Νίκος Μουτσινάς: Ξανάρχεται …άγριος και μετά από…εγκλεισμό στο σπίτι του – το τρέιλερ!

Νίκος Μουτσινάς: Ξανάρχεται …άγριος και μετά από…εγκλεισμό στο σπίτι του – το τρέιλερ! Η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ήταν από τα πρώτα τηλεοπτικά «θύματα» των μέτρων περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού. Αρχικά, η εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς,…

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ – ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

…ξεκίνησε να βγαίνει τα μεσημέρια στον αέρα του ΣΚΑΪ, χωρίς κοινό, ωστόσο μετά το ολικό lockdown στη χώρα, ο σταθμός αποφάσισε να διακόψει την προβολή της μέχρι νεοτέρας. Ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίζεται σε ένα σύντομο trailer να προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους τηλεθεατές πίσω από το παράθυρο του σπιτιού του. Ο παρουσιαστής φαίνεται να λέει «Μένουμε σπίτι, αλλά επιστρέφουμε», χωρίς ωστόσο να ακούγεται πίσω από την μπαλκονόπορτα. Στο τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς παίρνει έναν πίνακα, στον οποίο αναγράφεται η λέξη «επιστρέφουμε!». Ο ΣΚΑΪ δεν έχει κάνει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις, θα πρέπει να αναμένουμε τον Νίκο Μουτσινά και την παρέα του μετά το Πάσχα. Για την ακρίβεια, η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» αναμένεται στους τηλεοπτικούς δέκτες μας τη Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου στις 15.00.

Οι ίδιοι πληροφορίες από τον ΣΚΑΪ,…

…σημειώνουν πως στον αέρα του σταθμού αναμένεται να επιστρέψει και ο Γιώργος Λιάγκας με την εκπομπή «Μεσημέρι». Το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο είχε επίσης διακοπεί από τον αέρα, αμέσως μετά την ανακοίνωση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον κορωνοϊό.

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ – ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