Σίσσυ Χρηστίδου: Το Λίπωμα και η ΝΕΚΡΩΣΗ του ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

Σίσσυ Χρηστίδου: Το Λίπωμα και η ΝΕΚΡΩΣΗ του ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

Σίσσυ Χρηστίδου: Το Λίπωμα και η ΝΕΚΡΩΣΗ του ΔΕΡΜΑΤΟΣ! Ακομπλεξάριστη η αγαπημένη μας Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο You Tube και αποκάλυψε πώς απέκτησε όλα τα σημάδια που έχει στο σώμα της. Παράλληλα, αποκάλυψε την ηλικία της.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ-ΜΑΡΑΝΤΙΝΗ – “ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΕΞΩΔΙΚΟ…”

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε στους διαδικτυακούς της φίλους πως μια μέρα που ήταν στην παραλία κοιτούσε το σώμα της και είδε πως έχει αρκετά σημάδια. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για αυτό το video.
Δείτε όλα όσα αποκάλυψε παρακάτω.

Μαρία Κορινθίου: Γιατί δεν συνεργάστηκε με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο “Έλα χαμογέλα”;

Το λίπωμα αποτελεί καλοήθη όγκο που αναπτύσσεται στον υποδόριο ιστό, ακριβώς κάτω από το δέρμα. Έχει συνήθως μέγεθος 1–3 cm, αλλά ενίοτε φθάνει τα 10 εκατοστά ή και περισσότερο. Προκαλείται από τοπική υπερσυγκέντρωση λίπους, ως αποτέλεσμα του ταχέος πολλαπλασιασμού των κυττάρων του λιπώδους ιστού και συχνά περιβάλλεται από μια σκληρή μεμβράνη που ονομάζεται ινώδης κάψα. Είναι μαλακό στην αφή και την ψηλάφηση, λείο επιφανειακά, συχνά ασυμπτωματικό και ευκίνητο κατά την κλινική εξέταση.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Σίσσυ Χρηστίδου! ΘΡΙΛΕΡ με την υγεία της!!!

Συχνότητα και εντοπισμός

Παρά το γεγονός ότι τα λιπώματα είναι δυνατό να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε σημείο του ανθρώπινου σώματος, όπως στη ράχη ή στα άκρα, αλλά και σε κάθε ηλικία, συνήθως εμφανίζονται στο άνω ήμισυ του σώματος μετά την ηλικία των 30 ετών. Ο επιπολασμός τους στο γενικό πληθυσμό είναι 1/1.000, με τους άνδρες να επηρεάζονται δύο φορές συχνότερα από τις γυναίκες. Οι διεργασίες που οδηγούν στη δημιουργία ενός λιπώματος είναι άγνωστης αιτιολογίας για τη σύγχρονη ιατρική και ο μόνος προδιαθεσικός παράγοντας που αναγνωρίζουν οι ερευνητές είναι η γενετική προδιάθεση ή η κληρονομικότητα.

ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ! ΤΗΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΗΧΑΝΗ!

Τα λιπώματα διακρίνονται σε μονήρη και πολλαπλά. Πολλοί ασθενείς, κυρίως γυναίκες, έχουν μόνο ένα λίπωμα, ενώ λιγότεροι, κατά μεγαλύτερο ποσοστό άνδρες, αναπτύσσουν περισσότερα. Σπανίως συναντώνται περιστατικά στα οποία κάποιος εμφανίζει μεγάλο αριθμό λιπωμάτων στο σώμα του, μια ιατρική κατάσταση που είναι γνωστή ως λιπωμάτωση. Τα λιπώματα συνήθως δεν προκαλούν πόνο, εκτός αν πιέζουν κάποιο νεύρο ή ανήκουν σε μία σπάνια πιο ειδική μορφή, το αγγειολίπωμα (που περιέχει πολλά αγγεία) και είναι επώδυνο. Ενδέχεται, ωστόσο, να υπάρχουν και άλλα συνοδά συμπτώματα όπως αίσθημα βάρους, μούδιασμα, δυσκολία σε ορισμένες κινήσεις και αίσθημα πίεσης.

Σίσσυ Χρηστίδου ΣΟΚ: Χτύπησε στο αμάξι! Τα σημάδια στο πρόσωπο της!

Πότε πρέπει να απευθυνθείτε στον ιατρό σας

Κατά βάση, τα λιπώματα δεν είναι απειλητικά για την υγεία του ανθρώπου, μεγαλώνουν αργά σε μέγεθος και δεν εξαλλάσσονται σε κακοήθειες. Ωστόσο, πρέπει να ενημερώσετε και να λάβετε άμεση εκτίμηση και αντιμετώπιση από τον ιατρό σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Όταν είναι ιδιαίτερα μεγάλα (>10 cm) ή μόλις αρχίσουν να μεγαλώνουνΌταν γίνουν συμπτωματικά, ιδιαίτερα εκείνα που βρίσκονται κοντά σε νεύρα ή αρθρώσειςΌταν παρατηρείται πολλαπλή λιπωμάτωση στο σώμαΌταν υπάρχει υποψία για λιποσάρκωμα, μια σπάνια κακοήθη νεοπλασία η οποία λαμβάνει χώρα εντός του λιπώδους ιστούΌταν έχουν επιμολυνθεί, έχουν μαζέψει υγρό ή γίνουν δύσοσμα.

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ξανά μαζί για χάρη του γιου τους!

Πώς τίθεται η διάγνωση

Η διάγνωση του λιπώματος γίνεται εύκολα με απλή εξέταση από τον ιατρό σας, ο οποίος θα λάβει υπόψη την τυπική εικόνα του: αν παρουσιάζει τοπικό οίδημα, κατά πόσο υποχωρεί στην πίεση με τα δάκτυλα, αν έχει μαλακό, σκληρό ή ακανόνιστο όγκο. Εφόσον το κρίνει απαραίτητο, μετά την κλινική εξέταση του λιπώματος ενδέχεται να σας παραπέμψει για απεικονιστικές εξετάσεις, όπως το υπερηχογράφημα μαλακών μορίων ή η μαγνητική τομογραφία (MRI) ή να ζητήσει να γίνει βιοψία.

Θεραπεία των λιπωμάτων

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!

Εκτός από τους αισθητικούς λόγους, όταν ένα λίπωμα προκαλεί πόνο, δυσχεραίνει τις κινήσεις και επηρεάζει την ποιότητα του ύπνου, όπως επίσης και όταν εγκυμονεί περαιτέρω κινδύνους για την υγεία, πρέπει να αφαιρείται χειρουργικά. Υπάρχουν 2 τρόποι αντιμετώπισης: η κλασική χειρουργική θεραπεία και η σύγχρονη θεραπεία με Laser.

Κλασική χειρουργική θεραπεία

Η κλασική μέθοδος γίνεται με τοπική αναισθησία για μικρά λιπώματα, αλλά με γενική αναισθησία σε μεγαλύτερα για την ολική αφαίρεσή τους. Η τομή στο δέρμα γίνεται τόσο μεγάλη όσο και το λίπωμα. Και στις δύο περιπτώσεις, ωστόσο, η μέθοδος είναι αρκετά επεμβατική και έχει το μειονέκτημα ότι δεν μπορεί να αποφευχθεί η μετεγχειρητική ουλή, ιδίως στα μεγαλύτερα λιπώματα. Επίσης, προϋποθέτει νοσηλεία και αυξημένο χρόνο και κόστος αποθεραπείας μέχρι την πλήρη επούλωση της τομής. Πιθανές υποτροπές θα επιβαρύνουν τον ασθενή και με το επιπρόσθετο οικονομικό κόστος.

Σύγχρονη θεραπεία με Laser

Ως εναλλακτική επιλογή, τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται με επιτυχία η τεχνολογία του χειρουργικού Laser διοξειδίου του άνθρακα (CO2 Laser), σχεδόν χωρίς τομές, η οποία προσφέρει πλήρη ίαση χωρίς μεγάλα σημάδια, ουλές και πόνο. Για την αφαίρεση των λιπωμάτων δεν απαιτείται νοσηλεία, η επέμβαση γίνεται ως επί τω πλείστον με τοπική αναισθησία, πολλές φορές χωρίς ράμματα, με συνέπεια το αισθητικό αποτέλεσμα να είναι άριστο.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ και τοστ vs Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΤΣΑ και κρασί

Μια πιο διεξοδική ανάλυση καθιστά εμφανές ότι τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη από τη νέα, επαναστατική μέθοδο θεραπείας με Laser είναι πάρα πολλά και αγγίζουν κάθε πτυχή της συνολικής διαδικασίας. Από τα πλέον σημαντικά, η μέθοδος είναι ελάχιστα επεμβατική, σύντομη (διαρκεί 5 έως 15 λεπτά) και έχει λογικό κόστος. Επιπλέον, ενδείκνυται διότι:

Σε αντίθεση με την κλασική χειρουργική αφαίρεση των λιπωμάτων, δεν προκαλεί πόνο, καθώς αποτελεί μια ανώδυνη μέθοδο, η οποία συνεπάγεται και την αποφυγή της γενικότερης δυσφορίας του ασθενούς.

Αποφεύγεται η αιμορραγία, καθώς το Laser προκαλεί πήξη-θρόμβωση των αιμοφόρων αγγείων. Ουσιαστικά τα σφραγίζει με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται στη συνέχεια καυτηριασμός όπως στην κλασική επέμβαση με το νυστέρι.

Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία. Αυτό προλαμβάνει τις πιο πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορούν να προκληθούν από τη γενική αναισθησία και οδηγεί στην ταχεία επούλωση του τραύματος προσφέροντας άμεσο αποτέλεσμα.

Η χρήση Laser απαιτεί μηδενικό χρόνο νοσηλείας και έτσι αποφεύγονται οι χρονοβόρες διαδικασίες παντός τύπου από την παραμονή του ασθενούς στο χώρο νοσηλείας (κλινική ή νοσοκομείο) για έναν αριθμό ημερών σε κλινήρη κατάσταση. Το κόστος αποθεραπείας είναι επίσης μηδενικό, έχοντας ως αποτέλεσμα το χαμηλότερο οικονομικό προϋπολογισμό.

Σίσσυ Χρηστίδου ΣΩΜΑ: Ποζάρει με πορτικαλί ολόσωμο μαγιό χωρίς ρετούς

Συνήθως, δεν χρειάζεται λήψη αναλγητικών (παυσίπονα). Έτσι, αποφεύγεται η επιβάρυνση του οργανισμού με φάρμακα, ιδίως σε πάσχοντες από συνοδά νοσήματα, όπως στομαχικές διαταραχές, κοιλιακά άλγη κ.ά.

Δεν απαιτείται ο ασθενής να χάσει χρόνο από την εργασία του, καθώς μπορεί να επιστρέψει σε αυτή την ίδια ημέρα! Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι επίσης ικανός να εκτελέσει όλες τις καθημερινές του δραστηριότητες. Ακόμη και μπάνιο μπορεί να κάνει την επόμενη κιόλας ημέρα.

Σχεδόν εκμηδενίζει τις πιθανότητες υποτροπής και, ως εκ τούτου, θεωρείται σήμερα η πλέον ασφαλής θεραπευτική επιλογή για την επίτευξη μόνιμου αποτελέσματος, χωρίς τον κίνδυνο επανεμφάνισης, που απαιτεί εκ νέου επίπονες θεραπευτικές διαδικασίες.

Το Laser προσφέρει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, επειδή αποφεύγονται οι μεγάλες τομές και οι δύσμορφες ουλές. Είναι η ιδανική τεχνική που αποτελεί σύμμαχο στη διατήρηση μετεγχειρητικά της αισθητικής εικόνας του ασθενούς.

Στη σύγχρονη ιατρική, η αφαίρεση των λιπωμάτων με τη χρήση LASER αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη μέθοδο αντιμετώπισης της νόσου, πολλά υποσχόμενη, η οποία καθίσταται επωφελής για το σύνολο των ασθενών που θα την επιλέξουν, καθώς έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να προσφέρει ένα άμεσο και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Του Ιωάννη Δ. Δοντά MD, MSc, Γενικού Χειρούργου – Στρατιωτικού Ιατρού

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι τρεις φορές στην ζωή της προσπάθησε να χάσει πολλά κιλά, την πρώτη ήταν όταν στην πρώτη εγκυμοσύνη της πήρε 40 κιλά, στην δεύτερη που πήρε 30 κιλά και στην τρίτη που δεν ολοκληρώθηκε και πήρε 20 κιλά και εκεί ξεκίνησαν τα ορμονικά προβλήματά της.
«Η βάση της δίαιτάς μου έχει να κάνει με κάποια σκευάσματα που πήρα. Είναι προϊόντα που θυμίζουν φαγητά τα οποία τρώμε στην κανονική μας ζωή, αλλά όταν κάνουμε δίαιτα δεν μπορούμε να τα φάμε κατά την περίοδο της δίαιτας…. Δεν μπορούσα όμως να κάνω δίαιτα ξανά και να τρώω κρέας σαλάτα, κρέας σαλάτα. Δυσκολεύομαι!
Η βάση αυτών των προϊόντων είναι η πρωτεΐνη. Δεν είναι σαν αυτά που παίρνουν οι αθλητές… και έκανα τις δικές μου συνταγές… Έτρωγα τέσσερα γεύματα», τόνισε η Σίσσυ.

Πέρα από την διατροφή, η Χρηστίδου τόνισε πως όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή και με κίνητρο το πρόβλημα υγείας που έπρεπε να αντιμετωπίσει, ξεκίνησε να κάνει και διάδρομο με στόχο για το δικό της βάρος και σύμφωνα με τον γιατρό της, τα 68 κιλά!

Η Σίσσυ εξήγησε πως και διάδρομο κάνει πια και έχει βάλει την κίνηση στη ζωή της και γιατρό έχει που την παρακολουθεί, κατάφερε να έχει ένα σώμα, το οποίο είχαμε χρόνια να θαυμάσουμε.

Η πρόσφατη φωτογραφία της Χρηστίδου με μπικίνι πια, και η κοιλιά της, απλά μας έκαναν να ενθουσιαστούμε λίγο παραπάνω.

Η παρουσιάστρια, όχι, δεν διαθέτει γραμμωμένους κοιλιακούς αλλά διαθέτει την κοιλιά που όλες οι μαμάδες, μετά από δύο παιδιά και μια εγκυμοσύνη που δεν ολοκληρώθηκε, θα ήθελαν να έχουμε.

Κι εμείς λέμε μπράβο στη Σίσσυ γι’ αυτό που πέτυχε! Την φωτογραφία τράβηξε ο αδερφός της, ο οποίος έκανε και το ανάλογο σχόλιο!

 

Previous ArticleNext Article

Η ..ΚΟΥΛΗ καταγγελεία της ΗΜΕΡΑΣ: Προκόπης Δούκας ”έπεσα θύμα bullying από στελέχη της Αστυνομίας”

Η ..ΚΟΥΛΗ καταγγελεία της ΗΜΕΡΑΣ: Προκόπης Δούκας ''έπεσα θύμα bullying από στελέχη της Αστυνομίας''

Η ..ΚΟΥΛΗ καταγγελεία της ΗΜΕΡΑΣ: Προκόπης Δούκας ”έπεσα θύμα bullying από στελέχη της Αστυνομίας” Ο Προκόπης Δούκας κατήγγειλε ένα απίστευτο περιστατικό μέσα από τον πρωταγωνιστές κάποιους αστυνομικούς. Όπως υποστήριξε ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ, πήγαν και τράκαραν σταματημένο λεωφορείο και στη συνέχεια, κυνήγησαν εκείνον, κατηγορώντας τον πως έχει την ευθύνη.

Αναλυτικότερα, ο Προκόπης Δούκας έγραψε στο twitter:

 

 

«Σήμερα το πρωί, λίγο πριν την εκπομπή, έπεσα θύμα bullying από στελέχη της Αστυνομίας (όπως έμαθα αργότερα, γιατί φορούσαν κοστούμια), επειδή θεώρησαν ότι έφταιγα για ένα αστείο ατύχημα που είχαν, λόγω μαγκιάς. Φυσικά με καθυστέρησαν απαράδεκτα, η εκπομπή άργησε να αρχίσει.

 

Ένα προπορευόμενο μαύρο επιβατικό Skoda με (σβηστό) φάρο πήγε να στρίψει στη Μιχαλακοπούλου, ανεβαίνοντας προς Μεσογείων, πατώντας πάνω και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, ωσάν να ήταν διαστημόπλοιο ή έστω βαρύ και πλατύ όχημα, που δεν χωράει. Όταν έστριψα κι εγώ κανονικά στη (δεξιά) λωρίδα μου, ενοχλήθηκαν που ήμουν πίσω και δίπλα τους (νομιμότατα επαναλαμβάνω) και ο συνοδηγός του προπορευόμενου (επαναλαμβάνω) οχήματος άνοιξε το παράθυρο και άρχισε να κάνει έξαλλες κινήσεις και να φωνάζει ακατάληπτα» έγραψε στα πρώτα tweets ο Προκόπης Δούκας.

 

«Του απάντησα ότι ο δρόμος έχει δύο (ελεύθερες) λωρίδες και του έκανα με τα δάχτυλα και το χαρακτηριστικό σήμα της νίκης, που υποδηλώνει τον αριθμό 2. Ο συνοδηγός ήταν έξαλλος, αλλά προφανώς και ο οδηγός, διότι επιτάχυνε απότομα για να βρεθεί μπροστά μου, στην ίδια λωρίδα με μένα.

Μαμά η Κατερίνα Στικούδη! Η 1 φοτωγραφία και βίντεο απο το μαιευτήριο ΙΑΣΟ

Όμως προφανώς λόγω σπασμωδικών ελιγμών (ωραία ψυχραιμία για επαγγελματίες), δεν είχε υπολογίσει την ταχύτητα που ανέπτυξε ή συνομιλούσε με τον διπλανό του. Και σε αρκετές δεκάδες μέτρα πιο μπροστά, πήγε και καρφώθηκε στο σταθμευμένο στο φανάρι, τεράστιο σε μέγεθος, λεωφορείο…

 

Με έπιασαν τα γέλια ομολογώ, θυμήθηκα τον Κλουζώ. Ο συνοδηγός κατέβηκε και μου ζητούσε να κάνω στο πλάι (που δεν υπήρχε, εκεί υπάρχει μόνο νησίδα).

 

Η ..ΚΟΥΛΗ καταγγελεία της ΗΜΕΡΑΣ: Προκόπης Δούκας ''έπεσα θύμα bullying από στελέχη της Αστυνομίας''

 

Εφόσον το φανάρι έγινε πράσινο, εγώ έκανα αριστερά και συνέχισα την πορεία μου, αφού δεν είχα καμία εμπλοκή στο ατύχημα τους. Εκεί όμως άρχισε η παρενόχληση και παράβαση καθήκοντος. Ο οδηγός με αναμμένο το φάρο και τη σειρήνα (επαναλαμβάνω όχημα και οδηγός χωρίς κανένα διακριτικό) και άρχισε καταδίωξη. Ήρθε δίπλα μου και από το ανοιχτό παράθυρο και με σκαιό ύφος απαιτούσε να σταματήσω στο πλάι» συνέχισε ο Προκόπης Δούκας στο twitter.

 

«Του απάντησα ότι πηγαίνω στην ΕΡΤ, ότι έχω εκπομπή κι ότι δεν μπορώ να καθυστερήσω για ένα ατύχημα, στο οποίο δεν έχω καμία εμπλοκή. Μου απάντησε ότι “θα πάμε μαζί” κι εγώ σήκωσα τους ώμους. Το επιχείρημα του ήταν ότι “τον έκλεισα” (ενώ προπορευόταν) και προκάλεσα εγώ το ατύχημα. Με πήγε “καροτσάκι” όλη τη Μεσογείων, ακολουθώντας με αναμμένη σειρήνα και φάρο, με κίνδυνο φυσικά νέου ατυχήματος. Όταν πάρκαρα, ήρθε να μου μιλήσει και τον ρώτησα αν είναι αστυνομικός. Ζήτησα ταυτότητα και μου την έδειξε. Απαίτησε να μάθει το όνομα μου, το οποίο και του είπα.

 

 

Του επανέλαβα ότι δεν έχω καμία εμπλοκή στο ατύχημα του, που έγινε λόγω απροσεξίας και μαγκιάς. Ποιά ήταν η εμπλοκή μου; Ότι τον εκνεύρισα 300 μέτρα πιο πριν και πήγε και τράκαρε; Ούτε φυσικά υπήρξε καμία “επακούμβηση”…

 

Με απείλησε ότι “θα τα πούμε στο δικαστήριο” και μου επεσήμανε ότι “εδώ πρόκειται για δημόσια περιουσία”. Όπως μου εξήγησαν φίλοι νομικοί, το πρόβλημα τους τώρα είναι πώς θα ρίξουν το φταίξιμο σε μένα, για να αποφύγουν την αποζημίωση που θα οφείλουν στο Ελληνικό Δημόσιο.

 

Η ηλικία μου και το όχημα μου, με τρία παιδικά καθισματάκια μέσα (όπως και το Baby on Board στο πίσω παρμπρίζ) υποδηλώνουν αν μη τι άλλο οτι δεν είμαι οδηγός που με οποιαδήποτε αφορμή είναι προς καταδίωξη. Κι αν είχα τα παιδιά μου μέσα, ποιός έχει την ευθύνη, για ένα νέο ατύχημα;

 

Δεν είμαι κανένα κοκοράκι της ασφάλτου, είμαι 40 χρόνια οδηγός. Και δεν βλέπω καθόλου γιατί πρέπει να ανεχόμαστε την παραβίαση της προτεραιότητας και του ΚΟΚ γενικώς, επειδή ο άλλος έχει ένα (αγνώστου ιδιότητας) καρούμπαλο πάνω στο αυτοκίνητο του.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται

 

Είναι επιτέλους καιρός να σταματήσει αυτή η αίσθηση της παντοδυναμίας και της μαγκιάς που επιδεικνύουν στο δρόμο ένστολοι ή μπράβοι, που προστατεύουν κάποιους μεγαλόσχημους. Οι υποχρεώσεις τους στο δρόμο είναι

 

ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΜΠΌΜΠΑ : ΚΆΝΕΙ ΔΕΡΜΟΑΠΌΞΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΊΧΝΕΙ!!!

 

ίδιες με του κάθε πολίτη, αντί να είναι καουμπόηδες της ασφάλτου. Και μόνον σε περιπτώσεις υψηλού κινδύνου ή ανάγκης που σχετίζεται με τη δημόσια ασφάλεια, μπορούν να περιορίζουν προσωρινά τα δικαιώματα των πολιτών. Και ποτέ φυσικά δεν έχουν δικαίωμα να εκφοβίζουν. Εδώ δεν υπήρχε καμία απολύτως ανάγκη ή συνοδεία ασφαλείας. Απλώς μαγκιά» κατέληξε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

ΣΦΑΓΗ με τις 5 διαθήκες του Μίκη Θεοδωράκη

ΣΦΑΓΗ με τις 5 διαθήκες του Μίκη Θεοδωράκη

ΣΦΑΓΗ με τις 5 διαθήκες του Μίκη Θεοδωράκη Σύμφωνα με πληροφορίες της Γιώτας Κηπουρού, η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη δημοσιεύτηκε, καθώς ο συμβολαιογράφος όπως όφειλε την κατέθεσε στον αρμόδιο ειρηνοδίκη και από εκεί και πέρα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν αντίγραφα.

Στον κόσμο της … Ιωάννας Τούνη: “Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Madclip και τον Μίκη Θεοδωράκη”

Όπως είπε το συγγενικό περιβάλλον του Μίκη Θεοδωράκη στο T-live, το επόμενο χρονικό διάστημα – μέχρι την Παρασκευή – θα έχουν πάρει τα αντίγραφα της διαθήκης και έτσι θα γνωστοποιηθεί τι ορίζει με την τελευταία βούλησή του ο μουσικοσυνθέτη.

Μίκης Θεοδωράκης θάνατος: Τριήμερο εθνικό πένθος!

Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι πρόκειται για μία συρραφή ούτε μίας, ούτε δύο αλλά πέντε διαθηκών, γιατί από το 2015 και μετά συνέβησαν κάποια περιστατικά που ανάγκασαν τον Μίκη Θεοδωράκη να αλλάξει την τελευταία του βούληση.

Η μακάβρια γκάφα της ΕΡΤ – “Πέθαναν” τον Μίκη Θεοδωράκη και την Ειρήνη Παπά!

Ο Μίκης Θεοδωράκης πριν ακόμα από το 2015 ήθελε να έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα και έτσι είχε ξεκινήσει να γράφει τις διαθήκες του, ωστόσο συνέβησαν κάποια γεγονότα που τον οδήγησαν να αλλάζει τις τελευταίες αποφάσεις του.

ΣΦΑΓΗ με τις 5 διαθήκες του Μίκη Θεοδωράκη

«Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του test DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου.