Ελένη Μενεγάκη Οι ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ φωτογραφίες της σε πρώτη προβολή! Η παρουσιάστρια σε τρεις μέρες ρίχνει οριστική αυλαία με την εκπομπή, Ελένη, και μιλά ανοιχτά για όλα ακόμα και για το κυνηγητό με τους φωτορεπόρτερ! Η
Hit enter after type your search item

Παπαράτσι Ελένη Μενεγάκη Οι ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ φωτογραφίες της σε πρώτη προβολή!

/
/
img

Παπαράτσι Ελένη Μενεγάκη Οι ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ φωτογραφίες της σε πρώτη προβολή! Η παρουσιάστρια σε τρεις μέρες ρίχνει οριστική αυλαία με την εκπομπή, Ελένη, και μιλά ανοιχτά για όλα ακόμα και για το κυνηγητό με τους φωτορεπόρτερ! Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε: «Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχω αφήσει πολλές φορές το αυτοκίνητό μου στον Alpha και έχω φύγει…

ΣΚΟΡΔΑ – ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΙΣ ΤΡΕΣΕΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ! Η ΜΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ Η ΑΛΛΗ…ΧΑΝΤΑΚΩΘΗΚΕ!

Και θα μου πείτε γιατί το άφηνες το αμάξι σου; Για να ξεγελώ τους φωτορεπόρτερ που στήνονταν για ώρες απ’ έξω και έψαχνα να βρω με ποιον θα φύγω… Άφηνα το αμάξι μου εδώ να το περιμένουν και έφευγα εγώ με έναν άλλον και πήγαινα στην Ραφήνα και πήγαινα στην Άνδρο… Σας ζητώ συγγνώμη»!

Παπαράτσι Ελένη Μενεγάκη Οι ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ φωτογραφίες της σε πρώτη προβολή!

Παπαράτσι Ελένη Μενεγάκη Οι ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ φωτογραφίες της σε πρώτη προβολή!

Παπαράτσι Ελένη Μενεγάκη Οι ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ φωτογραφίες της σε πρώτη προβολή! Παπαράτσι Ελένη Μενεγάκη Οι ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ φωτογραφίες της σε πρώτη προβολή!Παπαράτσι Ελένη Μενεγάκη Οι ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ φωτογραφίες της σε πρώτη προβολή! Παπαράτσι Ελένη Μενεγάκη Οι ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ φωτογραφίες της σε πρώτη προβολή! Παπαράτσι Ελένη Μενεγάκη Οι ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ φωτογραφίες της σε πρώτη προβολή! Παπαράτσι Ελένη Μενεγάκη Οι ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ φωτογραφίες της σε πρώτη προβολή!

 

 

1 Comments

  1. …..παρέδωσε το σέξι κορμί της στις αχτίδες του ήλιου, έχοντας όμως κατά νου να μην της αφήσει σημάδι το μαγιό της.Ο κύριος που καθόταν δίπλα τα έχασε. Μπράβο Ελένη της είπε, καλά τη πας τη δουλειά..

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :