Hit enter after type your search item

Σβετλάνα Γκέιμαν βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά  Ο τραγουδιστής αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του Σβετλάνα Γκέιμαν! Ο Στέφανος Κορκολής είναι παντρεμένος τα τελευταία 10 χρόνια με τη Σβετλάνα Γκέιμαν, η οποία είναι Ρωσίδα τραγουδίστρια της trip hop, ethic και ηλεκτρονικής μουσικής.

Η Σβετλάνα Γκέιμαν κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό album σε μικρή ηλικία, το οποίο πούλησε 1,5 εκατομμύριο αντίτυπα. Γνωρίστηκαν όταν ο συνθέτης ανέλαβε την ενορχήστρωση ενός δίσκου της.

Στέφανος Κορκολής βιογραφικό! Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ, οι ΓΑΜΟΙ, η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ και τα… παιδιά

Σε συνέντευξή του στην κάμερα του Star, ο Στέφανος Κορκολής είχε μιλήσει στο παρελθίν για τη σύζυγό του, αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί.

korkolis H

«Με τη συμβία μου έχουμε το ίδιο αντικείμενο και έτσι συνυπάρχουμε είτε στη σκηνή, είτε μουσικά. Είναι έμπνευση η γυναίκα μου.

 

hqdefault

Έχω σκεφτεί να γίνω πατέρας. Δεν θα πήγαινα ποτέ κόντρα σε μια φύση και κόντρα σε αυτό που είναι προορισμός του ανθρώπου», είχε πει στο παρελθόν ο Στέφανος Κορκολής.

 

Επίσης, συνέντευξη είχε δώσει  και είχε αποκαλύψει πως θα ήθελε πολύ να ολοκληρώσει την οικογένειά του με τη σύζυγό του, όμως πιστεύει πως για να του συμβεί πρέπει να είναι θέλημα Θεού.

Στέφανος Κορκολής! Καρκίνος και 4 χειρουργεία

Ο Στέφανος Κορκολής και η Σβετλάνα Γκέιμαν (ή αλλιώς Linda), παντρεύτηκαν πριν από λίγες μέρες στο Χαλάνδρι. Οι δυο τους είναι πάνω από επτά χρόνια μαζί κι έτσι αποφάσισαν να παντρευτούν. Ο γάμος έγινε σε πάρα πολύ στενό κύκλο. Η αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα \”Αυγή\”, έγραφε: \”Ο Στέφανος Κορκολής του Ιωάννη και της Αντωνίας, το γένος Κωνσταντίνου Δούκα, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα, και η Σβετλάνα Γκεϊμαν του Λεβ και της Αλεξάνδρα, το γένος Ντιτλοβα Μπασιλι, που γεννήθηκε στο Κεντάου Καζακστάν και κατοικεί προσωρινά στην Αθήνα, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Χαλάνδρι\”.

Στέφανος Κορκολής! Τα παιδιά που δεν απέκτησε ποτέ, ο γάμος και η σύζυγος

Ο Στέφανος Κορκολής και η Σβετλάνα Γκέιμαν (ή αλλιώς Linda), παντρεύτηκαν πριν από λίγες μέρες στο Χαλάνδρι. Οι δυο τους είναι πάνω από επτά χρόνια μαζί κι έτσι αποφάσισαν να παντρευτούν. Σύμφωνα με το Tlife, o γάμος έγινε σε πάρα πολύ στενό κύκλο.

Στέφανος Κορκολής! Καρκίνος και 4 χειρουργεία

Η αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα \”Αυγή\”, έγραφε: \”Ο Στέφανος Κορκολής του Ιωάννη και της Αντωνίας, το γένος Κωνσταντίνου Δούκα, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα, και η Σβετλάνα Γκεϊμαν του Λεβ και της Αλεξάνδρα, το γένος Ντιτλοβα Μπασιλι, που γεννήθηκε στο Κεντάου Καζακστάν και κατοικεί προσωρινά στην Αθήνα, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Χαλάνδρι\”.

 

hqdefault

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ως συνεργάτες το 2005. Ο Στέφανος έγινε παραγωγός, συνθέτης και ενορχηστρωτής ενός άλμπουμ της με ιδιαίτερα μουσικά και ερμηνευτικά στοιχεία. Η συνεργασία τους όμως ήταν τόσο δυνατή που γεννήθηκε κι ένας μεγάλος έρωτας…

Στέφανος Κορκολής! Τα παιδιά που δεν απέκτησε ποτέ, ο γάμος και η σύζυγος
Στέφανος Κορκολής! Τα παιδιά που δεν απέκτησε ποτέ, ο γάμος και η σύζυγος

Ο τραπεζίτης πεθερός του Στέφανου Κορκολή

2ab86ace739e1e925e7ae11357436ae5

Μπορεί να έχει γίνει γνωστός ο γάμος που έκανε πέρυσι ο Στέφανος Κορκολής με την Ρωσίδα τραγουδίστρια Σβετλάνα Γκέιμαν αλλά πέραν τούτου τίποτα άλλο δεν έχει ακουστεί για το ζευγάρι που ξεκίνησε την σχέση του με μια συνεργασία που εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που τους οδήγησε σε γάμο.

Η 38χρονη σήμερα Σβετλάνα Γκέιμαν ή αλλιώς Λίντα, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα κατάγεται από ένα χωριό του Καζανκστάν, το Κεντάου το οποίο θεωρείται ελληνικό χωριό και προέρχεται από μια εύπορη οικογένεια.

Ο πατέρας της Λεβ ήταν ο ιδιοκτήτης της τράπεζας Αρμονία και πλέον είναι μέτοχος στην Ipokobankom τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του Αλεξάνδρα η οποία έχει το 10% αλλά και η ίδια η Λίντα με ένα 10% και αυτή.

Μεγάλωσε στη Μόσχα και ήρθε σε μεγάλη σύγκρουση με την οικογένειά της όταν τους ανακοίνωσε οτι θέλει να γίνει τραγουδίστρια καθώς ο πατέρας της ονειρευόταν να την δει πετυχημένη δικηγόρο αλλά στο τέλος υποχώρησε και μάλιστα έχει εν μέρει “κατηγορηθεί” οτι βοήθησε οικονομικά την καριέρα της που δεν θα ήταν αυτή που είναι, σύμφωνα με τα Ρωσικά κουτσομπολιά, αν δεν υπήρχαν τα λεφτά του.

Αλήθεια ή ψέμματα αυτό το ξέρουν μόνο οι ίδιοι, το γεγονός όμως είναι πως η Λίντα έχει κάνει σημαντική καριέρα στη Ρωσία και έχει πολλούς fans που την ακολουθούν πιστά.

Η γνωριμία της με τον Στέφανο Κορκολή έγινε στα πλαίσια μιας ενδεχόμενης συνεργασίας τους και η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το ξεκίνημα της συνεργασίας αυτής σε ένα δείπνο με τους γονείς της και την ανηψιά της. Κανείς τους τότε δεν ήξερε πως θα γινόντουσαν στο μέλλον συγγενείς.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :