Hit enter after type your search item
FREEGOSSIP.GR Lifestyle news

Το Νο1 μαγκαζίνο στο ίντερνετ

Πως ΕΦΤΑΣΑΝ στον ΧΩΡΙΣΜΟ Ζαμπέτογλου Γαλακτερός!!! (βίντεο) “Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γεωργίας Σωτηριάδου το διαζύγιο τους έχει εκδοθεί ήδη από τον περασμένο Μάρτιο! Μάλιστα, τα ονόματα του ζευγαριού φιγουράρισαν για πρώτη φορά στο πινάκιο έξω από την αίθουσα 202 του κτιρίου 2 της Ευελπίδων”. Ένα από τα πιο πετυχημένα, τα πιο όμορφα ζευγάρια. Εκείνο που συνοδεύεται στο βιογραφικό του μόνο από κατορθώματα.

Αθλητικά, εκδοτικά, επιχειρηματικά! Αυτ’ό το ζευγάρι σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στον αέρα, έφτασε στις υπογραφές του διαζυγίου του! Εδώ ακούσαμε την Τίνα Μεσαροπούλου – και τους άλλους στην εκπομπή happy day να επιβεβαιώνουν με την στάση τους – πως όχι μόνο υπήρξε κρίση, αλλά είχε κατατεθεί και η αίτηση διαζυγίου.

Πως ΕΦΤΑΣΑΝ στον ΧΩΡΙΣΜΟ Ζαμπέτογλου Γαλακτερός!!! (βίντεο)

Έπεσε η βόμβα για ένα από τα πιο διάσημα, τα πιο όμορφα ζευγάρια της Ελληνικής σόου μπιζ. Οι εκπομπές αμέσως έπιασαν το θέμα και το “άπωσαν” όσο πρόλαβαν και όσο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τους άφησε…

“ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ η ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ” για Ζαμπέτογλου Γαλακτερό! Βίντεο με τις λεπτομέρειες!

Σκέτη ΒΟΜΒΑ! Ξαφνικά. Σε μια περίοδο που τίποτα δεν προμήνυε αυτή την φημολογία, ΕΣΚΑΣΕ! Χαμός έγινε με την δημοσίευση του διαζυγίου της Νανσυς Ζαμπέτογλου και του πασίγνωστου πρώην μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού.

Τι έγινε τελικά;

Το ότι ενώ έφτασαν στο διαζύγιο, αποφάσισαν να…γυρίσουν πίσω, δεν διαψεύδει την..κρίση για την οποία διαβάσαμε όλοι!

Καταρχήν στον…καπνό, με τις αντιδράσεις που είδαμε στον τηλεοπτικό αέρα, υπήρξε φωτιά. Εδώ ακούσαμε την Τίνα Μεσαροπούλου – και τους άλλους στην εκπομπή happy day να επιβεβαιώνουν με την στάση τους – πως όχι μόνο υπήρξε κρίση, αλλά είχε κατατεθεί και η αίτηση διαζυγίου

Το ότι ενώ έφτασαν στο διαζύγιο, αποφάσισαν να…γυρίσουν πίσω, δεν διαψεύδει την..κρίση για την οποία διαβάσαμε όλοι!

ΝΑΝΣΥ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ ΑΠΑΝΤΑ: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟ»

ΝΑΝΣΥ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ: ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ…ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

Γι αυτό και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, διάβασε τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, αλλά εκείνο που καθαρά έγινε ήταν πως η Νάνσυ δεν διέψευσε την κρίση, βασικά, δεν μπόρεσε ή δεν προσπάθησε να την διαψεύσει καν και εκείνο που έκανε είναι να δηλώσει πως εκείνη την σιγμή, δεν ήταν χωρισμένη με τον γοητευτικό πρώην μπασκετμπολίστα.

Γι αυτό και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, διάβασε τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, αλλά εκείνο που καθαρά έγινε ήταν πως η Νάνσυ δεν διέψευσε την κρίση, βασικά, δεν μπόρεσε ή δεν προσπάθησε να την διαψεύσει καν και εκείνο που έκανε είναι να δηλώσει πως εκείνη την σιγμή, δεν ήταν χωρισμένη με τον γοητευτικό πρώην μπασκετμπολίστα.

Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλος: “Δεχτήκαμε πρόταση για πρωινό”

Η γοητευτική Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν διέψευσε αμέσως και αυτό της καταλογίστηκε ως λάθος από την Σταματίνα Τσιμτσιλή της οποία οι συνεργάτες και η ίδια έδωσαν με όσες λεπτομέρειες μπορουσαν την …είδηση του χωρισμού.Το πρωτοσέλιδο που τον “πρόδωσε” αυτόν τον χωρισμό που τελικά, ποτέ δε…ανακονώθηκε!

