freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ποιος ειναι ο Ηλίας Βρεττός; Ηλίας Βρεττός

Γέννηση 2 Σεπτεμβρίου 1983 (38 ετών)
Αθήνα, Ελλάδα
Εθνικότητα Ελληνική
Χώρα πολιτογράφησης Ελληνική
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Ελληνικά
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Σπουδές Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πληροφορίες ασχολίας

Ιδιότητα τραγουδιστής
Περίοδος ακμής 2004
Οικογένεια
Γονείς Ευάγγελος Καραβασίλης,
Χαρίκλεια Καραβασίλη
Αδέλφια Δημήτρης Καραβασίλης
Αξιώματα και βραβεύσεις
Βραβεύσεις
MAD Video Music Award for Sexiest Video
MAD Video Music Award for Best Song
MAD Video Music Award for Video of the Year

Ηλίας Βρεττός: ΑΧΩΡΙΣΤΟΣ με την ΝΕΑ του ΣΧΕΣΗ!

Ο Ηλίας Βρεττός (πραγματικό όνομα: Ηλίας Καραβασίλης) (Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 1983) είναι Έλληνας τραγουδιστής. Έχει υπάρξει δύο φορές υποψήφιος στα βραβεία Mad Video Music Awards και συνολικά εξέδωσε 5 άλμπουμ, 8 σινγκλ και EP και 2 άλλα τραγούδια[1]. Συμμετείχε και στην εκπομπή Eurostar της ΕΡΤ (για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision το 2004)[2]. Κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Σταμάτης Γονίδης, η Έλλη Κοκκίνου, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Νίκος Μακρόπουλος, ενώ έχει εμφανιστεί και σε διάφορα γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.[3] Ανήκει στο δυναμικό της Panik Platinum.

Ηλίας Βρεττός: Παντρεύεται τον Σεπτέμβριο την αγαπημένη του – Πού θα γίνει ο γάμος

Ευτυχισμένος και ερωτευμένος είναι ο Ηλίας Βρεττός.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Αναστασία Δεληγιάννη.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το πρωί της Τετάρτης (27/4) στο Happy Day, το ζευγάρι παντρεύεται τον Σεπτέμβριο στην Εύβοια, που είναι ο τόπο καταγωγής του γαμπρού.

Μάλιστα, έχουν ήδη κλειστεί τα ξενοδοχεία για τους καλεσμένους ενώ και η νύφη έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες και τις πρόβες νυφικού.

«Με την Αναστασία είμαστε μαζί 3 χρόνια, συγκατοικούμε μένουμε μαζί, είναι πάρα πολύ όμορφο. Είμαι με έναν άνθρωπο που αισθάνομαι ότι μου δίνει ισορροπία και ότι μου δίνει δύναμη να πηγαίνω μπροστά. Με έναν άνθρωπο που είσαι 3 χρόνια το επόμενο βήμα είναι η επισημοποίηση της σχέσης, αν όλα πάνε καλά και αν θέλει ο Θεός θα έρθει». έχει πει ε συνέντευξή του ο Ηλίας Βρεττός για τη σχέση του.

Ηλίας Βρεττός: Απο τραγουδιστής …. Κομμωτής στο κέντρο της Αθήνας

Βιογραφία
Πρώτα χρόνια και ενασχόληση με αθλητισμό
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 και το πραγματικό του ονοματεπώνυμο είναι Ηλίας Καραβασίλης. Πατέρας του είναι ο Ευάγγελος Καραβασίλης.[4] Η μητέρα του κατάγεται από την Κύμη Ευβοίας. Ο Ηλίας μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο.

Από τα πρώτα χρόνια του Δημοτικού Σχολείου άρχισε να ασχολείται με την κολύμβηση και εν συνεχεία με την υδατοσφαίριση σε επίπεδο πρωταθλητισμού , καθώς ανήκε στο δυναμικό του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου.

Πρώτα μουσικά βήματα, Eurostar και χορός
Ωστόσο, είχε από πολύ μικρός κλίση προς τη μουσική και πριν γίνει 10 ετών ζήτησε από τους γονείς του να εγγραφεί στο Εθνικό Ωδείο, όπου παρακολούθησε μαθήματα κλασικής κιθάρας, θεωρίας της μουσικής και σολφέζ.[6]

Το 2004 η μητέρα του εν αγνοία του τον δήλωσε να συμμετάσχει στο “Eurostar”, τον μουσικό διαγωνισμό της ΕΡΤ για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision εκείνης της χρονιάς. Ο Ηλίας προκρίθηκε στους 8 φιναλίστ, αλλά δεν έγινε γνωστός απο το Eurostar καθώς δεν είχε πολύ τηλεθέαση. Τελικά για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision επιλέχτηκε από την κρατική τηλεόραση ο Σάκης Ρουβάς με απευθείας ανάθεση.[7][2] Η γνωριμία του με τον παραγωγό Σωκράτη Σουμέλα, μέλος της κριτικής επιτροπής του Eurostar ήταν καταλυτική, καθώς εκείνος ήταν που παρότρυνε τον Ηλία να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Τον Ιανουάριο του 2009 κυκλοφόρησε ο πρώτος του προσωπικός δίσκος, με τίτλο “Κάνει Μοναξιά”.

Το 2012 ο Ηλίας Βρεττός έλαβε μέρος στο τάλεντ σόου της τηλεόρασης Dancing with the Stars #3, με παρτενέρ την Κλώντια-Άννα Στόγια.[9][10]Πέτυχε να προκριθεί στον τελικό, τον οποίο παρακολούθησαν πάνω από 6 εκατομμύρια τηλεθεατές, μόνο στην Ελλάδα, και ήρθε 2ος.

Σπουδές
Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών[11].

Τραυματισμός σε τροχαίο
Την Καθαρά Δευτέρα του 2018, ο τραγουδιστής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην Παραλιακή Οδό (Λεωφόρο Ποσειδώνος).[12] H είδηση έλαβε πανελλαδική κάλυψη από τα ΜΜΕ και προκάλεσε συγκίνηση και μηνύματα συμπαράστασης προς τον τραγουδιστή στα κοινωνικά δίκτυα.[13][14] Ο ίδιος ο καλλιτέχνης απέδωσε τη σωτηρία του από το σοβαρό τροχαίο στην Αγία Φιλοθέη, καθώς το συμβάν έγινε την ημέρα της γιορτής της (19 Φεβρουαρίου).[4] Έπειτα από νοσηλεία αρκετών μηνών στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και την υποβολή του σε χειρουργικές επεμβάσεις και φυσικοθεραπείες, κατάφερε να αναρρώσει και επέστρεψε στην πίστα σε νυχτερινό κέντρο της Καρδίτσας τον Ιούλιο του 2018, σχεδόν 6 μήνες μετά.

Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη: Ταξίδι για ερωτευμένους στην Ελβετία

Επάνοδος
Μετά την αποθεραπεία του, ο τραγουδιστής επέστρεψε στις πίστες και στη δισκογραφία. Το 2018 κυκλοφόρησε ο πέμπτος προσωπικός του δίσκος, με τίτλο “Σωστό μου λάθος” από την Panik Platinum.

Βραβεία
Super Music Awards 2019 (Κύπρου) – Μπαλάντα της Χρονιάς: για το “Φώναξέ Με”. [16]
Δισκογραφία
Άλμπουμς
2008 “Κάνει μοναξιά” – Universal Music Greece
2011 “Μέτρα Τ’ Αστέρια” ‎(CD, Album) – Universal Music Greece
2014 “Άλλος Άνθρωπος” – Cobalt Music
2015 “Και πετάω ψηλά” – Cobalt Music (Πλατινένιο 12.000 πωλήσεις)
2018 “Σωστό μου λάθος” – Panik Platinum (Πλατινένιο 12.000 πωλήσεις)
2021 “Από Το Χθες Στο Σήμερα” – Panik Platinum

Singles & EPs
2008 Κάνει μοναξιά (File, AAC, Single) Universal Music Greece
2009 Τα Πάντα Όλα (File, AAC, Single) Universal Music Greece
2010 Μαζί Σου Πάω Παντού (File, AAC, Single) Universal Music Greece
2010 Μέτρα Τ’ Αστέρια (File, AAC, Single) Universal Music Greece
2012 Κορώνα Γράμματα (File, AAC, Single) Cobalt Music
2012 Τι Δεν Καταλαβαίνεις (File, AAC, Single) Cobalt Music
2012 Να Μείνεις Για Πάντα (File, AAC, Single) Cobalt Music
2013 Αχ Καρδιά Μου (File, AAC, Single) Cobalt Music
2013 Άλλος Άνθρωπος (File, AAC, Single) Cobalt Music
2014 Μόνο Μαζί Σου (File, AAC, Single) Cobalt Music
2015 Όλα Τα Ξέρω ‎(File, AAC, Single) Cobalt Music
2015 Όταν Με Κοιτάς ‎(File, AAC, Single) Cobalt Music

2015 Και Πετάω Ψηλά ‎(File, AAC, Single) Cobalt Music
2016 Μια Ιστορία (File, AAC, Single, 256) Panik Platinum
2016 Και Κάτι Ακόμη (File, AAC, Single, 256) Panik Platinum
2017 Κατάλαβέ Το ‎(File, AAC, Single, 256) Panik Platinum
2017 Oύτε Μέρα Μακριά Σου ‎(File, AAC, Single, 256) Panik Platinum
2017 Σου Απαγορεύω ‎(File, AAC, Single, 256) Panik Platinum
2018 Φώναξε Με (File, AAC, Single, 256) Panik Platinum
2018 Η Αγάπη Μπορεί (File, AAC, Single, 256) Panik Platinum
2019 Καταστρέφομαι (File, AAC, Single, 256) Panik Platinum
2019 Ώρα Μοναξιάς (File, AAC, Single, 256) Panik Platinum
2020 Μόνο Εγώ ‎(File, AAC, Single) Panik Platinum
2020 Τον Άνθρωπο Τον Λάθος ‎(File, AAC, Single) Panik Platinum
2022 Καλά πήγε αυτό ‎(File, AAC, Single) Panik Platinum

Ντουέτα
2015 Πέσε Στα Γόνατα (Goin’ Through Feat. Ηλίας Βρεττός) (File, AAC, Single) Cobalt Music
2019 Ταξίδι Μαγικό (Χριστίνα Σάλτη Feat. Ηλίας Βρεττός) ‎(File, AAC, Single) Panik Platinum
Συλλογές
2013 Best Of + 4 Ακυκλοφόρητα Τραγούδια ‎(CD, Comp) Universal Music Greece, Παραπολιτικά
2015 Best Of ‎(CD, Comp, Promo) Cobalt Music.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner