ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η Χριστίνα Παππά! “Κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου!”

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η Χριστίνα Παππά! “Κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου!” Αποφάσισε να βγάλει από με΄σα της εκείνο που δεκαετίες την στιγμάτισε. Που της έκανε ταυτόχρονα με την λαμπερή της πορεία, μια ζωή μαρτυρική όταν έκλειναν τα φώτα.

Η ίδια η πανέμορφη ηθοποιός έδειξε να μην έκανε την αποκάλυψη αυτή τυχαία αλλά μετά από ώριμη σκέψη! “Το κρατάω μέσα μου και με στενοχωρεί.” είπε και συνέχισε αφήνοντας όλους στο πλατό, άφωνους…

Η γνωστή ηθοποιός είπε ότι «εγώ από το σπίτι μου ήμουν πάρα πολύ καταπιεσμένη, έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. Αν αργούσα να γυρίσω από το κολυμβητήριο, δεν πήγαινα εκδρομές, δεν έβγαινα όπως τα άλλα παιδιά».

Είναι κάτι που δεν του το έχω συγχωρήσει».

Η Χριστίνα Παππά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι δέχθηκε κακοποίηση στη παιδική της ηλικία από τους γονείς της. «Η μαμά έδινε ξυλιές, ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά.

Η Χριστίνα Παππά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι δέχθηκε κακοποίηση στη παιδική της ηλικία από τους γονείς της.

Η γνωστή ηθοποιός είπε ότι «εγώ από το σπίτι μου ήμουν πάρα πολύ καταπιεσμένη, έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. Αν αργούσα να γυρίσω από το κολυμβητήριο, δεν πήγαινα εκδρομές, δεν έβγαινα όπως τα άλλα παιδιά».

«Είχα μια δύσκολη εφηβεία και πίστευα -με την όχι σωστή καθοδήγηση- ότι ο πρώτος έρωτας της ζωής μου ήταν μια διέξοδος να φύγω από το σπίτι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η Χριστίνα Παππά, δήλωσε ότι «η μαμά έδινε ξυλιές, ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία, μου είχε κουρέψει τα μαλλιά μου. Με κούρεψε. Το κρατάω μέσα μου και με στενοχωρεί. Είναι κάτι που δεν του το έχω συγχωρήσει».

«Έγινα μαμά πολύ μικρή, στα 16 μου χρόνια»

Η Χριστίνα Παππά γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο αλλά μετακόμισε στην Αθήνα για να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού. Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες σειρές στην Ελλάδα και στην Ιταλία, όπου έζησε για μερικά χρόνια.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Χριστίνα Παππά: Βιογραφικό η ηλικία το ύψος τα κιλά η καταγωγή και οι σπουδές

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, στο παιδί που έκανε σε πολύ μικρή ηλικία, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να το μεγαλώσει μόνη της και στην ανταγωνιστική σχέση του δευτέρου συζύγου της με το παιδί της.

 

«Δεν ήταν όλα ρόδινα στη ζωή μου.

Μπορεί να με βλέπουν πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή αλλά δεν είναι όλα ρόδινα ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό. Έγινα μαμά πολύ μικρή, στα 16 μου χρόνια. Πάντα μου άρεσαν τα παιδιά αλλά έγινα μαμά τόσο νωρίς γιατί από το σπίτι μου ήμουν πολύ καταπιεσμένη.

Έτρωγα το ξύλο της αρκούδας.

Αν αργούσα να γυρίσω από το κολυμβητήριο με περίμεναν…Δεν πήγαινα εκδρομές, δε με άφηναν, δεν έβγαινα…

Θεώρησα επομένως ότι αυτός ο πρώτος μου έρωτας ήταν και ένας τρόπος να γλιτώσω… Η μαμά έδινε ξυλιές… Ο μπαμπάς έκανε κάτι που έγραψε πολύ άσχημα μέσα μου, για τιμωρία μια μέρα με κούρεψε. Το κρατάω ακόμα μέσα μου και με στενοχωρεί.

Όταν έμεινα έγκυος είχα ήδη φύγει από το σπίτι, με είχε ήδη κλέψει ο τότε σύζυγός μου. Όταν είσαι ένα παιδάκι που δεν έχει τη σωστή καθοδήγηση θεωρείς ότι ο πρώτος αυτός έρωτας είναι ο άντρας της ζωής σου.

Τότε μου λέγανε όλοι να μην κρατήσω το παιδί.

Ευτυχώς δεν τους άκουσα. Είναι ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Δε μετανιώνω ούτε μια μέρα. Είναι η ζωή μου όλη», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η μητέρα μου έγινε γιαγιά στα 35-36.

Ήμουν πολύ τυχερή που είχα τη μαμά και τη γιαγιά μου να με βοηθάνε. Είχα και την αδερφή μου τότε.

Ο πρώην άντρας μου, ο μπαμπάς του Δημήτρη ήταν 3.5 χρόνια μεγαλύτερός μου. Ο Δημήτρης ξέρει τον μπαμπά του αλλά ουσιαστικά τον μεγάλωσα μόνη μου…

Είχα τρομερές τύψεις που έλειπα ώρες από το σπίτι. Σίγουρα στιγμές που στα 18-19 που είσαι ανέμελος εγώ είχε τις έννοιες του παιδιού.

Μέχρι που αποφάσισα να παντρευτώ ξανά δεν είχε μπει άντρας μέσα στο σπίτι. Ότι έκανα, επειδή ήμουν και μικρή σε ηλικία, ήταν έξω από το σπίτι….

Ο Δημήτρης ήταν επτά ετών όταν παντρεύτηκα. Του εξήγησα με πολύ συζήτηση… Ο τότε σύζυγός μου ήταν πολύ καλός.

Από κάποιο σημείο και μετά επειδή δεν καταφέραμε να κάνουμε παιδί μαζί, υπήρξε μια κόντρα γιατί έδινα τα πάντα στον Δημήτρη. Υπήρξε ένας ανταγωνισμός παιδιού – συζύγου και σαν μάνα προφανώς έβαλα πιο πάνω το παιδί μου».