Νέα Ελένη Μενεγάκη! Η ΠΡΩΤΗ της ΕΜΦΑΝΙΣΗ στο ΚΟΚΚΙΝΟ χαλί!!

Νέα Ελένη Μενεγάκη! Η ΠΡΩΤΗ της ΕΜΦΑΝΙΣΗ στο ΚΟΚΚΙΝΟ χαλί!! “Μου λένε θα περάσεις. Λέω ναι, αλλά…”

Η Ελένη Μενεγάκη περπάτησε φέτος στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών και η ίδια περιέγραψε την εμπειρία της αυτή, με κάθε λεπτομέρεια, στους συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια ομολόγησε ότι είχε πολύ άγχος, ενώ δεν έκρυψε ότι εντυπωσιάστηκε από την όλη διοργάνωση.

Να τους ΖΗΣΕΙ! ΕΓΚΥΟΣ στο ΔΕΥΤΕΡΟ παιδί του Παντζόπουλου η Μενεγάκη! ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ πλέον ούτε το πουκάμισο!

«Όταν μου είπαν για το κόκκινο χαλί, λέω τι ακριβώς θα κάνω εγώ εκεί; Μου λένε θα περάσεις. Λέω ναι, αλλά αυτές που περνάνε είναι ηθοποιοί. Είστε σίγουροι; Μου λένε φυσικά. Είχα να αισθανθώ τόση αγωνία και τόσο τρακ από την εποχή που ξεκίνησα. Πώς ήταν η πρώτη μου μέρα που παρουσίασα δική μου εκπομπή στον Πρωινό Καφέ που έτρεμαν τα πόδια και είπα ότι μπορεί και να λιποθυμήσω αλλά δεν πειράζει έχουν πολλούς παρουσιαστές, μπορούν να το καλύψουν. Είναι που δεν ξέρεις τι να κάνεις. Όλοι αυτοί που περνούσαν το έχουν ξανακάνει.

Τρέμε ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!! SEXY Η Κατερίνα Ζαρίφη Μετά Τα -18 Κιλά!

Δυο βήματα μπροστά μου είναι μια άλλη, δυο βήματα μπροστά μια άλλη και περπατάμε με συγκεκριμένο βηματισμό. Πέτυχα και Έλληνα φωτογράφο. Ακούω Ελένη Ελένη! Λέω δεν είναι δυνατόν! Υπάρχουμε παντού!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Ζήνα Κουτσελίνη καλεί Ελένη Μενεγάκη: ” Ανθρωπος σε ανάγκη, πάμε να βοηθήσουμε”

 

Αρέσει σε %d bloggers: