Ποιοι ηθοποιοί Πρωταγωνιστούν στην σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας»

Ποιοι ηθοποιοί Πρωταγωνιστούν στην σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης

Συντελεστές

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός, Νίκος Ζαπατίνας

Παραγωγή: Primavisione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τετάρτη με Παρασκευή στις 22:40. 

«Το προξενιό της Ιουλίας» απόψε στις 22:40.

 

Ο Χρήστος βρίσκει επιτέλους τα γράμματα της μητέρας του που αναζητούσε τόσον καιρό και όταν μαθαίνει την αλήθεια βγαίνει εκτός εαυτού και επιτίθεται στη Χάδω.

Τι θα δούμε αναλυτικά

Η Στάσα συζητά με την Φρόσω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της για τον γάμο της Ιουλίας, ενώ την ενημερώνει για την θετική εξέλιξη σχετικά με την υγεία του Ρήγα, που συνεχίζει να συναντιέται κρυφά με την Βαγγελίτσα και να κάνουν όνειρα για το μέλλον τους. Εν τω μεταξύ στο σπίτι των Προβιών έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το τραπέζι στους Στασινόπουλους, στο οποίο ο Γιωργίκης σχεδιάζει να ανακοινώσει επίσημα το χαρμόσυνο γεγονός. Ωστόσο, η επίσκεψη του Χρήστου στο δάσος των μανιταριών του επιφυλάσσει μια έκπληξη που θα τον οδηγήσει σε μια νέα σύγκρουση με όλη την οικογένεια του. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να δεχτεί την πρόκληση του εκδότη Άλκη Μακρή και στρώνεται στο γράψιμο, δίνοντας την υπόσχεση στην Κυριακούλα ότι θα βοηθήσει τον πατέρα της όσο και όπως μπορεί. Το ίδιο κάνει και ο Γρηγόρης κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου του, ενώ ο Ζαφείρης απ’ τη μεριά του, συνεχίζει να οργανώνει με το Νασούλια, το σχέδιο απόδρασης του Στράτου.

Δείτε το trailerhttps://youtu.be/3cVTGlNTjVQ

Γιάννος Περλέγκας 7 Ευγενία Ξυγκόρου 27 Δημήτρης Αριανούτσος 16 Άννα Μάσχα Μελέτης Ηλίας Δημήτρης Αριανούτσος

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!