freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΛΑΣ: “Η ΜΑΝΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για τον ΘΑΝΑΤΟ των ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ στην Πάτρα”. ΣΟΚ προκάλετσε η απόφαση του στρατηγού εν αποστρατεία της Ελληνικής αστυνομίας να πει δημόσια πως η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών είναι εκείνη που το…κανε! Αυτό ήταν σαν το κερασάκι στην τούρτα όσων ακούγονται δημόσια από “ειδικούς” και δημοσιογράφους και χωρίς πολλές φορές να τηρούν τα προσχήματα που είναι υποχρεωμένοι να κρατούν! Όμως η θέση που πήρε ένας τόσο έμπειρος άνθρωπος και μάλιστα χωρίς να διστάσει, προκαλεί μεγάλη εντύπωση.

¨Οπως ήταν αναμενόμενο, αυτό που συνέβει ήταν τόσο σοβαρό και τόσο ηχηρό, που δεν θα μπορούσε να περάσει σαν να μην ακούστηκε από τους γονείς! Την αντίδραση των δύο γονιών από την Πάτρα προκάλεσε με όσα είπε ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, κ. Χρήστος Ρουγκάλας στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΛΑΣ: "Η ΜΑΝΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για τον ΘΑΝΑΤΟ των ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ στην Πάτρα"
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΛΑΣ: “Η ΜΑΝΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για τον ΘΑΝΑΤΟ των ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ στην Πάτρα”

Οι δύο γονείς των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε διάστημα τριών χρόνων θα καταθέσουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 24/2.

Ειδικότερα, ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών υποστήριξε μιλώντας στο Mega, πως όταν οι δύο γονείς έχασαν τη Μαλένα, οι διανομείς της Πάτρας θέλησαν να τους βοηθήσουν οικονομικά, συγκεντρώνοντας ένα ποσό περίπου 650 ευρώ για την κηδεία του. Αυτή η κίνηση όμως συνδέθηκε από τον Στρατηγό με την αγορά μίας μηχανής από τον πατέρα.

Το T-live εντόπισε τον διανομέα, Γ. Αθανασίου, που πήγε το χρηματικό ποσό στους δύο γονείς. Ο ίδιος τόνισε πως ο έρανος δεν συνδέεται με την αγορά μοτοσυκλέτας. «Ο πατέρας δούλευε και ντελίβερι, τον έβλεπα όλη τη μέρα στους δρόμους και από τη θέση μου έκρινα ότι έπρεπε να μαζέψω κάποιους συναδέλφους ώστε να μαζευτεί ένα ποσό εκ μέρους για να δοθεί στην οικογένεια. Τα λεφτά σίγουρα θα πήγαν στο μνήμα του παιδιού. Η μηχανή αγοράστηκε μετά από ενάμιση χρόνο» είπε μεταξύ άλλων.

«Ήταν συγκλονισμένοι όλοι όταν έγινε αυτή η πράξη από μεριάς μας, και συγκινήθηκε τόσο πολύ στην αρχή που δεν ήθελε τα χρήματα. Μας ευχαρίστησε μετά και του είπα ότι έπρεπε να γίνει αυτή η πράξη. Ήταν κάπου στα 600-700 ευρώ. Δεν γνώριζα για οικονομικά, αλλά από τη στιγμή που το έβλεπα το παλικάρι να δουλεύει ώρες στο μηχανάκι, έκρινα αυτό. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω ότι οι άνθρωποι αυτοί θέλουν τα αίτια των θανάτων των παιδιών τους».

 

 

Πάτρα: ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ποιος είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ των τριών ΝΕΚΡΩΝ παιδιών! ΠΑΙΖΟΥΝ με την ΛΙΑ τους οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ! ΤΥΦΩΝΑΣ στοιχείων! Με κανέναν πια – όσο και να προσποιούνται – να κρατάει τα προσχήματα. Δεν εντοπίζεται ουδείς που να μην θεωρεί δεδομένη την εμπλοκή της μητέρας των τριών κοριτσιών. Κανείς δεν κοντοστέκεται μπορστά στο ενδεχόμενο να είναι αθώα. Όχι μόνο κανείς δημοσιογράφος. Κανείς επιστήμονας. Κανείς ψυχολόγος.

Edit

Πάτρα Νέες αναρτήσεις της μητέρας ”το έχω πάθει από έναν ηλίθιο γιατρό εδώ στην Πάτρα”

Όλοι από τηλεοράσεως παραθέτου στοιχεία, γεγονότα, που ακνένα απ’ αυτά, δεν “αθωώνει” την ήδη “ένοχη” στα μάτια του κοινού που παρακολουθεί μουδιασμένο.
Το κοινό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι σίγουρο για το ποιος ευθύνεται για τον θάνατο των τριών άτυχων παιδιών.
Η…σκληρότητα με την οποία άπαντες – ακόμα και φίλοι του ζευγαριού – μιλούν χωρίς να λένε επί λέξη “αυτή τα σκότωσε”. Όλοι όμως εννοούν μόνο αυτό.

Πάτρα: ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ποιος είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ των τριών ΝΕΚΡΩΝ παιδιών!
Πάτρα: ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ποιος είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ των τριών ΝΕΚΡΩΝ παιδιών!

Παράδειγμα ο άνθρωπος ο ειδικός που βγήκε στην Τατιάνα Στεφανίδου για ν’ αναλύσει τηνν γλώσσα του σώματος των γονιών κατά την συνέντευξη που έδωσαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη!

Πάτρα Γονείς! Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εντόπισε «περίεργα σημεία» στη συνέντευξη

ήταν τουλάχιστον τραγελαφικό το ότι κατακεραύνωσε με την ανάλυση όσων είδε τους γονείς. Τους καταδίκασε με…35 τρόπους. Τόσα ήταν τα σοιχεία που παρατήρησε στην συνέντευξη τους. Πάντα όμως ξεκινούσε, δίνοντας συλληπητήρια στους γονείς και αμέσως “κολλαέι’ και ένα “ωστοσο”. Μετά την λέξη αυτή, ότι άλλο και αν πει, χτίζει το προφίλ φόνισσας!
Σε περίπτωση που αυτό δεν αποδειχθεί, άραγε, ποια θα είναι η θέση όλων;

Σίγουρα όλοι δεν διακινδυνεύουν αφελώς την επαγγελματική τους υπόσταση. Συνεπώς, μοιάζουν να είναι σίγουροι για τις θέσεις που παίρνουν!

Διαβάστε τι έγινε στην Τατιάνα Στεγφανίδου:

Την ώρα που βγαίνουν συνεχώς νέα στοιχεία για την υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα, ο Μάριος Βογιατζής, ειδικός στη γλώσσα του σώματος, σχολίασε στην εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου, τη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς την περασμένη εβδομάδα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Βογιατζής εντόπισε 30 σημεία περίεργα, στα οποία υπάρχει σοβαρή απόκλιση αναμενόμενων συμπεριφορών με αυτή που παρουσιάζεται” στη συνέντευξη που έδωσαν στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Πάτρα! Που πήγαν τα χρήματα απο τον έρανο για τους γονείς των τριών παιδιών

Αφού στάθηκε στην παντελή έλλειψη εκδήλωσης θλίψης και οδύνης, στη συνέχεια σχολίασε ότι δεν υπάρχουν σαφείς απαντήσεις σε κρίσιμες ερωτήσεις. “Όπως για παράδειγμα στην ερώτηση του δημοσιογράφου ‘Ρούλα, έχεις σχέση με το θάνατο των παιδιών σου;’, αρχίζει μία περιγραφή και καταλήγει σε ερώτηση ‘πώς είναι δυνατόν να έχω κάνει κάτι τέτοιο;’. Μα αυτή ήταν η ερώτηση…”, σχολίασε ο Μάριος Βογιατζής. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι -σύμφωνα με μελέτες- οι αξιόπιστες απαντήσεις θα ήταν “όχι” ή μία επίθεση στον δημοσιογράφο.

Ας δούμε τι είπε και ο κύριος Κατερινόπουλος
«Βόμβα» από τον ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ, αναφορικά με την υπόθεση θανάτου των παιδιών στην Πάτρα.

Εγκληματική ενέργεια φαίνεται ότι «βλέπει» ο ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ. και Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος πίσω από την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Πάτρα: Η μητέρα εμφανιζόταν στο διαδίκτυο ότι έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών

«Εύχομαι, που δεν το πιστεύω, να μην είναι εγκληματική ενέργεια» είπε ο κ. Κατερινόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

«Εύχομαι να μην είναι» επανέλαβε, αλλά ξεκαθάρισε πως είναι «λίγες οι πιθανότητες» να μην πρόκειται για έγκλημα.

«Εάν είναι, να συλληφθούν αυτοί που το έκαναν και να καταδικαστούν» ζήτησε ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Να πάνε μέσα και να μην ξαναβγούν».

Πάτρα: Η μητέρα εμφανιζόταν στο διαδίκτυο ότι έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών

«Κάποιοι αγωνίζονται να κάνουν παιδιά, κάποιοι χάνουν παιδιά και πονάνε. Να μην χαθούν άλλα παιδιά από κάποιους διεστραμμένους στο μυαλό ή οδηγούμενος από άλλα συμφέροντα» ήταν το καταληκτικό του σχόλιο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Πάνος Σόμπολος όταν μιλά, ξέρει πάντα τι λέει. Οι διασυνδέσεις του στο ρετπορτάζ εδώ και δεκαετίες σημαίνουν πως έχει από πρώτο χέρι ενημέρωση και,… δεν είναι αυτό το σπουδαιότερο. Το σημαντικότερο, είναι το ότι από την στιμγή που του παρέχονται οι πληροφορίες, από την στιγμή που έχει πρόσβαση σ’ αυτές, σημαίνει πως έχουν βγει ήδη συμπεράσματα! Έχουν ήδη βγει αποτελέσματα. Ήδη με όσα είδαμε και ακούσαμε από το στόμα του σήμερα, έχει λυθεί το μυστήριο των θανάτων.

Σήμερα στο πρωινό του Αντ1, έδωσε το στίγμα. Εκφράστηκε ώστε και κάλυψει να έχει αλλά και να μας προιδεάσει πως η το έγκλημα ήταν η αιτία θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Μάλιστα ήταν έντονα σαφής ώς προς το ότι αργά ή γρήγορη θ’ αποκαλυφθούν όλα. Πως προέκυψαν οι θάνατοι και των τριών παιδιών αλλά ακόμα περισσότερο ο τελευταίος θάνατος. Αυτός του μεγαλύτερου σε ηλικία παιδιού. Της 9χρονης Τζωρτζίνας!

Ενώ ανέφερε πως δεν πρέπει ν’ αποκειστούν και οι τρεις εκδοχές, στην ουσία απέκελιε με την στάση του τις δύο και άφηνε ως ανοιχτό ενδεχόμενο τον φόνο.

Πάτρα: Η μητέρα εμφανιζόταν στο διαδίκτυο ότι έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών

Για αυτό, αφού επέλεξε να κάνει έστω αναφορά στο “ΕΓΚΛΗΜΑ του αιώνα” αν αυτή η εκοδχή αποδειχεθί, καταλαβαίνετε, ότι όσα γνωρίζει ο ρεπόρτερ, οδηγούν στο ότι η μητέρα είναι πια πιθανότατο, να βρεθεί αντιμέτωπη με την χειρότερη κατηγορία.

Πολύ απλά, δεν θα ακουγόνταν ποτέ τέτοιες κουβέντες, αν οι πιθανότητες να μην συμβεί αυτό, ήταν μοιρασμένες έστω!

Όλοι θα έτρεμαν την μάνα αλλά και τις συνέπειες, ηθικές και νομικές, στην περίπτωση που η μητέρα των κοριτσιών δεν ήταν ύποπτη για το τραγικότερο!

Θάνατοι παιδιών Πάτρα: ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ τη ΜΑΝΑ οι ΓΙΑΤΡΟΙ!

Αυτό το σίριαλ που παίζει στα κανάλια, όσο και αν θέλουν να το “αρμέξουν” τηλεοπτικά, δεν σημαίνει πως σε κάνει ν’ αναρωτιέσαι αν υπάρχει πραγματικά και ο καπνός και…φωτιά στο θλιβερό σκηνικό των τριών χαμένων παιδιών!

Διαβάστε ακόμα:

“ΕΜΦΡΑΓΜΑ” στην Πάτρα: “ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ” η ΜΗΤΕΡΑ των ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ρούλα Πισπιρίγκου! Καταιγισμός νέων στοιχείων που διέρρευσαν και που αναφέρονται πλέον ξανά και ξανά, οδηγούν στην σύλληψη της μητέρας των τριών νερκών κοριτσιών καθώς πλήθος στοιχείων “ανεξήγητων” δεν αφήνουν υποψίες για κάποιον άλλον ύποπτο αυτή τη στιγμή.όλοι δείχνουν σαν δολοφόνο των παιδιών την μητέρα ενώ προσποιούνται το αντίθετο. Μιλούν τυπικά τ΄’οσο ώστε να είναι “καλυμένοι” και την ίδια στιγμή, στην ίδια τηλεοπτική συνέντευξη, δεν αφήνουν καμμία άλλη εκδοχή με όσα λένε. Όλα τα στοιχεία που αναφέρουν και ο τρόπος που τα περιγράφουν οδηγεί σ΄ένα και μόνο μονοπάτι.

Πάτρα: Η μητέρα εμφανιζόταν στο διαδίκτυο ότι έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών

Η Όσοι έχουν μιλήσει δημόσια αυτές τις μέρες, το μόνο που κάνουν είναι να υπογραμμίζουν την παραπάνο από..πιθανή σύλληψη της η οποία φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου! Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό το πως όλοι λένε αυτό που πρέπει ώστε να μην πέσουν στο λάθος και κατηγορηθούν για συκοφαντική δυσφήμιση. Αλλά και για να είναι ταυτόχρονα καλυμένοι απέναντι στη μάνα που πρέπει να σεβαστούν για τον χαμό των παιδιών της!

Όμως όλοι δεν κρατιούνται. Θέλοντας προφανώς να δείξουν πως…ξέρουν. Πως μπορούν να προβλέψουν που οδηγούν οι γνώσεις, η πείρα και το ένστικτο τους, δνε θέλουν να βγουν με…’άδεια χέρια στα κανάλια. Παρακαλουθούμε λοιπόν και υπονοούν αλλά και δείχνουν με άπειρους τρόπους ότι η σύλληψη είναι ΣΙΓΟΥΡΗ και θέμα χρόνου!

Θάνατοι παιδιών Πάτρα: ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ τη ΜΑΝΑ οι ΓΙΑΤΡΟΙ!

Στην πραγματικότητα όλοι θέλουν να προτρέξουν να’ ανακοινώσουν το ότι δεν υπάρχει καμία άλλη περίπτωση από το να κατηγορηθεί η μητέρα των παιδιών για τον θάνατο τους!

"ΕΜΦΡΑΓΜΑ" στην Πάτρα: "ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ" η ΜΗΤΕΡΑ των ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ρούλα Πισπιρίγκου!
“ΕΜΦΡΑΓΜΑ” στην Πάτρα: “ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ” η ΜΗΤΕΡΑ των ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ρούλα Πισπιρίγκου!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα, τα οποία πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων της μικρής Τζωρτζίνας, πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα της ισχυριζόταν ότι έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών.

Σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, στις 12 Απριλίου του 2017 ισχυρίστηκε μέσω των social media ότι διεγνώσθη με καρκίνο των ωοθηκών. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, συνήθιζε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ ζητούσε συμβουλές από άλλες μητέρες για προβλήματα υγείας τόσο των παιδιών της, όσο και δικά της.

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Alpha παρουσίασε screen shot από τα μηνύματα που σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ίδια η μητέρα φέρεται να είχε αναρτήσει στα social media από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η μητέρα ισχυριζόταν ότι πάσχει από καρκίνο των ωοθηκών.

Πάτρα Θάνατοι παιδιών ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! 25 ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ…

Ιατρικές πηγές, πάντως, σημείωσαν στο T-live πώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. «Δεν υπάρχει αυτό, δεν υφίσταται. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια διάγνωση. Δεν υπάρχει πρώτο στάδιο στον καρκίνο των ωοθηκών», τόνισαν χαρακτηριστικά.

Οι γιατροί ήθελαν να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας

Νωρίτερα σήμερα, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, έκανε γνωστό ότι οι παιδίατροι στην Πάτρα αναφέρουν πως η Τζωρτζίνα παρουσίαζε προβλήματα υγείας μόνο όταν στο μονόκλινο δωμάτιο που νοσηλευόταν δεν υπήρχε κάποιος γιατρός ή νοσηλευτής. Μάλιστα όπως σημειώνει είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο για να μπορούν να ελέγχουν το παιδί όταν δεν ήταν κάποιος ειδικός μαζί του.

Ένα δεύτερο θέμα που εξετάζουν οι Αρχές είναι ο λόγος που τα τρία αδέρφια νοσηλεύονταν σε μονόκλινο δωμάτιο. Η μητέρα φέρεται να είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως τα παιδιά της νοσηλεύονταν σε μονόκλινο έπειτα από σχετική πρόταση των γιατρών.

Πάτρα: Η δήλωση που έκανε στο Live News o πατέρας των τριών κοριτσιών που έφυγαν αιφνίδια από τη ζωή

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί της μητέρας φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζουν οι γιατροί, σύμφωνα με τους οποίους είχε προηγηθεί η επίκληση της μητέρας των κοριτσιών, λέγοντας πως ήταν έγκυος λίγων εβδομάδων και ζαλιζόταν.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, στο θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας δεν προέκυπτε βλάβη από γιατρό ή φάρμακο.

«Δεν προέκυπτε βλάβη από ιατροφαρμακευτικό χειρισμό. Αυτό κατέγραψα στην έκθεσή μου. Είχα συστήσει να γίνουν επανεξετάσεις τότε. Θεωρώ ότι όλα αυτά θα γίνουν με μέριμνα του ιατροδικαστή και της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών που διαχειρίζεται το περιστατικό», δήλωσε ο κ. Τσαντίρης στο Mega.

Ο κ. Τσαντίρης τόνισε πως πρόκειται για σπάνιες περιπτώσεις που θα πρέπει να εξεταστούν τα πάντα, αν και θεωρεί ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να τύχουν στην ίδια οικογένεια τρία σπάνια νοσήματα.

ρχίζει τα επόμενα 24ωρα ένας κύκλος περίπου 25 καταθέσεων γιατρών, νοσηλευτών και ιδιωτών, από τις οποίες τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής θα προσπαθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να διακριβώσουν τις συνθήκες θανάτου – μέσα σε 32 μήνες – των τριών κοριτσιών, ηλικίας έξι μηνών, τριάμισι και εννέα ετών, της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα.

Θάνατος 3 παιδιών στην Πάτρα Εξελίξεις! Αποκαλύψεις για τη σχέση και τους χωρισμούς των γονιών

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει μέχρι τώρα αναφορικά με αυτή την τραγική υπόθεση, φαίνεται να υπάρχουν ελλιπείς ή εσφαλμένες γνωματεύσεις για ορισμένα από τα παιδιά, κάτι που διευρύνει το μυστήριο και ίσως κόστισε τη ζωή της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, η οποία κατέληξε στο τέλος Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Διαφοροποιήσεις – Η Μαλένα

Παράλληλα, ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση προκάλεσε η πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του ζευγαριού. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Βασίλη Λαμπρόπουλο και την εφημερίδα «Τα Νέα», η συνέντευξη αυτή δημιούργησε, όμως, και νέα ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο «έφυγαν» τα ανήλικα κορίτσια, τα οποία, τα κρίσιμα λεπτά, δεν είχαν στο πλευρό τους ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι γιατροί, από την πλευρά τους, ήδη μιλούν στα «ΝΕΑ» για αρκετές διαφοροποιήσεις στις αναφορές των γονιών (και κυρίως της τραγικής μητέρας) από τα πραγματικά περιστατικά.

