Πέγκυ Ζήνα Λύρας ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ. “Τον γνώρισα στα 15 μου…”

Πέγκυ Ζήνα Λύρας ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ. “Τον γνώρισα στα 15 μου…” «Τον ήξερα από τα 15 μου σαν άνθρωπο της showbiz, γιατί ήταν και η μαμά μου σε αυτόν τον χώρο. Γνωριμία όμως με την έννοια να έρθουμε πιο κοντά έγινε στα 19 προς 20. Ξεκινήσαμε μία έντονη σχέση, πολύ ερωτευμένοι» δήλωσε σε άλλο σημείο η Πέγκυ Ζήνα και συνέχισε, Σαν να ήταν πάντοτε μαζί. Η μοίρα έπαιξε αυτά τα πολύ όμορφα παιχνίδια της , γι αυτό και ευτύχησαν να ζήσουν ένα μοναδικό παραμύθι και να ενωθούν για πάντα με μία τελετή που παρακολούθησε όλη η Ελλάδα τότε.

Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας βιογραφικό
Πέγκυ Ζήνα Λύρας ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ. “Τον γνώρισα στα 15 μου…” 7

Σαφώς και σημασία δεν είχε αυτό βέβαια, δηλαδή η δημοσιότητα. Απλά έτσι ήρθε και…έκατσε αφού η Πέγκυ ήταν ήδη πολύ αγαπητή τραγουδίστρια.

Θα θυμάστε που όλα τα κανάλια τότε με πρώτο και καλύτερο το star, έδειχναν όλη τη μέρα νόμιζες πλάνα από τον γάμο.

Δεν ευθύνοντα γι αυτό ούτε τα ελικόπτερα με τα οποία έκανε εμφάνιση ο κουμπάρος Ηλίας Ψινάκης, ούτε οι πάμπολοι καλεσμένοι.

Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας γάμος
Πέγκυ Ζήνα Λύρας ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ. “Τον γνώρισα στα 15 μου…” 8

Η Πέγκυ Ζήνα και ο ε[πι πολλά χρόνια σύντροφος και μάνατζερ της Γιώργος Λύρας αποτέλεσαν ίσως το συμπαθέστερο διάσημο ζευγάρι που είδαμε όχι μόνο εκείνη την χρονιά, αλλά και τις επόμενες.

Γνωρίστηκαν όταν η Πέγκυ ήταν πολύ πολύ μικρή και πήγε μάλιστα στον γάμο του. Την ιστορία την έχουν πει οι ίδιοι κάμποσες φορές αλλά είναι από κείνες που θέέις να ξανακούσεις. Τα χρόνια πέρασαν, εκείνος ήταν ελεύθερος το ίδιο και η νεαρή Πέγκυ και οι δρόμοι τους έσμιξαν…μάλλον επειδή έψαχναν την αφορμή και οι δύο.

Όπως φαίνεται, η αιτία δεν ήταν το ότι συνεργάστηκαν αφού προφανώς το επιδίωξαν. Η κορυφή αυτής της ευτυχίας ήρθε το 2011 με τον ερχομό της μοχακόρης τους.

Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας
Πέγκυ Ζήνα Λύρας ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ. “Τον γνώρισα στα 15 μου…” 9

Ο Γιώργος Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα εξακολουθούν να είναι από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά πρόσωπα της σόου μπιζ. όσο για την διαφορά ηλικίας που είναι 18 χρόνια, είναι απλά ένας αριθμός, όχι επειδή έτσι μας βολεύει να λέμε σε πολλές περιπτώσεις, αλλά επειδή η ίδια η ζωή μας το θυμίζει καθημερινά!

Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ
Πέγκυ Ζήνα Λύρας ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ. “Τον γνώρισα στα 15 μου…” 10

Το μυστικό είναι για να σωθεί μια τέτοια σχέση είναι ο άλλος να μη βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Πέγκυ Ζήνα! Ερωτας, ΑΓΑΠΗ και ΓΑΜΟΣ, με πολλά χρόνια διαφορά ΗΛΙΚΙΑΣ

Ο Γιώργος λοιπόν είναι πάντα πίσω από τις κάμερες. Ο δεύτερος λόγος που μας έχει κρατήσει μαζί τόσα χρόνια, είναι επειδή ο Γιώργος έχει μεγαλύτερα όνειρα από εμένα για εμένα», είχε εξομολογηθεί η τραγουδίστρια για τον σύζυγό της.

Πέγκυ Ζήνα βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μέχρι σήμερα λοιπόν, το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, ωστόσο κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να προστατεύσει την οικογενειακή του ευτυχία

Ποια είναι όμως η διαφορά ηλικίας τους;

Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας ηλικία
Πέγκυ Ζήνα Λύρας ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ. “Τον γνώρισα στα 15 μου…” 11


Μάλιστα, ο γάμος τους αποδεικνύει αυτό που λένε πως «ο έρωτας ηλικία δεν κοιτά», αφού η Πέγκυ Ζήνα είναι 47 ετών και ο Γιώργος Λύρας είναι 18 χρόνια μεγαλύτερος της, δηλαδή είναι 65 ετών

«Είναι πατρικό. Δεν είναι τυχαίο ότι έχασα τον πατέρα μου στα 15 και αναζήτησα χωρίς να το καταλάβω μεγαλύτερο σύντροφο. Και προφανώς κι αυτός έχει δει λίγο ενεργειακά τη μεγάλη του κόρη σε μένα. Αυτό το στοιχείο της προστασίας υπάρχει απ’ την πρώτη στιγμή» δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα για την διαφορά ηλικίας με τον Γιώργο Λύρα.

«Τον ήξερα από τα 15 μου σαν άνθρωπο της showbiz, γιατί ήταν και η μαμά μου σε αυτόν τον χώρο. Γνωριμία όμως με την έννοια να έρθουμε πιο κοντά έγινε στα 19 προς 20. Ξεκινήσαμε μία έντονη σχέση, πολύ ερωτευμένοι» δήλωσε σε άλλο σημείο η Πέγκυ Ζήνα και συνέχισε,

Η Πέγκυ Ζήνα ΕΓΚΥΟΣ! Δες τις φωτοφραφίες!!!

«Συζήσαμε γρήγορα και μετά από 4-4μιση χρόνια ήρθε και μου είπε: ως εδώ ήταν, εσύ δε γνωρίζεις τη λέξη διεκδικώ, δε γνωρίζεις τη φράση «ξέρω τι αξίζω», οπότε άσε κάποιον άλλο να σου πάει το ταλέντο σου εκεί που πρέπει. Όταν τσακωνόμαστε, μου το κοπανάει: έχω δώσει όλη μου τη ζωή για σένα!»

x