Σάββας Σαλίπας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Σάββας Σαλίπας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο του μικρού Γιαννάκη Μαυροτσούκαλου στην επιτυχημένη σειρά του Mega, “Ευτυχισμένοι Μαζί”. Ο ταλαντούχος Σάββας Σαλίπας πλέον μεγάλωσε και όπως αποκάλυψε, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή “Ελένη”, σπουδάζει ναυτιλιακά ενώ παράλληλα εργάζεται ως διανομέας.

Γιαννάκης Μαυροτσούκαλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Σπουδάζω ναυτιλιακά και αισθάνομαι πιο ασφαλής ότι θα έχω δουλειά στο μέλλον. Καλώς ή κακώς με την υποκριτική μία είσαι και μία δεν είσαι. Παράλληλα εργάζομαι σαν διανομέας και πηγαίνω σε ένα φροντιστήριο και βοηθάω», ανέφερε ο Σάββας Σαλίπας.

Γιαννάκης Μαυροτσούκαλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Δύο χρονών γράφτηκα σε ένα πρακτορείο και άρχισα να κάνω φωτογραφίσεις για περιοδικά και ερίπου στα 7 ήρθε το “Ευτυχισμένοι μαζί”. Κάποια στιγμή δεν ήθελα όμως να παίζω στην τηλεόραση γιατί ντρεπόμουν που έβγαινα έξω και μου μιλούσαν. Έχανα την παιδική μου ηλικία», εξομολογήθηκε επίσης σχετικά με την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega.

Ευτυχισμένοι Μαζί: Ο “Γιαννάκης” έγινε 22 και ποζάρει με την σύντροφό του

Η κωμική σειρά Ευτυχισμένοι μαζί προβλήθηκε για δύο συνεχόμενες σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Mega. Ανάμεσα στους μικρούς πρωταγωνιστές της σειράς και ο Σάββας Σαλίπας ή αλλιώς ο Γιαννάκης Μαυροτσούκαλος.

Το σενάριο ήθελε τον Διονύση (Γιάννη Μπέζο) να παντρεύεται τον μεγάλο του έρωτα την Ελένη (Κατερίνα Λέχου) έχοντας μάλιστα προηγηθεί ένας γάμος από τον οποίο ο πρωταγωνιστής είχε τρία παιδιά.

Γιαννάκης Μαυροτσούκαλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Αρκετοί ήταν οι νεαροί τότε ηθοποιοί που γνώρισαν μεγάλη δημοσιότητα μέσα από την κωμική σειρά η οποία μέχρι και σήμερα παίζει με επιτυχία στις επαναλήψεις του Mega.

https://www.youtube.com/watch?v=beJ-TYKRm8Q

Έτσι είναι ΣΗΜΕΡΑ ο Γιαννάκης του «Ευτυχισμένοι μαζί»!

Ο Γιαννάκης μεγάλωσε και αλήθεια είναι πως δύσκολά θα τον αναγνώριζες εάν τον συναντούσες τυχαία. Ο Σάββας Σαλίπας είναι σήμερα ένας νεαρός άνδρας 21 ετών ο οποίος διατηρεί χρόνια σχέση με την μελαχρινή Δέσποινα, με την οποία έχουν ανεβάσει μαζί στιγμιότυπά τους στα social media.Γιαννάκης Μαυροτσούκαλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

 

Νικόλας Μπράβος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Στράτος Χατζηηλίας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ρεγγίνα Μακέδου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά