Hit enter after type your search item

Στάθης Παναγιωτόπουλος! Η ηλικία, η … ΡΟΖ σχέση και ο ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ γάμος Γεννήθηκε στις 4 Mαρτίου του 1963

Η ηλικία

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι 58 ετών
Ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ
Κατάγεται από την Αλόννησο
Σπούδασε Aγγλική Φιλολογία στο A.Π.Θ.

η … ΡΟΖ σχέση

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως είχε μιλήσει με την 30χρονη πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, λίγες ημέρες πριν γίνει γνωστή η καταγγελία πως ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα διέρρευσε βίντεο με ερωτικές στιγμές τους στο διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η Ναταλία Γερμανού, σχολιάζοντας τις καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, είπε πως είχε επικοινωνία μέσω Instagram με την 30χρονη, η οποία της ζητούσε βοήθεια για να δημοσιευθεί το θέμα. Συγκεκριμένα, είπε στην εκπομπή της το μεσημέρι του Σαββάτου (18.12.2021):

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το…ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ του ΚΡΥΦΟΥ ΓΑΜΟΥ στην Αλόνησο! Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ οι ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ!

«Για την επικοινωνία που είχα μέσω Instagram με το κορίτσι αυτό. Στην πρώτη μας επικοινωνία μου είπε πως “απευθύνομαι σε εσάς γιατί έχω παρακολουθήσει τον τρόπο που η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται χειρίζεται τις γυναίκες που έχουν υποστεί διαφόρων ειδών κακοποιήσεις. Πιστεύω πως μπορείτε να με βοηθήσετε. Υπάρχει ένας άνθρωπος που τον βλέπω στην τηλεόραση, που εμένα στο παρελθόν με έχει βλάψει. Έχω κινηθεί δικαστικά εναντίον του, αλλά δε βλέπω να γίνεται κάτι.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Μετά από όλα αυτά μου ζήτησε να συνευρεθούμε ξανά ερωτικά» λέει η πρώην σύντροφος

Δεν μου είπε το όνομά του και δεν της το ζήτησα και εγώ να μου το πει. Την παρέπεμψα κατευθείαν στην Ειρήνη Αρβανίτη, που είναι η αρμόδια δημοσιογράφος της εκπομπής που χειρίζεται τέτοια θέματα, η οποία φυσικά επικοινώνησε με τη δικηγόρο της κοπέλας. Για να μπορούσαμε εμείς σαν εκπομπή να το κοινοποιήσουμε το θέμα και να τον κατονομάσουμε, έπρεπε η δικηγόρος να μας δώσει τη δικογραφία. Γιατί αλλιώς θα μπορούσε να μας μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στάθης Παναγιωτόπουλος ροζ υλίκο, ροζ βίντεο και ροζ φωτογραφίες «Είχε άπειρο υλικό πάνω από 50 γυναίκες»

Η δικηγόρος δεν ήθελε να μας δώσει τη δικογραφία. Ήθελαν να επιμείνουν στον νομικό τρόπο επίλυσης του θέματος. Η δημοσιοποίηση προέκυψε γιατί κάποια μέρα το κορίτσι αυτό είπε ”όχι άλλο”. Διάλεξε τον δρόμο του Twitter που κινήθηκε ακαριαία. Και πόσο γρήγορα αντέδρασαν οι Ράδιο Αρβύλα».

ο ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ γάμος

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το παρασκήνιο του γάμου του στην Αλόννησο

Μετά από γνωριμία λίγων μόλις μηνών ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε την 1η Νοεμβρίου την κατά πολλά χρόνια νεότερη σύντροφό του.

Το σημείο στο οποίο έγινε ο γάμος είναι ένα ειδυλλιακό μέρος, μιας και το επιλέγουν πολλά ζευγάρια για τον πολιτικό τους γάμο, κυρίως το καλοκαίρι, λόγω της υπέροχης θέας. Εκεί ακριβώς παντρεύτηκε και ο γνωστός παρουσιαστής, ενώ στον γάμο του ζευγαριού βρέθηκαν μόνο δύο μάρτυρες που υπέγραψαν, αλλά και δύο ακόμη άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί.

Από τους ελάχιστους που βρέθηκαν στο σημείο την ώρα του γάμου ήταν ο αντιδήμαρχος της περιοχής ο οποίος μίλησε στην κάμερα: «Ο γάμος ήταν μια ευχάριστη στιγμή για εμάς εδώ, έγινε σε κλειστό κύκλο, δεν ήθελε και ο ίδιος πολλά πολλά. Ήμασταν έξι άτομα συνολικά. Ο δήμαρχος, οι μάρτυρες και ένα ζευγάρι που περνούσε τυχαία από εκεί για να θαυμάσει τη θέα. Με το μηχανάκι είχε έρθει να παντρευτεί, δεν ήθελε να βγάλουμε φωτογραφίες. Ήταν χαρούμενος όμως, κανένας δεν περίμενε από τον Στάθη να παντρευτεί, αλλά και η σύζυγός του ήταν κάτι το οποίο ήθελε πολύ», είπε στο T-LIVE.

Παράλληλα οι κάτοικοι στην Αλόννησο δεν γνώριζαν το παραμικρό για τον γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Για τον γάμο του ενημερώθηκα μέσα από το διαδίκτυο, δεν ακούστηκε και κάτι βέβαια, κακά τα ψέματα εδώ πέρα ζούμε λίγοι άνθρωποι», είπε μόνιμος κάτοικος.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :