Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Στέφανος Κορκολής βιογραφικό! Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ, οι ΓΑΜΟΙ, η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ και τα… παιδιά Ο Στέφανος Κορκολής γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1960.
Είναι 61 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Παρθένου.
Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Πατήσια.
Είναι συνθέτης, πιανίστας και ερμηνευτής.
Θείος του είναι ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας, ενώ παππούς του ο Διονύσιος Κορκολής.

Τα ροζ βίντεο και η δικαστική διαμάχη

Τα ροζ βίντεο και η δικαστική διαμάχη Το ιστορικό των τηλεοπτικών «αποκαλύψεων», οι αντιδράσεις των εμπλεκομένων και το περιεχόμενο των μηνύσεων Ηταν «κεραυνός εν αιθρία» ή μήπως ήταν η… φυσική ροή των πραγμάτων; Ο σάλος που δημιουργήθηκε με τις «αποκαλύψεις» για την προσωπική ζωή του συνθέτη και τραγουδιστή κ. Στέφανου Κορκολή στην εκπομπή «Ζούγκλα» του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Στέφανος Κορκολής–Μαρί Κωνσταντάτου -Κυριακού: Και αλλα 9 ζευγάρια διάσημων Ελλήνων που είχαμε ξεχάσει πως ήταν μαζί

Ηταν «κεραυνός εν αιθρία» ή μήπως ήταν η… φυσική ροή των πραγμάτων; Ο σάλος που δημιουργήθηκε με τις «αποκαλύψεις» για την προσωπική ζωή του συνθέτη και τραγουδιστή κ. Στέφανου Κορκολή στην εκπομπή «Ζούγκλα» του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου θέτει πάλι το ζήτημα του καθορισμού των ορίων μεταξύ ιδιωτικού και δημοσίου βίου. Η υπόθεση παίρνει πλέον την άγουσα προς τη Δικαιοσύνη, ενώ το αρμόδιο όργανο της πολιτείας που θα μπορούσε να κρίνει αν παραβιάστηκαν οι κανόνες της δεοντολογίας, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, έχει «παγιδευτεί» στην κόντρα του με το υπουργείο Τύπου.

Ολα άρχισαν την περασμένη Κυριακή, όταν προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο με ερωτικές περιπτύξεις του κ. Κορκολή με νεαρή κοπέλα και ακολούθησαν αιχμές για σχέσεις του καλλιτέχνη με ανήλικα κορίτσια. Ο ίδιος ο κ. Κορκολής διέψευσε κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ για το «βίντεο της κλειδαρότρυπας» υποστήριξε ότι η κοπέλα ήταν πρώην μνηστή του. Ολα αυτά όμως διανθίστηκαν και με άλλες «αποκαλύψεις» του κ. Τριανταφυλλόπουλου για «ιδιαίτερες σχέσεις» με μοντέλα γένους αρσενικού των γνωστών σχεδιαστών μόδας κκ. Μ. Ασλάνη και Φιλήμονα.

Το θέμα όμως που έλαβε πολύ μεγάλες διαστάσεις ήταν εκείνο στο οποίο εμπλέκεται ο κ. Κορκολής. Ο τραγουδιστής αντέδρασε έντονα και κατέθεσε μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου για προσβολή αξιοπρέπειας, παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και συκοφαντική δυσφήμηση. Παράλληλα από τις Βρυξέλλες, όπου βρισκόταν για επαγγελματικές υποχρεώσεις, απέστειλε δήλωση διαμαρτυρίας που κοινοποιήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, στον Συνήγορο του Πολίτη,

Ο Στέφανος Κορκολής τραγουδάει “Σκόνη και θρύψαλα” Βίντεο

στην ΕΣΗΕΑ και στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών. Ο κ. Κορκολής καταγγέλλει στη δήλωση αυτή ότι ο δημοσιογράφος «παράνομα και αυθαίρετα και αναίτια με κατασπίλωσε με την εκπομπή του πατώντας πάνω στην τιμή και στην υπόληψή μου και συνθλίβοντάς την από τη θέση ισχύος που του παρέχει το «μέσο» που χρησιμοποιεί και που νομίζει ότι εν κατακλείδι σε επίπεδο εξουσιαστικό τελικά θα τον προστατέψει για να μη λογοδοτήσει».

Από την πλευρά του, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος σε δημόσιες τοποθετήσεις του υπεραμύνθηκε της εκπομπής του θεωρώντας ότι δεν παρέβη τους κανόνες δεοντολογίας, ενώ απείλησε και με μήνυση τον κ. Κορκολή. «Είναι υποκρισία», δήλωσε, «να νιώθουμε προσβεβλημένοι από τη γαρνιτούρα που είναι οι ερωτικές σκηνές και να μην κοιτάμε την ουσία που αφορά αποπλάνηση ανηλίκων».

Η υπόθεση προκάλεσε πονοκέφαλο στη διοίκηση του καναλιού. Σε ανακοίνωσή του ο σταθμός τόνισε τα ακόλουθα: «Η επιλογή της θεματογραφίας ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον δημοσιογράφο, ο οποίος είναι αρμόδιος και υπεύθυνος για τη διενέργεια και εξέλιξη της δημοσιογραφικής έρευνας, τη συγκέντρωση και κυρίως την αξιολόγηση του αποδεικτικού υλικού, η οποία περαιτέρω συνιστά πρόκριμα για την ανάγκη δημοσιοποίησης του θέματος προς την ενημέρωση του κοινού.

Στέφανος Κορκολής: “Περνάω ακόμα περιπέτειες με την υγεία μου”

Οσον αφορά δε την προβολή των επίμαχων σκηνών, η οποία έγινε χωρίς τη γνώση του διευθυντή προγράμματος του σταθμού, εκφράζουμε τη λύπη μας. Ανεξαρτήτως αν ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, ως εκτελεστής παραγωγής της εκπομπής και παρουσιαστής της, ενήργησε στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας ή όχι, η εκφορά οιασδήποτε αξιολογικής κρίσης για το πρόσωπό σας (σ.σ.: για τον κ. Κορκολή) δεν συνιστά παρά έκφραση της προσωπικής και μόνον γνώμης του ιδίου.

Στέφανος Κορκολής βιογραφικό! Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ, οι ΓΑΜΟΙ, η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ και τα... παιδιά
Στέφανος Κορκολής βιογραφικό! Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ, οι ΓΑΜΟΙ, η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ και τα… παιδιά

Τέλος, ανεξαρτήτως της βασιμότητας ή μη των προβαλλομένων ισχυρισμών, διαφωνούμε ρητά και κατηγορηματικά ως προς τον τρόπο και τα μέσα διαχείρισης του αποδεικτικού υλικού και των δημοσιογραφικών τεκμηρίων που χρησιμοποιήθηκαν στην επίμαχη εκπομπή». Παράλληλα ο νομικός σύμβουλος του καναλιού, απαντώντας στο εξώδικο του κ. Κορκολή, τόνισε: «Δηλώνουμε ότι εφεξής ουδεμία μετάδοση της εν λόγω εκπομπής θα γίνει η οποία θα αναφέρεται στο πρόσωπό σας και αφορά την επίμαχη υπόθεση, για την οποία άλλωστε μόνη αρμόδια είναι η ήδη επιληφθείσα εισαγγελική αρχή».

Στέφανος Κορκολής βιογραφικό! Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ, οι ΓΑΜΟΙ, η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ και τα... παιδιά
Στέφανος Κορκολής βιογραφικό! Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ, οι ΓΑΜΟΙ, η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ και τα… παιδιά

Πάντως στην εκπομπή του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου την περασμένη Πέμπτη δεν επαναλήφθηκε το επίμαχο βίντεο, παρά το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα το «έβγαζε στον αέρα» και πάλι. Το μεσημέρι της Παρασκευής η Εισαγγελία Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του κ. Τριανταφυλλόπουλου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης. Στην υπόθεση παρενέβη την Πέμπτη και η νεοσύστατη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, πρόεδρος της οποίας είναι ο πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Κ. Δαφέρμος.

Στέφανος Κορκολής: «Έγραψα τραγούδια στη Νάνα Μούσχουρη και μου τα απέρριψε»

Σε ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η Αρχή θα συνέλθει αύριο (Δευτέρα) και θα ασχοληθεί με την υπόθεση του συνθέτη αλλά και με την περίπτωση του κ. Ασλάνη. Ακόμη τονίζεται ότι η Αρχή «θα λάβει σχετική απόφαση και θα επιβάλει σε περίπτωση παραβάσεως του νόμου τις προβλεπόμενες κυρώσεις». Παρέμβαση έκανε και η ΕΣΗΕΑ, η οποία έκανε λόγο για «αήθη τηλεοπτικό κανιβαλισμό» και παρέπεμψε τον δημοσιογράφο στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Τον χαρακτηρισμό της ΕΣΗΕΑ για την υπόθεση υιοθέτησε και ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ευάγγελος Γιαννόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι το περιεχόμενο της εκπομπής συνιστά προσβολή της προσωπικότητας. «Δεν μπορεί να συνθλίβεται μια προσωπικότητα με το εμπόριο που κάνει ένας φερόμενος δημοσιογράφος» δήλωσε. Από την πλευρά του, ο υπουργός Τύπου κ. Δ. Ρέππας δήλωσε ότι αρμόδιο για να παρέμβει είναι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Ο Στέφανος Κορκολής ήδη από την ηλικία των τεσσάρων ετών είχε την ικανότητα να απομνημονεύει με μεγάλη ευκολία κομμάτια κλασικής μουσικής και να τα αναπαράγει στο πιάνο σχεδόν αυτούσια.

Στέφανος Κορκολής βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ξεκίνησε τις σπουδές του στο Ωδείο Αθηνών υπό την καθοδήγηση της Μαρίκας Παπαϊωάννου και υπό τη διδασκαλία της Φοίβης Βάλληνδα, απ’ όπου απέκτησε το δίπλωμα πιάνου και αμέσως μετά ταξίδεψε στο Παρίσι για να συνεχίσει τις σπουδές του –με υποτροφία του γαλλικού κράτους– δίπλα στην διεθνούς φήμης πιανίστρια Ιβόν Λεφεμπίρ.

Ενώ, παρακολούθησε τα μαθήματα και άλλων κορυφαίων μουσικών και ήρθε σε επαφή με καλλιτέχνες υψηλού βεληνεκούς της Γαλλίας και του εξωτερικού.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ωδείο του Παρισιού και στην École Normale de Μusique και επιπλέον κέρδισε το πρώτο βραβείο καλύτερης μουσικής σύνθεσης για σύγχρονο μπαλέτο στο Διεθνές Φεστιβάλ της Βαλ-ντε-Μαρν.
Το 1989 έκανε τον πρώτο ελληνικό δίσκο γράφοντας μουσική για τη Μαρία Δημητριάδη και αμέσως μετά για τη Δήμητρα Γαλάνη.
Το 1990 έκανε την πρώτη του προσωπική ελληνική δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Που λες κι είσαι νύχτα”.
Το 1991 επέστρεψε οριστικά στην Ελλάδα. Αρχικά λοιπόν, έκανε διαφημιστικά και μουσικά σήματα για τους νεοσύστατους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Λίγο αργότερα, έγραψε μουσική για το δίσκο του Ανδρέα Μικρούτσικου το “Χαμένο νησί”.
Στη συνέχεια, ήρθε η δεύτερη προσωπική του δουλειά με τίτλο “Οι μέρες της φωτιάς”.
Την ίδια χρονιά (1991) πρωταγωνίστησε στην ταινία “Τούνελ” μαζί με την ηθοποιό Ελευθερία Βιδάκη.

Το 1993 συνέθεσε τη μουσική για την κινηματογραφική ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη “Πάνω κάτω και πλαγίως”.
Το 1999 έγραψε τη μουσική για την ταινία της Όλγας Μαλέα, “Η διακριτική γοητεία των αρσενικών”. Το 1997 συνεργάστηκε δισκογραφικά με την μεγάλη κυρία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού Μαρινέλλα.
Το 1998 άρχισε να δίνει ρεσιτάλ πιάνου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Ηρώδειο καθώς και σε χώρες του εξωτερικού. Η λίστα με τις συνεργασίες του περιελάμβανε τον Γιώργο Νταλάρα, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Μάριο Φραγκούλη, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τη Μελίνα Ασλανίδου, την Ντούλτσε Πόντες κ.α.

Το 2003 εμφανίστηκε μαζί με την Ντούλτσε Πόντες στην Όπερα της Μπρατισλάβας στην Σλοβακία, ως επίσημα προσκεκλημένοι από τον Πορτογάλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στη Σλοβακία. Ο Στέφανος Κορκολής παρασημοφορήθηκε από τον Σλοβάκο πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά το πέρας της συναυλίας.
Τον Απρίλιο του 2004, έδωσε ρεσιτάλ πιάνου για τα μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στα πλαίσια της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας στη Χάγη.
Το 2018, κυκλοφόρησε το δίσκο «Θα θελα αυτήν την μνήμη να την πω», με 21 συνθέσεις σε ποιήματα του Κωνσταντίνου Π. Καβάφη. Ο δίσκος, που απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από κριτικούς, έγινε χρυσός.

