ΣΟΚ! Ελένη Μενεγάκη: Πρωτοσέλιδο σκάνδαλο σε Κυριακάτικη Εφημερίδα

ΣΟΚ! Ελένη Μενεγάκη: Πρωτοσέλιδο σκάνδαλο σε Κυριακάτικη Εφημερίδα Πρωτοσέλιδο η Ελένη Μενεγάκη Κυριακάτικα από τον Ομιλο Μπόμπολα…

Την έβγαλαν μπροστά και οι εφημερίδες του Ομίλου Μπόμπολα. Πολύ σπάνια να παίξει ένα τέτοιο τηλεοπτικό θέμα στο πρωτοσέλιδο του Έθνους της Κυριακής.

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΩΜΟ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΒΟΣΣΟΥ

Συνήθως είναι προσεκτικοί σε τέτοια ρεπορτάζ. Για να θέλουν να προμοτάρουν έτσι το θέμα του επιδόματος γεννά ερωτηματικά.

Οταν η Μενεγάκη τα πήρε …ΚΡΑΝΙΟ με την κουνιάδα του Καίσαρη!

Συμβαίνει μήπως κάτι άλλο σε ψηλό επίπεδο που μάλιστα για κάποιους είναι σοβαρό, όπως επίπεδο ισορροπιών και συμμαχιών στα ΜΜΕ; Εγω πάντως δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά!Η Ελένη Μενεγάκη, με εισόδημα δεκάδων χιλιάδων Ευρώ, ζήτησε και πήρε -απολύτως νόμιμα βέβαια- επίδομα τρίτεκνης μητέρας.

Οπως διακρίνεται από το σχετικό έγγραφο του ΟΓΑ, το οποίο έχει ήδη αποσταλεί στην Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια, κατά το οικονομικό έτος 2010 εισέπραξε απολύτως νόμιμα το ποσόν των 3.192 ευρώ ως τρίτεκνη μητέρα. Μάλιστα το εν λόγω εισόδημα καταβάλλεται ανεξαρτήτως του μισθού ή της σύνταξης ή της αποζημίωσης που λαμβάνει από άλλη εργασία η αιτούσα.

Ελένη Μενεγάκη: Απο ΣΠΙΤΙ σε σπίτι! Πάντου έχει και ΕΝΑ! Αυτά είναι τα 5 σπίτια της σε όλη την Ελλάδα

«Η κυρία Ελένη Μενεγάκη στις 27 Φεβρουαρίου 2008 κατέθεσε τα χαρτιά της στο Δήμο μας για την χορήγηση επιδόματος τριτέκνου. Στις 3 Μαρτίου 2008 τα χαρτιά προωθήθηκαν στον ΟΓΑ για την έγκριση επιδόματος», αναφέρουν πηγές του Δήμου στον οποίο ανήκει η παρουσιάστρια.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΜΑΤΕΟ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ως αξιοπρόσεκτο το γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις καλύτερα αμειβόμενες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και λαμβάνει το ίδιο ποσόν ως επίδομα με μια μητέρα τριών παιδιών που λαμβάνει ένα συνηθισμένο ποσόν για μηνιαίο μισθό, που δεν ξεπερνά τα 720 ευρώ. ΣΟΚ! Ελένη Μενεγάκη: Πρωτοσέλιδο σκάνδαλο σε Κυριακάτικη Εφημερίδα ΣΟΚ! Ελένη Μενεγάκη: Πρωτοσέλιδο σκάνδαλο σε Κυριακάτικη Εφημερίδα

Δείτε το video: