Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Παναγιώτα Βλαντή! 1 χρόνος ΓΑΜΟΣ και 4 ΣΧΕΣΗΣ Σε άλλη συνέντευξή της η Παναγιώτα Βλαντή είχε πει: «Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, γιατί έχει παλέψει πάρα πολύ στη ζωή του, με την έννοια της προσωπικότητας, ενώ ταυτόχρονα είναι πάρα πολύ σεμνός». Στο «ΦλΕΡΤ» και τη Ναντια Κοντογεώργη η ηθοποιός είχε πει: «Aυτός που θα σε αγαπήσει πραγματικά, θα αγαπήσει και αυτό που είσαι. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ και θα σε στηρίξει.

Είναι δύσκολο να το βρεις. Μπορεί ν’ αργήσει, αλλά για σκέψου ότι μπορεί να μην έρθει και ποτέ. Καλό είναι να ελπίζουμε ότι θα έρθει. Σαφώς και εμείς έχουμε ένα πρόβλημα με τα οράρια και ο άλλος θα πρέπει να το κατανοήσει αυτό. Γιατί αγαπάει και ερωτεύεται εσένα. Έχουμε κατηγορηθεί πολλές φορές για αυτή τη δουλειά. Ζούμε σε ένα σύστημα που αδικεί τις γυναίκες.

Παναγιώτα Βλαντή: “Υπήρχε ένας ελιτισμός για χρόνια ανάμεσα στο θέατρο και την τηλεόραση”

Έχουν αγωνιστεί γυναίκες για μας και έχουν κερδίσει πολλά για μας. Και τώρα εμείς με τη σειρά μας θα πρέπει – με τον τρόπο της και από το πόστο της η καθεμία – να εξελίξουμε όλα αυτά τα δικαιώματα για τις επόμενες γενιές».Αναφορικά με την απόκτηση παιδιού η ηθοποιός είχε αναφέρει: «Ναι, είχα πει ότι θα υιοθετούσα ένα παιδί. Και ακόμα το σκέφτομαι. Γενικά το θέμα του παιδιού το σκέφτομαι, χωρίς αυτό όμως να με αγχώνει.

Παναγιώτα Βλαντή! 1 χρόνος ΓΑΜΟΣ και 4 ΣΧΕΣΗΣ
Παναγιώτα Βλαντή! 1 χρόνος ΓΑΜΟΣ και 4 ΣΧΕΣΗΣ

Το παιδί έχει σημασία και με ποιον το κάνεις. Είτε το υιοθετείς είτε το γεννάς. Κάποτε έλεγα ότι μπορούσα και μόνη μου να μεγαλώσω ένα παιδί και πολύ πιθανόν να μπορούσα και τώρα. Αλλά όταν κάποια στιγμή στη ζωή σου συναντάς τον άνθρωπο που πραγματικά πιστεύεις ότι είναι εκείνος που έψαχνες όλη σου τη ζωή, θέλεις να το μεγαλώσεις μαζί του».

Παναγιώτα Βλαντή ΓΑΜΟΣ! Η εξομολόγηση on camera για τον σύζυγό της

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Bovary η Παναγιώτα Βλαντή – που έγραψε τηλεοπτική ιστορία στη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» του Πάνου Κοκκινόπουλου – είχε πει: «Αυτή η φάση που βιώνω είναι από τις όμορφες της ζωής μου. Από αυτές που λες «εντάξει, υπάρχει Θεός!». Πιστεύω ότι έχω βρει έναν σύντροφο ζωής, κάτι που δεν θέλω να το επικοινωνώ και πολύ, γιατί μετά πέφτουν τα κανάλια και τα περιοδικά και ψάχνουν να βρουν ποιος είναι και τι κάνει. Ήδη έχει εμφανιστεί σε κάποια δημοσιεύματα, κάτι που δε μου αρέσει καθόλου. Σαφώς και δε θα κρύψω ότι είμαι με κάποιον, γιατί δεν είναι και ωραίο, αλλά ως εκεί.

Παναγιώτα Βλαντή: “Φέρονται σκληρά σε ανθρώπους για να κάνουν νούμερα”

Θέλω να μιλάω για τη δουλειά μου. Να πάω σε μια πρεμιέρα και να σχολιάσουν τι φοράω, το καταλαβαίνω, είναι μέρος της δουλειάς. Με ποιον πάω και γιατί είμαι μαζί του δεν αφορά κανέναν. Είμαι με κάποιον, είμαι καλά. Τελεία».Πενήντα άτομα παρευρέθηκαν στον θρησκευτικό γάμο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ έφτασε με καΐκι στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον μπαμπά της.

Ο γάμος της ήταν απλός και λιτός και ακολούθησε δεξίωση σε μαγαζί κοντά στο λιμάνι του νησιού. «Μου αρέσουν οι άνθρωποι έχουν παλέψει στη ζωή τους πολύ, αυτό τους δίνει αυτόματα εξουσία. Αυτοί που έχουν παλέψει, πού έχουν κατακτήσει πράγματα και ταυτόχρονα είναι απλοί, σεμνός.

Παναγιώτα Βλαντή: “Με ενοχλεί η ερώτηση για το παιδί”

Έναν τέτοιο άντρα θα ήθελα» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Παναγιώτα ΒλαντήΕυτυχισμένες μέρες διανύει η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, αφού το περασμένο Σάββατο παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Βλάχο, στο γραφικό νησί της Ύδρας. Η εκπομπή «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε όλο το ρεπορτάζ σχετικά με τον γάμο της ηθοποιού που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια και η τελετή έγινε στην εκκλησία Αγίου Χαραλάμπους σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :