Hit enter after type your search item
img

Σκορδά, Παπαδάκης, Μακρυπούλια: Οι δύο υπό “ΔΙΩΓΜΟ”, αλλά η Ζέτα ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ!

/
/

Σκορδά, Παπαδάκης, Μακρυπούλια: Οι δύο υπό “ΔΙΩΓΜΟ”, αλλά η Ζέτα ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ! Είναι εντυπωσιακό και δεν το καταλαβαίνουμε με τίποτα. Να υποθέσουμε ότι εμεις “προπονητές” δεν είμαστε και δεν ξέρουμε για να έχουμε άποψη. Μα εδώ ακριβώς είναι το ζήτημα. Ότι η τηλεόραση απευθύνεται στο κοινό. Στους πολλούς. Δηλαδή, απευθύνεται στου…ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΥΣ! Ρωτάμε λοιπόν για τα πρωινά Αντ1 και κυρίως αυτό της Φαίης. Εκείνο, που διακρίνεται για τον σχολιασμό άλλων, την κριτική εις βάρων διασήμων  – μάλιστα, εν τη απουσία τους – και χωρίς εμείς οι θεατές, να χουμε τη δυνατότητα να ξέρουμε αν αυτά που ακούμε από το πάνελ της και την ίδια την ώρα του σχολιασμού, έχουν σχέση με την πραγματικότητα ή όχι.

Αυτή η εύκολη και σίγουρα φθηνότερη σε σχέση με μία ειδησεογραφική, πραγματικά ειδησεογραφική εκπομπή, έχει περάσει εδώ και χρόνια τα όρια του “λέω τη γνώμη μου ελεύθερα”.

Επειδή αυτού και αυτού του είδους η εκπομπή, όπως όλες, χρειάζεται και…τεχνική, δεν σημαίνει πως μπορεί να φέρει μόνο και μόνο με αυτό που πραγματεύεται την τηλεθέαση.

ΕΧΑΣΕ πριν καν το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ η Φαίη Σκορδά! ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ που τσούζουν

Τα νούμερα στον Αντ1, είναι αδιανόητα χαμηλά για το κύρος του καναλιού. Και για μας, είναι ακατανόητη η παθητική, …ηττοπαθής στάση που κρατά.

Έχει μείνει να παλεύει μόνο με την Ζέτα Μακρυπούλια. Οι άλλοι παρουσιαστές, έχουν χάσει την μπάλα προ πολλού! Η Ζέτα κρατά τη σημαία ψηλά ΜΟΝΗ της!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ! ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!

Το πως και το γιατί. Δεν θα γινόταν είδηση, αν δεν βλέπαμε, πως αυτή η στιγμή, μάλλον έφτασε! Αυτό, φυσικά ΔΕΝ σημαίνει αποτυχία. Δεν σημαίνει τίποτα το άσχημο. Απεναντίας, ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να καυχιέται ότι είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που όχι μόνο έκανε πρωταθλητισμό, αλλά παίρνει το πρωτάθλημα επί τριάντα χρόνια. Όσο κι αν …συνηθίζαμε  – εμείς τουλάχιστον – το μόνιμα έντονο τέμπο του. Τη αυξημένη πάντα ένταση στη φωνή του που μας έκανε να θέλουμε επειγόντως διάλλειμα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης σαφώς μας έψηνε περισσότερο από κάθε άλλο ότι αυτά που λέει τα πιστεύει. Πως έχει κρίση ορθότατη. Πως είναι ο λογικότερος όλων. Άρα άξιζει να τον επιβραβεύουμε με τηλεθέαση.

Τώρα, το ότι ο Αντ1 τον άφησε μόνο του ως δυνατό χαρτί να παλεύει, λογικό είναι να έφερνε και την πτώση στα νούμερα. Δεν πάει καλά στην τηλεθέαση ο σταθμός, θα παρασύρει μαζί του και τον Παπαδάκη. Η Φαίη Σκορδά αποδεικνύει μία ακόμα χρονιά, πως την επιτυχία της την χρωστά στον Γιώργο Λιάγκα.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: «ΖΩ ΤΟΣΟ ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΑ -ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ»

Η απουσία του φαίνεται κάθε στιγμή, ακόμα και τόσα χρόνια μετά το διαζύγιο. Η Μαρία Μπεκατώρου, τα έκανε θάλασσα. Με εξαιρετικό κόνσεπτ και η εκπομπή της έχει πιάσει το χαμηλότερο που θα μπορούσε. Μόνο Η Μακρυπούλια τους βγάζει πέρα ως πέρα ασπροπρόσωπους και με το πολύ παραπάνω.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ! ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!

Η Ζέτα μάλιστα, δραπετεέυει από την τραγική κατάσταση του καναλιού και πετάει μόνη της πολύ ψηλά. Ο Γιώργος Παπαδάκης όμως δεν το καταφέρνει. Ακόμα και αν κερδίζει στο δυναμικό κοινό, χάνει στο σύνολο και η πρωτιά του πια, εκέι που για χρόνια ήταν ακλόνητη, τώρα έχει χάσει και θεατές πολλούς όπως φαίνεται! ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Ant1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
16,1% 17,9%
ΣΚΑΙ
ΣΗΜΕΡΑ
14,3% 23,8%
Open Beyond TV
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
13% 12,6%
Alpha
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA
12,4% 7,8%
Mega
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA
11,3% 9,6%
ΕΡΤ1
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ…
5,3% 8,1%

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :