Ο Άγγελος Λάτσιος σχολιάζει τις φωτογραφίες του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλου!

Ο Άγγελος Λάτσιος σχολιάζει τις φωτογραφίες του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλου! Η Ελένη Μενεγάκη και ο Θοδωρής Μισόκαλος έχουν τρελή αδυναμία ο ένας στον άλλο. μας το έχουν αποδείξει πολλές φορές τόσο με δημόσιες δηλώσεις τους όσο και με φωτογραφίες στα social media. Είναι επόμενο, λοιπόν, ο αδερφός της παρουσιάστριας να είναι πολύ δεμένος και με τα παιδιά της. Ειδικά με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.

ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ΒΡΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ! ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ, ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ!!!

Ο Άγγελος φαίνεται πως διατηρεί τα ίδια αισθήματα γι ατον θείο του και το διαπιστώσαμε και μέσα από ένα σχόλιο που του έκανε στο instagram. Ο Θοδωρής ανέβασε μία εντυπωσιακή φωτογραφία του με κοστούμι και ο μικρός έσπευσε να του εκδηλώσει την αγάπη του.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΞΑΛΛΗ ΤΗΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ: Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΗ, ΣΤΑ SOCIAL MEDIA!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου έχει εξελιχθεί σε δεινό χρήστη των social media και δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να κάνει ανάλογα σχόλια και στις φωτογραφίες της μαμάς του.

Ο Άγγελος Λάτσιος σχολιάζει τις φωτογραφίες του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλου!Ο Άγγελος Λάτσιος σχολιάζει τις φωτογραφίες του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλου!