Παρουσιαστές σε κρίση! Αντί για τους άνεργους, μιλάνε για την κομμένη εκπομπή της Μπάρκα!
Παρουσιαστές σε κρίση! Αντί για τους άνεργους, μιλάνε για την κομμένη εκπομπή της Μπάρκα! Το γράψαμε και με άλλα λόγια, αν έχουμε χρόνο θα το γράψουμε και με περισσότερα: Πόσο λογικό σας φαίνετε, ν’ ανοίγετε την τηλεόραση σας και ν’ ακούτε εσείς αναλύσεις επί αναλύσεων και…τηλεοπτικούς επικήδειους μιας χαμένης εκπομπής;
Η εγωκεντρική τηλεόραση κλαίει τη Δανάη Μπάρκα! Μήπως να
Που το πιθανότερο για να είστε σπίτι, θα κάνετε οικιακά, ή θα είστε σε κατάθλιψη λόγω ανεργίας ή φτώχιας, ή συνταξιούχος που με τα πολλά χρήματα που σας περισσεύουν για να γυρίσετε όλον τον κόσμο σαν βασιλιάς, δεν μπορείτε να νιώσετε το ψυχολογικό κόστος που έχει ένας άνθρωπος που χάνει την…εκπομπή του.
Προσέξατε; Την εκπομπή του όχι την δουλειά του. Γιατί ποιος γνωρίζει περισσόετρο από τους ίδιους τους παρουσιαστές ότι όσο και αν ελπίζουν πως θα κάνουν διάρκεια σε μια εκπομπή 30 ετών, ότι δεν υπάρχει πιο σύντομο, πιο αβέβαιο να στηριχτείς αντικείμενο.
Πρέπει να έχεςις μια δουλειά κανονική, ένα επάγγελαμ κανονικό ή με δική σου ευθύνη και..μέσον ν’ αποφασίσεις πως θα περάσεις όλες αυτές τις αναταραχές που έχει οτιδήποτε προσφέρει εκείνο που πιθανόν να νομίζεις για…δόξα.
Σήμερα από το πρωί οι παρουσιαστές θρηνούν το κόψιμο της εκπομπής της Δανάη Μπα΄ρκα αφιερώνοντας πολύ χρόνο τηλεοπτικό.
Πόσο αξίζει μια τέτοια είδηση, κατά πόσ αφορά τους θεατές, ούτε που τους απασχολεί φυσικά. Μόνο τα δικά τους γούστα να καλύψουν…Αντί να προσπαθούν ν’ αποκαταστήσουν τηλεοπτικά την…δικιά τους Δανάη Μπα΄ρκα, δεν ασχολούνται πως να βρουν δουλειά αξιοπρεπή σε κανέναν μεροκαματιάρη;
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
