Απ. Λύτρα

Ποια ειναι η Ιωάννα Τούνη; Η ηλικία και οι πλαστικές

Ποια ειναι η Ιωάννα Τούνη; Η ηλικία και οι πλαστικές Έχει γεννηθεί στις 10 Αυγούστου το 1993.
Είναι Λέων στο ζώδιο.
Η μητέρα της καταγόταν από τις Σέρρες και ο πατέρας της από τα Γιάννενα.
Έχει σπουδάσει παιδαγωγικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όμως δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον τομέα αυτό.
Σε αρκετά νεαρή ηλικία με την κολλητή της φίλη, άνοιξαν ένα μαγαζί με ρούχα στη Θεσσαλονίκη.

Η Ιωάννα Τούνη πριν δυο χρόνια πέρασε την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, αφού η αγαπημένη της μητέρα αρρώστησε από καρκίνο και έφυγε από τη ζωή. Αμέσως μετά όμως έμαθε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί και η ζωή της επεφύλασσε το ομορφότερο δώρο, τον μικρό Πάρη.

Ιωάννα Τούνη: Tα δύσκολα παιδικά χρόνια
Η Ιωάννα Τούνη είχε δύσκολα παιδικά χρόνια. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι ο πατέρας της ήταν πάντοτε αδιάφορος απέναντί της, με αποτέλεσμα η μητέρα της Τάνια, να καλείται να αναλάβει και τους δύο ρόλους για να μπορέσει να την αναθρέψει.

Μάλιστα, είχε εξομολογηθεί ότι η μητέρα της την έκανε όταν ήταν 40 ετών.

«Η μαμά μου με έκανε στην ηλικία των 40 ετών, είναι από χωριό, οπότε η κατακραυγή για μία γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς να υπάρχει αρραβώνας και γάμος, είναι κάτι πολύ μεγάλο. Εκείνη την εποχή, πραγματικά χρειαζόταν δύναμη για μία γυναίκα για να πει ότι θα μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη μαμά μου, τις αξίες που μου έχει δώσει».

Πλέον μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είναι μία πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας και influencer. Λατρεύει τα ταξίδια και φροντίζει να τα κάνει αρκετά συχνά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στα γενέθλιά της όπου έγινε 30 ετών, πήρε τους κολλητούς της φίλους και τους έκανε δώρο ένα ταξίδι στις Μαλδίβες!

Ιωάννα Τούνη: «Αυτό που βλέπεις δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα» – Η κατάστασή της μετά την επέμβαση στη μύτη

Η Ιωάννα Τούνη πήρε την απόφαση πριν δυο εβδομάδες περίπου να κάνει διορθωτική πλαστική επέμβαση στη μύτη της, καθώς δεν της άρεσε το αποτέλεσμα από την προηγούμενη φορά.

Όπως αποκάλυψε χθες βράδυ η γνωστή Influencer – η οποία σε λίγες ώρες πετάει για Παρίσι μαζί με τον γιο της, Πάρη – η μύτη της είναι ακόμη πρησμένη και για να καταλάβει κάποιος το τελικό αποτέλεσμα θα περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος.

touni1
Ποια ειναι η Ιωάννα Τούνη; Η ηλικία και οι πλαστικές 3

«Για εσένα που με ρωτάς για την μύτη και αν μου άρεσε όπως έγινε… Αυτό που βλέπεις δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα! Για τους επόμενους μήνες θα ξεπρήζεται! Θέλει περίπου έναν χρόνο για να φτάσει στην τελική της μορφή» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στα Instagram Stories της.

x


Δημοσιεύτηκε

σε

από