Hit enter after type your search item

ΠΑΓΩΣΕ η Ελλάδα με την ΤΡΑΓΩΔΙΑ της Κατερίνας Καινούργιου! Τσακίζει κόκκαλα το ΔΡΑΜΑ της! (Βίντεο) Σπάραξαν όσοι την άκουσαν ν’ αποκαλύπτει τι της συνέβει! Ένα δράμα που έκρυβε για πολύ καιρό. Μια ιστορία που την κατατρέχει κάθε μέρα, που την τσακίζει όπως φαίνεται ψυχολογικά, παρά τις όσες προσπάθειες αντίστασεις κάνει.

ΠΑΓΩΣΕ η Ελλάδα με την ΤΡΑΓΩΔΙΑ της Κατερίνας Καινούργιου! Τσακίζει κόκκαλα το ΔΡΑΜΑ της! (Βίντεο)

Η Κατερίνα Καινουργιου ζει τον δικό της Γογλοθα! Δεν μπορεί όπως είπε, να κάνει παιδί! “Σε κάθε τι που κάνει retweet και με βρίζουν, εμένα βρίσε με… Να τελειώσω εγώ τώρα ούρλιαξε στο Μικρούτσικο που την διέκοψε!! “Και μένα και την Σταματίνα που είναι μητέρα τριών παιδιών και να κάνει retweets σε αισχρά σχόλια και να μπλέκει ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση επειδή οτιδήποτε κι αυτό λοιπόν είναι ποινικά κολάσιμο!!”

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ!"Αποκάλυψε την ΤΡΑΓΩΔΙΑ της η Κατερίνα Καινούργιου!!!

Από ψεύτικα προφίλ που μου κάνουν επίθεση είπε η Κατερίνα Καινούργιου έξαλλη! Όμως…Όλοι έχασαν την είδηση: Η Κατερίνα Καινούργιου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ! Το αποκάλυψε η ίδια! Μα δεν είναι πως το είπε σε μια φίλη της! Το είπε στην εκπομπή της, σε όλη την Ελλάδα. Βαθύτατα οργισμένη για όσα της σδούρουν εδώ και καιρό στα σόσιαλ. Πιστεύει μάλιστα πως πίσω από πολλούς fake λογαριασμούς, κρύβεται διάσημη παρουσιάστρια! “Ξέρει κανείς αν εγώ μπορώ να κάνω παιδί;  Με αυτή την ατάκα έκανε αντεπίθεση σε όσους την χτυπούν καθημερινά και υποφέρει. Το “όπλο” της εγκυμοσύνης στα χαρακώματα των τηλεμαχών!

Κατερίνα Καινούργιου ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ!!! (βίντεο σπαρακτικό)

Πως θα πείσπουμες πως εμείς έχουμε δίκιο; Η Σπυροπούλου ζητά να μην την κρίνουνμ, να μην την σχολιάζουν, λόγω εγκυμοσύνης. Άσχετα με το αν εκείνμη έκανε το λάθος να επιβεβαιώσει πς εξαιτίας της πολλοί έχασαν την δουλειά τους εξαιτείας της! Τι την ήθελε την συνέντευξη στη Μενεγάκη;

 

Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου μας λέει πως της οφείλουμε μόνο καλά σχόλια, επειδή, δεν ξέρουμε αν…μπορεί να κάνει παιδί.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει…άλλοθι το ότι ο δικός της σύντροφος είχε μόνο δέκα χρόνια διαφορά! Αυτό, το διατυμπάνιζε κάθε τρεις και λίγο στον αέρα, με την παραμικρή αφορμή. Δηλαδή η Κωνσταντίνα Σπυρουπούλου, είναι απαράδεκτη, όχι επειδή τα είχε με καναλάρχη, αλλά επειδή εκείνος ήταν πολλά χρόνια μεγαλύτερος της!

Ενώ ο σύντροφος της Καινούργιου ήταν απλός, παραγωγός…. Σαν τον φόρο πολυτελείας στα αυτοκίνητα! Το δικό μου, είναι μικρότερων κυβικών αυτοκίνητο άρα να με κράξετε λιγότερο!

Όλοι έχασαν την είδηση: Η Κατερίνα Καινούργιου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ! Τι αποκάλυψε η ίδια!

Τέτοιο επιχείρημα χρησιμποποιεί η Κατερίνα Καινούργιου που έχει και την μύγα να συγκρίνει ότι ο άντρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση, δεν είχε την ίδια ισχύ με τον καναλάρχη που είχε σχέση η Σπυροπούλου. Μην πολεμάς κανέναν που σε αδικεί! Θα ‘ρθει η ώρα που θα αυτοτιμωρηθεί με τον χειρότερο τρόπο!…θα πρεπε να λέει ένα ρητό που κακώς δεν υπάρχει! Ήρθε λοιπόν η στιγμή στην Ελληνική σόου μπιζ, τρεις τηλεπερσόνες πρώτης γραμμής, να …αλληλοεξοντωθούν και να αλληλοεκτεθούν όσο ποτέ καμμία στην Ελληνική τηλεόραση!

Επεσαν οι ΜΑΣΚΕΣ… Κατερίνα Καινούργιου για Σπυροπούλου! ”κάνει retweet στο Twitter σε όλα αυτά που βρίζουν εμένα”

Η Κατερίνα Καινούργιου, τόσες φορές ευχόταν δημόσια τα…καλύτερα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – που όπως πολλοί θα ξέρετε – παντρεύτηκε τον πρώην της και εγκυμονεί το παιδί του μάλιστα. Τους γνώρισε η ίδια όπως λέει. Έβαλε την Κωνσταντίνα σπίτι της και της το διέλυσε δηλαδή.

ΑΛΛΗΛΟΕΞΩΝΤΟΝΟΝΤΑΙ Κατερίνα Καινούργιου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! (Σοκαριστικές αποκαλύψεις!) Βίντεο!

Δεν βρίσκεις εύκολα να περιγράψεις το μένος, την οργή και την αγανάκτηση που νοιώθει η Κατερίνα Καινούργιου έναντι της Σπυροπούλου αλλά και όσων την κατακεραυνώνουν στα σόσιαλ με άδικες κατάρες και σχόλια! Αυτό είναι το δράμα της και αυτό την καταρέχει στην καθημερινότητα της.

Όταν χτυπάς κάποιον θα σε χτυπήσει και κείνος…

 

Καινούργιου, Σπυροπούλου και Πετρογιάννη και Τσιμτσιλή εκτίθονται ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΕΣ πια, πως διατηρούσαν σχέση με άντρες σε καίρια πόστα που της έκαναν παρουσιάστριες!

 

Ένα από κείνα που κάνουν εντύπωση, είναι πως η Καινούργιου, αναφέρει ξανά και ξανά και ξανά το όνομα της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Θέλει να μας πείσει πως και εκείνη δέχεται από ψεύτικα προφίλ επίθεση, από τον ίδιο άνθρωπο. Δηλαδή την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στο παρακάτω βίντεο θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα για το πως παρακινεί την Σταματίνα σε κοινό μέτωπο κατά της Σπυροπούλου η Κατερίνα Καινούργιου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η Καινούργιου, προσπαθεί να βάλει στον πόλεμο την Τσιμτσιλή για να ενώσουν τις φωνές τους και να κατατροπώσουν την Σπυροπούλου. Τραγικά απαράδεκτο, από την στιγμή που την Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έχει καμία σχέση, δεν έχει ανακατευτεί πουθενά στην ιστορία αυτή, αλλά η Κατερίνα Κιανούργιου προσπαθεί απεγμνωσμένα λες, να την ανακατέψει.

 

Πως βγάζουν από μόνες τους τα μάτια τους!

 

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει…άλλοθι το ότι ο δικός της σύντροφος είχε μόνο δέκα χρόνια διαφορά! Αυτό, το διατυμπάνιζε κάθε τρεις και λίγο στον αέρα, με την παραμικρή αφορμή. Δηλαδή η Κωνσταντίνα Σπυρουπούλου, είναι απαράδεκτη, όχι επειδή τα είχε με καναλάρχη, αλλά επειδή εκείνος ήταν πολλά χρόνια μεγαλύτερος της! Ενώ ο σύντροφος της Καινούργιου ήταν απλός, παραγωγός….

 

 

Το “γερό χαρτί” δηλαδή στον μεταξύ τους αγώνα για το ποια είναι η καλύτερη παρουσιάστρια με τον ακεραιότερο χαρακτήρα η Κατερίνα το ποντάρει στην ηλικία των αντρών που υποτίθεται βοήθησαν την κάθε μία.

Η Κατερίνα Καινούργιου τα είχε με…απλό παραγωγό. Έτσι τον αποκάλσεσ για να υποτημίσει προφανώς και την ιοσχύ του να καθορίζει παρουσιαστές (λες και παραγωγός δεν είναι εκείνος που βάζει τα χρήματα και παράγει εκπομπές) όπως παραδέχθηκε η ίδια σήμερα. Τα είχε λοιπόν με απλό παραγωγό! Όχι με καναλάρχη.

Λες και δεν ισχύει το αν έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση….

Επεσαν οι ΜΑΣΚΕΣ… Κατερίνα Καινούργιου για Σπυροπούλου! ”κάνει retweet στο Twitter σε όλα αυτά που βρίζουν εμένα”

Πολύ συγχυσμένη σήμερα, φωνάζοντας και με τσιρίδα στην φωνή, τόνισε πως η ίδια δεν χρειαζόταν μεγάλη βοήθεια! Υπήρχε και πριν στον χώρο και πως διαθέτει και χαρτί πανεπιστημίου.

 

Ναι, αλλά μετά την σχέση της με τον αδερφό της Κατερίνας Κατραβά, διευθύντριας προγράμματος τότε στο Mega, έγινε γνωστή!

Ουρλιάζοντας σχεδόν, σήμερα, έριξε την μάσκα της παρουσιάστριας που εδώ και τόσο καιρό, ευχόταν τα καλύτερα για την Σπυροπούλου και παραδέχθηκε επί τέλους την επί χρόνια κόντρα τους.

Άλλα όπλα!…

Δηλαδή τώρα έχουμε άλλο πόλεμο! Το ξανατονίζουμε αυτό! Το θέμα της Κατερίνας Καινούργιου, δεν είναι το αν βοηθήθηκε από τον άνθρωπο με το οποίο διατηρούσε για πολύ καιρό σχέση να κάνει τηλεοπτική καριέρα! Το πρόβλημα της είναι πως ο δικός της “βοηθός” ήταν μόνο 10 χρόνια μεγαλύτερος, ενώ της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όπως ξέρουν όλοι πολλές δεκαετίες. Δηλαδή, εκεί μετατοπίζει το…πεδίο μάχης με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

 

Διαβάστε παρακάτω:

Επεσαν οι ΜΑΣΚΕΣ… Κατερίνα Καινούργιου για Σπυροπούλου! ”κάνει retweet στο Twitter σε όλα αυτά που βρίζουν εμένα” Σαν Κατερίνα δεν έχω πει ποτέ ποτέ τίποτα αρνητικό. Ξεκίνησε δίνοντας μια συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη σε κάποιους άρεσε, σε κάποιους όχι. Σχολίασε όλη η ελληνική τηλεόραση. Ξαφνικά κάνει retweet και μιλάει για έναν άνθρωπο που εγώ υπήρξα πριν δεκαπέντε χρόνια σε σχέση.

Επεσαν οι ΜΑΣΚΕΣ... Κατερίνα Καινούργιου για Σπυροπούλου! ''κάνει retweet στο Twitter σε όλα αυτά που βρίζουν εμένα''
Επεσαν οι ΜΑΣΚΕΣ… Κατερίνα Καινούργιου για Σπυροπούλου! ”κάνει retweet στο Twitter σε όλα αυτά που βρίζουν εμένα”

Έναν άνθρωπο που ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου. Θα το πω το όνομά του, ο Ευγένιος Κατραβάς. Ο αδερφός της Έλενας Κατραβά, ο άνθρωπος ήταν producer σε ένα project. Τον ερωτεύτηκα, ήμασταν μαζί τρία χρόνια. Ήταν η μόνη σχέση που είχα από τη δουλειά.

Κατερίνα Καινούργιου για Ευγένιο Κατραβά! ”Υπήρξα πριν 15 χρόνια, με 10 χρόνια μεγαλύτερό μου

Η Κατραβά με βοήθησε πάρα πολύ με τις συμβουλές της. Ήμουν ήδη στον χώρο. Δούλευα, έχω τελειώσει και πανεπιστήμιο» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή την ανακοίνωση που έστειλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα μέσα ενημέρωσης.

Η παρουσιάστρια του Alpha σε έξαλλη κατάσταση αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα κάνει retweet σε σχόλια χρηστών στο Twitter που μιλούν άσχημα για εκείνη, ενώ μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Ευγένιο Κατραβά, αδελφό της Έλενας Κατραβά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (τέως): Η ΣΤΕΨΗ από τον Κοντομηνά και η Πανελλαδική ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ στην πιο ευαίσθητη περίοδο της!

«Εγώ την πληρώνω. Η Κωνσταντίνα κάνει retweet στο Twitter σε όλα αυτά που βρίζουν εμένα και την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Και λένε τα χειρότερα! Από ψεύτικα προφίλ! Αντρέα άφησε με να ολοκληρώσω! Σέβομαι κάθε γυναίκα που είναι στην εγκυμοσύνη της, εγώ δεν είπα ποτέ για ορμόνες. Το είπα από την πρώτη στιγμή. Ξέρει η Κωνσταντίνα ή ο κάθε τηλεθεατής αν εγώ μπορώ να κάνω παιδί; Και πόσο πονάω εγώ, κι αν εγώ έχω πονέσει για αυτό το θέμα; Δεν το ξέρει!

Σοκ! Ο Μικρούτσικος κρεμάει, εκτελεί,”ΞΕΣΚΙΖΕΙ” την Σπυροπούλου με μοναδική “ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ”! (βίντεο)

Σε κάθε τι που κάνει retweet και με βρίζουν, εμένα βρίσε με… Να τελειώσω εγώ τώρα!! Και μένα και την Σταματίνα που είναι μητέρα τριών παιδιών και να κάνει retweets σε αισχρά σχόλια και να μπλέκει ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση επειδή οτιδήποτε κι αυτό λοιπόν είναι ποινικά κολάσιμο!! Από ψεύτικα προφίλ που μου κάνουν επίθεση.

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :