Hit enter after type your search item

ΣΟΚ! Πιο αδύνατη από ποτέ η Αντελίνα Βαρθακούρη! Πολύ χρήσιμα tips από την Αντελίνα Βαρθακούρη αν θες να ξεκινήσεις κι εσύ διατροφή!

Αν κάποια μπορεί να δώσει συμβουλές για δίαιτα, αυτή είναι η Αντελίνα Βαρθακούρη, γιατί μπορεί να μιλήσει στην καρδιά όσων έχουν περιττά κιλά και να την καταλάβουν.

Αντελίνα Βαρθακούρη ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ! ”Μετά από 5 ημέρες ο Χάρης και τα παιδιά ακόμα θετικοί, εγώ…”

Κι αυτό γιατί είναι από αυτές τις γυναίκες που αποδέχονται την εικόνα τους και όταν αποφασίσουν να την αλλάξουν, το κάνουν.

Έτσι, μόλις ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την εκπομπή «Σου-Κου Family», ξεκίνησε χωρίς άγχος να χάσει τα περιττά κιλά.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Από την Αλβανία! ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την…ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ της!

Τα σημαντικό, όπως έχει πει, είναι να είσαι χαλαρός και να μην υποβάλλεις τον εαυτό σου σε εξαντλητικές δίαιτες που μπορεί να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

«Είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για μένα. Είναι δύσκολο να σε κρίνουν για τα κιλά σου και το λέω και συγκινούμαι γιατί έχω περάσει πάρα πολλά γι’ αυτά τα κιλά. Σας μιλάω μέσα από την καρδιά μου ότι δεν αξίζει καθόλου, καθόλου, μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας

Αντελίνα Βαρθακούρη: Ύψος 1,64 και κιλά ?…

.
Πήρε 20 κιλά

Εγώ πήρα 20 κιλά, μπορεί και παραπάνω. Δεν καταλάβαινα πώς έβαζα κιλά.

Το φαγητό είναι πάντα εκεί, δεν σε προδίδει ποτέ, σου προσφέρει αγάπη και αγκαλιά όποτε τη θέλεις εσύ.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ η Αντελίνα Βαρθακούρη ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ τη ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ!!!

Επειδή για πολλά χρόνια έδινα τους δικούς μου αγώνες σε πολλά επίπεδα, έφτασε μια μέρα που άρχισα να ξεσπάω στο φαγητό και να τρώω ασταμάτητα.

Να γυρνάω στο σπίτι, να βλέπουμε με τον άντρα μου ταινίες και να τρώμε ποπ κορν, παγωτό και ξανά και ξανά…

Αντελίνα Βαρθακούρη Φωτογραφίες: Πριν της πλαστικές!

Όλοι οι δικοί μου άνθρωποι μου έλεγαν με αγάπη “πρέπει να χάσεις κιλά”. Όπου πήγαινα ήταν αυτό το θέμα συζήτησης: “Πώς είσαι τόσο όμορφη κοπέλα και πήρες κιλά”; Μου έστελναν μηνύματα “έχεις γίνει φάλαινα, αγελάδα, δεν μπορείς να κάνεις καριέρα πουθενά”.

Μπορώ να σας μιλήσω για ένα τρισεκατομμύριο δίαιτες που έχω κάνει. Έχω πάει παντού! Απέτυχαν όλα γιατί τα παράταγα μετά από 1-2 εβδομάδες, όταν πιεζόμουν επειδή μου έλεγαν “κάνε δίαιτα”. Πήγαινα στο ψυγείο και έτρωγα άλλα τόσα κι άλλα τόσα και δεν με αναγνώριζα», εκμυστηρεύτηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έγινε μελαχρινή

«Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και κάνετε αυτό που θέλετε εσείς. Εγώ έχω μπει σε μια διαδικασία να κάνω μια διατροφή.

Αν πετυχαίνει τώρα, είναι γιατί το ήθελα εγώ και γιατί ευχαριστώ από καρδιάς τη Μαρία Αντωνά που είναι απέναντί μου, που με πήρε από το χέρι μαζί με τον διατροφολόγο μου, είδαν την ψυχή μου και με έκαναν να θυμηθώ και να θέλω», λέει η Αντελίνα Βαρθακούρη.

ΧΑΜΟΣ! Αλβανίδα η Αντελίνα Βαρθακούρη;

«Πάλεψα πάρα πολύ. Είμαι η κλασική περίπτωση που ξεκινούσα Δευτέρα και Τετάρτη πήγαινα σινεμά και έτρωγα pop corn. Όταν αποφάσισα ότι θέλω να χάσω 15 κιλά, βρήκα τη λύση. Όχι εξαντλητικές δίαιτες και σιγά σιγά.

Το καλοκαίρι βοηθάει πάρα πολύ γιατί κάνει ζέστη.

Έχω κόψει τους πολλούς υδατάνθρακες. Επίσης βαριόμουν τη γυμναστική, αλλά από τότε που ξεκίνησα, έχω αλλάξει γνώμη και μου αρέσει πάρα πολύ», είχε πει για τα μυστικά της διατροφής της σε ένα Q&A της στο Instagram.

Αντελίνα Βαρθακούρη: ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την…ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ της!

«Περνάω μία φάση που ψάχνω να με ξαναβρώ. Είμαι σε πολύ καλό σημείο.

Με έχασα δύο χρόνια, έκανα έναν αγώνα δρόμου σε πολλά πράγματα και στην οικογένεια και στα επαγγελματικά. Ο χώρος δεν είναι εύκολος, δουλεύεις πάρα πολύ, προσπαθείς, τρέχεις.

Αντελίνα Βαρθακούρη ΗΛΙΚΙΑ και δίαιτα με τόστ και χυμό

Σε όλα αυτά προσπαθείς να σταθείς παλικάρι… Ξέσπασα στο φαγητό. Δεν θα σου πω ότι το μετανιώνω, δεν έχω καταλήξει.

Είναι σκληρό αυτό που περνάω τώρα για να βρω τον εαυτό μου. Είναι μεγάλη προσπάθεια και κάθε φορά λέω στον εαυτό μου “δεν θα ξαναπέσεις ποτέ γιατί δεν αξίζει”».

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Το άσπρο μοντέρνο σπίτι που θα λατρεύσεις!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :