Σταματίνα Τσιμτσιλή: ‘Ο άνδρας μου έχει οικονομική άνεση…’

Σταματίνα Τσιμτσιλή: 'Ο άνδρας μου έχει οικονομική άνεση...'

Σταματίνα Τσιμτσιλή: ‘Ο άνδρας μου έχει οικονομική άνεση…’ Εννοείται. Επειδή έχω χάσει το μπαμπά μου από μικρή ηλικία ονειρευόμουν να κάνω μία ευτυχισμένη οικογένεια. Ο Θέμης είναι τα πάντα για μένα.

Ο σύζυγος σας είναι από μία γνωστή οικογένεια δικηγόρων. Έχει γραφτεί μάλιστα ότι οικονομικά είναι πολύ ευκατάστατος.

Ο άνδρας μου έχει οικονομική άνεση, αλλά δεν είναι ούτε εφοπλιστής, ούτε μεγαλοεπιχειρηματίας. Είναι ένας μαχόμενος δικηγόρος από τους καλύτερους της γενιάς του και έχει αναλάβει πολύ σημαντικές υποθέσεις. Δουλεύει από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ στην καλύτερη των περιπτώσεων. Δεν κάνει μεγάλη ζωή, ούτε είναι όλα τα προβλήματά του λυμένα. Παλεύει για την καθημερινότητα.

Η όποια άνεση έχει καταφέρει να αποκτήσει έγινε μετά από πάρα πολύ σκληρή δουλειά και αν δεν συνεχίσει να δουλεύει έτσι θα …τελειώσει. Δεν είναι αυτό που λέμε μεγαλοδικηγόρος με πέντε γράμματα -στην αντίστοιχη διαφήμιση.

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ελεονώρα Μελέτη: ”ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ” στον ALPHA όλο το παρασκήνιο.

Θέλετε να κάνετε παιδί;

Το θέλουμε πάρα πολύ. Αν μπορούσα να το παραγγείλω θα το είχα κάνει ήδη. Το μωρό όμως στο φέρνει ο Θεός. Δεν έχουμε αγχωθεί. Εύχομαι να έρθει σύντομα. Ονειρεύομαι να κάνω ένα παιδάκι. Θεωρώ πώς μέσα από ένα παιδί έρχεται και ένα κομμάτι από τις ψυχές των ανθρώπων που έχεις χάσει..

Μιλάτε πάντα για το πατέρα σας με λατρεία. Σας σημάδεψε η απώλειά του;

Ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία όταν τον έχασα. Μου λείπει σε πολλές στιγμές. Την ημέρα του γάμου μου τον σκεπτόμουν έντονα. Ήθελα να ήταν εκεί, να με παραδώσει στην εκκλησία και να με καμαρώσει.

Αλλάζω θέμα. Έχει γραφτεί ότι έχετε κάνει πλαστική …

Έχει ακουστεί όντως. Δεν είμαι άνθρωπος που ποτέ ανοιχτά θα πω ότι έχω κάνει αυτό ή το άλλο. Από την άλλη θα σου πω εμμέσως πλην σαφώς ότι είμαι άνθρωπος που θεωρεί ότι αν κάτι που δεν σου αρέσει στον εαυτό σου και μπορείς να το βελτιώσεις πρέπει να το κάνεις.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Eίχαμε κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον σταθμό για να παρουσιάσω και μια βραδινή εκπομπή με συνεντεύξεις.

Άρα γιατί είναι κακό να πείτε ότι κάνατε;

Είναι στάση ζωής…Μπαίνεις σε μια άλλη λογική.

Μπότοξ έχετε κάνει;

Όχι, αλλά είμαι υπέρμαχος. Έχω τη φιλαρέσκεια της γυναίκας που αγχώνεται με την φθορά του χρόνου. Θέλω να κρατήσω μία λαμπερή εικόνα αλλά δεν έχω μπει ακόμα σ’ αυτή τη διαδικασία.

Έχετε βιώσει πόλεμο στην πορεία σας;

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: “ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ.“

Τη λέξη πόλεμο τη θεωρώ βαριά. Σ’ αυτή τη ζωή οι άλλοι σου δίνουν τη θέση που εσύ ο ίδιος δίνεις για τον εαυτό σου. Δε νιώθω κυνηγημένη. Μπορεί κάποιοι χωρίς λόγο να έχουν εκφραστεί άκομψα, αλλά είναι στο παιχνίδι της έκθεσης αυτό.

Έχετε κλάψει με κάτι που γράφτηκε ή λέχθηκε για εσάς;

Όχι. Έχω στεναχωρεθεί, έχω εκνευριστεί αλλά δεν έχω κλάψει.

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που σας έχουν κάνει στη δουλειά;

Να δείξουν αχαριστία και να με προδώσουν.

Γράψτε ένα σχόλιο