Hit enter after type your search item
img

Ρεκόρ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος για ΠΕΜΠΤΗ φορά στα 52 της!

/
/
Αυτά δεν γίνονται αλλά η Ελένη είναι φτιαγμένη γι αυτά!! Τώρα που η ζωή έχει αλλάξει, οι συνήθειες το ίδιο, τα δεδομένα επίσης. Τώρα που οι αντιλήψεις είναι οι σωστές, επειδή και οι δυνατότητες είναι άλλες. Η ηλικία αφήνει άλλα περιθώρια όπως όλοι προς χαρά μας έχουμε διαπιστώσει.

Ρεκόρ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος για ΠΕΜΠΤΗ φορά στα 52 της! Τώρα, η σπουδαία μάνα τεσσάρων παιδιών κάνει πάλι ακόμα μεγαλύτερη την ούτως ή άλλως μεγάλη έκπληξη που είχε πριν χρόνια!  Φήμες θέλουν την Ελένη ξανά εγκυο!

Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύπτει πως ΦΕΤΟΣ θα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ δίπλα στα 4 ΠΑΙΔΙΑ της!!

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μιλήσουμε για φήμες, γιατί μόνο τέτοιες είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται από την ίδια. Πάντως, αυτό δεν φαίνεται καθόλου περίεργο μετά την πρώτη έκπληξη βέβαια που τρως όταν το διαβάζεις. Σε δεύτερο χρόνο, βλέπεις σε τι φάση βρίσκεται η Ελένη. Παίρνει δύναμη μέσα από τα παιδιά. Λατρεύει να ξαναζεί από την αρχή τα πάντα. Όπως χθες. Όταν συνόδευσε στην πρώτη μέρα στο σχολείο, την μικρή της κόρη Μαρίνα. Τώρα λοιπόν, μπορείς να καταλάβεις και πόσο θα ωφελήσει η αποχή από την τηλεόραση αυτό τον χειμώνα. Το πόσο βοήθησαν οι μακράς διαρκείας διακοπές αυτό το καλοκαίρι. Το πόσο βοήθησε και η όσο ποτέ άλλοτε παραμονή της στα Άχλα.

Ελένη Μενεγάκη: Ο Γιώργος Παπαδάκης ευχήθηκε “Με το καλό” ON AIR!

Το πόσο ακόμα ρόλο έχοουν αλλά και πόση σημασία έχουν οι σκέψεις της και όσα εκδηλώνει στα σόσιαλ. Η αναφορές στην οικογένεια ακι στην ευτυχία που χτίζεται γύρω της. Μάλλον η Ελένη αυτή την εγκυμοσύνη την μελέατούσε όλους αυτούς τους μήνες. Την είχε στο μυαλό της πολύ περισσότερο απ όσο εμείς πιστεύουμε. Περισσότερα νεά σε λίγο…

Ελένη Μενεγάκη: Δες την ΜΟΝΑΔΙΚΗ τούμπανο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της με μαγιό ΚΟΛΑΣΗ

21 Comments

  1. Δεν είναι έγκυος στο 5ο αλλά στο 5ο 6ο και 7ο γιατί κυοφορεί τρίδυμα!!!!!!!!!! Μανώλη δεν είσαι καλά ενημερωμένος

  2. Κοίτα να δεις ρε πούστη μου! Και έλεγα κι εγώ γιατί ομόρφυνε τόσο πολύ έτσι απότομα το σεξολενιώ μας, κι αυτό το ατιμούτσικο το σεξουαλιάρικο πήγε με το Μαθιό και μου έμεινε πάλι έγκυος.

  3. Και άλλη εγκυμοσύνη ρε συ Ελένη; Τι θα τα κάνεις τόσα πολλά παιδιά ρε συ λενιώ, συλλογή θα τα κάνεις; Εγώ έχω ένα παιδί με τον άντρα μου και δεν ξέρω τι να το κάνω και συ θα μου ‘χεις πέντε; Πάντως αν θες Ελενίτσα μου σου πουλάω και το δικό μου βλαστάρι να τα κάνεις έξι. Μία εξάδα παιδιά θα πολύ καλύτερα από τα πέντε.

  4. Καλημέρα και απο εμένα ρε Ελενίτσα μου. Είναι αλήθεια Ελένη μου, ξανά έγκυος και στα 52 ;; Για μεγαλοσταρούμπα έχεις πολύ μεγάλο τσαγανό και μου αρέσεις.

  5. Καλημέρα λενιώ μου! Πολύ καρπερός αυτή η παλιοκουφάλα ο Μαθιός. Βλέπω λενιώ μου σου έκανε δύο γλυκούλια Μαρινάκια στο πίτσ φυτίλι.

  6. Χαράς το κουράγιο σου βρε Νονά Ελενάρα μου! Είσαι έγκυος στο πέμπτο νινί ρε θηρίο? Νονά λενιώ σου βγάζω το καπέλο! Είσαι μεγάλο μαγκάκι τελικά.

  7. Χίλια Μπράβο ρε συ Ελένη μου που με την πέμπτη εγκυμοσύνη σου βοηθάς στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας. Οι παλιομογγόλοι οι βρωμοτουρκαλάδες μας περιμένουν στην γωνία που λές Ελενίτσα μου.

  8. Να μου ζήσεις Ελενάρα μου! Τι διαβάζω βρε λενιώ, θα μας κάνετε λέει με το Μαθιό άλλο ένα Μαρινιώ; Μπράβο ρε κοριτσάρα μου! Με ένα πόνο βρε καρδούλα μου!

  9. Τι χαρά τι χαρά! Χριστέ μου δεν το πιστεύω! Το όμορφο λενιώ μας για πέμπτη φορά έγκυος! Δηλαδή θα μας κάνει κι άλλο ένα μικρούλι γλυκούλι ζαχαρωτό Μαρινάκι; Θα τρελαθώ Παναγίτσα μου από τη Χαρά μου.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :