙ ΓΙΟΙ Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου!

Δεν πιστεύω στα γούρια. Πιστεύω στη σκληρή δουλειά» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του Alpha.

Αναφορικά με τη φετινή σεζόν, η Τατιάνα σημείωσε: «Είναι η πιο ανταγωνιστική σεζόν, γιατί είναι πια πολλά τα κανάλια και έχουν εξαιρετικές επιλογές. Στη δική μου ζώνη υπάρχουν πολύ καλά δυνατά προγράμματα.

Νίκος Ευαγγελάτος: ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Οι ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ! Στο πλευρό του η Τατιάνα Στεφανίδου!

Είναι μία δύσκολη ζώνη και το θέμα είναι τι θα επιλέξει ο τηλεθεατής εκείνη την ώρα».

Και πρόσθεσε: «Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία εγώ ή ο Νίκος να κάνουμε κάτι που θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένειά μας. Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Στο τέλος της ημέρας συζητάμε τα θέματα και συζητάμε γενικώς την επικαιρότητα.

Νίκος Ευαγγελάτος! Η Τατιάνα Στεφανίδου ΜΙΛΑΕΙ για το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ του

Όταν θα κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε, και με τα παιδιά, θα συζητήσουμε την επικαιρότητα. Είναι κομμάτι της ζωής μας».

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε και για τα παιδιά της. «Ο γιος μου, ο Νικόλας, σπουδάζει οικονομικά και εργάζεται παράλληλα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ υπερήφανος που δεν θέλει να μας επιβαρύνει.

Νίκος Ευαγγελάτος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Λάμπης μας ολοκληρώνει το πανεπιστήμιό του, πιάνει κι αυτός δουλειά. Επειδή η σφραγίδα των γονιών ήταν αρκετά έντονη στον χώρο της δημοσιογραφίας, αρχικά ο Νίκος τα απέτρεψε από το να μπουν στον χώρο μας. Προς το παρόν δεν θα ασχοληθούν. Η Λυδία φέτος θα δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις, κατευθύνεται προς τα οικονομικά. Είμαστε κολλητές, αυτοκόλλητες!».

 

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Ευαγγελάτος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Νίκος
Γέννηση 03 Απριλίου 1967 (55 ετών)
Αθήνα
Εθνικότητα Έλληνες
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Ελληνικά
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Σπουδές Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα δημοσιογράφος
τηλεοπτικός παρουσιαστής
Οικογένεια
Σύζυγος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου (1996–1999)
Τατιάνα Στεφανίδου (από 2003)

Νίκος Ευαγγελάτος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Νίκος Ευαγγελάτος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Νίκος Ευαγγελάτος (Αθήνα, 3 Απριλίου 1967) είναι Έλληνας δημοσιογράφος.

Βιογραφικό
Έχει σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Αθήνα 9.84, ΣΚΑΪ 100.3, Flash 96 και τις εφημερίδες “Πρώτη”, “24 ώρες”, “Καλημέρα” και “Επενδυτής”. Ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ (μετά την παραίτηση της Έλλης Στάη) ως παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Στα αρχικά δοκιμαστικά του σταθμού για παρουσιαστές είχε “κοπεί” και δεν υπήρχε σκέψη τηλεοπτικής του αξιοποίησης.

Νίκος Ευαγγελάτος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Νίκος Ευαγγελάτος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το 1998 ενεπλάκη, από τη θέση του παρουσιαστή, με την ομηρία της Αμαλίας Γκινάκη από τον κακοποιό Σορίν Ματέι, συνομιλώντας σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση με τον κακοποιό. Η ομηρία κατέληξε στον θάνατο της Γκινάκη, και το θέμα της ζωντανής κάλυψης της ομηρίας και της ανάληψης του ρόλου διαπραγματευτή από τον τηλεοπτικό παρουσιαστή έγιναν θέμα του Τύπου, καθώς και ντοκιμαντέρ από το BBC και το Channel 4.

Έχει συνεργαστεί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Tempo TV και Alter Channel ως κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων και διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης. Το 2005 ξεκίνησε την εκπομπή “Αποδείξεις” στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, ενώ διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του τότε αδελφικού TV Cosmopolis (νυν Channel 9), φέροντας ευθύνη για τον ενημερωτικό χαρακτήρα του. Λόγω οικονομικών προβλημάτων και απολύσεων στο σταθμό, αποχώρησε, και από τον Σεπτέμβριο του 2006 έως τον Δεκέμβριο του 2009 ήταν διευθυντής ειδήσεων και κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 αντικαθιστώντας την Έλλη Στάη,[1] οπότε και διέκοψε τη συνεργασία του κοινή συναινέσει με το σταθμό.[2] Έκανε την παρουσίαση και επιμέλεια της εκπομπής “Αποδείξεις”. Έχει συνεργαστεί επίσης με τις εφημερίδες “Το Βήμα” και “Ελεύθερος Τύπος”.

Στις αρχές του 2012 άρχισε να συνεργάζεται εκ νέου με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ σε ενημερωτική εκπομπή.[3] Στις 25 Απριλίου ο Ευαγγελάτος έφυγε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε από τον γνωστό παρουσιαστή να μειωθεί κατά μία ώρα η διάρκεια του «ΣΚΑΪ στις 7», ώστε την υπόλοιπη μία ώρα να παρουσιάζει προεκλογική εκπομπή ο Σπύρος Μάλλης. Ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν δέχθηκε την πρόταση, θεωρώντας πως είναι λάθος να υπάρξει και άλλη πολιτική εκπομπή, με αποτέλεσμα να υποβάλει την παραίτησή του.

Στην επίσημη ανακοίνωσή του, το κανάλι αναφέρει: «ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία». Για την τηλεοπτική σεζόν 2014-2015, ήταν σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel και συμπαρουσίαζε την εκπομπή “On Line” στον ίδιο σταθμό. Την επόμενη σεζόν αποχώρησε από το Mega, λόγω της μεμονωμένης θέσης του στο σταθμό. Από τον Νοέμβριο του 2015 έως το 2018 εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon TV (νυν Open TV) όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο του σταθμού, υπό το όνομα Live News. Είναι διευθυντής των ιστοσελίδων .newsit,.tlife. και .iatropedia..

Στις 17 Φεβρουαρίου 2020, επανήλθε στο Mega Channel, με τη καθημερινή εκπομπή Live News.

Νίκος Ευαγγελάτος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Νίκος Ευαγγελάτος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

 

Τηλεοπτικές εκπομπές
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1995-1999 Οι Ειδήσεις του ΣΚΑΪ ΣΚΑΪ Ο Ίδιος Παρουσιαστής
1999-2001 Alpha Ειδήσεις ALPHA
2001 Οι Ειδήσεις του Tempo TEMPO
2001-2005 Alter Ειδήσεις ALTER
Τετ-α-τετ

Τατιάνα Στεφανίδου-Νίκος Ευαγγελάτος: Αυτή είναι σήμερα η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ κόρη τους Λυδία Ευαγγελάτου

2005-2006 Αποδείξεις ALPHA
2006-2009 Αποδείξεις και στην πολιτική ΑΝΤ1
2006-2010 Τα νέα του ANT1
2007-2008 Διαπλοκή / Αντιπαραθέσεις
2012-2014 ΣΚΑΪ με τον Νίκο Ευαγγελάτο ΣΚΑΪ
2014-2015 MEGA Γεγονότα MEGA Σχολιαστής
2015 Online Παρουσιαστής

Νίκος Ευαγγελάτος: “Tι πιο σύνηθες από έναν Αλβανό με όπλο” – Έσπευσε να απολογηθεί

2015 Ελλάδα Ώρα Μηδέν
2015-2018 Live News epsilontv
2020-ακόμη MEGA

Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Κινηματογραφικής Ταινίας Ρόλος
1998 Οι αριθμημένοι παρουσιαστής ειδήσεων

Νίκος Ευαγγελάτος: ΧΑΜΟΣ με την ΚΟΥΚΛΑ ΠΡΩΤΗ του ΣΥΖΥΓΟ! Το άγνωστο διαζύγιο!

Προσωπική ζωή
Το 1996 ο Ευαγγελάτος παντρεύτηκε για πρώτη φορά με την αθλητικογράφο, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και απέκτησαν έναν γιο, τον Λάμπη. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 1999 και το 2003 ξαναπαντρεύτηκε με τη δημοσιογράφο, Τατιάνα Στεφανίδου, με την οποία βρίσκεται μέχρι σήμερα και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον Νικόλα (1999) και τη Λυδία (2004).

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες δημοσιογράφους της χώρας μας με μία μακρά πορεία στην τηλεόραση, ενώ έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου στο παρελθόν είχε μιλήσει για το γεγονός ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει ακόμα ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο, αποκαλύπτοντας ότι διατηρούν όλοι τους άριστες σχέσεις.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος: Πόσω ΕΤΩΝ είναι και ΠΟΙΑ η ΔΙΑΦΟΑΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ μεταξύ τους;

«Η κοινωνία έχει προσαρμοστεί και έχει επαναπροσδιοριστεί στα νέα δεδομένα, έχουν σταματήσει και οι γονείς (όχι όλοι) να έχουν μεταξύ τους αντιδικίες. Δημιουργούνται νέες οικογένειες με παιδιά από προηγούμενες, και χαίρομαι αν αποτέλεσα παράδειγμα προς αυτή την κατεύθυνση. O Λάμπης, έχει την κοπέλα του και είναι ανεξάρτητος. Όσα χρόνια και να περάσουν, ο πατριός δεν θα γίνει ποτέ πατέρας και η μητριά δεν θα γίνει ποτέ μητέρα. Έτσι λοιπόν, για να μπορέσουν να διατηρηθούν οι ισορροπίες, δεν πρέπει να ποτέ να μαλώσεις το παιδί του άντρα σου», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε
Η Τατιάνα Στεφανίδου, στις 20 Μαϊου 2014, μέσω της εκπομπής “Μίλα” που παρουσίαζε, αποκάλυψε ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας που ταλαιπώρησε τον σύζυγό της.

Νίκος Ευαγγελάτος: ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ για τον γιο του Λάμπη. Στο πλευρό του η Τατιάνα Στεφανίδου

Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει, ο Νίκος Ευαγγελάτος αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη μέση του και τον βοήθησε πολύ ο βελονισμός προκειμένου να το ξεπέρασε.

«Μεγάλη ιστορία ο βελονισμός. Ο άντρας μου έμεινε από τη μέση του, δεν μπορούσε να περπατήσει και τον έσωσε ο βελονισμός», δήλωσε χαρακτηριστικά. Το πρόβλημα με τη μέση του δημοσιογράφου ήταν πολύ σοβαρό, καθώς τον καθήλωνε στο κρεβάτι και δεν μπορούσε να σηκωθεί, ούτε καν να περπατήσει.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος ανά περιόδους στρέφεται στο βελονισμό με αποτέλεσμα να στερείται πολλές φορές τη μεγάλο του αγάπη, το σκάφος του.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner