Σοφία Πολυζωγοπούλου: Ποια είναι η 38 ετών δικηγόρος που κακοποιήθηκε με ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ 1

Σοφία Πολυζωγοπούλου – Ποια είναι η 37χρονη σύζυγος του Απόστολου Λύτρα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού χθες ξημερώματα!

Σοφία Πολυζωγοπούλου – Ποια είναι η 37χρονη σύζυγος του Απόστολου Λύτρα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού χθες ξημερώματα! Η 9 ετών κόρη, τα 12 χρόνια γνωριμίας. Συγκλονισε το πανελλήνιο επειδή έπεσε θύμα κακοποίησης μια διακεκριμένη δικηγόρος που υπερασπιζόταν τις γυναίκες τις ανήμπορες να αντιδράσουν στην ωμή βία των συζύγων τους.

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Ποια είναι η 38 ετών δικηγόρος που κακοποιήθηκε με ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ 2
Σοφία Πολυζωγοπούλου – Ποια είναι η 37χρονη σύζυγος του Απόστολου Λύτρα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού χθες ξημερώματα! 9

ΌΛο αναρωτιόμαστε νομίζω, σε τι μοίρα βρίσκονται οι άλλες γυναίκες που δεν έχουν το πτυχίο της, τις γνώσεις της, επί του συγκεκριμένου εγκλήματος, αλλά και την εμπειρία της.

Σοφία Πολυζωγοπούλου για ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ και ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ
Σοφία Πολυζωγοπούλου – Ποια είναι η 37χρονη σύζυγος του Απόστολου Λύτρα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού χθες ξημερώματα! 10

Τι να υποθέσουμε; Μήπως πρέπει να κανταλάβουμε πόσο ανήμπορες είναι οι γυναίκες , πόσο “παγώνουν” όταν βρίσκονται σε αυτή την θέση; Εκείνο που φαντάζει για όσους είνια έξω από τον χωρό ανεξήγητο, αδικαιολόγητο, τώρα αν δώσουν σημασία σε αυτό που συνέβει στην Σοφία Πολυζωγοπούλου, τώρα, ίσως σκεφτούν πως αν δεν βρεθείς πραγματικά στην θέησ του άλλου, είναι αδύνατον και να τον καταλάβεις και να δεις με τα μάτια της δικής του ψυχολογικής κατάστασης πως νοιώθει.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου Έχει αναλάβει πληθώρα υποθέσεων με μεγάλη επιτυχία, ενώ είναι νομικός σύμβουλος στη στέγη κακοποιημένων γυναικών, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις εξάλειψη της βίας τόσο σε βάρος γυναικών όσο και παιδιών.

Απόστολος Λύτρας: Αυτός είναι ο δικηγόρος που συνέλλαβαν για ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφία Πολυζωγοπούλου
Σοφία Πολυζωγοπούλου – Ποια είναι η 37χρονη σύζυγος του Απόστολου Λύτρα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού χθες ξημερώματα! 11

Δεν σου κάνει εντύπωση τεράστια το γεγονός πως δεν βράθηκε απλά στην θέση κακοποιημένων γυναικών, αλλ΄΄α αν αυτό το απεχθές έγκλημα το ταξιμομήσεις σε βαθμίδες, τότε μάλλον θα το κατέτασσες στις υψηλότερες.

Οστά σπασμένα στα χέρια, χτυπήματα βαριά στ’ αφτιά, στα μάτια. Τούφες μαλλιών ξεπατωμένες από το κρανίο.

Πως η Σοφία Πολυζωγοπούλου ανέχθηκε να συζεί με κάπιον που έφτασε με δική του μάλιστα παροαδοχή, στο σημείο αυτό;

Σοφία Πολυζωγοπούλου για ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ και ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ 1
Σοφία Πολυζωγοπούλου – Ποια είναι η 37χρονη σύζυγος του Απόστολου Λύτρα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού χθες ξημερώματα! 12

Πάντως για οποιοδήποτε λόγο και αν ζήτησε ο Απόστολος Λύτρας ψυχιατρική βοήθεια, αυτό ένα πράγμα μας λέει. Δεν φταίει εκείνος για τον άφγριο ξυλοδαρμό, αλλά η περίθαλψη που δεν έχει λάβει ακόμα;. Φαντάζεστε να δικειολογούνατι όλοι πλέον με τον τρόπο αυτό; Και τα θύματα τους;

Τι φταίνε εκείνα για ότι τους συμβαίνει, για ότι υπομένουν;Εκείνα, ποιος τα στηρίζει ψυχολογικά και με τι αποτέλεσμα;

Το κυριότερο: Αν ποτέ γιατρευτούν, αν προλάβουν δηλαδή, πως μπορούν να ζουν με τον τρόμοπ πότε θα τους συμβούν τα ίδια κια χειρότερα; Πως μπορούν να ζουν με την απορία, πως θα είναι η επόμενη φορά;

Αντλί για ρεπορτάζ με καινούργια στοιχεία, αυτές τιε μέρες, βλέπουμε εκπομπές με…απόψεις. Τι να τις κάνουμε τις απόψεις; Σε ποιον χρησιμεύει το ν α δίνεις αντί για στοιχεία, να γεμίζεις τον τηλεοπτικό χρόνο με απόψεις;

Η Ζήνα Κουτσελίνη, έφτασε στο σημείο, να ρατήσει τους καλεσμένους τις εκπομπής της, αν καταλαβαίνουν πως η καριέρα του Απόστολου Λύτρα που βρίσκεται μάλιστα στο Ζενίθ της πλήττεται απίστευτα.

Σοφία Πολυζωγοπούλου ηλικία
Σοφία Πολυζωγοπούλου – Ποια είναι η 37χρονη σύζυγος του Απόστολου Λύτρα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού χθες ξημερώματα! 13

Αυτό το ξεστόμισε μια γυναίκα. Αντί να ρωτάει τους καλεσμένου της για το πως αντιλαμβάνονται τα τρομερά χτυπήματα που δέχθηκε από τον σύζυγος της και επιφανή δικηγόρο Απόστολο Λύτρα η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Απόστολος Λύτρας (Δικηγόρος) βιογραφικό σήμερα! Η σύζυγος, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το γιατί, το πως, το πως είναι δυνατόν, και το πως μπορεί να ζήσει με τέτοια ψυχολογικά – πέραν των σωματικών βαρύτατων που φέρει – τραύματα.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου διέθετε κουμπί πανικού – τυχαίο; – και όμως, δεν προλαβε να το πατήσει.

Ο δικηγόρος που δίδασκε κατά της ενδοοικογενειακής βίας, ο δικηγόρος που εισηγήθηκε την αυστηρηοποίηση των ποινών σε τέτοια κακουργήματα, ο ίδιος είναι εκείνος που πλάκωσε στο ξύλο με μπουνιές – όπως αποφάνθηκε ο γιατρός και μαρτύρησε η Σοφία Πολυζωγοπούλου και όπως δέχθηκε το δικαστήριο.

Το γιατί μετά από τέτοιο γεγονός που δεν φαίνεται να είναι το π΄ρωτο αφού υπάρχουν καταγγελίες από την πρώην σύζυγο του και μία υπάλληλο, για ξυλοδαρμό, με ποιο σκεπτικό και τελικά ποια είναι η προστασία που επικαλούνται όλοι και πως κοιτούν στα μάτια τις γυναίκες – θύματα (εκείνες που αποδεδειγμένα υπήρξαν θύματα).

Σοφία Πολυζωγοπούλου βιογραφικό σήμερα! Ηλικία, ύψος, σύζυγος και η ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μάχες κατά της κακοποίησης γυναικών

Μπορεί κάποιος στο 2024 να μιλά για προστασία, όταν εκείνος που κακοποίησε κάποιον βρίσκεται ελέυθερος να συνεχίζει τη ζωή του;

Σοφία Πολυζωγοπούλου ύψος κιλά
Σοφία Πολυζωγοπούλου – Ποια είναι η 37χρονη σύζυγος του Απόστολου Λύτρα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού χθες ξημερώματα! 14

Τι είναι εκείνο που θα τον συγκρατήσει άλλη φορά, και το σημαντικότερο ίσως, τι παράδειγμα δίνουμε σε όλους εκείνους τους “νταήδες” που ασπάζονται το ίδιο…δόγμα;

Αλήθεια τώρα; Τι άλλο συμβαίνει εκτός από το να φοβούνται περισσότερο τα θύματα όπως η Σοφία Πολυζωγοπούλου, να κινδυνέυουν το ίδιο και περισσότερο και τι άλλο συμβαίνει εκτός από το ενθαρρύνονται οι δράστες;

Ποια είναι όμως η διακεκριμένη δικηγόρος Σοφία Πολυζωγοπούλου που δεν είχε την τύχυ να γλυτώσει απ όσα η ίδια υπερασπιζόταν; Που έπεσε ι ίδια θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ξυλοδαρμού και κακοποίησης; ( τα γράφουμε όλα, επειδή πολλοί μπορεί να τα αντιλαμβάνονται διαφορετικά).

Σοφία Πολυζωγοπούλου βιογραφικό ηλικία, ημερομηνία γέννησης,

Η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα, ο πατέρας της κατάγεται από την Ακροποταμιά και η μητέρα της από τον Λουκά Ηλείας.

Αφότου ομολόγησε την πράξη του και απολογήθηκε, ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ζήτησε δημόσια συγγνώμη, ενώ ανέφερε ότι επιθυμεί να θεραπευτεί ζητώντας την κατάλληλη βοήθεια.

Οι δηλώσεις του


Χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας δήλωσε: “Ομολόγησα την πράξη μου, πραγματικά ζητάω συγγνώμη γι’ αυτό το οποίο συνέβη στην σύζυγό μου, την οποία πραγματικά υπεραγαπάω και από τις τρεις κόρες μου. Δυστυχώς, βρέθηκα σε μία κατάσταση που έγινε αυτό το περιστατικό και εγώ ακόμα δεν μπορώ να δώσω εξηγήσεις.

Σοφία Πολυζωγοπούλου
Σοφία Πολυζωγοπούλου – Ποια είναι η 37χρονη σύζυγος του Απόστολου Λύτρα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού χθες ξημερώματα! 15

Δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου βίαιος, θα κοιτάξω να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια γιατί πραγματικά το λέω, έχω χτίσει μία καριέρα και μία οικογένεια με πάρα πολύ κόπο και από εμένα και από τη σύζυγό μου. Θα αναζητήσω τις ψυχολογικές αιτίες του περιστατικού, δεν είναι κάτι για το οποίο μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου. Να μη βρεθεί κανείς άνθρωπος σε αυτή την κατάσταση. Ζητάω συγγνώμη από όλο τον κόσμο. Πρωτίστως από τη Σοφία Πολυζωγοπούλου και τις κόρες μου”.

Το βιογραφικό της συζύγου του


Η Σοφία Πολυζωγοπούλου είναι 37 ετών και τελειώνοντας το σχολείο έδωσε πανελλήνιες και κατάφερε να σπουδάσει Νομική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα Κοινωνιολογίας του Δικαίου.

Είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω καθώς επίσης και μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων Ελλάδος και της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων δικηγόρων και παράλληλα επιστημονικός συνεργάτης στον Επιστημονικό Όμιλο Νέων Πολιτικών Επιστημόνων.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!