ΟΛΕΘΡΟΣ στον Αντ1! Η ΣΚΟΡΔΑ στην …ΚΑΤΑΨΥΞΗ
Η Φαίη απογοητεύει και πάλι. Οι προσδοκίες του μεγάλου καναλιού, προδόθηκαν μία ακόμα φορά.
Υπάρχει όμως, η δικλίδα σιγουριάς και ασφάλειας στο συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά. Εκείνη η δικλίδα, που ορίζει ως προυπόθεση για την παραμονή της στην πρωινή ζώνη, να φέρνει νούμερα τηλεθέασης, τουλάχιστον, ίδια με το μέσο όρο του σταθμού!
Στα πιο πρόσφατα αποτελέσματα τηλεθέασης, η Φαίη Σκορδά, έπεσε πολύ κάτω του μέσου όρου και έχασε και από όλες τις αντίπαλες πρωινές εκπομπές του είδους!
Με δεδομένο πως αυτό δεν συμβαίνει σπάνια, ποιος καναλάρχης δεν θα ήταν δυσαρεστημένος;
Η Φαίη εκτίθεται περισσότερο επειδή έχει σαφώς την πιο καλή παραγωγή να την στηρίζει. Έχει τους καλύτερους καλεσμένους. Η “καραμέλα” του GNTM δεν υφίσταται. Πρώτον επειδή GNTM, παίζει – πολύ κακώς – και η Φαίη! Δεύτερον, επειδή μία εκπομπή, δεν είναι δυνατόν να…στηρίζεται σε…μία άλλη εκπομπή και να μην…ντρέπεται γι αυτό.
Τόσο καιρό, ποια είναι η ιδέα που κατέβασε η Φαίη για να κάνει τη διαφορά; Να σηκωθεί να χορέψει όρθια; Η Θέση της κινδυνεύει για μία ακόμα φορά και κινδυνεύει πιο…ουσιαστικά.
Η τύχη της βέβαια να παραμείνει στο κανάλι αλλά και στο mega τόσα χρόνια, οφείλεται στο Λιάγκα. Σε καμία περίπτωση, δεν θα ήταν εδώ σήμερα! Αυτό πιστεύουμε εμείς.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
