Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Νίκος Ξανθόπουλος! Ο ΓΑΜΟΣ με την Εριφύλη Ξανθοπούλου τα 4 παιδιά και τα 5 εγγόνια.

/
/
/
119 Views

Νίκος Ξανθόπουλος! Ο ΓΑΜΟΣ με την Εριφύλη Ξανθοπούλου τα 4 παιδιά και τα 5 εγγόνια. Η εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» και η Ειρήνη Αρβανίτη μίλησε τηλεφωνικά με την κόρη του ηθοποιού, Μαρία, η οποία και επιβεβαίωσε ότι ο πατέρας της πέθανε σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

«Ο πατέρας μου έκανε μια ζωή σαν παραμύθι. Μια γεμάτη ζωή, βίωσε την αναγνώριση, την αγάπη του κόσμου και των δικών του ανθρώπων» ανέφερε η Μαρία Ξανθοπούλου μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Νίκος Ξανθόπουλος πότε πέθανε! Οι γάμοι! Πόσα παιδιά έχει! Ηλικία, βιογραφικό, ημερομηνία γέννησης, καταγωγή

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Νίκο Νικόλιζα η κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών την Τρίτη ή την Τετάρτη.

 

Ο Νίκος Νικόλιζας ανέφερε επίσης: «Θα πρέπει η οικογένεια και το Υπουργείο Πολιτισμού να δώσουν μία μέρα για λαϊκό προσκύνημα γιατί ο Νίκος Ξανθόπουλος κλείνει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο, όσο και στο τραγούδι».

Νίκος Ξανθόπουλος: Η γυναίκα της ζωής του και η δημόσια «επίθεση» της ανιψιάς του

O ηθοποιός έκανε δύο γάμους απέκτησε τέσσερα παιδιά και πέντε εγγόνια
Ο Νίκος Ξανθόπουλος «έφυγε» το πρωί της Κυριακής (22/1) σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το «παιδί του λαού», που με τους ρόλους του και τα τραγούδια του εξέφραζε τους πόνους, τα βάσανα και τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού, παρά τη δημοφιλία του, προσπαθούσε πάντα να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Νίκος Ξανθόπουλος ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Η σύζυγος, τα παιδιά, τα εγγόνια και ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι ο Νίκος Ξανθόπουλος παντρεύτηκε δύο φορές. Ο πρώτος γάμος του ήταν με την ηθοποιό Ελένη Καρπέτα με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Παναγιώτη που του χάρισε τον συνονόματο εγγονό του, Νίκο.

Ο δεύτερος ήταν με την μεγάλη αγάπη της ζωής του, την Εριφύλη, με την οποία απέκτησε άλλα τρία παιδιά και άλλα τέσσερα εγγόνια.

Η Εριφύλη έμεινε στο πλάι του μέχρι την τελευταία στιγμή. Ανέκαθεν ήταν ο φύλακας άγγελός του. Εκείνη ξενυχτούσε σε κάθε πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο μεγάλος ηθοποιός, εκείνη στεκόταν σαν βράχος δίπλα του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός είχε μιλήσει για εκείνη και για τη σχέση τους. «Η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή μου δεν είναι τα έργα μου, είναι ο γάμος μου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, δεν είχε αποκαλύψει τον τρόπο που γνωρίστηκαν οι δυο τους. Αυτό που συνήθιζε να λέει είναι ότι οι δρόμοι τους συναντήθηκαν επεισοδιακά, δίχως να αναφέρει ποτέ περισσότερες λεπτομέρειες.

Νίκος Ξανθόπουλος βιογραφικό ! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το κτήμα στην Παιανία με το όνομά της
Ο Νίκος Ξανθόπουλος τα τελευταία χρόνια διέμενε στο κτήμα του στην Παιανία, για το οποίο κάθε φορά που μιλούσε ξεχείλιζε από περηφάνια. Μάλιστα, για εκείνον το μέρος αυτό έχει ένα όνομα: «Εριφύλη» .

Η σύζυγός του ήταν εκείνη που, όπως πάντοτε έλεγε, τον κρατούσε στη ζωή. Εκείνη ήταν που φρόντιζε όλο το κτήμα, δίνοντας ζωή στις λεμονιές στις τριανταφυλλιές και τις πορτοκαλιές του κυρ Νίκου. Εκείνη όργωνε τη γη για να φυτέψει τα δικά του ζαρζαβατικά με σκοπό να φάει ολόκληρη η πολυμελής οικογένειά τους

Αυτός είναι και ο λόγος που μέσα από τη διαθήκη του όρισε ως βασική κληρονόμο του κτήματος αυτού τη σύζυγό του και αργότερα τα παιδιά και τα εγγόνια του. «Πρόκειται για ένα κτήμα πολλών στρεμμάτων μέσα στο οποίο έκαναν τα πρώτα τους βήματα τα εγγόνια του», έχει πει χαρακτηριστικά πρόσωπο από το περιβάλλον του.

Νίκος Ξανθόπουλος! Ο ΓΑΜΟΣ με την Εριφύλη Ξανθοπούλου τα 4 παιδιά και τα 5 εγγόνια.
Νίκος Ξανθόπουλος! Ο ΓΑΜΟΣ με την Εριφύλη Ξανθοπούλου τα 4 παιδιά και τα 5 εγγόνια.

Η «επίθεση» της ανιψιάς του
Το 2021 ο Νίκος Ξανθόπουλος, που λάτρευε την επικοινωνία με τον απλό κόσμο μέσω των social media, θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον γιο του Γιώργο για τα γενέθλιά του. Μόνο που δεν περίμενε ότι η ανιψιά του, ανιψιά της πρώην γυναίκας του για την ακρίβεια, θα του έκανε «επίθεση» στο Facebook.

«Χρόνια πολλά Γιώργο μου.. Πολύχρονος κι ευτυχισμένος να ‘σαι πάντα γιέ μου. Να σε χαιρόμαστε που ‘σαι λεβέντης», έγραψε ο καταξιωμένος ηθοποιός.

Με την ανιψιά του να γράφει από κάτω σχόλιο: «Θείε Νίκο να χαιρόμαστε τον Γιώργο. Έχεις όμως και άλλο γιο. Από τον πρώτο σου γάμο με τη θεία μου, Ελένη Καρπέτα από την Χιλιαδού, που ήταν επίσης ηθοποιός. Τον λένε Παναγιώτη Ξανθόπουλο και ήταν αρχιτυπογράφος στο συγκρότημα Μπόμπολα. Σου έχει χαρίσει εγγόνια. Μήπως να το ανέφερες κάποτε; Το λέω με αγάπη».

Ο Νίκος Ξανθόπουλος της απάντησε αμέσως γράφοντας: «Έχει γίνει αναφορά και στον Παναγιώτη και μάλιστα πολλές φορές όπως και στο εγγονό μου το Νίκο».

Νίκος Ξανθόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :