Παγκόσμια κατακραυγή με πρωταγωνίστρια την … Δέσποινα Βανδή! Το βίντεο που κάνει τον γύρο του ΚΟΣΜΟΥ

Παγκόσμια κατακραυγή με πρωταγωνίστρια την … Δέσποινα Βανδή! Το βίντεο που κάνει τον γύρο του ΚΟΣΜΟΥ Απίθανα, απίστευτα πράγματα συνέβησαν στην μεγάλη μας ερμηνεύτρια και σε σημείο που να φτάσει να γίνεται θέμα σε χώρα μεγάλη, τεράστια με την μεγαλύτερη παράδοση στη μόδα.

Την πανέμορφη και Δέσποινα Βανδή την καταδιώκουν χρόνια τώρα, μνήμες που αντί να ξεθωριάσουν ακόμα και σε σχετικά πρόσφατες συνεντεύξεις της φαίνεται πως την απασχολούν και μάλιστα έντονα!Ίσως όμως αν σκεφτεί πως στην πορεία τόσων ετών δεν γίνεται να μην υπάρξουν στραβοπατήματα, θα γελούσε κιόλας.

Όμως είναι πολύ ενδιάφερον, πολύ εντυπωσιακό, το τι συνέβει, πως συνέβει (διέρευσε το υλικό κάποιος εργαζόμενος στο περιοδικό για το οποίο έκανε την φωτογράφιση τότε) και έγινε χαμός.

Η Δέσποινα Βανδή ποζάρει με μπικίνι και χωρίς ίχνος ρετούς στα 52 της!

Ίσως δεν είναι τυχαίο πως η πάντα εντυπωσιακή Δέσποινα Βανδή, από τότε, έγινε τόσο γυμνασμένη που την ζηλεύουν στο πέρασμα της όλες οι γυναίκες! Η Δέσποινα Βανδή θεωρείται παράδειγμα προς αποφυγή Θυμάσαι τη φωτογράφιση που είχε κάνει η Δέσποινα Βανδή για το Nitro πριν από μερικά χρόνια και το σκάνδαλο που είχε δημιουργηθεί όταν είχαν κυκλοφορήσει οι αρετουσάριστες φωτογραφίες;Ε, λοιπόν αυτή η φωτογράφιση έγινε… θέμα στη Γαλλία! Όλα ξεκίνησαν από ένα νέο νόμο που θέλουν να περάσουν οι Γάλλοι, όπου όλες οι φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία θα έχουν την ένδειξη «ρετουσαρισμένες».

Το σκεπτικό αυτού του νόμου είναι ότι οι υπερβολικά αδυνατισμένες εικόνες των μοντέλων που φωτογραφίζονται στα περιοδικά μόδας, δημιουργούν λανθασμένα πρότυπα ομορφιάς και επηρεάζουν αρνητικά τα νέα κορίτσια!

Κάτι που ασφαλώς έχει βάση, γιατί πολλά κορίτσια καταφεύγουν σε επικίνδυνες δίαιτες φιλοδοξώντας να αποκτήσουν τις αναλογίες των μοντέλων που βλέπουν στις φωτογραφίσεις των περιοδικών. Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος που θέλουν να βάλουν μία τάξη και μάλιστα τα έντυπα που δεν θα συμμορφωθούν με το νόμο, θα πληρώνουν τσουχτερά πρόστιμα!

Απόψε η Δέσποινα Βανδή είναι Σπίτι με το Mega

Που κολλάει εδώ η Δέσποινα Βανδή; Ανάμεσα στις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες των μοντέλων που χρησιμοποιήθηκαν στο δημοσίευμα για αυτόν τον νόμο, υπήρχε και η δική της φωτογραφία από το εξώφυλλο του Nitro με την κανονική και τη ρετουσαρισμένη λήψη.

Αξίζει Να Σημειωθεί Ότι Στη Γαλλία Είναι Ιδιαίτερα Ευαισθητοποιημένοι Πάνω Σε Αυτά Τα Θέματα Και Μάλιστα Ήθελαν Να Περάσουν Και Άλλον Νόμο Που Να Απαγορεύει Να Κυκλοφορεί Το Νούμερο Μηδέν Στα Ρούχα Που Είναι Αυτό Που Θέλουν Οι Μεγάλοι Οίκοι Να Φορούν Τα Μοντέλα Που Κάνουν Πασαρέλα!
“Σκάνδαλο” λοιπόν στη Γαλλία! Η Δέσποινα Βανδή θεωρείται παράδειγμα προς αποφυγήΣκάνδαλο στη Γαλλία! Η Δέσποινα Βανδή θεωρείται παράδειγμα προς αποφυγή

Δέσποινα Βανδή Βιογραφικό: Η Ηλικία, Το Ύψος, Τα Κιλά, Η Καταγώγη Και Η Χώρα Γέννησης

Για το εξώφυλλο που είχε κάνει στο Nitro, το οποίο και χρησιμοποιήθηκε στην καμπάνια για τον νόμο που απαγορεύει το photoshop μίλησε στο Πρω1νό η Δέσποινα Βανδή.

Συγκεκριμένα, η Βανδή αναφέρθηκε στο υπερβολικό photoshop που είχε γίνει στην φωτογραφία το 2007, το οποίο και επανέφεραν στο προσκήνιο τώρα οι Γάλλοι.

 

«Με το ρετούς κι εγώ έχω ένα θέμα, όσον αφορά την υπερβολή. Έχω φτάσει στο σημείο να λέω μαλακώστε κάποια πράγματα, αλλά μην σβήνετε εντελώς τις ρυτίδες, δεν είμαι πια 20, ούτε 30, είναι τόσο αφόρητο το ψέμα, που δεν κάνει καλό στην ψυχολογία μας, αν είναι τόσο πλαστικό.

Δέσποινα Βανδή: Χάρισε την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού

Είχα μόλις γεννήσει 40 μέρες τον Γιώργη μου, και μου ζήτησε ο Κωστόπουλος το πρώτο εξώφυλλο. Θεωρώ ότι δεν ήταν τόσο τραγικά μεγάλες οι αλλαγές, του είχα πει να με προσέξει λίγο, γιατί δεν είχα επανέλθει!», είπε μεταξύ άλλων.

Η τραγουδίστρια μάλιστα θέλησε να κάνει και ένα αστειάκι πριν απαντήσει στην δημοσιογράφο, λέγοντας χιουμοριστικά «Να υποθέσω εκεί δεν έχουν ντόπιες σταρ που να κάνουν τα… ρετουσάκια τους».

Δέσποινα Βανδή κόρη: Μάθε τα πάντα Μελίνα Νικολαΐδη

Το photoshop της Δέσποινας Βανδή κάνει τον γύρο της Γαλλίας με αφορμή νέο νόμο.

Μία φωτογραφία της τραγουδίστριας στο περιοδικό Nitro από τον Δεκέμβριο του 2007 ξέθαψαν οι Γάλλοι με αφορμή τον νόμο που περνάει στη Γαλλία για το photoshop. Οι Γάλλοι πέρασαν νόμο σύμφωνα με τον οποίο πρέπει να γίνεται αναφορά στις εικόνες που έχουν υποστεί Photoshop και δημοσιεύονται από το εκάστοτε περιοδικό.
Ο νόμος αυτός σημαίνει ότι όλα τα μοντέλα που εμφανίζονται στην εμπορικές φωτογραφίσεις, των οποίων τα σώματα έχουν γίνει λεπτότερα ή παχύτερα με το λογισμικό εικόνας, πρέπει να φέρουν σήμανση που θα γράφει «ρετουσαρισμένη φωτογραφία».

Η Άννα Βίσση Για Το Ενδεχόμενο Συνεργασίας Με Την Δέσποινα Βανδή

Η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε ένα περιστατικό σχετικό με το συγκεκριμένο εξωφύλλου με την Δέσποινα Βανδή. Όταν δούλευε στην δημοσιογραφική ομάδα του Αρναούτογλου μαζί με την Κατερίνα Μπούσιου, η οποία παράλληλα είχε και τις δημόσιες σχέσεις της Βανδή: «χτυπά το τηλέφωνο της και παθαίνει σοκ η Κατερίνα και λέει «φεύγω κυκλοφόρησαν οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Βανδή» Βλέπουμε τις φωτογραφίες και την ρωτήσαμε έκπληκτοι «ε, και τι έχει;» ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της ήταν… και τι έγινε; Της έφτιαξαν το δέρμα, λίγο τα μπράτσα και λίγο την κοιλίτσα…»!