“ΣΟΥΖΑ” η Μενεγάκη: Ο Παντζόπουλος σφίγγει τα χέρια, σηκώνει τους ΩΜΟΥΣ, της ΜΙΛΑ ΑΓΡΙΑ!..


“ΣΟΥΖΑ” η Μενεγάκη: Ο Παντζόπουλος σφίγγει τα χέρια, σηκώνει τους ΩΜΟΥΣ, της ΜΙΛΑ ΑΓΡΙΑ!..Πόσο να περιγράψεις τις φωτογραφίες αυτές; Πόσο περιτά είναι τα λόγια σου; Αφήστε που ότι και αν πεις θα θεωρηθεί ίσως και υπερβολή ενώ…Ενώ, αν δεν πεις τίποτα, οι φωτογραφίες θα μιλήσουν και θα πουν πολλά περισσότερα από όποιον είχε διάθεση να υπερβάλλει και μάλιστα τα…μάλλα!

"ΣΟΥΖΑ" η Μενεγάκη: Ο Παντζόπουλος σφίγγει τα χέρια, σηκώνει τους ΩΜΟΥΣ, της ΜΙΛΑ ΑΓΡΙΑ!..Τσακώνονταν μπροστά στο παπαράτσο και αυτό δεν έγινε μία φορά. Έγινε πολλές. Πάρα πολλές. Γινόιταν σχεδόν κάθε φορά που φωτογράφος εμφανίζονταν μπροστά τους και ο Μάκης καταλάβαινε πως η Ελένη, έχει διάθεση να “παίξει” με τον φακό.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Όταν Μενεγάκη - Παντζόπουλος ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ μπροστά στο φακό του Μαυρομουστακάκη

Πως ήθελε να φωτογραφηθεί. Πως βασικά, απολάμβανε αυτή την διαδικασία. Από την αρχή ως το τέλος. Εκεςίνη την ώρα έδειχνε να χει μυαλό μόνο για την κάμερα. Εκτιμούσε πολύ, όπως καταλαβαίναμε το ότι ενδιαφέρει τόσο τα μέσα. Πως είναι σημαντρικό θέμα για κείνα…και προφανώς για τον αναγνώστη.

Απολάμβανε το ότι όλοι θα έβλεπαν αυτές τις φωτογραφίες. Έδειχνε να την ενοθουσιάζει τόσο μα τόσο πολύ αυτή η σκέψη!

Τον Μάκη πάλι όχι…που προφανώς γνώριζε ότι το ενδιαφέρον των φωτογράφων είχε να κάνει με την Ελένη και την σχέση της. ίσως αυτρό ήταν και το σημείο κελιδί που τα πρώτα χρόνια έκανε τον Ματέο Παντζόπουλο να δηλώνει πως δεν του αρέσει η δημοσιότητα…άσχετα πως έκανε σχέση με το πιο διάσημο πρόσωπο…

Ένα από τους πολλούς καβγάδες τους!

 

Τόσο ο Μάκης Παντζόπουλος, όσο και η Ελένη Μενεγάκη μπήκαν στην διαδικασία του δημόσιου τσακωμού τους με αφορμή την φωτογράφιση στα Άχλα. Ένα απίτευτο φωτογραφικό υλικό τραβηγμένο από τον φακό του freegossip.gr αποκλειστικά!

Ελεάνα Χρυσικοπούλου: Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη,….

 

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που διαφωνούσαν μπροστά στον παπαράτσο αφού ο Μάκης πάντα της δήλωνε ανοιχτά ότι δεν του αρέσει να φωτογραφίζεται.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η ΚΑΤΣΑΔΑ του Ματέο ΜΑΛΩΝΕ στην Ελένη Μενεγάκη (φωτογραφίες)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η ΚΑΤΣΑΔΑ του Ματέο ΜΑΛΩΝΕ στην Ελένη Μενεγάκη (φωτογραφίες)

Ελένη ΜΕΝΕΓΑΚΗ Instagram: Κυκλοφοράει και τα ΣΠΑΕΙ!

Έλα όμως που περίμεναν τα εξώφυλλα των περιοδικών της…Τρίτης και αυτά της Τετάρτης και η Ελένη Μενεγάκη εκίνη την περίοδο είχε συνηθίσει να βρίσκεται μόνιμα στην πρώτη θέση!

Συχνά δεν ήταν το μεγαλύτερο θέμα σ’ αυτά, αλλά και το μοναδικό!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Η Ελένη Μενεγάκη "ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ" με τον Μάκη Παντζόπουλο (φωτογραφίες)
Η Ελένη έχει …δραπετεύεσει από την εποτπέια του Μάκη και παίζει με τα νερά και τον φακό του παπαράτσο

Τέτοια ισχύ είχε τότε στις πωλήσεις. Μια ισχύ που κατά την δική μας άποψη πάντα, δεν προέκυψε από την τηλεοπτική της ικανότητα, αλλά στο ότι ξυπνούσε το ενδιαφέρον του κοινού για την  προσωπική της ζωή.

Όλοι – ακόμα και εκείνοι που δεν την έβλεπαν ποτέ – γνώριζαν πως είναι κάθε μέρα για τρεις ώρες στον αέρα!

Ελένη Μενεγάκη για Ζέτα Μενεγάκη! «Δίκιο είχε η μάνα μου και την έβγαλα τρελή!»

 

Από τότε λοιπόν που ο Μάκης μπήκε στην ζωή της, η Ελένη Μενεγάκη προσπάθησε να συμβαδίσει με την επιθυμία του να μην φωτογραφίζονται μαζί. Αυτό όμως ήταν κάτι που δεν ήθελε και φυσικά δεν αποδέχθηκε ποτέ. Πάντα είχε καλές σχέσεις μέχρι το 2013 – 2014 με τους παπαράτσι, επειδή καριβώς την εξυπηρετούσε αυτό στο να βρίσκεται στα εξώφυλλά και στο κέντρο της επικαιρότητας!

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την “αρπάξει” από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως! Ναι, διαφωνούσαν μπροστά μας. Πεισματικά εκείνος έκανε συστάσεις στην Ελένη να μην καλεί τους παπαράτσι. Να μην τους προκαλεί ούτε στις δημόσιες εξόδους τους, ούτε στις …δημόσιες βουτιές τους στα Άχλα και αλλού!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Η Ελένη Μενεγάκη "ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ" με τον Μάκη Παντζόπουλο (φωτογραφίες) 2
Ο Μάκης όμως σε λίγο φτάνει ξαναμένος. που βλέπει την φωτογράφιση της Ελένης και τα σκέρτσα στο φακό!

Όμως η Ελένη δεν μπορούσε χωρίς τις φωτογραφικές μηχανές απέναντι της. Το πως του εξηγούσε, εκείνη γνωρίζει. Πάντως ακόμα και μπορστά μας ένα βράδυ – εκτός από τις ημέρες στα Άχλα, μας εξηγούσε πως εκείνος δεν μπορεί να …καταλάβει.

Μοναδικό περιστατικό δεν μπορείς να το πεις, απλά τα υπόλοιπα που ήταν και πολλά ήταν και πιο κουλ ο Μάκης. Σηκωνόταν κια έφυεγε και η Ελένη έμεν μόνη της ή με κάποιο φίλο στην παραλία.

Τα παραπάνω δεν χρειάζεται αν σαι μάντης για να τα αντιληφθείς. Να καταλάβεις τα θέλω της Ελένης Μενεγάκη και τα “δεν θέλω” του Μάκη Παντζόπουλου.

Ελένη Μενεγάκη: ‘Δέν χαρίζω το χαμόγελό μου, ούτε χάνω ένα λεπτό από την προσωπική μου ζωή’
Έφτασε πάντως όχι μία φορά, αλλά πολλές που μπροστά στο φακό μας,…

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Η Ελένη Μενεγάκη "ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ" με τον Μάκη Παντζόπουλο (φωτογραφίες) 4
Την φωνάζει κοντά του. Εκέινη υπακούει. Και όταν φτάνει , βλέπετε από την στάση του σώματος και των δύο =, πόσο αυστηρές είναι οι συστάσεις που τις κάνει…

…εκείνος την άφηνε – δεν γράφουμε την λέξη “παρατούσε”, είδατε; – στην παραλία, ενώ μέχρι τότε λιάζονταν μαζί. Και μεις οι ίδιοι ξεχνάμε τα τόσα περιστατικά και πρέπει να κοιτάμε το αρχείο μας για να τα θυμηθούμε. Όπως παράδειγμα, αυτές οι πολύ χαρατηριστικές φωτογραφίες.

Αυτές μας έρχονται στο μαυλό επειδή θυμόμαστε πως τις έχουμε δημοσιεύσει. Όμως κάθε λίγο, θυμόμαστε άλλες, από άλλη μέρα, άλλη ώρα, με άλλα μαγιό, άλλο σκηνικό μεταξύ τους, στην ίδια παραλία. Σκεφτείτε, πως στην συγκεκριμένη σειρά φωτόγραφιών, ο Μάκης έχει “αρπάξει” τη Μενεγάκη ερχόμενος να τη βρει στην παραλία όπυ έκανε το μπάνιο της. Με τα χέρια σταυρωμένα και όλο του το σώμα να “φωνάζει” τον θυμό του που φωτογραφιζόταν απατεί και καταφέρνει να ντυθεί και αν τον ακολουθήσει, με΄σα στο ξενοδοχείο!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Η Ελένη Μενεγάκη ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ με τον Μάκη Παντζόπουλο (φωτογραφίες) 5
Της λέει να ντυθεί και να φύγουν – ενώ δεν έχει περάσει και πολύ ώρα από την στιγμή που η Ελένη μενεγάκη βγήκε για το μπάνιο και την φωτογράφιση της!…

Εκείνη αντιλαμβανόμενη πως δεν μπορεί αυτή τη φορά να κάνει αλλιώς και μάλιστα πως ο Μάκης δεν μπορεί αν περιμένει, ντύνεται βιαστικά για να τον ακολουθήσει!
Σε επόμενη ανάρτηση, θα σας δείξουμε καρέ – καρέ άλλο photostory, από την αρχή μέχρι το τέλος του με λαζάντες για να καταλάβετε απόλυτα.

Νέα Ελένη Μενεγάκη και Ελένη Μενεγάκη Νέα!

Εκείνη ήθελε να τη φωτογραφίζουμε με μαγιό και γι αυτό φορούσε και κάθε μέρα που βρισκόμασταν στα Άχλα, διαφορετικό μπικίνι. Δηλαδή αν επί πέντε μέρες φορούσε το ίδιο, θα είχαμε μόνο ένα μπικίνι.

Η Ελένη Μενεγάκη φρόντιζε για την εικόνα της και γι αυτό ήθελε τους παπαράτσι στην Άνδρο.
Ο Μάκης Παντζόπουλος, όχι. Το τι έλεγαν μεταξύ τους, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Μπορούμε όμως να το υποθέσουμε, αφού αυτό που καταγράφει ο φακός, είναι ξακάθαρο από χιλιόμετρα! Εκείνο το μεσημέρι η Ελένη είχε κατέβει μόνη της στην παραλία. Την χαιρετήσαμε και κάναμε τη δουλειά μας. όσο φωτογραφίζαμε εκείνη να πλατσουρίζει στα ρηχά νερά της παραλίας, έφατσε ο Μάκης!

Η Ελένη Μενεγάκη "ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ" με τον Μάκη Παντζόπουλο
Της λέει να ντυθεί και να φύγουν – ενώ δεν έχει περάσει και πολύ ώρα από την στιγμή που η Ελένη μενεγάκη βγήκε για το μπάνιο και την φωτογράφιση της!..

Η Ελένη απολαμβάνει τη θάλασσα και τα κλικ του παπαράτσι, μόνη της, ενώ ο Μάκης δεν έχει φτάσει ακόμα

Ελεάνα Χρυσικοπούλου: Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη,….

Ο Μάκης έχει έρθει από το ξενοδοχείο και φωνάζει στην Ελένη να έρθει κοντά του για να φύγουν

Ο Μάκης έχει σηκώσει με τα χέρια του και το δίχτυ που έχει για να του κάνει σκιά… πιστεύοντας πως κόβει το πλάνο από τον φωτογράφο

Ο Μάκης περιμένει κάτω από το αυτοσχέδιο δίχτυ – τέντα για τους πελάταες του ξενοδοχείου, να φτάσει η Ελένη σε κείνον…γρήγορα

Ελένη Μενεγάκη καβγάς
Ελένη Μενεγάκη καβγάς

Ο Μάκης εξακολουθεί και ακούει όσο η Ελένη του εξηγεί και προσπαθεί να τον ηρεμήσει…αλλά στάση δεν αλλάζει

Ο Μάκης, ενώ η Ελένη μαζεύει τα πράγματα της, επιδεικτικά δεν κουνιέται, αφήνοντας την να το κάνει μόνη της!
Ελένη Μενεγάκη: ‘Αυτό θα το πληρώνω μέχρι το τέλος της ζωής μου

Της έκανε νόημα αυστηρά, να πάει προς το μέρος του. Τον υπάκουσε αμέσως!

Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το μέρος του. Εκείνος όρθιος με σταυρωμένα χέρια με σηκωμένους ώμους της μιλούσε χωρίς να γύρει προς το μέρος της.

Περίμενε με το σώμα του να μαρτυρά τα νεύρα του, μέχρι η Ελένη να ντυθεί. Εκείνη ξέροντας πως ο φακός είναι στα λίγα μέτρα και φωτογραφίζει, προσπαθούσε να τον καρμάρει, παρά όμως και την αγκαλιά που του έκανε καθαρά για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, εκείνος δεν μπόρεσε ν’ αλλάξει στάση. Μεσ στα νεύρα την πήρε από το χέρι και χάθηκαν στα ενδότερα…

σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες…

Αν και όλοι έχουν στο μυαλό τους σαν ιδεατά εύκολο να παρέχεις αληθινές στιγμές, πραγματικές αποδείξεις για το κάνουν κάποια στιγμή στην ζωή τους οι διάσημοι, τελικά είναι εξαιρετικά σπάνιο να συμβεί! Πόσες φορές έχετε δει τόσο χαρακτηριστικές φωτογραφίες. Που να “μιλούν” τόσο πολύ; Να…φωνάζουν το τι λένε οι δύο διάσημοι πο

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Μενεγάκη Παντζόπουλος 4
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Μενεγάκη Παντζόπουλος 4

υ εικονίζονται; Σε τι φάση βρίσκονται τα νεύρα τους; Την ένταση μεταξύ τους;

Πόσο να περιγράψεις τις φωτογραφίες αυτές; Πόσο περιτά είναι τα λόγια σου; Αφήστε που ότι και αν πεις θα θεωρηθεί ίσως και υπερβολή ενώ…Ενώ, αν δεν πεις τίποτα, οι φωτογραφίες θα μιλήσουν και θα πουν πολλά περισσότερα από όποιον είχε διάθεση να υπερβάλλει και μάλιστα τα…μάλλα!

Καβγάς Μενεγάκη Παντζόπουλου
Καβγάς Μενεγάκη Παντζόπουλου

Δείτε λοιπόν, προσέξτε μερικά από τα καρέ που δημοσιεύουμε και δείτε όλο το…επεισόδιο εκείνης της μακρινής πια μέρας. Έτος…2012! Από τότε υπήρχε όπως φαίνεται κλίμα διαφωνίας ανάμεσα στο ζευγάρι!

Καβγάς Μενεγάκη Παντζόπουλου
Καβγάς Μενεγάκη Παντζόπουλου

Διαβάστε ακόμα: Σήμερα και όχι μόνο σήμερα, θα έχτε την ευκαιρεία να δείτε επιτέλους από πρώτο χέρι την αλήθεια κατάματα. Μια αλήθεια που είναι τόσο ευδιάκριτη για όσους παρατηρούν αλλά και τόσο…κρυμένη για όσους δεν ασχολούνται με τηνν σόου μπιζ! Οι λατρεμένες και εκπληκτικά γοητευτικές ξεσηκωτικές τηλεπερσόνες, ποζάρουν στο φακό εξ’ επαφής συνήθως αφού συμφωνούσαν με τις …συστάσεις του παπαράτσο να μην είναι και πολύ μακριά για να φαίνονται επαρκώς χορταστικές στο μάτι οι φωτογραφίες και να πουλήσουν τα εξώφυλλα!

Φαίη Σκορδά μαγιό
Φαίη Σκορδά μαγιό
Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά μαγιό
Φαίη Σκορδά μαγιό

Έτσι, σήμερα σα;ς αποκαλύπτουμε κάτι που όχι απλά δεν θα έπρεπε να είναι μυστικό…αλλά θα πρεπε εκείνοι που γνωρίζουν πως λειτουργεί η σόου μπιζ, να το αντιλαμβάνονται από χιλιόμετρα.

Πολλές φορές οι φωτογράφοι έχονατς κατά νου ότι η Ελένη Μενεγάκη και η Φαίη Σκορδά τους κάνουν χάρη που ποζάρουν για το φακό τους και όχι πως και κείνοι τους ήταν εξαιρετικά χρήσιμοι (αλλιώς, ποιος σου λέει καλημέρα, αν δεν θέλει κάτι από σένα;) τραβούσαν από τόσο μεγάλη απόσταση ώστε να είναι αληθοφανές το…παπαράτσι. Δηλαδή ότι δεν γνώριζαν τίποτα και ότι επρόκειτο για…θύματα του αδηφάγου φωτογραφικού φακού.

Δεν είμαστε στο μαυλό των διασήμων, είναι όμως συνεργάτες μας, είμασταν στον ίδιο χώρο με διαφοερετικές ειδικότητες ας πούμε, όπότε, μόνο έτσι μπορούμε να ερμηνεύσουμε αυτή την…τάση να κάνουν πως δεν γνωρίζουν πολλές φορές.

Πιστεύουμε το ότι αν δείχνεις πως θέλεις και γνωρίζεις να σε φωτογραφίζουν – πόσο μάλλον με μαγιό – τους έκανε να νοιώθουν “πεινασμένοι” για δημοσιότητα. Πως έχουν ανάγκη την προβολή.

Ένας όμως τόσο ισχυρός σε δημοσιότητα, την έχει τόσο δεδομένη, τόσο στο τσεπάκι του την προβολή του, που …υποτίθεται, έχει μπουχτίσει και θέλει μερικε΄ς στιγμές χωρίς αυτή για να…ηρεμήσει.

Όμως αν προσπαθείσετε να μπείτε λίγο στην θέση τους, σκεφτείτε ότι αν ξαπλώνατε κάτω από τον ήλιο, αντί ν’ αδειάσετε το μυαλό σας από σκέψεις, εκείνο θα γυρνούσε γύρω από την απόλαυση ν’ ασχολούνται μαζί σας. Ποιος το βαριέται αυτό αν δεν έχει κάτι να κρύψει;

Αφού με αυτό τρέφεται η ματαιοδοξία μας, αλλά και το πόσο “μετράμε” στην στο χώρο που κινούμαστε!

Παρακάτω θα δείτε πόζες απίστευτες και από την Φαίη Σκορδά και από την Ελένη Μενεςγάκη στο φακό μας!Θα τρίβεις

 

Κάθε φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φακό μας, σε κάθε φωτογραφία γνώριζε πως κάνεμ κλικ. Ήταν η ΜΕΤΑ Λάτσιου εποχή, η εποχή του μεγάλου ενδιαφέροντος. Η…αγωνία όσως ασχολούνταν με την σόου μπιζ, δηλαδή των δημοσιογράφων κυρίως, για το ποια θα είναι η εξέλιξη της σχέσης Μενεγάκη Παντζόπουλου!

Παπαράτσι! Η Ελένη Μενεγάκη σε 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που έγραψαν ΙΣΤΟΡΙΑ! Με μαγιό και χωρίς ρετούς!
Παπαράτσι! Η Ελένη Μενεγάκη σε 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που έγραψαν ΙΣΤΟΡΙΑ! Με μαγιό και χωρίς ρετούς!

Θα μείνουμε στην στάση του σώματος και των δύο. Νομίζουμε πως δείχνουν το πως νοιώθουν και το πόσο σημαντικό θέμα κάνουν αυτό που σύμφωνα με τη δική μας λογική θα έπρεπε ή να τους είναι αδιάφορο ή κυρίως, να τους διασκεδάζει..

PAPARAZZI Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος: ΕΦΕΥΓΕ και τον ΚΡΑΤΟΥΣΕ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ μπροστά στο φακό!!!
PAPARAZZI Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος: ΕΦΕΥΓΕ και τον ΚΡΑΤΟΥΣΕ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ μπροστά στο φακό!!!

Το οξύμωρο που βλέπουμε είναι σίγουρα το ότι πάντα υπάρχει ση αναμονή, για…το αδύνατο μην πούμε για το αφύσικο! Αν είμασταν διάσημοι, ή ακόμα καλύτερα αν κάναμε ζευγάρι με την διασημότερη Ελληνίδα, θα είχαμε την προσμονή να σβήσει η διασημότητα της και τα παρελκόμενα της…για τα οποία όλοι “προσεύχονται” ειδικά όταν έχουν μόνο τα χρήματα χωρίς την δόξα;

Κουτσελίνη για Μενεγάκη! ”Της κόστισε πάρα πολύ που…”

Μα, τι τραβάνει και αυτοί οι διάσημοι! Τι τραβάνε μου λες; Που εκεί που λιάζονται και αγναντεύουν την δίχως έστω ένα δα κυμματάκι θάλασσα, σκάει μύτη ο ακατανόμαστος παπαράτσο και τους ζαλίζει τον έρωτα.  Το πρόβλημα βέβαια πιστεύουμε πως πάντα υπήρχε στην μεταξύ τους συννενόηση.

Παπαράτσι! Η Ελένη Μενεγάκη σε 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που έγραψαν ΙΣΤΟΡΙΑ! Με μαγιό και χωρίς ρετούς!
Παπαράτσι! Η Ελένη Μενεγάκη σε 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που έγραψαν ΙΣΤΟΡΙΑ! Με μαγιό και χωρίς ρετούς!

Ελένη Μενεγάκη για Ζέτα Μενεγάκη! «Δίκιο είχε η μάνα μου και την έβγαλα τρελή!»

Εκείνη δεν μπορούσε χωρίς πέντε παπαράτσι γύρω της, εκείνος έκανε πως δεν ήθελε – ενώ όταν χρειάστηκε πόζαρε με σθένος σε αγορές επίπλω και όπου αλλού – Τελικά και οι δύο ήθελαν προφανώς πάρα πάρα πολύ, αλλά κάπου έχαναν την…μετάφραση!!!

Ελένη Μενεγάκη μαγιό
Ελένη Μενεγάκη μαγιό

Ελένη Μενεγάκη: Ο Μάκης Παντζόπουλος πηγαίνει με την….ΟΠΙΣΘΕΝ για να μην τον φωτογραφήσει ο paparazzi! Ο παπαράτσο μόλις έχει φτάσει την προγραμματισμένμη και…ναμενόμενη ώρα στην παραλία στα Άχλα. Η Ελένη Μενεγάκη το ξέρει φυσικά, ο Μάκης κάνει πως δεν το αντέχει.

Ξεκινά ένα αμίμητο σόου τραβάτε με και ας κλαίω ή αλλιώς το δράμμα μιας βασίλισσας και του πρίγκηπα της στον κόσμο των εξωφύλλων!

Έκανε τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ η Ελένη Μενεγάκη! Είπε τα πάντα για την ΣΚΛΗΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!

 

Διαβάστε ακόμα: Ξέρει, το βλέπει καλά πως έχει βραχεί και έχει κολλήσει πάνω στο επίμαχο σημείο. Ποζάρει με χάρη επιλέγοντας το στημένο, κορδωτό θυληκό περπάτημα.

Δείτε πρώτα εικόνα από τα αξέχαστα καλοκαίρια μας με την Ελένη Μενεγάκη και συνεχίστε από διαφορετικές στιγμές των διακοπών της.

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ! Η Ελένη Μενεγάκη ΤΟΠΛΕΣ! Η ΡΟ_Α που σου προκαλεί ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ! Η Ελένη Μενεγάκη ΤΟΠΛΕΣ! Η ΡΟ_Α που σου προκαλεί ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!

Μόνη ολομόναχη (μόνο με την μία κόρη της) έσερνε το καροτσάκι με κόπο μέσα στον καύσωνα, για να πάει νερά εμφιαλωμένα και είδη καθαρισμού όπως σκουπόξυλο στο σπίτι…ξέρετε αυτό στην πολυκατοικία στηνΚάρυστο που φημολογείται πως είναι δική της αλλά μόνο εκείνη γνωρίζει.

Ο παπαράτσο και απέναντι του η όαση δροσιάς της Ελληνικής τηλεόρασης. Ηλιοκαμένη, με αχτένιστο το στιβαρό σγουρό ξανθό μαλλί της.

 

Ελένη Μενεγάκη! Το μικρό ΡΟΖ ΕΣΩΡΟΥΧΟ κάτω από το ΔΙΑΦΑΝΟ φόρεμα! Το ηλιοκαμένο...

Μόνη ολομόναχη (μόνο με την μία κόρη της) έσερνε το καροτσάκι με κόπο μέσα στον καύσωνα, για να πάει νερά εμφιαλωμένα και είδη καθαρισμού όπως σκουπόξυλο στο σπίτι…ξέρετε αυτό στην πολυκατοικία στηνΚάρυστο που φημολογείται πως είναι δική της αλλά μόνο εκείνη γνωρίζει.

Ελένη Μενεγάκη! Το μικρό ΡΟΖ ΕΣΩΡΟΥΧΟ κάτω από το ΔΙΑΦΑΝΟ φόρεμα! Το ηλιοκαμένο... 1

Ελένη Μενεγάκη διακοπές: Το μαλλί ΣΚΟΥΠΑ, και το..σκουπόξυλο!
Ελένη Μενεγάκη διακοπές: Το μαλλί ΣΚΟΥΠΑ, και το..σκουπόξυλο!

Όπως μόνο εκείνη γνωρίζει αν χρησιμοποίησε τελικά η ίδια το σκουπόξυλο!

Δείτε όμως το λουκ από την κορφή έως τα περιποιημένα νύχια της αρχόντισας της Ελληνικής τηλεόρασης!

Ελένη Μενεγάκη διακοπές: Το μαλλί ΣΚΟΥΠΑ, και το..σκουπόξυλο! 1

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Μενεγάκη μαγιό και ΔΕΟΣ στην ΤΡΟΠΙΚΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ του δάσους!… Μα, στην Άνδρο! Μη φανταστείτε κάπου πιο μακριά. Εκεί μπορείτε να βρείτε τέτοια τροπική βλάστιση και να ζήσετε την περιπέτεια όμως η Ελένη Μενεγάκη!

 

Τι νομίζετε πως χρειάζεται; Δυο φίλοι μια φωτογραφική μικρή και καλή διάθεση!

 

Δείτε λοιπόν την Ελένη πως απολαμβάνει μεσημέρι καλοκαιριού την βόλτα της στο τοπίο.