Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, lifestyle, bio and…more

Η Ιωάννα Τούνη ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το ΟΝΟΜΑ του ΔΡΑΣΤΗ για το ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ! Εδώ και λίγη ώρα η Ιωάννα Τούνη έπαψε να προστατεύει τον άνθρωπο που ανέβασε το εκδικητικό βίντεο. Τώρα ήταν έτοιμη! Μέχρι τώρα φοβόταν πως αν τον αποκαλύψει, θα βρεθεί εκείνη στην φυλακή αντί γι αυτόν όπως είπε! Τώρα κάτι σκέφτηκε καλύτερα, κάτι υπολόγισε, και ενώ μπορούσε εδώ και πολύ καιρό ν’ αποκαλύψει το όνομα του ανθρώπου που δεν σεβάστηκε τίποτα και…εγκλημάτισε προδίδοντας τόσο προσωπικές στιγμές χωρίς την άδεια της, τελικά, ήθε η στιγμή. Τέλος ο ΦΟΒΟΣ!

Μην αναρωτηθείς λοιπόν άστοχα “γιατί τώρα” επειδή η Ιωάννα Τούνη δεν μπρούσε να επλέξει να μην πει κάτι. Παρά την θέληση της εκείνος, είχε φροντίσει να βγάλει αυτό το καυτό βίντεο!

Ιωάννα Τούνη! ”Για όλους τους δημοσιογραφούς που με παίρνετε τηλέφωνα να…”

Τώρα, εμείς υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, αλλάθα τις κρατήσουμε για τον εαυτό μας κακριβώς επειδή είναι υποθέσεις. Πάντως η Ιωάννα Τούνη, ουσιαστικά ανέφερε έναν σοβαρό λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μην κάνει αυτή την χάρη στον απαράδεκτο πρώην σύντροφο της ο οποίος όπως ή ίδια είπε σε παλιότερο βίντεο της, ήταν φίλο της από πολύ μικρή ηλικία.

Η ΙΩάννα Τούνη έδειξε να μην θέλει να τον εκθέσει, παρά το ότι εκείνος έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη εις βάρος της. Εκείνος αναίτια φέρατι σύμφωαν με καταγγελία της να την..ανέβασε αυτό το…εκδικητικό βίντεο,εκείνη όμως τον…προστάτεψε.

Παρά το απίστευτο φέρσιμο του!

Αυτός που διέρρευσε το βίντεο μου, δεν ήταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος, αλλά ο Μάκης Κατμετζόγλου και είναι ένα όνομα που λέω πρώτη φορά δημόσια μετά από τόσα χρόνια γιατί φοβόμουν ότι αν εκθέσω το όνομα του ανθρώπου που εσκεμμένα με ξεφτίλισε στο πανελλήνιο χωρίς να έχω ισχυρές αποδείξεις, αυτός θα μπορούσε να μου κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και να βρεθώ εγώ φυλακή αντί για αυτόν.

“ΨΩΜΟΛΥΣΕΣ” Χοντρό ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με την Ιωάννα Τούνη στο αεροδρόμιο!!!

Μακάρι από καρδιάς να αποδοθεί δικαιοσύνη στην κοπέλα από ΘεσσαλονίκηΑυτός είναι ιδιοκτήτης γνωστού καταστήματος εστίασης στη Θεσσαλονίκη και οι φίλοι του, δύο αδέρφια γόνοι τεράστιας επιχειρηματικής οικογένειας της Ελλάδας.

Η παρέα σύμφωνα με τις αναφορές στα social media και κυρίως του Twitter από τη Θεσσαλονίκη έχει απαξιωτική συμπεριφορά στις γυναίκες και το έχουν κάνει αρκετές φορές.

Ιωάννα Τούνη γονείς! «Έχει καρκίνο, κάνει χημειοθεραπείες»

Μεταξύ μάλιστα των κοντινών ατόμων της συγκεκριμένης παρέας από τη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τις αναφορές στο Twitter φερόταν να είναι και το άτομο που διέρρευσε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Η Ιωάννα Τούνη ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το ΟΝΟΜΑ του ΔΡΑΣΤΗ για το ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ!
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Η Ιωάννα Τούνη ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το ΟΝΟΜΑ του ΔΡΑΣΤΗ για το ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ!

Όμως η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε αποκάλυψη και ανέτρεψε όσα ακούγονταν.

Με αφορμή την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μιας 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Φιντιρίκος είδε το όνομά του να εμπλέκεται στη συγκεκριμένη υπόθεση μέσα από τα social media.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με τη σχέση του με την Κατερίνα Δαλάκα, προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, διαψεύδοντας οποιαδήποτε εμπλοκή με τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας.

Μάλιστα, κάποιοι τον συνδέουν ακόμη και με την διαρροή του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη, κάτι που ο Δημήτρης Φιντιρίκος διαψεύδει επίσης.

Λίγες ώρες μετά, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να απαντήσει δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ παράλληλα αποκάλυψε για πρώτη φορά το όνομα του άνδρα που έβγαλε το revenge ροrn βίντεο.

«Είναι πάρα πολύ άσχημο και θλιβερό όλο αυτό, μου ζητάτε να πάρω θέση σε όλο αυτό, αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω. Και μέσα σε όλο αυτό, το όνομά μου έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Αυτή τη φορά αυτό που γράφτηκε, είναι ότι το άτομο που διέρρευσε το δικό revenger porn βίντεο ήταν με τα άτομα τα οποία έκαναν αυτά στη Θεσσαλονίκη, δεν ισχύει όμως.

Αυτός που διέρρευσε το βίντεο μου, δεν ήταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος, αλλά ο Μάκης Κατμετζόγλου και είναι ένα όνομα που λέω πρώτη φορά δημόσια μετά από τόσα χρόνια γιατί φοβόμουν ότι αν εκθέσω το όνομα του ανθρώπου που εσκεμμένα με ξεφτίλισε στο πανελλήνιο χωρίς να έχω ισχυρές αποδείξεις, αυτός θα μπορούσε να μου κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και να βρεθώ εγώ φυλακή αντί για αυτόν.

Μακάρι από καρδιάς να αποδοθεί δικαιοσύνη στην κοπέλα από Θεσσαλονίκη» κατέληξε η Ιωάννα Τούνη.

Με ένα βίντεο – κόλαφο στον κανάλι της στο Youtube, η Ιωάννα Τούνη «έσπασε» τη σιωπή της τόσο για τον χωρισμό της από τον εννέα μηνών σύντροφό της Χρήστο Τσεβρεντζή όσο και για την κυκλοφορία κάποιων βίντεο, χωρίς την άδειά της.

Ιωάννα Τούνη: ΒΟΜΒΑ! ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ξανθιά καλλονή από τη Θεσσαλονίκη μοιράζεται στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο είχε επιλέξει να μη μιλήσει τόσο καιρό για αυτά τα ευαίσθητα θέματα.

«Νομίζω πως το να μιλήσω για αυτό το θέμα, ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα…

Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και «αναγκάζομαι» να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι. Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου….» έγραψε στο κανάλι της στο Youtube.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :