Σταύρος Θεοδωράκης ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ με καρκίνο, πολιτική και ”άγνωστη” σύζυγο

Σταύρος Θεοδωράκης ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ με καρκίνο, πολιτική και ”άγνωστη” σύζυγο Ο Σταύρος Θεοδωράκης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τους «Πρωταγωνιστές», την εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της στην ιστορία της. Ο δημοσιογράφος, έχει μια αρκετά μεγάλη πορεία στον χώρο, ενώ έχει ασχοληθεί και με την πολιτική, ιδρύοντας το κόμμα «Ποτάμι». Αναζητήσεις σχετικές με το ποια είναι η σύζυγός του, η ηλικία, το βιογραφικό, και το πρόβλημα υγείας του, όταν ο καρκίνος του χτύπησε την πόρτα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς, οπότε πάμε να δούμε όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνον.

Σταύρος Θοεδωράκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Σταύρος Θεοδωράκης: Η ηλικία, η υπέροχη σύζυγος και η κόρη
Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι Έλληνας δημοσιογράφος, παρουσιαστής και πολιτικός, ιδρυτής του κόμματος «Το Ποτάμι». Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 εξελέγη βουλευτής με το κόμμα του, το οποίο κατέλαβε συνολικά 17 έδρες επί συνόλου 300. Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς το κόμμα του κατέλαβε 11 έδρες.

https://www.youtube.com/watch?v=UHDAfcgxJBo

Γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1963, στον Δραπανιά Χανίων και η ηλικία του είναι 58 ετών.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα και τώρα μένει στο Χαλάνδρι.

Τέρμα αριστερά η σύζυγός του, Νίκη

Η σύζυγός του Νίκη δεν επιθυμεί να προκαλεί και οι φορές που έχουμε δει το ζευγάρι μαζί σε δημόσια εμφάνιση είναι ελάχιστες. Μάλιστα, η ίδια ήταν υπάλληλος σε εφορία, όμως πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί. Σταύρος και Νίκη Θεοδωράκη έχουν μαζί μια κόρη, την Αργυρώ, η οποία και τον είχε κουρέψει κατά την διάρκεια της καραντίνας.
Το Instagram του @stavrostheodorakis έχει πάνω από 20.000 ακόλουθους.

Με την κόρη του, Αργυρώ Θεοδωράκη

Σταύρος Θεοδωράκης: Η δημοσιογραφία και η πολιτική
Ξεκίνησε να δημοσιογραφεί το 1984. Την περίοδο 1985-87 ο Σταύρος Θεοδωράκης ασχολήθηκε με την εκπαίδευση των Ρομά.
Έχει δουλέψει σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς (902 Αριστερά, ΣΚΑΪ κ.ά.) και εφημερίδες (Η Πρώτη, Μεσημβρινή, Ελευθεροτυπία, Το Βήμα, Τα Νέα κ.ά.). Το 2000 ξεκίνησε την παρουσίαση της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» στη ΝΕΤ.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκαλύπτει πρώτη φορά για τους Πρωταγωνιστές!

Από το 2005 η εκπομπή συνεχιζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Είναι μέλος της ομάδας δημοσιογράφων που ίδρυσε τον ιστότοπο protagon.gr το 2009.
Τον Φεβρουάριο του 2014, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία για να ιδρύσει το φιλοευρωπαϊκό κόμμα «Το Ποτάμι». Οι πρώτες εκλογές στις οποίες συμμετείχε το νέο κόμμα ήταν οι ευρωεκλογές του 2014, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να θέτει υποψηφιότητα. Το Ποτάμι ήρθε πέμπτο σε ψήφους με ποσοστό 6,6%, εκλέγοντας έτσι 2 ευρωβουλευτές, κάτι που χαρακτηρίστηκε ως «πολιτικός άθλος» από τον αρχηγό του.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 το Ποτάμι ήρθε τέταρτο σε ψήφους με ποσοστό 6,1% και κατέλαβε 17 έδρες στο Κοινοβούλιο, ενώ ο αρχηγός του επέλεξε την έδρα των Χανίων.
Το Ποτάμι δεν συμμετείχε στην Κυβέρνηση Τσίπρα.
Στις επόμενες εκλογές, ο Σταύρος Θεοδωράκης επέλεξε την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης, ενώ το κόμμα του ήρθε έκτο σε ψήφους με ποσοστό 4,09% και εξέλεξε 11 βουλευτές.
Σταύρος θεοδωράκης: Η μάχη του με τον καρκίνο
«Έκανα μία εξέταση υπό την πίεση ενός φίλου. Και αν δεν την είχα κάνει, δεν ξέρω αν θα ήμουν σήμερα εδώ», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε παλαιότερη συνέντευξή του στο “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου και συνέχισε:

«Είχα κάνει μια επίσκεψη στο στρατιωτικό Νοσοκομείο, ως πολιτικός και με έπιασε ένας φίλος στον διάδρομο και με ρώτησε εάν έχω κάνει PSA και με πίεσε να κάνω. Δεν ήθελα, αλλά με πήρε με το ζόρι.

Μου πήρε αίμα και με πήρε τηλέφωνο μετά από τρεις μέρες και μου είπε “θέλεις να ξανάρθεις από εδώ να κάνουμε την εξέταση γιατί έχει γίνει ένα λάθος;”. Ήταν τόσο υψηλά τα νούμερα, που πίστεψε ό,τι ήταν ένα λάθος. Οφείλω πολλά σε αυτόν τον άνθρωπο. Γιατί θα ξεχνιόμουν… Με ζόρισε, έκανα την εξέταση και πρόλαβα ένα μεγαλύτερο κακό.

Δεν προσποιούμαι ότι δεν φοβάμαι τον θάνατο, έχεις πράγματα που θέλεις να δεις που αφορούν το παιδί σου, που αφορούν τη ζωή σου, που αφορούν τους ανθρώπους που αγαπάς, θέλεις να συνεχιστεί αυτό το παραμύθι της ζωής. Και η ξαφνική διακοπή είναι άσχημο πράγμα».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης (Δραπανιάς Χανίων, 21 Φεβρουαρίου 1963) είναι Έλληνας δημοσιογράφος, παρουσιαστής και πολιτικός, ιδρυτής του κόμματος «Το Ποτάμι». Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 εξελέγη βουλευτής με το κόμμα του, το οποίο κατέλαβε συνολικά 17 έδρες επί συνόλου 300. Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς το κόμμα του κατέλαβε 11 έδρες.Ο Σταύρος Θεοδωράκης γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1963 σε ένα χωριό των Χανίων, τον Δραπανιά της Κισάμου και μεγάλωσε στην Άνω Αγία Βαρβάρα της δυτικής Αθήνας. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1984 από το ραδιόφωνο, συνέχισε με την αριστερή Πρώτη και όταν αυτή έκλεισε πήγε στη συντηρητική Μεσημβρινή.

Σταύρος Θοεδωράκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ακολουθώντας τους συνταγματικούς κανόνες (!) κάθε τέσσερα χρόνια τα αλλάζει όλα στη ζωή του, έχει δουλέψει σε εννιά ραδιοφωνικούς σταθμούς (ανάμεσά τους ο ΣΚΑΪ αλλά και ο 902 αριστερά στα FM), σε έξι περιοδικά, τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς και έχει κάνει πολιτικές συνεντεύξεις για την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και το Βήμα της Κυριακής.

Για δύο χρόνια επέστρεψε στη γειτονιά που μεγάλωσε και ασχολήθηκε παράλληλα με τη δημοσιογραφία και με την επιμόρφωση των Ρομ.

Το 1999 ξεκίνησε να παρουσιάζει στην τηλεόραση τους «Πρωταγωνιστές» μια ενημερωτική εκπομπή που ήταν πρώτη σε θεαματικότητα τα τελευταία χρόνια στο MEGA, δίνοντας παράλληλα λόγο στους «άλλους Πρωταγωνιστές» στα Νέα του Σαββατοκύριακου.

Βιογραφία
Τα πρώτα χρόνια και η δημοσιογραφία
Γεννήθηκε στον Δραπανιά το 1963 και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα. Σύμφωνα με τον ίδιο ήταν «ένας μέτριος μαθητής που έκρυβε την εφημερίδα μέσα στα σχολικά τετράδια» και είχε κακούς δασκάλους, ενώ δούλευε και έκανε μεροκάματα σε χειρωνακτικές μικροδουλειές, όπως σε φορτηγά.

Ξεκίνησε να δημοσιογραφεί το 1984. Την περίοδο 1985-87 ασχολήθηκε με την εκπαίδευση των Ρομά.[2] Έχει δουλέψει σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς (902 Αριστερά, ΣΚΑΪ κ.ά.) και εφημερίδες (Η Πρώτη, Μεσημβρινή, Ελευθεροτυπία, Το Βήμα, Τα Νέα κ.ά.). Το 2000 ξεκίνησε την παρουσίαση της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» στη ΝΕΤ.[3] Από το 2005 η εκπομπή συνεχιζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Είναι μέλος της ομάδας δημοσιογράφων που ίδρυσε τον ιστότοπο protagon.gr το 2009.

Πολιτική
Τον Φεβρουάριο του 2014, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία για να ιδρύσει το φιλοευρωπαϊκό κόμμα «Το Ποτάμι»,[5][6] το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως παράταξη με ασαφές πολιτικό στίγμα.[7] Σε προτάσεις που δημοσιεύτηκαν το 2015 από τον ίδιο συμπεριλαμβάνονταν η αντίθεση σε επιβολή νέων φόρων και οι αποκρατικοποιήσεις.[8] Οι πρώτες εκλογές στις οποίες συμμετείχε το νέο κόμμα ήταν οι ευρωεκλογές του 2014, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να θέτει υποψηφιότητα.[3] Το Ποτάμι ήρθε πέμπτο σε ψήφους με ποσοστό 6,6%, εκλέγοντας έτσι 2 ευρωβουλευτές, κάτι που χαρακτηρίστηκε ως «πολιτικός άθλος» από τον αρχηγό του.[9]

Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 το Ποτάμι ήρθε τέταρτο σε ψήφους με ποσοστό 6,1% και κατέλαβε 17 έδρες στο Κοινοβούλιο, ενώ ο αρχηγός του επέλεξε την έδρα των Χανίων.[10] Το Ποτάμι δεν συμμετείχε στην Κυβέρνηση Τσίπρα, λόγω της συμμετοχής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε αυτήν, καθώς θεωρεί τους ΑΝΕΛ ως «αντιευρωπαϊστές».[11][12][13] Στο δημοψήφισμα τάχθηκε υπέρ του «Ναι». Στις επόμενες εκλογές, ο Σταύρος Θεοδωράκης επέλεξε την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης, ενώ το κόμμα του ήρθε έκτο σε ψήφους με ποσοστό 4,09% και εξέλεξε 11 βουλευτές.

Έχει ασκήσει έντονη κριτική στην Κυβέρνηση Τσίπρα όσο αφορά τις προεκλογικές δεσμεύσεις και τους μετέπειτα χειρισμούς της.

Συγγραφικό έργο
«Εξομολογήσεις Πρωταγωνιστών»
«Οι άνθρωποί μου»
«Αυτό που ζούμε» Ιωάννα Παλιοσπύρου Θα παραχωρήσει συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Στην εκπομπή του Σταύρου Θοεδωράκη «Πρωταγωνιστές» θα δώσει συνέντευξη η Ιωάννα Παλιοσπύρου και θα είναι η πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα.

Μετά από σειρά επεμβάσεων και χειρουργείων λόγω της επίθεσης που δέχθηκε με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα αποκαλύψει το πρόσωπό της. Η εκπομπή θα μεταδοθεί την επόμενη εβδομάδα κι η ίδια θα περιγράψει την περιπέτειά της και πως είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας της.

«Είναι το σημείο μηδέν. Πλέον τη ζωή μου τη σκέφτομαι, πριν από αυτό και μετά από αυτό. Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία» ανέφέρει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο τρέιλερ δίπλα από το ασανσέρ.

Σταύρος Θεοδωράκης: ποια είναι η άγνωστη σύζυγός του, Νίκη

Ποια είναι η σύζυγος του Σταύρου Θεοδωράκη, Νίκη Θεοδωράκη; Δείτε τις φωτογραφίες τους.

Η Νίκη Θεοδωράκη σύζυγος του Σταύρου Θεοδωράκη, είναι μια χαμηλών τόνων γυναίκα, η οποία προτιμά να μένει πίσω από τις κάμερες. Ήταν υπάλληλος σε εφορία και έχει συνταξιοδοτηθεί πλέον.

spania emfanisi deite ton stavro theodoraki me ti syzygo tou niki se diakopes sti tzia 300
Η Νίκη Θεοδωράκη, λατρεύει την πεζοπορία και όποτε υπάρχει χρόνος επιδίδεται στο αγαπημένο της χόμπι, πράγμα που έκανε και στο νησί. Ο ιδρυτής του «Ποταμίου» και η σύζυγος του έφυγαν αεροπορικώς από τη Σκιάθο την Κυριακή.

Σταύρος Θεοδωράκης ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ με καρκίνο, πολιτική και ''άγνωστη'' σύζυγο