Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΣΕΙΣΜΟΣ! Γρηγόρης Πετράκος: ΠΡΟΤΙΜΩ τις πρώην ΠΕΝΤΡΕΜΕΝΕΣ με ΠΑΙΔΙ! Ο γοητευτικόςτραγουδιστής με την άποψη έχει τραβήξει την προσοχή και την πολύ συζήτηση γύρω από το όνομα του. Ευγενικός και πάντα π΄ροθυμος ν’ απαντήσει για οτιδήποτε που τον αφορά. Ακόμα κια για τις προτιμήσεις του στις γυναίκες. Με μία πολύ καθαρή ματιά που όμως δεν αποτελεί και την πλειοψηφία των ανθρώπων που κάνουν σχέσεις με σκοπό την οικογένεια. Όμως ο δημοφιλής Γρηγόρης Πετράκος βλέπει με εξαιρετική …όραση τα πράγματα γύρω του. Εκείνο που για κάποιους θ’ αποτελούσε εσφαλμένο και εντελώς εγωοστικό φρένο στην σχέση τους, για τον Γρηγόρη Πετράκο αποτελεί ευλαιρεία να δώσει και να πάρει αγάπη.

Γρηγόρης Πετράκος για Γιώργο Τράγκα: “Θείε σε χαιρετώ”

Ο τραγουδιστής που με την διαοφρετική τοποθέτηση του και την προβολή των καναλιών κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο με την προοπτική να μπει στην Ελληνική βουλή έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και με την σύγχρονη ματιά του στο θέμα των σχέσεων.

Σίγουρα, προτιμούσε για συντρόφους γυναίκες που είχαν ήδη παιδί.

Το είπε ο ίδιος, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό πως είχε τρεις μακροχρόνιες σχέσεις στην σειρά μαζί με εκείνη της Τάμτα και της Θεοφανίας Παπαθωμά φυσικά που είχαν παιδί.

Γιώργος Λιάγκας σε Γρηγόρη Πετράκο: ”Αισθάνεσαι ότι είσαι Δον Κιχώτης, Ρομπέν των Δασών;”

Εξηγεί μάλιστα ότι και η άγνωστη σύντροφος του πριν από τις δύο διάσημες και πανέμορφες κοπέλες, είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό, αλλά όταν έκαναν δεσμό είχε γιο, έξι ετών.

https://www.youtube.com/watch?v=b3E6yvaA6qw

Ίσως αυτή η επιλογή του οφείλεται στο όιτ οι γυναίκες που είναι μητέρες, βλέπουν ήδη πιο σοβαρά, με μεγαλύτερη ωριμότητα την ζωή.

Αυτό όμως δεν το απάντησε ποτέ ο Γρηγόρης Πετράκος, αφού ποτέ δεν ρωτήθηκε. Ας δούμε λοιπόν τι απάντησε.

Τι ακριβώς λέει ο ίδιος; «Η Παπαθωμά έχει έναν γιο με τον Τσαρούχα, ενώ με την Τάμτα μεγαλώναμε μαζί την κόρη της»
Τόσο η πρώην σύντροφός του όσο και η νυν ήταν ήδη μητέρες όταν εκείνος μπήκε στη ζωή τους. Οπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο Γρηγόρης Πετράκος, αυτό είναι ένα στοιχείο που τον τραβούσε πάντοτε στις γυναίκες.

Γρηγόρης Πετράκος: Οι 3 ΣΧΕΣΕΙΣ με ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ! Τα 4 παιδιά! Το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΗΛΙΚΙΑ, ΣΠΟΥΔΕΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ

Ο τραγουδοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από το πρώτο «Fame Story» του ΑΝΤ1, πριν από 20 χρόνια, παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για τη Θεοφανία Παπαθωμά, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες, τις «βασίλισσές του», όπως τις αποκαλεί, αλλά και για τη σχέση που έχει με τον γιο της συντρόφου του από τον προηγούμενο γάμο της.

«Τα τελευταία χρόνια, που η Θεοφανία έχει ξαναμπεί δυναμικά στη δουλειά, είναι ευχής έργον το ότι εγώ είμαι μαζί τους σχεδόν όλη μέρα, γιατί δεν θέλουμε να τα αφήνουμε πουθενά. Οταν δεν είμαι μαζί τους νιώθω ότι είμαι στο λάθος μέρος» είπε αρχικά ο Γρηγόρης για τις κόρες τους, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γιο της Παπαθωμά με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

«Μπόνους»

«Δεν αισθάνθηκα καθόλου άγχος με το παιδί της Θεοφανίας από τον πρώτο της γάμο, μου φάνηκε σαν… μπόνους, έχω ένα έξτρα παιδί, μου άρεσαν πάντα οι γυναίκες που είχαν ήδη παιδιά.

Γρηγόρης Πετράκος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Είχα και μια μεγάλη σχέση πριν με την Τάμτα, που είχε ήδη ένα παιδί 6-7 ετών και για έξι χρόνια μεγαλώναμε μαζί την κόρη της.

Μου φαινόταν καταπληκτικό. Οταν γνώρισα τον γιο της Θεοφανίας τον αγάπησα αμέσως, έπρεπε κι εκείνος όμως να με αγαπήσει. Δεν ξέρω αν με αγάπησε εύκολα, αλλά το ελπίζω.

Είναι 14 χρόνων πλέον και τώρα κάνουμε άλλου είδους συζητήσεις» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Πετράκος.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner