Σίσσυ Χρηστίδου: ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ!!!

Η είδηση από τη μία, δεν είναι τωρινή αλλά έχει εξέλιξη!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μιλήσει και μάλιστα μέσα από την εκπομπή της για το γάμο με το Μαραντίνη και τις κρίσεις που έχουν περάσει. Εμείς απλά, θα πούμε πως εξακολουθούν να ..περνούν.
Να το θέσουμε κι αλλιώς; Περνούν άλλη μία. Να το θέσουμε κι αλλιώς; Περνούν αυτή τη στιγμή μία που δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει.
Ο Μαραντίνης είναι στον πάγο.
Ας θυμηθούμε τι είπε η ίδια η Σίσσυ πριν λίγο καιρό και στη συνέχεια θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις:
Η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσα από την τηλεοπτική της εκπομπή αποκάλυψε πως στο παρελθόν και συγκεκριμένα όταν ήταν έγκυος (αν και δεν αποκάλυψε σε ποια από τις εγκυμοσύνες της, αφού το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο γιους), η σχέση της με τον Θοδωρή δεν ήταν καλή και είχαν χωρίσει. Και μάλιστα όχι μόνο μια φορά!
«Όταν ήμουν έγκυος, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δηλαδή, χώρισα κι εγώ 2-3 φορές με τον Θοδωρή. Τα πράγματα είναι δύσκολα αυτήν την περίοδο της εγκυμοσύνης με τις ορμόνες και θέλουν το χρόνο τους για να εξομαλυνθούν.
Αφού φύγουν οι πρώτοι μήνες υπάρχει μία ισορροπία», είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα».
Η αποκάλυψη αυτή έγινε με αφορμή τις δηλώσεις του Μπρούνο Τσιρίλο, σχετικά με την περίοδο εγκυμοσύνης της συζύγου του πια, Έλενας Ασημακοπούλου και την κρίση που πέρασε η σχέση τους. Ακόμη και αν μας το έλεγαν οι ίδιοι πάντως δύσκολα θα πιστεύαμε πως το ζευγάρι αυτό μπορεί να χωρίσει.
Τώρα φυσικά το ζευγάρι είναι μια χαρά.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.