Hit enter after type your search item

Τα “ΣΠΑΣΕ” ο Μαραντίνης μόλις έμαθε το ΟΝΟΜΑ της ΣΧΕΣΗΣ της Σίσσυς Χρηστίδου!

/
/
img
Δημητρής Κυρσανίδης! Πριν αλλά και μετά την δημοαιοποίηση του ονόματος στο instagram, από τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης τα έκανε …”λίμπα”.

Τα “ΣΠΑΣΕ” ο Μαραντίνης μόλις έμαθε το ΟΝΟΜΑ της ΣΧΕΣΗΣ της Σίσσυς Χρηστίδου! Την είδηση που μας δίνει η ίδια Σίσσυ, απόλυτα υπεύθυνη του τι λέει δημόσια και το τι σημαίνει. Κάνει τα πάντα η κοπέλα να προκαλέσει την αναδημοσιοποίηση του ονόματος του άντρα στη ζωή της. Και…μην αρχίσετε τι είδους σχέση είναι, αν θα κρατήσει, αν μένουν και μαζί κάποιες μέρες. Αυτά τα ξέερι μόνο η Σίσσυ και εκείνη φροντίζει να μς λύνει μία μία τις απορίες για τα αισθηματικά της.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ο Μαραντίνης από τις προσπάθειες επανασύνδεσης με τη Χρηστίδου στο…instagram

ΤΗ ΣΙΣΣΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.
Μέρος αυτής της δουλειάς είναι να επικοινωνεί μέσω προσωπικων ιστοριών με το κοινό της που έιναι και πάρα πολύ μεγάλο. Γι αυτό η Σίσσυ ότν αποκαλύπτει μια σχέση, ξέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, τι είδηση δίνει.

Αποκάλυψη ΤΩΡΑ! Η Σίσσυ Χρηστίδου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ τον νέο ΑΝΤΡΑ στη ζωή της!!!

Στο καρέ από το ίνσταστορι που ανέβασε η Σίσσυ Φαίνεται αφού το είχε γράψει η ίδια το όνομα του Δημήτρη Κυρσανίδη. Αλλά φρόντισε να το πει και η ίδια στο βίντεο που ανέβασε…
Δεν χρησιμοποιούμε τη λέξη “μηνυμα” επειδή την θεωρούμε τελείως λάθος στην προκειμένη περίπτωση. Δεν είναι μήνυμα τα όσα κάνει και λέει μπροστά στην κάμερα και έπειτα τ’ ανεβάζει δημόσια, από την στιγμή που η αποκάλυψη ονόματος αντρικού μετά της ιδιότηατς του μάλιστα, το οποίο αναφέρει στη ζωή της σημειώνοντας πως τον γνωρίζουν και τον εκτιμούν πολύ και τα παιδιά της.

Τα ΣΠΑΣΕ ο Μαραντίνης μόλις έμαθε το ΟΝΟΜΑ της ΣΧΕΣΗΣ της Σίσσυς Χρηστίδου!

Η ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ …ΧΑΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΙ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ…
…αφού έχει πειλέξει το δρόμο της …αυτοέκθεσης. Και όπως οι περισσότερες διάσημες έχουν ένα άγχος να μας δείξουν το σώμα τους με μαγιό ελπίζονατς στην ικανότητα τους να μας σαγηνεύσουν, κατ’ ανάλογο τρόπο, κανείς δεν κρατιέται και όλι υποκύπτουν στη δύναμη που προσφέρουν τα σόσιαλ. Την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Αγωνιούμε ελπίζοντας ν’ ανακαλύψουμε στην ανταπόκριση των followers, πόσο και αν μετράμε!

Τρώνε τα ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ τους Χρηστίδου Μαραντίνη για τις …καινούργιες ΣΧΕΣΕΙΣ τους!

Η ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΠΙΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ …ΘΑΥΜΑΖΕΙ!
ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ…ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ,ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝΔΙΑΣΗΜΩΝ, ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ!
Πάμε πίσω τώρα στη σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου: Εμείς αφού αναδημοσιεύσουμε όσα παρατηρούμε τις τελυεταίες μέρες, θα σας ρωτήσουμε κάτι απλό: Πόσους αθλητές παρκούρ γνωρίζετε, που τους γνωρίζετε, που τους βλέπετε πάνω σε δράση και πως τους γνωρίζουν, τους εκτιμού και τους λατρεύουν τα παιδιά σας! Συνεχίστε την ανάγνωση…

Η Σίσσυ Χρηστίδου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ τον νέο ΑΝΤΡΑ στη ζωή της!!! Ζητά μάλιστα να υποστηρίξουμε την προσπάθεια του. Μας τονίζει πως τον συμπαθούν πολύ τα παιδιά της!!! Τούρμπο έγινε ο Μαραντίνης! Η Σίσσυ Χρηστίδου γνωρίζει πολύ καλά τις…συνέπειες των λεγομένων της και τι αντίχτυπο μπορεί να έχουν. Μετά από μια – μαραθώνια μας φάνηκε – μάχη μέσω μηνυμάτων με τον Μαραντίνη και αφού εκείνος έδειχνε πολύ θυμωμένος στα ποστ που έκανε η Σίσσυ συνέχισε την κόντρα τους και φρόντισε να βάλει ψύλλους στα αφτιά όλου του κόσμου που μπορεί ν’ ασχολείται με τα αισθηματικά της.

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

Τώρα τι ανάλυση χωρά όταν ανεβάζει βίντεο στα instastories και απευθυνόμενη στους σχεδόν 850 χιλιάδες ακολούθους της, τους προκαλεί να…ψηφίσουν έναν αθλητή του παρκούρ, τον οποιο θαυμάζουν και τα παιδιά τους που τον γνωρίζουν! Τα στοιχεία που δίνει και που με το ζόρι θέλει να μας πει ποιος είναι το φλερτ της, είναι παραπάνω από αρκετά.

Τα τελευταία επεισόδια με πεδίο μάχης το instagram ανάμεσα στη Σίσσυ και τον Θοδωρή είναι πολλά – θα σας τα θυμίσουμε σε λίγο – και μόνο εκείνοι γνωρίζουν αν οφείλονται στην ύπαρξη του νέου άντρα στη ζωή της

…συνεχίζεται, μη φύγει ουδείς! Σε λίγο και το όνομα του!…ολόκληρο!

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

  1. Τρεχατε χωριανοί!!!!!! Τρεχάτε να μάθετε ποιος πηδάει την χοντρή σαχλοκατινα που έχει βγάλει τη ζωή της στο Instagram life!!!!!! Μόνο εδώ η αποκλειστικότητα.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :