Νίκος Κουρκούλης: ‘Κατέρρευσα! Έχω πρόβλημα στην κεφαλή του παγκρέατος. Καρκίνος.’

Νίκος Κουρκούλης: ‘Κατέρρευσα! Έχω πρόβλημα στην κεφαλή του παγκρέατος. Καρκίνος.’ Αφοπλιστικά ειλικρινής όσον αφορά την περιπέτειά του με τον καρκίνο ήταν ο Νίκος Κουρκούλης στα πλαίσια τηλεοπτικής του εμφάνισης.

Ναταλί Κάκκαβα: «Έχουμε χωρίσει με τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Έφυγα εγώ»,

«Μετά από μια οξεία παγκρεατίτιδα, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ένα πρόβλημα στην κεφαλή του παγκρέατος. Καρκίνος. Ηταν ένα ογκίδιο. Οι λέξεις δεν με φοβίζουν. Οι γιατροί μου έδωσαν περιθώρια ελπίδας. Είχαν πει πως έπρεπε να πάω να χειρουργηθώ στο εξωτερικό. Είχα πολύ καλή διάθεση. Δεν πίστεψα ότι υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν άρρωστος». Αυτό δήλωσε στην εκπομπή «Ολα για την υγεία μου» ο δημοφιλής τραγουδιστής.

ΕΥΔΟΚΙΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: ‘ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ’

Προσθέτοντας πως ο Θεός ήταν αυτός που τον βοήθησε να το ξεπεράσει: «Ενας φίλος μου με παρακινεί να πάμε στον Αγιον Ορος. Μπαίνουμε μέσα στο καράβι και είναι δυο άνθρωποι δίπλα μου. Μου λένε είμαστε θαυμαστές από την Αμερική. Τους είπα ότι θα πήγαινα κι εγώ σε λίγο καιρό. Ανακαλύπτω, λοιπόν, ότι ο ένας από τους δυο ήταν αυτός που θα με χειρουργούσε. Οταν φτάνω εκεί βρίσκομαι δίπλα στην εικόνα και ένας παππούλης με καλεί μέσα. Εκεί κατέρρευσα. Ενιωσα την ανάγκη να ανοίξω την ψυχή μου. Εκανα Πάσχα εκεί. Κατέβηκα στην Αθήνα και έκανα εξετάσεις (…) Πρέπει να πιστέψεις ότι θα γίνεις καλά. Ο πανικός και η κακή σκέψη δεν βοηθάνε καθόλου».

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Κόσμος