Ο Στέφανος Κορκολής έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά, ήταν παντρεμένος με τη Βικτώρια Καϊματζόγλου από το 2002 μέχρι το 2007, που πήρανε διαζύγιο.
Από το 2012 μέχρι και σήμερα είναι παντρεμένος με τη Σβετλάνα Γκέιμαν.
Δείτε επίσης: Χάρις Αλεξίου: Το πραγματικό όνομα, οι δύο γάμοι, η υιοθεσία και ο γοητευτικός γιος της

 

Ο Στέφανος Κορκολής είναι παντρεμένος τα τελευταία 10 χρόνια με τη Σβετλάνα Γκέιμαν, η οποία είναι Ρωσίδα τραγουδίστρια της trip hop, ethic και ηλεκτρονικής μουσικής. Η Σβετλάνα Γκέιμαν κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό album σε μικρή ηλικία, το οποίο πούλησε 1,5 εκατομμύριο αντίτυπα. Γνωρίστηκαν όταν ο συνθέτης ανέλαβε την ενορχήστρωση ενός δίσκου της.

Σε συνέντευξή του στην κάμερα του Star, ο Στέφανος Κορκολής είχε μιλήσει στο παρελθίν για τη σύζυγό του, αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί.

«Με τη συμβία μου έχουμε το ίδιο αντικείμενο και έτσι συνυπάρχουμε είτε στη σκηνή, είτε μουσικά. Είναι έμπνευση η γυναίκα μου.

Έχω σκεφτεί να γίνω πατέρας. Δεν θα πήγαινα ποτέ κόντρα σε μια φύση και κόντρα σε αυτό που είναι προορισμός του ανθρώπου», είχε πει στο παρελθόν ο Στέφανος Κορκολής.

Επίσης, συνέντευξη είχε δώσει και στην κάμερα του «FTHIS TV» και είχε αποκαλύψει πως θα ήθελε πολύ να ολοκληρώσει την οικογένειά του με τη σύζυγό του, όμως πιστεύει πως για να του συμβεί πρέπει να είναι θέλημα Θεού.

Στέφανος Κορκολής: Η μάχη του με τον καρκίνο

Ο Στέφανος Κορκολής παλεύει τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Love It» της Ιωάννας Μαλέσκου, είχε εξομολογηθεί ότι δεν ήθελε στην πραγματικότητα να μαθευτεί το ότι πάσχει από καρκίνο.

«Δεν έχω κρύψει πως αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία μου τα τελευταία χρόνια. Μιλάμε για τον καρκίνο, υπό την έννοια πως το ανέφερα σε μία συναυλία για καρκινοπαθείς. Δεν ήξερα ότι υπάρχει κάμερα από τοπικό κανάλι. Κι έτσι, ελλείψει ειδήσεων προφανώς, το πήραν και τα μεγάλα κανάλια και το έβγαλαν», εξήγησε ο Στέφανος Κορκολής.

Ενώ, ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας του και στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

«Μίλησα δημόσια σε μία εκδήλωση καρκινοπαθών στην Κρήτη, όπου με είχαν προσκαλέσει για να κάνω μία συναυλία για τους ανθρώπους που έχουν αυτή την ασθένεια. Όταν έκανα τη συναυλία ήταν μόλις είχα πάθει κι εγώ. Έτυχε κάποιος να το τραβήξει αυτό και επειδή ήταν μια περίοδος που δεν είχαν ειδήσεις και έπαιξε. Βεβαίως, μετά όταν ρωτήθηκα όπως ήταν αναμενόμενο απάντησα. Δεν θέλω να ξορκίζουμε τα πράγματα, δεν κάνει.

Ήμουν μια περίπτωση χειρουργήσιμη. Τα χειρουργεία δεν σταματάνε, ανά τόσο με ξαναθυμάται και πάμε… Δεν έχει τελειώσει. Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι είναι σαν κι εμένα, δεν πάμε εύκολα στον γιατρό να κοιταχτούμε, δεν κάνουμε τσεκ απ. Το ανακάλυψα βάσει συμπτωμάτων. Το τσιγάρο που δημιούργησε το πρόβλημα. Το δεύτερο είναι η πρόληψη. Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει κάποιος για τον εαυτό του», είπε ο Στέφανος Κορκολής.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :