Ρούλα Κορομηλά κατά Γιώργου Λιάγκα: «Έχει ξεφύγει από τα όριά του, να συμμαζευτεί»

Ρούλα Κορομηλά κατά Γιώργου Λιάγκα: «Έχει ξεφύγει από τα όριά του, να συμμαζευτεί» «Τώρα περιμένει ο Γιώργος Λιάγκας να με σχολιάσει; Με σχολιάζει από την αρχή, βγαίνει και λέει διάφορα πράγματα».

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν η Ρούλα Κορομηλά στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Η γνωστή παρουσιάστρια ξέσπασε κατά του Γιώργου Λιάγκα τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει “να συμμαζευτεί λίγο” και “κάποιοι πρέπει να τον βάλουν στη θέση του”.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας για την ΔΕΥΤΕΡΗ αποβολή της

«Εδώ έχουμε ένα θέμα με τον Γιώργο, αν και τον συμπαθώ πάρα πολύ, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ξεφύγει από τα όριά του. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο, ενώ είναι έξυπνος και έμπειρος παρουσιαστής, κάνει κάποια πράγματα που δεν του ταιριάζουν κιόλας γιατί είναι και πατέρας. Εγώ δεν συγχωρώ στο Γιώργο κάποια σχόλια που γίνονται στο πάνελ που αφορούν αν θέλεις συνειδήσεις, αξιοπρέπειες, κάποιους ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

ΠΟΛΥΜΥΟΣΙΤΙΔΑ: Η ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ!

«Και όπως και το τελευταίο συμβάν με τον τύπο και τη φοιτήτρια που δεν μου άρεσε καθόλου αυτού του είδους ο σχολιασμός. Κλείνουν οι πόρτες στα σπίτια και κάποιοι άνθρωποι έχουν σοβαρά προβλήματα, περιμένουν από εμάς τους παρουσιαστές πώς θα χειριστούμε κάποια πράγματα για να πάρουν μια ελπίδα, ένα φως. Αν εμείς γελάμε, λοιδορούμε και χαζολογάμε, αυτό δεν είναι σωστό, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν θα πρέπει να συμβαίνει. Έχω άδικο; Είναι ωραίο το φαινόμενο αυτό;», πρόσθεσε η Ρούλα Κορομηλά.

ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΣΤΟ ΠΙΚ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ 10 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ

«Τώρα περιμένει ο Γιώργος Λιάγκας να με σχολιάσει; Με σχολιάζει από την αρχή, βγαίνει και λέει διάφορα πράγματα. Εμένα δεν με νοιάζει που με σχολιάζει γιατί εγώ μπορώ να του απαντήσω και να τον βάλω στη θέση του. Κάποιοι άλλοι πρέπει να τον βάλουν στη θέση του τον Γιώργο Λιάγκα και να καταλάβει ότι παρουσιαστής δεν είναι αυτό που κάνει ο Γιώργος Λιάγκας, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα πολύ καλά ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν τον ακυρώνουμε ως παρουσιαστή, του λέμε να συμμαζευτεί λίγο.