Σίσσυ Χρηστίδου: Οι 2 πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου ήταν ο χωρισμός και η αποβολή!

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι 2 πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου ήταν ο χωρισμός και η αποβολή!

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι 2 πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου ήταν ο χωρισμός και η αποβολή! Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στις ερωτήσεις των θεατών του «Θάρρος ή Αλήθεια» του youtuber Fipster σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τα προσωπικά της, την τηλεόραση, τα social και δημοσιότητα.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια του «Έλα χαμογέλα» απολογήθηκε για την υποτονική παρουσία της το τελευταίο διάστημα στα social media και το YouTube λέγοντας πως αυτά που της συμβαίνουν δεν της επιτρέπουν να είναι όσο χαμογελαστή και ευχάριστη θα ήθελε και ξεκαθάρισε πως, αν και δεν μετανιώνει για το πόσο «ανοιχτή» ήταν στο παρελθόν σε σχέση με την ιδιωτική της ζωή, αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί διότι τα παιδιά μεγαλώνουν και έχουν τα δικά τους social media και κοινωνικό περίγυρο που σχολιάζει.

Σίσσυ Χρηστίδου ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ: Η επέλαση της Μήδειας την απέκλεισε στο ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ!

Μίλησε επίσης για το πως βίωσε την «παρεμβατικότητα» των social media στις δύο πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, την αποβολή της και τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Έλαβα πολύ μεγάλη αγάπη και στήριξη και γνώρισα γυναίκες που ζούσαν αντίστοιχα γεγονότα, όμως το αρνητικό είναι πως, όταν ξέρουν όλοι τι περνάς, δεν μπορείς να το ξεχάσεις ούτε ένα λεπτό. Πας στον φούρνο και σου μιλάνε γι’ αυτό» εξήγησε η παρουσιάστρια, η οποία ομολόγησε ότι, παρότι έχουν περάσει δύο χρόνια από το διαζύγιο, δεν έχει βρει ακόμα τον δρόμο της.

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ BULLIES ΚΑΙ ΤΟΥΣ HATERS

«Δυο χρόνια μετά, εγώ είμαι ακόμη σε διαδικασία προσαρμογής. Δεν είναι ότι το έχω ξεπεράσει τελείως και είμαι μια χαρά όπως πριν. Ήμασταν παντρεμένοι 9 χρόνια και μαζί 13 χρόνια. Δεν είναι εύκολο καθόλου. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν το δημοσιεύσουμε. Το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα μπορούσαμε για εμάς και τα παιδιά μας» εξομολογήθηκε.

Και σχολίασε τη νέα συνθήκη της ζωής της: «Μετά το διαζύγιο είναι μεγάλη κουβέντα. Αν βγάλεις το συναισθηματικό κομμάτι από έξω, είναι πολύ διαφορετικό να έχεις μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν επικεντρώνομαι τόσο στο single, επικεντρώνομαι στο ότι ξαφνικά όταν βρίσκεσαι σε ένα διαζύγιο, υπάρχουν μέρες που ζεις χωρίς τα παιδιά. Είναι σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είσαι με όλες τις ευθύνες πάνω σου, μετά κάποιες μέρες είσαι ελεύθερος φοιτητής. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις γιορτές. Ευτυχώς αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Γράψτε ένα σχόλιο