Ο πρώτος αιφνίδιος θάνατος ήταν αυτός του δεύτερου κοριτσιού της οικογένειας, της Μαλένας, σε ηλικία τριάμισι ετών, τον Απρίλιο του 2019, όταν νοσηλευόταν στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα» με λευχαιμία, που θεωρούταν απολύτως ελέγξιμη και ιάσιμη.

Υπόθεση στην Πάτρα! ”3 αιφνίδιοι θάνατοι είναι αρκετά δύσκολο να συμβού΄΄

Οι γονείς, στη συνέντευξή τους, ανέφεραν ότι ο θάνατός της επήλθε μετά την πρώτη χημειοθεραπεία, την ένατη ημέρα νοσηλείας, όμως γιατροί του νοσοκομείου ανέφεραν ότι είχε προηγηθεί άλλη, πολυήμερη χημειοθεραπεία, μη ενέσιμη.

Ο θάνατος του κοριτσιού αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια, παρότι είχε υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ανάμεσα σε αυτές και ηπατολογικές, οι οποίες δεν έδειξαν κανένα πρόβλημα, γεννώντας περαιτέρω ερωτήματα για το πώς τελικά κατέληξε από τέτοιου είδους ανεπάρκεια, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις της ήταν «καθαρές».

Η Ίριδα

Τον Μάρτιο του 2021, η μητέρα ανέφερε ότι βρήκε, μαζί με συγγενή της, χωρίς σφυγμό το έξι μηνών κοριτσάκι τους, την Ίριδα, μέσα στην κούνια του. H ίδια είπε, τότε, ότι δίπλα στο βρέφος βρήκε ένα πανάκι με αίμα.

Η οικογένεια του κοριτσιού ζήτησε διάγνωση από την αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Αντιγόνη Μητσέλου, που προσδιόρισε ότι αιτία θανάτου ήταν η σπάνια αγενεσία βλεφοκόμβου. Δηλαδή, διαπιστώθηκε ότι από τον καρδιακό μυ έλειπε ένας όζος που λειτουργεί ως φυσιολογικός βηματοδότης της καρδιάς.

Η μητέρα, στην τηλεοπτική συνέντευξη, ανέφερε ότι το κοριτσάκι είχε παρουσιάσει μόνο μικρό καρδιολογικό πρόβλημα (φύσημα) και προσδιόρισε ότι η σπανιότητα του συγκεκριμένου νοσήματος είναι της τάξης του ενός περιστατικού στη χώρα.

Γιατροί, ωστόσο, αντιτείνουν ότι η συχνότητα της αγενεσίας βλεφοκόμβου είναι πολύ πιο μικρή, έως ανύπαρκτη. Και συμπληρώνουν ότι «αφού η μητέρα είχε πραγματοποιήσει καρδιακό έλεγχο για να εντοπίσει το φύσημα, είναι περίεργο που δεν εντοπίστηκε η ζωτικής σημασίας έλλειψη του βλεφοκόμβου, που αποτυπώνεται με ευκρίνεια σε τέτοιες εξετάσεις. Ακόμη, η ανακάλυψη του αίματος στο πανάκι του μωρού δεν δείχνει ανακοπή, αλλά πιθανόν αποφρακτικό θάνατο που δημιουργεί πνευμονικό οίδημα».

Η Τζωρτζίνα

Επιπλέον ερωτήματα, αναφέρουν «Τα Νέα», προέκυψαν με τον πρόσφατο θάνατο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας.

Τα προβλήματα υγείας στο κοριτσάκι εμφανίστηκαν τον Απρίλιο του 2021, όταν εισήχθη για εξετάσεις στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, με τη μητέρα να δηλώνει ότι είχε πόνους στην κοιλιά, παρουσίαζε βυθίσεις – με αναφορές για γαστρεντερίτιδα, βρογχοπνευμονία κ.λπ.

Γιατροί τής εν λόγω νοσηλευτικής μονάδας σημειώνουν, εντούτοις, ότι οι εξετάσεις δεν ανέδειξαν οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Όμως, αιφνιδιαστικά, και ενώ το κορίτσι βρισκόταν στον θάλαμο χωρίς παρουσία γιατρών ή νοσηλευτών, φέρεται να έπαθε ανακοπή για άγνωστο λόγο.

Συνήλθε αρκετή ώρα αργότερα, ύστερα από προσπάθειες ανάνηψης, αλλά είχε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Ακολούθησε νοσηλεία σε ΜΕΘ στην Πάτρα, αλλά και εκτεταμένοι έλεγχοι στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, χωρίς και πάλι να προκύψει ότι το κορίτσι είχε πρόβλημα στην καρδιά.

Οι γιατροί του Ωνασείου τοποθέτησαν, μάλιστα, απινιδωτή στην άτυχη εννιάχρονη, από τον οποίο εκ νέου φάνηκε ότι δεν παρουσίαζε οποιαδήποτε καρδιακή αρρυθμία.

Παράλληλα, οι ίδιοι γιατροί προχώρησαν σε γενετικό έλεγχο, χωρίς να εντοπιστεί κληρονομική προδιάθεση. Οι γονείς, ωστόσο, στη συνέντευξή τους ανέφεραν – για να καταδείξουν την αστάθεια της κατάστασης της κόρης τους – ότι διασωληνώθηκε στο Ωνάσειο.

Παρ’ όλα αυτά, γιατροί που γνωρίζουν την πορεία της υγείας της, επεσήμαναν ότι ουδέποτε διασωληνώθηκε στο εν λόγω καρδιοχειρουργικό κέντρο, επαναλαμβάνοντας ότι σε όλες τις φάσεις της παραμονής της σε νοσοκομεία, δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα όταν ήταν παρόντες οι γιατροί και ότι αυτά εμφανίζονταν περιέργως όταν έμενε χωρίς επιτήρηση στο θάλαμο νοσηλείας.

Τα κρίσιμα ερωτήματα των γιατρών

Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, προκειμένου να χυθεί φως στα αίτια του θανάτου της.

Παράλληλα, όμως, οι γιατροί που ενεπλάκησαν στη νοσηλεία της εννιάχρονης θέτουν μία σειρά από ερωτήματα, που κρίνουν ότι δεν μπορούν να εξηγηθούν ιατρικά και αυτά καλείται να διαλευκάνει η έρευνα των Αρχών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Realnews», το πρώτο ερώτημα αφορά στα συμπτώματα που ανέφερε η μητέρα ότι παρουσίασε η Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021, δηλαδή νευρολογικά προβλήματα και σπασμούς, τα οποία, ωστόσο, δεν διαπίστωσε κανείς άλλος στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Το δεύτερο αφορά στην πεποίθηση των γιατρών ότι το παιδί, που πέθανε από ανακοπή, δεν είχε κανένα καρδιολογικό πρόβλημα.

Επιπλέον, ένα ερώτημα αποτελεί ο απινιδωτής που τοποθετήθηκε στην Τζωρτζίνα στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Εκεί νοσηλεύτηκε σε απλό θάλαμο, όπου και κατέληξε, με την αιτία θανάτου να παραμένει αδιευκρίνιστη.

Μετά την κατάληξη της ενιάχρονης, μάλιστα, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στο νοσοκομείο και κλήθηκε ακόμη και η εταιρεία που είχε τοποθετήσει τον απινιδωτή, για να ελέγξει αν λειτουργούσε σωστά.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τα αίτια του θανάτου της, ενώ ούτε ο απινιδωτής «κατάφερε» να λύσει το μυστήριο.

ρχίζει τα επόμενα 24ωρα ένας κύκλος περίπου 25 καταθέσεων γιατρών, νοσηλευτών και ιδιωτών, από τις οποίες τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής θα προσπαθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να διακριβώσουν τις συνθήκες θανάτου – μέσα σε 32 μήνες – των τριών κοριτσιών, ηλικίας έξι μηνών, τριάμισι και εννέα ετών, της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει μέχρι τώρα αναφορικά με αυτή την τραγική υπόθεση, φαίνεται να υπάρχουν ελλιπείς ή εσφαλμένες γνωματεύσεις για ορισμένα από τα παιδιά, κάτι που διευρύνει το μυστήριο και ίσως κόστισε τη ζωή της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, η οποία κατέληξε στο τέλος Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Διαφοροποιήσεις – Η Μαλένα
Παράλληλα, ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση προκάλεσε η πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του ζευγαριού. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Βασίλη Λαμπρόπουλο και την εφημερίδα «Τα Νέα», η συνέντευξη αυτή δημιούργησε, όμως, και νέα ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο «έφυγαν» τα ανήλικα κορίτσια, τα οποία, τα κρίσιμα λεπτά, δεν είχαν στο πλευρό τους ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι γιατροί, από την πλευρά τους, ήδη μιλούν στα «ΝΕΑ» για αρκετές διαφοροποιήσεις στις αναφορές των γονιών (και κυρίως της τραγικής μητέρας) από τα πραγματικά περιστατικά.

Ο πρώτος αιφνίδιος θάνατος ήταν αυτός του δεύτερου κοριτσιού της οικογένειας, της Μαλένας, σε ηλικία τριάμισι ετών, τον Απρίλιο του 2019, όταν νοσηλευόταν στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα» με λευχαιμία, που θεωρούταν απολύτως ελέγξιμη και ιάσιμη.

Οι γονείς, στη συνέντευξή τους, ανέφεραν ότι ο θάνατός της επήλθε μετά την πρώτη χημειοθεραπεία, την ένατη ημέρα νοσηλείας, όμως γιατροί του νοσοκομείου ανέφεραν ότι είχε προηγηθεί άλλη, πολυήμερη χημειοθεραπεία, μη ενέσιμη.

Ο θάνατος του κοριτσιού αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια, παρότι είχε υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ανάμεσα σε αυτές και ηπατολογικές, οι οποίες δεν έδειξαν κανένα πρόβλημα, γεννώντας περαιτέρω ερωτήματα για το πώς τελικά κατέληξε από τέτοιου είδους ανεπάρκεια, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις της ήταν «καθαρές».

Η Ίριδα

Τον Μάρτιο του 2021, η μητέρα ανέφερε ότι βρήκε, μαζί με συγγενή της, χωρίς σφυγμό το έξι μηνών κοριτσάκι τους, την Ίριδα, μέσα στην κούνια του. H ίδια είπε, τότε, ότι δίπλα στο βρέφος βρήκε ένα πανάκι με αίμα.

Η οικογένεια του κοριτσιού ζήτησε διάγνωση από την αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Αντιγόνη Μητσέλου, που προσδιόρισε ότι αιτία θανάτου ήταν η σπάνια αγενεσία βλεφοκόμβου. Δηλαδή, διαπιστώθηκε ότι από τον καρδιακό μυ έλειπε ένας όζος που λειτουργεί ως φυσιολογικός βηματοδότης της καρδιάς.

Η μητέρα, στην τηλεοπτική συνέντευξη, ανέφερε ότι το κοριτσάκι είχε παρουσιάσει μόνο μικρό καρδιολογικό πρόβλημα (φύσημα) και προσδιόρισε ότι η σπανιότητα του συγκεκριμένου νοσήματος είναι της τάξης του ενός περιστατικού στη χώρα.

Γιατροί, ωστόσο, αντιτείνουν ότι η συχνότητα της αγενεσίας βλεφοκόμβου είναι πολύ πιο μικρή, έως ανύπαρκτη. Και συμπληρώνουν ότι «αφού η μητέρα είχε πραγματοποιήσει καρδιακό έλεγχο για να εντοπίσει το φύσημα, είναι περίεργο που δεν εντοπίστηκε η ζωτικής σημασίας έλλειψη του βλεφοκόμβου, που αποτυπώνεται με ευκρίνεια σε τέτοιες εξετάσεις. Ακόμη, η ανακάλυψη του αίματος στο πανάκι του μωρού δεν δείχνει ανακοπή, αλλά πιθανόν αποφρακτικό θάνατο που δημιουργεί πνευμονικό οίδημα».

Η Τζωρτζίνα

Επιπλέον ερωτήματα, αναφέρουν «Τα Νέα», προέκυψαν με τον πρόσφατο θάνατο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας.

Τα προβλήματα υγείας στο κοριτσάκι εμφανίστηκαν τον Απρίλιο του 2021, όταν εισήχθη για εξετάσεις στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, με τη μητέρα να δηλώνει ότι είχε πόνους στην κοιλιά, παρουσίαζε βυθίσεις – με αναφορές για γαστρεντερίτιδα, βρογχοπνευμονία κ.λπ.

Γιατροί τής εν λόγω νοσηλευτικής μονάδας σημειώνουν, εντούτοις, ότι οι εξετάσεις δεν ανέδειξαν οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Όμως, αιφνιδιαστικά, και ενώ το κορίτσι βρισκόταν στον θάλαμο χωρίς παρουσία γιατρών ή νοσηλευτών, φέρεται να έπαθε ανακοπή για άγνωστο λόγο.

Συνήλθε αρκετή ώρα αργότερα, ύστερα από προσπάθειες ανάνηψης, αλλά είχε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Ακολούθησε νοσηλεία σε ΜΕΘ στην Πάτρα, αλλά και εκτεταμένοι έλεγχοι στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, χωρίς και πάλι να προκύψει ότι το κορίτσι είχε πρόβλημα στην καρδιά. Οι γιατροί του Ωνασείου τοποθέτησαν, μάλιστα, απινιδωτή στην άτυχη εννιάχρονη, από τον οποίο εκ νέου φάνηκε ότι δεν παρουσίαζε οποιαδήποτε καρδιακή αρρυθμία.

Παράλληλα, οι ίδιοι γιατροί προχώρησαν σε γενετικό έλεγχο, χωρίς να εντοπιστεί κληρονομική προδιάθεση. Οι γονείς, ωστόσο, στη συνέντευξή τους ανέφεραν – για να καταδείξουν την αστάθεια της κατάστασης της κόρης τους – ότι διασωληνώθηκε στο Ωνάσειο.

Παρ’ όλα αυτά, γιατροί που γνωρίζουν την πορεία της υγείας της, επεσήμαναν ότι ουδέποτε διασωληνώθηκε στο εν λόγω καρδιοχειρουργικό κέντρο, επαναλαμβάνοντας ότι σε όλες τις φάσεις της παραμονής της σε νοσοκομεία, δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα όταν ήταν παρόντες οι γιατροί και ότι αυτά εμφανίζονταν περιέργως όταν έμενε χωρίς επιτήρηση στο θάλαμο νοσηλείας.

Τα κρίσιμα ερωτήματα των γιατρών

Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, προκειμένου να χυθεί φως στα αίτια του θανάτου της.

Παράλληλα, όμως, οι γιατροί που ενεπλάκησαν στη νοσηλεία της εννιάχρονης θέτουν μία σειρά από ερωτήματα, που κρίνουν ότι δεν μπορούν να εξηγηθούν ιατρικά και αυτά καλείται να διαλευκάνει η έρευνα των Αρχών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Realnews», το πρώτο ερώτημα αφορά στα συμπτώματα που ανέφερε η μητέρα ότι παρουσίασε η Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021, δηλαδή νευρολογικά προβλήματα και σπασμούς, τα οποία, ωστόσο, δεν διαπίστωσε κανείς άλλος στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Το δεύτερο αφορά στην πεποίθηση των γιατρών ότι το παιδί, που πέθανε από ανακοπή, δεν είχε κανένα καρδιολογικό πρόβλημα.

Επιπλέον, ένα ερώτημα αποτελεί ο απινιδωτής που τοποθετήθηκε στην Τζωρτζίνα στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Εκεί νοσηλεύτηκε σε απλό θάλαμο, όπου και κατέληξε, με την αιτία θανάτου να παραμένει αδιευκρίνιστη.

Μετά την κατάληξη της ενιάχρονης, μάλιστα, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στο νοσοκομείο και κλήθηκε ακόμη και η εταιρεία που είχε τοποθετήσει τον απινιδωτή, για να ελέγξει αν λειτουργούσε σωστά.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τα αίτια του θανάτου της, ενώ ούτε ο απινιδωτής «κατάφερε» να λύσει το μυστήριο.

Διαβάστε ακόμα:
Τι είναι το σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου Να θυμίσουμε πως το «σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου», στο οποίο αναφέρθηκε και η Ρούλα Πισπιρίγκου, το συναντάμε έντονα στην δικαστική ψυχολογία. Απαντά κυρίως σε γυναίκες που προκαλούν ασθένεια στα παιδιά τους εάν είναι μητέρες, κι αν δεν είναι, σε ανήμπορα άτομα (ηλικιωμένους, βαριά ασθενείς, παιδιά και βρέφη).

Συνήθως ασκούν κάποιο παραϊατρικό επάγγελμα π.χ. νοσοκόμες ώστε να έχουν και διόδους πρόσβασης σε άτομα – θύματα. Είναι άτομα με ανύπαρκτη αυτοεκτίμηση και μέσα από τον «έλεγχο ζωής» που ασκούν στα θύματά τους, λαμβάνουν την αυτοεκτίμηση που χρειάζονται αφού πλέον νιώθουν δυνατές που εξαρτάται η ζωή κάποιου από τις ίδιες. Είναι πολλές οι περιπτώσεις γυναικών serial killers που έχουν το συγκεκριμένο Σύνδρομο.

Σπάνια σταματούν σε ένα θύμα γιατί σπάνια επικεντρώνονται σε ένα μόνο θύμα. Λειτουργούν ταυτόχρονα σε πολλά άτομα, κι όταν είναι μητέρες με τη σειρά σε όλα τα παιδιά τους και φυσικά φτάνουν μέχρι και στον θάνατο τα θύματά τους. Η πλειοψηφία τους ανήκει στην κατηγορία εκείνη που ονομάζουμε στην Εγκληματολογία «Άγγελοι του Θανάτου».

Πως ΠΕΘΑΝΑΝ τα κορίτσια στην Πάτρα! Πως περιέγραψαν το θάνατο τους οι γονείς στην ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ τους!Τι είναι το σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου
Μετά τη συνέντευξη των δύο γονέων στο Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα παραχώρησε νέα συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Φλαμή.

Ειδικότερα, την ώρα της εξομολόγησης, η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλούσε με τον δημοσιογράφο στο messenger και η συνομιλία τους έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτή μιλά και για το σύνδρομο Μινχάουζεν.

Ο διάλογος είναι αποκαλυπτικός:

Κ.Φ. Γιατί πιστεύεις ότι κάποιοι λένε… η μάνα η φόνισσα και άλλα τέτοια;

Ρούλα Π.: «Γιατί είναι καχύποπτοι»!

Κ.Φ.: Και για ποιο λόγο δεν λένε π.χ. ο Μάνος;

Ρούλα Π.: Γιατί οι δημοσιογράφοι δίνουν έμφαση σε μένα.

Κ.Φ. : Οι δημοσιογράφοι μπορεί να έχουν πηγές. Δεν τα βγάζουν από το μυαλό τους.

Ρούλα Π.: Εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει τίποτα.

Κ.Φ. Ναι, αλλά καταλαβαίνεις. Κυκλοφορούν και σενάρια.

Ρούλα Π.: Ναι, καταλαβαίνω, Αλλά κατάλαβε κι εσύ τη θέση μου. Αν σου έλεγαν για τη μάνα σου τι θα απαντούσες;

Κ.Φ.: Θα έπεφτα από τα σύννεφα. Αλλά τους φαίνεται τόσο περίεργο όλο αυτό. Και οι γιατροί δεν μπορούν να δώσουν απαντήσεις. Υπάρχει δε και το σενάριο με το σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου.

Ρούλα Π.: Μάλιστα. Όταν έρθει η ώρα θα αποδειχθεί και αυτό.

Κ.Φ. Ότι δηλαδή κάποιο άτομο μπορεί να πάσχει από αυτό; Πώς θα αποδειχθεί αυτό;

Ρούλα Π.: Αυτά δεν τα ξέρω. Πιθανόν από εξετάσεις ψυχιάτρων. Ούτε αυτοί θα ξέρουν;

Κ.Φ.: Φυσικά και θα ξέρουν. Αν σου ζητηθεί, θα πας και σε ψυχίατρο;

Ρούλα Π. Φυσικά. Φυσικά και θα πάω.

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner