Προτεινόμενα

OPEN: ΤΣΑΜΠΑ ΚΡΑΞΙΜΟ στη Σίσσυ Χρηστίδου! ΥΨΗΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ για το κανάλι

Επειδή το open έχει χαμηλότατο μέσο όρο ακόμα, το 9,5% της Χρηστίδου είναι από τα ..μονοψήφια που έχουν αξία.

OPEN: ΤΣΑΜΠΑ ΚΡΑΞΙΜΟ στη Σίσσυ Χρηστίδου! ΥΨΗΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ για το κανάλι Πάντα έχει σημασία ο μέσος όρος του καναλιού που βρίσκεσαι. Οι άλλες εκπομπές του καναλιού πλην αυτής του Μουστινά, είναι πολύ χαμηλότερα.

Έτσι, εκεί που θα πρεπε κάποιος να είναι δυσαρεστημένος, είναι τρις χαρούμενος για τις επιδόσεις της μεσημεριανής εκπομπής. Βέβαια αρχές του χρόνου είχε υψηλότερα νούμερα, αλλά αυτό διορθώνεται εύκολα αν προσέξουν τη  αρχισυνταξία.

Σίγουρα το Σαββατοκύριακο είναι πολύ ευκολότερο από πλευράς ανταγωνισμού. Μπορούμε να πούμε πως αγωνίζονται οι πιο … άσφαιροι, σε σχέση πάντα με το πόσοι ατάλαντοι κυκλοφορούν στο γυαλί!!!

Η Σίσσυ έχει ταλέντο, αλλά δεν το χει πιστέψει ακόμα. Θέλει και περισσότερο…αυθεντικό αυθορμητισμό που μπορεί να τον έχει. Είναι πού καλύτερη των άλλων.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι όπως σε συμφέρει Μανώλη το 9.5 είναι καλό ενώ το 14 και 15 που κάνει ο Μουσακάς,( επειδή τον μισείς ) είναι αποτυχία;

  2. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑ Η ΣΙΣΣΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button