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Για τον Νάσο και τον Παύλο δεν μπορώ να μιλάω, κλαίω»

Ποια ήταν η εκπομπή που τον ανακοίνωσε; Φουρτούνες στην ζωή τους άνοιξαν οχι μόνο τα χαρτιά του διαζυγίου η ύπαρξη των οποίων ανακοινώθηκε από δημοσιεύματα, αλλά και η συνέχεια της ιστορίας από καθημερινές εκπομπές.

Ένας χωρισμός που σύμφωνα πάντα με όσα ειπώθηκαν στον αέρα και όσα υποστήριξαν οι συντελεστές της εκπομπής, προφανώς …ανακλήθηκε, με σκίσιμο των εντύπων του διαζυγίου.

Επείδή όμως το παρελθόν έχει διδάξει πως δεν είναι όλα όπως φαίνονται, γι΄αυτό η…είδηση του χωρισμού τους από τον “Ελεύθερο τύπο” δεν αμφισβητήθηκε ιδιαίτερα και έκανε αμέσως τον κύκλο της!

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΤΑΤΗ ΝΑΝΣΥ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ …ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

Μην ξεχνάτε πως ήταν χρόνια διευθύντρια life style περιοδικών, οπότε είναι και η…υπεύθυνη για άπειρες ειδήσεις έρωτα και χωρισμού.

Είναι η γυναίκα με την μεγαλύτερη πείρα στην διαχείριση τέτοιων καταστάσεων!
Όταν έσκασε λοιπόν η φήμη του χωρισμού της με τον Νάσο Γαλακτερό, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, δεν την άφησε να…θεριέψει.

Ένα “τσακ” έκανε και την …ξερίζωσε. (Λίγο άγριο το ρήμα;) Τόσο άμεση όμως η αντίδαρση της. ΒΕΒΑΙΑ! Υπάρχει και το…ΑΛΛΑ! Στην ίδια εκπομπή μετά το μήνυμα, η Τίνα Μεσαροπούλου ΤΟΝΙΣΕ πως κατατεθηκαν χαρτιά ΔΙΖΥΓΙΟΥ! Πως, προφανώς, τα ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ!

ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑΣ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Μ΄ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ, ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!

Την Κυριακή η είδηση για τον χωρισμό της Νάνσυς Ζαμπέτογλου με το Νάσο Γαλακτερό έκανε το γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ εφημερίδας το ζευγάρι είναι χωρισμένο, ενώ το διαζύγιο τους έχει εκδοθεί από τον περασμένο Μάρτιο!

“Κατετέθηκε ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ”! Χαμός με τον…ΧΩΡΙΣΜΟ Ζαμπέτογλου – Γαλακτερού! Τι είπε η Νάνσυ!

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Happy Day στον Alpha, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου παρενέβη διαψεύδοντας όσα είχαν γραφτεί. Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή διάβασε on air το μήνυμα που έλαβε από τη δημοσιογράφο.

ΝΑΝΣΥ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ ΑΠΑΝΤΑ: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟ»

 

«Είμαστε μια χαρά, ζούμε όλοι μαζί ευτυχισμένοι στο σπίτι μας. Αν δεις και στο Instagram φοράω τη βέρα μου. Σε φιλώ!», είπε η παρουσιάστρια διαβάζοντας το κείμενο από το κινητό.

Διαβάστε επίσης:

Η κόρη της Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗς στον αδερφό της Παύλο Γαλακτερό! Τι ποιο ωραίο να μαθαίνει νέα για τόσο όμορφες οικογένειες!

Είναι διάσημοι εδώ και πολλά χρόνια. Χαμηλών τόνων όμως. Τους γνωρίζουν όλους στη σόου μπιζ τόσο μα τόσο καλά!

Μια πανέμορφη οικογένεια, μια γεμάτη αγάπη οικογένεια και σε αντίθεση με πολλές άλλες όπου τα αδέρφια “σκοτώνονται” εδώ τα πράγματα είναι ιδανικά τρυφερά!

Βρήκε λοιπόν, έναν πολύ τρυφερό τρόπο η Σόφη Γαλακτερού να συμπαρασταθεί στον μεγάλο της αδελφό, Παύλο που βρίσκεται στο Survivor.

ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ! Τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ γύρω από την είδηση για το ΔΙΑΖΥΓΙΟ!!!
ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ! Τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ γύρω από την είδηση για το ΔΙΑΖΥΓΙΟ!!!

Είναι γνωστή η αδυναμία που του έχει και η μαμά της, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, τον έχει καταγράψει και σε πρόσφατες αναρτήσεις της.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ο Παύλος Γαλακτερός και η κόρη της! Η θυσία της μικρής για να στηρίξει τον αδερφό της

Ανάμεσα στους νέους παίκτες που μπήκαν πρόσφατα στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν και ο γιος του Νάσου Γαλακτερού, Παύλος. «Δεν μας είπε όταν έκανε την αίτηση γιατί μας το έλεγε τα προηγούμενα χρόνια.

ΔΕΝ ΛΕΓΑΜΕ “ΟΧΙ” ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ SURVIVOR, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ.

Όταν τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν να ετοιμάσει ένα βίντεο μάς χρειάστηκε και μας είπε: “παιδιά σας το είπα; Δεν σας το είπα.

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;” ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ “ΘΕΛΕΙΣ;” ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ “ΘΕΛΩ”.

Όλο αυτό μας φαίνεται σουρεάλ, ότι καθόμαστε όλοι μαζί στην τηλεόραση να δούμε τον Παύλο. Είναι παράξενο» δήλωσε, αρχικά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥ, Η ΝΑΝΣΥ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ: «Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ.

Ο Νάσος έχει αγωνία για το φαγητό του, πώς θα κοιμάται και όλα αυτά. Αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν εκεί.

Τα μαναφούκια, που δεν είναι στη ζωή μας όλα αυτά».

 

Διαβάστε ακόμα:

Νάνσυ Ζαμπέτογλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την γνωριμία της με τον σύζυγό της Νάσο Γαλακτερό και την αγωνία της για τον Παύλο στο «Survivor 2021» Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Anatolia College

Έχει μία μακρά πορεία στον κόσμο των media.
Έχει καταπιαστεί τόσο με τον έντυπο τύπο όσο και με την τηλεόραση.
Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει την εκπομπή Dot με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.
Είναι εδώ και εννέα χρόνια παντρεμένη με τον πρώην μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό.
Έχει μία κορούλα την 7χρονη Σόφη.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Ξενάγηση με βίντεο και φωτογραφίες στο…παλατάκι ΣΠΙΤΙ της

Είναι η “δεύτερη μητέρα” του γιου του άνδρα της, Παύλου Γαλακτερού. «Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη. Είμαι μισή Πόντια και μισή Πολίτισσα. Νομίζω έχω χαρακτηριστικά και από τις δύο καταγωγές μου. Νιώθω την Πόλη πολύ πόλη μου και κλαίω με τον ήχο του κεμεντζέ (ποντιακή λύρα). Η αλήθεια είναι ότι κλαίω πολύ και με πολλά. Ο σύζυγος μου Νάσος Γαλακτερός λέει ότι θα ζήσω 385 χρόνια, γιατί δεν κρατάω καμία στεναχώρια και κανένα συναίσθημα κρυμμένο. Επίσης κλαίω σε κάθε γύρισμα. Έχω διακόψει συνέντευξη με καλεσμένη γιατί κάτι θυμήθηκα με αφορμή αυτά που μου έλεγε και κι έβαλα τα κλάματα», έχει δηλώσει στο παρελθόν στο περιοδικό Τηλέραμα.

Σεισμός! Ζαμπέτογλου – Γαλακτερός: Πώς ΕΦΤΑΣΑΝ στον…ΧΩΡΙΣΜΟ

Ο γάμος και η οικογένεια με τον Νάσο Γαλακτερό
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός παντρεύτηκαν το 2012 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι ήταν ήδη μαζί τέσσερις χρόνια και αποφάσισε να επισφραγίσει τον έρωτά του ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους και καλούς καλεσμένους. Λίγα χρόνια αργότερα απέκτησαν την κορούλα τους, Σόφια που τη φωνάζουν χαϊδευτικά Σόφη και σήμερα είναι επτά ετών.

 

«Σαν σήμερα πριν από 7 χρόνια παντρευτήκαμε. Κι αν μου έλεγες να το ξανακάνω θα το έκανα πάλι και πάλι και πάλι και δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα από εκείνη την ημέρα και κάθε μέρα που περνάμε μαζί», είχε εξομολογήθεί το 2019 σε μία δημόσια ανάρτησή της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Η στάση της κόρης της, Σοφίας, τώρα που ο Παύλος Γαλεκτερός είναι στο Survivor: “Η Σοφούλα κοιμήθηκε μερικές φορές στο πάτωμα και έφαγε και καρύδα για τη συμπαράσταση. Εκείνη κάνει προσευχή και εύχεται να γυρίσει πίσω ο αδερφός της, Παύλος. Εμείς της λέμε να μην το εύχεται γιατί ο Παύλος θέλει να μείνει εκεί. Αν μας πούνε να πάμε στον Άγιο Δομίνικο θα πάμε οικογενειακώς. Θέλω να δω πού πατάει το παιδί. Τον Παύλο τον γνώρισα όταν ήταν 11 ετών”.

 

Η γνωριμία και ο γάμος σε στενό κύκλο
Ο Νάσος Γαλακτερός παντρεύτηκε την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, μετά από 4 χρόνια σχέσης, το 2012 και μαζί απέκτησαν μια κόρη, τη Σοφία. Ο γάμος τους έγινε σε πολύ στενό κύκλο.

Για τη γνωριμία της με τον Νάσο Γαλακτερό: “Με τον Νάσο γνωριστήκαμε στο τηλέφωνο, όταν τον πήρα για μια συνέντευξη για το περιοδικό. Καταλάβαινα ότι κάτι γίνεται σε αυτό το τηλεφώνημα, γιατί ασυναίσθητα άρχισα να φτιάχνω τα μαλλιά. Για τον Νάσο και τον Παύλο δεν μπορώ να μιλάω, κλαίω, ειδικά για τον Παύλο αυτή την περίοδο”.

 

Η σύζυγος του Νάσου Γαλακτερού αποκάλυψε ότι γνώρισε τον Παύλο σε ηλικία 11 χρονών, λίγο μετά από τη γνωριμία της με τον πατέρα του. «Αν μας καλούσαν, θα πήγαινα αύριο στον Άγιο Δομίνικο. Για να δω που πατάει το παιδί, που κοιμάται», είπε η παρουσιάστρια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, διευκρινίζοντας ότι προτεραιότητα φυσικά έχει η μητέρα του Παύλου, Σόφη.

 

«Ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου το οφείλω στον Αλβέρτο του Μονακό»
Η αποκάλυψη για το πώς ο Αλβέρτος του Μονακό τη βοήθησε στην αρχή της καριέρας της: «Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου το χρωστάω στον Αλβέρτο του Μονακό. Του χρωστάω πολλά.

Τότε τον έψαχναν όλοι και εγώ είχα μια πληροφορία ότι αυτός είναι στη Χαλκιδική. Πηγαίνω, λοιπόν, εκεί και βρίσκω μια κοπέλα που μου φάνηκε ότι είναι από την ομάδα του. Της εξήγησα ότι αν κατέβει για πέντε λεπτά να μου μιλήσει θα μου αλλάξει τη ζωή… Και του το είπε Γρηγόρη και κατέβηκε και μου άλλαξε τη ζωή. Μετά από αυτό όντως με φώναξαν στα περιοδικά του Κωστόπουλου και ήρθα στην Αθήνα».

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής

Το φημολογούμενο διαζύγιο
Στις αρχές Δεκεμβρίου 2017 ξέσπασαν κάποιες φήμες που ήθελαν τον γάμο της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού να ολοκληρώνεται. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Ελεύθερου Τύπου” το ζευγάρι είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γεωργίας Σωτηριάδου το διαζύγιο τους έχει εκδοθεί ήδη από τον περασμένο Μάρτιο! Μάλιστα, τα ονόματα του ζευγαριού φιγουράρισαν για πρώτη φορά στο πινάκιο έξω από την αίθουσα 202 του κτιρίου 2 της Ευελπίδων τον Φεβρουάριο του 2016. Τότε, η συνεχιζόμενη αποχή των δικηγόρων για το ασφαλιστικό οδήγησε σε αναβολή την υπόθεση για τις 22 Σεπτεμβρίου.

 

Όμως, την ημέρα του «τυπικού» δικαστηρίου οι δύο πλευρές δεν εμφανίστηκαν και η υπόθεση ματαιώθηκε. Όμως, λίγες ημέρες αργότερα επαναφέρθηκε η αίτηση με κλήση και προσδιορίστηκε για τις 28 Νοεμβρίου 2016. Τη συγκεκριμένη ημέρα, το ζευγάρι εκπροσωπήθηκε από κοινή δικηγόρο στο ακροατήριο, ενώ η αίτηση διαζυγίου τους έγινε δεκτή και εκδόθηκε απόφαση στις 9 Μαρτίου.

Ζαμπέτογλου – Γαλακτερός: Τα ΧΑΡΤΙΑ του ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ και η ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!

Η διάψευση του χωρισμού
Όταν έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου τους και προβλήθηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου επικοινώνησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και διέψευσε την είδηση. «Είμαστε μια χαρά, ευτυχισμένοι, όλοι μαζί στο σπίτι μας. Αν δεις και στο Instagram φοράω τη βέρα μου. Σε φιλώ!», είπε χαρακτηριστικά.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :