Hit enter after type your search item

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Παράλληλα η Ελένη Μενεγάκη, παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε προσκεκλημμένη (γκεστ) εμφάνιση στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Το 2005, πήρε μεταγραφή για το κανάλι ALPHA και ανέλαβε τη παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν. Από το 2011 μέχρι το 2020, παρουσίαζε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» ενώ παράλληλα εμφανίστηκε ως γκεστ στις σειρές «Από άλλο ανέκδοτο» (2014) και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (2017).

Διαφημίσεις – καμπάνιες – συνεργασίες

Η Ελένη Μενεγάκη, έκανε το πρώτο της διαφημιστικό, το 1990, για την εταιρία καφέ «Melita». Την ίδια χρονιά έπαιξε και σε διαφημιστικό σποτ της εταιρίας σαμπουάν «Ultrex». Το 1992, έπαιξε στις διαφημίσεις δύο εταιριών. Της «Knorr» για το Risonatto και της εταιρίας «Το Λαμπερό» για την προώθηση λαδιού σόγιας. Το 1993, εμφανίστηκε σε διαφήμιση για το καθαριστικό τζαμιών «Famozo» ενώ το 1998, προωθούσε το κέντρο αδυνατίσματος Πρίνου. Τη σεζόν 2003-2004 έγινε το κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας με σαμπουάν «Lux».

Τη σεζόν 2010-2011 ήταν το κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας «Olay» για την προώθηση της νέας κρέμας προσώπου ενώ τη σεζόν 2014-2015 συμμετείχε στη καμπάνια του οργανισμού «Άλμα Ζωής» για τη πρόληψη καρκίνου του μαστού. Από το 2015 μέχρι σήμερα, συνεργάζεται με την εταιρία περιποίησης μαλλιών «L’Oréal Paris Greece» και είναι το κεντρικό πρόσωπο για τις βαφές μαλλιών. Επίσης, από το 2018 συνεργάζεται και με την εταιρία «Φάγε» για το γιαούρτι «Αγελαδίτσα».

Προσωπική ζωή

Έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος έγινε το 1989, με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη, αλλά κράτησε μόλις έναν χρόνο. Ο δεύτερος, έγινε το 2001, με τον πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο ξεκίνησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 1997. Απέκτησαν μαζί τρία παιδιά: τον Άγγελο (γενν. 2002), την Λάουρα (γενν. 2005) και την Βαλέρια (γενν. 2008). Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2010 και λίγο αργότερα, εκείνη ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2015, ενώ την ίδια χρονιά γεννήθηκε η κόρη τους, Μαρίνα.

Φιλμογραφία Τηλεόραση

Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1991-1992 Κοκτέιλ MEGA Η Ίδια Συμπαρουσιάστρια
1992 Αχ Ελένη MEGA γραμματέας υπουργού 1 επεισόδιο
Τα Μπακούρια ANT1 Κρις Καταραχιά Επεισόδιο: “Το προξενιό στο κλουβί με τις τρελές”
1992-1994 Mega Banca MEGA Η Ίδια Συμπαρουσιάστρια
1994-1996 Πάτερ ημών ANT1 Ελένη Αλεξάκη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1995-2005 Διαγωνισμός Ομορφιάς ANT1 ANT1 Η Ίδια Παρουσιάστρια
Πρωινός καφές ANT1 Παρουσιάστρια
1997 Καραμπόλα ANT1 1 επεισόδιο
1998 Νταντά για όλες τις δουλειές ANT1 1 επεισόδιο
1999 Μουσικά Βραβεία Ποπ Κορν ANT1 Ειδική εκπομπή, Παρουσιάστρια
2004-2005 Βραβεία Έθνους της Χρονιάς ΝΕΤ Ειδική εκπομπή, Παρουσιάστρια
2005-2011 Καφές με την Ελένη ALPHA Παρουσιάστρια / Υπεύθυνη Προγράμματος
2006-2007 Βραβεία Πρόσωπα της Χρονιάς ALPHA Ειδική εκπομπή, Παρουσιάστρια
2011-2020 Ελένη ALPHA Παρουσιάστρια / Υπεύθυνη Προγράμματος
2014 Από άλλο ανέκδοτο ALPHA 1 επεισόδιο
2017 Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ALPHA 1 επεισόδιο
Διαφημιστικά σποτ
Έτος Τίτλος
1990 Melita
Ultrex
1992 Risonatto Knorr
Το Λαμπερό
1996 Famozo
1998 Πρίνου Αδυνάτισμα
2003-2004 Lux
2010-2011 Olay
2014-2015 Άλμα Ζωής
2015-σήμερα L’Oreal Paris Greece
2018-σήμερα Φάγε Αγελαδίτσα
2018-2019 Αλμα Ζωής
Κατηγορίες: Ελληνίδες τηλεπαρουσιάστριεςΕλληνίδες ηθοποιοί τηλεόρασης

img
Ελένη Μενεγάκη σπάνια αποκαλυπτική συνέντευξή: “Δεν θα ήθελα να ξεκινήσω από την αρχή!” Για τα 21 χρόνια του Down Town φωτογραφήθηκε η Ελένη Μενεγάκη και μετά από καιρό έδωσε μια από τις λίγες αποκαλυπτικές συνεντεύξεις της και μίλησε για όλα στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Το πιο...

Η Ελένη Μενεγάκη ο Γιώργος Ντάβλος ο Χρύσανθος Πανάς και η γενέθλια τούρτα… Μπορεί να είχε τα γενέθλιά , η Ελένη Μενεγάκη όμως δεν σταμάτησε να τα γιορτάζει όλη την.

Ελένη Μενεγάκη: ΤΕΖΑ η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ οταν ΕΜΑΘΕ οτι η ΚΟΡΗ της ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ! Μία… ταχυπαλμία να πω; Μία… αναστάτωση να πω; Μία… τρεμούλα να πω; Ενα… μίνι-εγκεφαλικό να πω; Οτι και.

img
Το κορίτσι που άρπαξε το “στέμμα” της Ελένης Μενεγάκη, μέσα από τα χέρια της! Είναι νέα, ωραία και στη χώρα της; Η απόλυτη σταρ!Μπορεί να μην είναι εκτυφλωτικά… ξανθιά, όμως, είναι μελαχρινή και κουβαλά την… φλόγα της μεσογείου, η οποία συνδυάζεται τέλεια με τα καταγάλανα...

Ελένη Μενεγάκη: Με την πεθερά της Λιλίκα Παντζοπούλου και τον πατριό της! Μπορεί το πρόγραμμά της καθημερινά να είναι φορτωμένο, τα Σαββατοκύριακά και οι αργίες όμως είναι αφιερωμένα στην οικογένειά.

Ελένη Μενεγάκη: Για Shopping therapy στα βόρεια προάστια! Αδυνατισμένη και ανανεωμένη  το 2016 η Ελένη Μενεγάκη και απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει επιστρέψει πια στα κιλά της.

img
Ο Άγγελος Ιωάννης Λάτσιος...ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ! ΣΟΚΑΡΕΙ, προκαλεί τη Μενεγάκη και όλους ΜΑΖΙ!!! Τι συμβαίνει με το Άγγελο Λάτσιο; Τι είναι αυτό που τον κάνει να επιλέγει μια όχι απλά ασυνήθιστη τακτική, όχι μία προκλητική, αλλά μία ανησυχητική! Δεν ξέρουμε πως αισθάνεται η Ελένη Μενεγάκη, φανταζόμαστε όμως...

Τηλεοπτικές άδειες: Στο plan B ο Alpha «δάνειζε» την Ελένη Μενεγάκη σε άλλο κανάλι Στο συμβόλαιο 4ετούς διάρκεια της Ελένης Μενεγάκη, που υπεγράφη μόλις λίγους μήνες πριν από τη δημοπρασία,.

Ελένη Μενεγάκη: Το μποστάνι της και τα βιολογικά προϊόντα που καλλιεργεί στον επίγειο παράδεισο της στα Άχλα… Η αγάπη της για την φύση είναι γνωστή και η Ελένη Μενεγάκη νιώθει.

img
Ελένη Μενεγάκη: Ψάχνει τις προσφορές! Για ψώνια με την κόρη της Λάουρα! Όπως έχει δηλώσει και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη στις κάμερες, πάντα κοιτάει τις τιμές όταν πρόκειται να αγοράσει κάτι και δε σημαίνει ότι επειδή έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει δεν θα...

Εξαλλη η Ελένη Μενεγάκη! Αποχώρησε ο καλεσμένος… Καταραμένη επικαιρότητα… Μα κι αυτός ο Ομπάμα είναι δυνατόν να ξεκινήσει την “βόλτα” του τόσο στο Προεδρικό Μέγαρο, όσο και στου Μαξίμου μεσημεριάτικα;.

Ελένη Μενεγάκη: Πλησιάζει η… ημερομηνία λήξης; Η κατρακύλα συνεχίζεται! Ελένη Μενεγάκη! Ένα… αστέρι πέφτει-πέφτει ή παρουσιάστρια που πλησιάζει η… ημερομηνία λήξης; Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha επέστρεψε το 2016 δύο.

img
Ελένη Μενεγάκη στην μαμά της Ζέτα Μισόκαλου: «Μαμά δες με! Δε θα με ξαναδείς»! Θυμάστε την εκπομπή που είχε τον τίτλο, “Πες το κι έγινε”; Ε, ακριβώς αυτό ισχύει για την Ελένη Μενεγάκη! Δεν προλαβαίνει κάτι να σκεφτεί, να ονειρευτεί και να λαχταρίσει, τσουπ η...

Γιώργος Θεοφάνους σε Ελένη Μενεγάκη: «Η κόρη σου Λάουρα με τον με τον γιο μου Μάνο, είναι συμμαθητάκια και αντιγράφει και ο ένας από τον άλλον» Μία… ταχυπαλμία να πω;.

Ελένη Μενεγάκη: Η Βίκυ Καγιά και το “Shopping Star” της ΕΦΕΡΑΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ! Αφού πέρασε όλες τις… τηλεοπτικές συμπληγάδες που έπρεπε να περάσει, επιτέλους το “Shopping Star” είναι από σήμερα στον.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :