Αγγελική Ηλιάδη: ‘Όταν χωρίζεις, είσαι σε κατάσταση αλλοφροσύνης, να θες να τον πνίξεις τον άλλον.’

Αγγελική Ηλιάδη: ‘Όταν χωρίζεις, είσαι σε κατάσταση αλλοφροσύνης, να θες να τον πνίξεις τον άλλον.’ Πόσο χρονών είναι;
«Ό,τι έχω ζήσει στη ζωή μου μέχρι τώρα ήταν απόφαση δική μου, επιλογή δική μου. Από κάθε τι που έχω περάσει αποκομίσει πάρα πολλά πράγματα. Έφτασα στα 42 μου χρόνια να είμαι η Αγγελική που είμαι αυτή τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη, συμπληρώνοντας: «Έχω αυτό τον χαρακτήρα και είμαι ευγνώμων στο Θεό που είμαι καλά, έχω την υγεία μου και τα δύο παιδιά μου. Δεν θα άλλαζα τίποτα».

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ ΣΟΚ: ΕΧΑΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ….

Ο μεγάλος της γιος
«Έχουμε συζητήσει με τον γιο μου για τον μπαμπά του και έχουμε τελειώσει με αυτά. Οι περισσότερες οικογένειες στην εποχή μας, λυπάμαι που το λέω, αποτελούνται από έναν γονιό και είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό».

Ο χωρισμός με τον Γκέντσογλου
«Δεν θεωρώ ότι πήγε κάτι λάθος, αλλά σαν άνθρωποι κάνουμε τις επιλογές μας και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Από την πλευρά μου πιστεύω ότι πάντα, όλα τα χρόνια, έκανα για τα παιδιά μου το καλύτερο», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Ελένη Μενεγάκη: Τα ΑΚΡΙΒΑ γούστα και η … γαριδομακαρονάδα!!!

«Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ο μπαμπάς του μικρού, παραμένουμε οικογένεια και το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να είναι καλά» πρόσθεσε η Αγγελική Ηλιάδα. «Φυσικά και θέλω να είναι καλά, είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Αν είναι δυνατόν. Όταν χωρίζεις, είσαι σε μια κατάσταση αλλοφροσύνης, μπορεί να θες να τον πνίξεις τον άλλον. Ξεφεύγουν οι άνθρωποι όταν χωρίζουν πολλές φορές και αυτό είναι το χειρότερο γιατί, όλα αυτά, έχουν αντίκτυπο στα παιδιά».

«Δεν επέστρεψα ποτέ το μονόπετρο στον Σάββα»
«Δεν επέστρεψα ποτέ το μονόπετρο στον Σάββα, γιατί να το επιστρέψω; Αυτό είναι ένα κομμάτι της ζωής μου» ανέφερε, επίσης, με χαμόγελο η Αγγελική.

«Δεν νιώθω πως έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή από μια σχέση», κατέληξε η Αγγελική Ηλιάδη.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: