freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα ΜΑΥΡΑ, ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, η…ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ στην κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά (εξελίξεις). Με αφορμή όσα είπε πριν λίγο καιρό η Νικολέτα Ράλλη στον αέρα για την σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Δημήτρη Κοντομηνά επί χρόνια ήρθε και η Κατερίνα Καινούργιου χθες με απίστευτες για παρουσιάστρια Ελληνικής τηλεόραης σπόντρες και δηλώσεις, εις βάρος της Σπυροπούλου! Πολλά μεγάλα ονόματα των μίντια και της Ελληνικής showbiz απέτισαν χθες φόρο τιμής στον Δημήτρη Κοντομηνά που έφυγε σε ηλικία 83 ετών μετά από σοβαρότατα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία 2 χρόνια.

 

Ας δούμε π΄ρωτα, τα πιο πρόσφατα περιστατικά και μετά τι έγινε τις μέρες που ανακοινώθηκε ο χαμός του επιχειρηματία!

Η Κατερίνα Καινούργιου ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΤΑΙ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τους επιχειρηματίες που πληρώνουν ταξίδια και πλαστικές!Δεν καταλάβαμε πραγματικά, αν το πρόβλημα είναι η ηλικία των αντρών που καλύπτουν – όπως είπε η Καινούργιου – τα έξοδα των επεμβάσεων και των ταξιδιών. όχι τίποτα άλλο, αλλα δεν μας είπε ποτέ – αφού είπαμε, εκείνη έθεσε για άλλες κοπέλες δημόσια τέτοιο ζήτημα – αν τα δικά της ταξίδια στο εξωτερικό με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τον Φίλιππό Τσαγκρίδη, τα πλήρωνε η ίδια από την τσέπη της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Με ΚΑΤΑΓΩΓΗ Από άλλο πλανήτη ΄΄Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν.''
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Με ΚΑΤΑΓΩΓΗ Από άλλο πλανήτη ΄΄Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν.”

Είναι απίστευτο που δεν υπάρχει κάποιο είδους “αστυνόμευση” στο τι υπονοούμενο λέει ο άλλος ζωντανά στον αέρα. Δύσκολο βέβαια ν’ αποδείξεις την πρόθεση της παρουσιάστριας για ότι λέει. Είναι μεγάλες κοπέλςς όμως, πολύ έμπειρες από τηλεόραση, απόλυτα γνώστριες των ευθυνών τους. Των δικαιωμάτων των δικών τους και τον άλλων! Δεν μπορούμε να το συνηθίσουμε όσα χρόνια και αν περάσουν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ΗΛΙΚΙΑ! Η άγνωστη ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, το πλούσιο βιογραφικό, η καταγωγή, οι σπουδές!
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ΗΛΙΚΙΑ! Η άγνωστη ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, το πλούσιο βιογραφικό, η καταγωγή, οι σπουδές!

Το ότι οι τηλεπερσόνες βγάζουν τ’ απωθημένα τους, την γκρίνια και τα παράπονα τους, στο βήμα που τους δίνεται μόνο για να ψυχαγωγήσουν κόσμο. Όχι, δεν πρέεπι να έχουν την εξουσία για να “χτυπούν” όποιον δεν τους αρέσει. Ούτε για να διαμορφώνουν απόψεις για άλλους, στηριζόμενες στα δικά τους πιστεύω ή στα δικά τους συμφέροντα!

 

ΜΑΓΙΟ Κατερίνα Καινούργιου! Κατερίνα Καινούργιου ΜΑΓΙΟ!

Μπορεί λοιπόν να μην λένε ονόματα όταν θέλουν να καταφέρουν καίριο πλήγμα αλλά την δουλειά τους την κάνουν τέλεια!

Βρήκε λοιπόν αφορμή to κράξιμο που άκουσε η Χριστίνα Μπόμπα στα σόσιαλ.

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ η Κατερίνα Καινούργιου! ”Ο Φίλιππος δεν με παντρεύεται”

Γιατί  όλα τα να προσωποποιούμε καταρχήν; Γιατί η Κατερίνα να παρηγορήσει την Χριστίνα Μπόμπα, όχι απλώς λέγοντας της πως περνάει τα ίδια…ΜΟΝΟ που ΔΕΝ είπε ΠΟΤΕ, αν ΚΟΝΑΜΑΕΙ και τα ίδια απ

Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου

ό το instagram (τα θέλουν όλα μάλλον. Και τα λεφτά να παίρνουν και να τις κάνουν Θεές οι ακόλουθες τους).

Ρωτάμε λοιπόν;

-Ξέρουμε όλοι πως είχε σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο με τον οποίο έχει σχέση τώρα πια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

-Ξέρουμε όλοι πως και οι δύο τηλεπερσόνες έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις και δεν το κρύβουν; (δεν γίνεται εξάλλου)! 

-Ξέρουμε όλοι πως μόνο μία από τις δύο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα είχε με τον Δημήτρη Κοντομηνά;

-Ξέρουμε όλοι πως πριν την γνωρίσουμε όταν πήρε εκπομπή στο κανάλι του δεν είχε κάνει πλαστικές ακόμα;

  • Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε λοιπόν σήμερα, να πει τον καημό της και να βγάλει τον θυμό της για όσα λένε για την ίδια στο instagram! ”Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε” «Είδα την φωτογραφία της και την χάρηκα, πόσο κούκλα. Να πω και η κοπέλα είναι εντελώς φυσική. Και φυσική να μην ήταν όπως εγώ, γούστο μου καπέλο μου” είπε μεταξύ πολλών άλλων!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η ΑΔΕΡΦΗ της Κατερίνα Σπυροπούλου ειναι μια ΚΟΥΚΛΑ

Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε, δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο στη ζωή μου σε σχέση με άλλες που πλασάρονται και τα είχαν με ηλικιωμένους κύριους και τους τα πλήρωναν όλα. Με την αξία μου έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει και ότι έχω κάνει πάνω μου το έχω πει.

Η βίλα της Κωσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφίες!

Γιατί υπάρχει τέτοιος φθόνος; Βγάλτε τα εκεί που πρέπει, η Χριστίνα δεν έφταιγε σε τίποτα. Εγώ σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες», είπε επίσης η Κατερίνα Καινούργιου.«Μου έρχονται μηνύματα στα social media “σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί”, “πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα”, “δεν θα κάνει ποτέ κανείς παιδί μαζί σου”», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Κατερίνα Καινούργιου σε Σπυροπούλου ''Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε''
Κατερίνα Καινούργιου σε Σπυροπούλου ”Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε”

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, για τα αρνητικά σχόλια που τις κάνουν καθημερινά στο Instagram.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ΕΠΤΑΨΥΧΗ!

«Ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ένα πραγματικά αγαπημένο ζευγάρι. Τους ζηλεύω, δεν το λέω με κακία, τους θαυμάζω, μια τέτοια σχέση θέλω. Ο Σάκης την κοιτάει πάντα μέσα στα μάτια, την προσέχει. Είναι μια κοπέλα που είναι πάντα με τα παιδάκια της, χωρίς δέκα παρατρεχάμενες από πίσω όπως βλέπουμε σε κάποιες κυρίες που το παίζουν ηθικές. Τέλος πάντων μην ανοίξω το στόμα μου.

Ποιος “ΕΦΑΓΕ” την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Μόνη της μεγαλώνει τα παιδάκια της, ποιον ενόχλησε η κοπέλα; Τι είναι αυτά τα πράγματα, πάτε καλά;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε στη συνέχεια: «Χριστίνα ξέρεις τι ακούω καθημερινά; Ο κόσμος δεν πάει καλά. Μου έρχονται μηνύματα στα social media «σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί», «πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα», «δεν θα κάνει ποτέ κανείς παιδί μαζί σου». Το τι τρομακτικά σχόλια λαμβάνω καθημερινά… Γιατί τόσο μίσος; Ειδικά από γυναίκες!»

Έντονα σχολιάστηκε η απόλυτη σιωπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Υπήρξε σύντροφός του και φυσικά ο Κοντομηνάς της έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Δημήτρης Κοντομηνάς: Ο ΕΡΩΤΑΣ με διαφορά ηλικίας και η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ τους!

Το Instagram της παρουσιάστριας σίγησε χθες και απ’ ότι μαθαίνω είναι συντετριμμένη από το χαμό του επιχειρηματία αν και γνώριζε την κατάσταση της υγείας του.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα ΜΑΥΡΑ, ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, η...ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ στην κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα ΜΑΥΡΑ, ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, η…ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ στην κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Δημήτρης Κοντομηνάς: Ο ΕΡΩΤΑΣ με διαφορά ηλικίας και η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ τους!

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κοντομηνάς! Καρφάκι δεν της ΚΑΙΓΕΤΑΙ για τον ΘΑΝΑΤΟ του ανθρώπου που την έκανε ΚΕΝΤΡΙΚΙΑ παρουσιάστρια ημήτρης Κοντομηνάς – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παρότι στην τωρινή της σχέση με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο η Σπυροπούλου είναι λαλίστατη, στην φημολογούμενη πολυετή σχέση με τον ισχυρό άντρα του Άλφα, κρατούσε πάντα σιγή ιχθύος.

 

Υπήρξαν μαζί αλλά δεν το παραδέχτηκαν; Η σχέση ήταν τόσο μικρή που δεν πρόλαβαν να το παραδεχτούν ή απλά επέλεξαν να μας αφήσουν για πάντα με την περιέργεια.

Ελένη Μενεγάκη! Με δάκρυα στα μάτια το ”αντίο” της στον Δημήτρη Κοντομηνά

Ξέσπασε η Νικολέττα Ράλλη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την περίοδο της συνεργασίας της με τον Alpha, με αφορμή τις συζητήσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις της δημοσιογράφου Ζήνας Κουτσελίνη.

«Τόσα χρόνια που λένε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί κανένας δεν έχει πει ότι η δύναμη που είχε οφείλεται στη σχέση που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού; Τόσο κακό είναι; Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Γιατί εκεί, συγγνώμη αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ να πω ότι την συμπαθώ πολύ την Κωνσταντίνα. Δεν μπορώ όμως τους γλείφτες», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Fit ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ

«Να μην φοβάσαι να χάσεις τη δουλειά σου και δεν το λέω επειδή είμαι η Ωνάση και σας το λέω αυτό εκ του ασφαλούς και εγώ έχασα δυο χρόνια τη δουλειά μου κι όχι επειδή ήμουν μάνα, για άλλους λόγους και μακάρι να μπορούσα να βγω να πω το γιατί με είχαν παγιδεύσει και δεν μπόρεσα να βρω πουθενά δουλειά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ύψος κιλά και αναλογίες top model

Έδινα το χέρι και την επόμενη μέρα δεν με έπαιρναν ποτέ για δουλειά. Είναι μορφή κακοποίησης, είναι μορφή κλίκας. Όλα αυτά δεν έγιναν επειδή δεν κάνω σωστά τη δουλειά μου, αλλά επειδή ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι δημόσιες σχέσεις», είπε η Νικολέττα Ράλλη στον αέρα της εκπομπής της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ούτε ΚΟΥΒΕΝΤΑ για το ΘΑΝΑΤΟ του Κοντομηνά! ΓΑΜΟΣ από την ΠΡΑΓΑ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κοντομηνάς! Καρφάκι δεν της ΚΑΙΓΕΤΑΙ για τον ΘΑΝΑΤΟ του ανθρώπου που την έκανε ΚΕΝΤΡΙΚΙΑ παρουσιάστρια

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :